Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε συ strwamn δεν τα ξεκινάς αλλά τα συντηρείς κιόλας.Με πιάνεις;

Spoiler

τι να το κάνω εγώ το δίκιο σου,όταν ο άλλος δεν βάζει μυαλό και δεν σταματάει;

Υπήρξαν αναφορές,είδες διαφορά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, Chrysostomos said:

ρε συ strwamn δεν τα ξεκινάς αλλά τα συντηρείς κιόλας.Με πιάνεις;

Hide contents

τι να το κάνω εγώ το δίκιο σου,όταν ο άλλος δεν βάζει μυαλό και δεν σταματάει;

Υπήρξαν αναφορές,είδες διαφορά;

Το παραδεχτηκα και εγω οτι τα συντηρω :P 

Αντε, σου ζηταω συγνωμη και σταματαω. Απο δω και περα θα τις αγνοω τις αρλουμπες περι 8400 > 2700x, 23% μεγαλυτερο single thread performance και 150 fps μπροστα! 

Άκου λογική τώρα, το build του Spartan που πιο tweaked πεθαίνει..Λες και όποιος αγοράσει Ryzen θα κάτσει να ασχοληθεί όπως ο Spartan με sub-timings κλπ..

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Psycho_Warhead said:

Άκου λογική τώρα, το build του Spartan που πιο tweaked πεθαίνει..Λες και όποιος αγοράσει Ryzen θα κάτσει να ασχοληθεί όπως ο Spartan με sub-timings κλπ..

Υπαρχουν πλεον ετοιμα profile που τα κανεις δεξι κλικ και apply απο το bios. 

Τωρα αν σε 1 μερα που τον ειχε προλαβε και του κανε τοσο τρελο tune και ανεβασε και bench που μας μοιραζε χαστουκια τι να πω, μπραβο του.

Επεξ/σία από strawman

Ο Spartan παίζει σε 4K με 1080Ti, τα ίδια ακριβώς frames θα βγάλεις και 'συ σ' αυτή τη ανάλυση με την ίδια κάρτα με οποιονδήποτε άλλο CPU(Εκτός και αν μιλάμε για G4560). Τι φάπες και μλκιες διαβάζουμε ;

• Like 2

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Κοιταξε να δεις. Περα απο τα 15-20 ατομα που γραφουμε στο νημα παιζει να υπαρχουν αλλοι 1000 που το διαβαζουν, ok?

Δεν ισχυουν αυτα που γραφεις ουτε για αστειο.Απο το 2013 μεχρι και το 2015 περιπου ημουν απο τα πιο ενεργα μελη του forum και στα θεματα αυτα αλλα και στις αναβαθμισεις υπολογιστων.

Ασε με λοιπον να σου πω οτι δεν θα κατσουν αυτα τα 1000ατομα που εβγαλες απο το κεφαλι σου να διαβασουν 150+σελιδες για το ποιος επεξεργαστης ειναι καλυτερος.

Η θα ανοιξουν ξεχωριστο θεμα του τυπου 

''Παιδια ειμαι μεταξυ του ταδε επεξεργαστη πχ 8700 ή του ryzen 7 1700''

Η θα ανοιξουν ολοκληρο θεμα για αγορα νεου υπολογιστη ή αναβαθμιση του ηδη υπαρχοντος.

Υπαρχει ουτως ή αλλως και αναλογο θεμα για την αναβαθμιση υπολογιστη 

Το μονο που προσφερουν αυτες οι συγκρισεις ειναι ανουσια VS απο τα ιδια ατομα που τις περισσοτερες φορες οδηγουν(οπως και το προηγουμενο θεμα)σε κλειδωμενα του θεματος και αναλογα την περισταση και σε ban.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μα δεν είναι μόνο αυτό. Πιάνονται από ενα και μόνο παιχνίδι. Το ότι εγώ έχω περισσότερα fps στο far cry 5 το ξεχνάμε. Εγώ περιμένω και άλλα benchmark του spartan 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο προηγουμενο θεαμ κλειδωσε γιατι καποιος ειπε οτι θα κανει αλλαγη φυλλου (ναι, με 2 λ) αν ο 7700k κραταει 60 στην alexandria. Ψιλοασχετο :P 

2 minutes ago, Acmilangr2 said:

Μα δεν είναι μόνο αυτό. Πιάνονται από μένα και μόνο παιχνίδι. Το ότι εγώ έχω περισσότερα fps στο far cry 5 το ξεχνάμε. Εγώ περιμένω και άλλα benchmark του spartan 

Ειπαμε, και απο μενα εχεις περισσοτερα. Αρα 8600k > 8700k? Ναι / οχι και γιατι? Οριστε, ειμαστε και εντος θεματος, συγκρινουμε coffee με coffee

Επεξ/σία από strawman

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Μα δεν είναι μόνο αυτό. Πιάνονται από μένα και μόνο παιχνίδι. Το ότι εγώ έχω περισσότερα fps στο far cry 5 το ξεχνάμε. Εγώ περιμένω και άλλα benchmark του spartan 

Αχ ρε φίλε ρεζίλι γίνονται το ξέρουν αλλά εκεί είναι biased για την Intel βαρέθηκα προσωπικά έβαλα βίντεο review αναλυτικά που έγιναν τα benchmark σε ίδιο ακριβώς σύστημα. Πάω να δω masterchef έχει τιμο vs φασιλη

Δεν υπάρχει περίπτωση σε single-threaded παιχνίδια ο 2700Χ να βγαίνει μπροστά από 8700Κ, απλά τα πράγματα. Υπάρχει αισθητή διαφορά στην συχνότητα, είναι κοινή λογική να είναι μπροστά σ' αυτές τις περιπτώσεις ο 8700Κ. Τώρα το να παίζουν στα ίδια στα τελευταία multithreaded παιχνίδια όταν ο 2700Χ παίζει με tweaked RAM ναι δεκτό. Το ότι σε streaming θα είναι πιο άνετος ο 2700Χ, επίσης δεκτό..Αλλά είπαμε..Ωστόσο, σε 4Κ με 1080Ti είτε έχεις 8700K, είτε έχεις 2700Χ τα ίδια θα δεις αφού μιλάμε για 100% GPU bound ανάλυση. Γίνεται τόσες σελίδες ντόρος δηλαδή για τα αυτονόητα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

• Like 6

1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση σε single-threaded παιχνίδια ο 2700Χ να βγαίνει μπροστά από 8700Κ, απλά τα πράγματα. Υπάρχει αισθητή διαφορά στην συχνότητα, είναι κοινή λογική να είναι μπροστά σ' αυτές τις περιπτώσεις ο 8700Κ. Τώρα το να παίζουν στα ίδια στα τελευταία multithreaded παιχνίδια όταν ο 2700Χ παίζει με tweaked RAM ναι δεκτό. Το ότι σε streaming θα είναι πιο άνετος ο 2700Χ, επίσης δεκτό..Αλλά είπαμε..Ωστόσο, σε 4Κ με 1080Ti είτε έχεις 8700K, είτε έχεις 2700Χ τα ίδια θα δεις αφού μιλάμε για 100% GPU bound ανάλυση. Γίνεται τόσες σελίδες ντόρος δηλαδή για τα αυτονόητα, πραγματικά δεν καταλαβαίνω.

Και εδώ θα σου έρθει η γνωστή απάντηση "ναι αλλά του θεού spartan γιατί μας κάνει σκόνη σε 360p στο assasin creed; 

• Like 1
  • Thanks 1

11 minutes ago, Psycho_Warhead said:

Ο Spartan παίζει σε 4K με 1080Ti, τα ίδια ακριβώς frames θα βγάλεις και 'συ σ' αυτή τη ανάλυση με την ίδια κάρτα με οποιονδήποτε άλλο CPU(Εκτός και αν μιλάμε για G4560). Τι φάπες και μλκιες διαβάζουμε ;

Ναι αλλά τα runs τα κάνει σε cpu bound αναλύσεις, όπου είτε μας ρίχνει σκόνη είτε είναι 2% πίσω στα average. Ακόμα και στο fc5 που ειπώθηκε στα frametimes μούντζες μοιραζει. 

1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν υπάρχει περίπτωση σε single-threaded παιχνίδια ο 2700Χ να βγαίνει μπροστά από 8700Κ, απλά τα πράγματα. 

Στα st παιχνίδια και ο 8600k πάνω βγαίνει, η τουλάχιστο έτσι ισχυρίζονται. Παρα αυτά ο κάτοχος του ζήτησε τράμπα με 8700k...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...