Razor333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, IoaZ είπε X399 seriously? Κανονικα επρεπε να τρολαρουν την amd και να το πουνε x499. Ελπιζω τα νεα cpu να παιζουν και στο x299 κανονικα και να εχουν περισσοτερα lanes. Γιατι καποιοι εχουν πληρωσει 500αρια για μητρικες και περιμενουν νεο 2011. Οσο για το z390 και τον μονοκερο 8core 1151 ζει ακομα το concept; Ειδαν πιεση απο τον 2700x και ειπαν να τον ξεθαψουν; Οχι τιποτα αλλο γιατι προεκυψε και ο 2800x μονοκερος που λεγεται οτι ειναι 10/20 και θα περιμενουν καποιοι και αυτον μετα και αντε μετα ξαναπουλα cpu σε μερικους μηνες. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Razor333 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Intel -Η μητρική και ο επεξεργαστής είναι αναλώσιμα , ανά 3 μήνες θα βγάζουμε νέα σειρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ναι πανε για πέταμα όλοι οι προηγούμενοι. Λες και σας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσετε ότι βγάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Ναι πανε για πέταμα όλοι οι προηγούμενοι. Λες και σας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να αγοράσετε ότι βγάζει. Όχι αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να υποστηρίζει στα παλιότερα σόκετ, τους νέους επεξεργαστές. Αυτό που κάνει λέγεται βγάζω και από τη μύγα ξύγκι και το αποδεικνύουν και άλλες μ@αλακίες που κάνει με τις οδοντόπαστες. Σε multi ήδη τον πίνει από την AMD του χρόνου πολύ πιθανόν να τον πίνει και σε SCP και ακόμα μυαλό δεν βάζει. Δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι ηλίθιες πρακτικές. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από petranthe 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, petranthe είπε Όχι αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να υποστηρίζει στα παλιότερα σόκετ, τους νέους επεξεργαστές. Αυτό που κάνει λέγεται βγάζω και από τη μύγα ξύγκι και το αποδεικνύουν και άλλες μ@αλακίες που κάνει με τις οδοντόπαστες. Σε multi ήδη τον πίνει από την AMD του χρόνου πολύ πιθανόν να τον πίνει και σε SCP. Δεν χρειάζεται να υπερασπίζεσαι ηλίθιες πρακτικές. Απλα η συγκεκριμενη τακτικη αν και μαλακια οπως ειπες δεν με επηρεαζει καθολου. Σε 5 6χρονια που θα ξανα αλλαξω socket θα παω σε τελειως καινουργιο. Η οδοντοπαστα ειναι μαλακια το ειπαμε και πριν. Απλα την τακτικη την ξερουμε την ηξερα πριν αγορασω intel οπως ηξερα οτι το am4 θα παει για 3 χρονια ακομα. Ο καταναλωτης κρινει τι ειναι σωστο για αυτον. Αν θεωρει οτι φερετε πουστικα η intel απλα δεν ξανα αγοραζει intel ειναι πολυ απλο νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Acmilangr2 είπε Δεν αλλάζετε τον τίτλο του topic σε Strawman vs Heybro ; Υπερβάλει λίγο και ο Heybro, αλλά και ο Strawman γίνεται «εριστικούλης» όταν λέει θα πουλήσει τον 8700K να πάρει Ryzen 2700x. (Και αν έχω καταλάβει καλά τον ενδιαφέρουν περισσότερα τα Games και όχι το editing) 51 λεπτά πριν, Razor333 είπε Αυτο που λες ομως προυποθετει οτι οι απαιτησεις στα γραφικα θα ειναι σταθερες και οτι η μονη βελτιωση που θα φερουν οι επομενες καρτες θα ειναι περισσοτερα καρε παρα νεα γραφικα, δηλαδη η νεα Ti θα παιζει σχετικα ανετα 2Κ 144Hz και 4Κ 75hz, τα ιδια παιχνιδια, τα ιδια γραφικα. Ομως οι περισσοτερες μηχανες ακομα και των AAA τιτλων, ειναι γερασμενες dx11 που υπαρχουν στην αγορα για πολλα χρονια, πολυ πριν υπαρξουν στην αγορα οι pascal και ενας λογος που κρατανε ακομα ειναι και αυτος, ας ερθουν οι επομενες dx12 only, με dxr και full dx12 feature level support και θα δουμε που θα πανε οι καλυτερες pascal για αρχη, που θα παιζουν οι επομενες και που θα ειναι σε 3 χρονια οταν γερασουν. Επισης να δουμε ποσο cpu θα χρειαζεται σε dx12 only τιτλους για να κανει draw πολυ πιο πολυπλοκη γεωμετρια και πολλους περισσοτερους χαρακτηρες και αντικειμενα, απο οτι εχουν τα σημερινα παιχνιδια σε dx11 και partial dx12. Λέω το εξής απλό: Όταν θες να παίξεις σε 4K πρέπει να έχεις Hardware ανώτερο απ' ότι θα έπαιζες σε 1080P. Όλα πρέπει να είναι καλύτερα. Από CPU, κάρτα γραφικών, κλπ. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Υπερβάλει λίγο και ο Heybro, αλλά και ο Strawman γίνεται «εριστικούλης» όταν λέει θα πουλήσει τον 8700K να πάρει Ryzen 2700x. (Και αν έχω καταλάβει καλά τον ενδιαφέρουν περισσότερα τα Games και όχι το editing) Λέω το εξής απλό: Όταν θες να παίξεις σε 4K πρέπει να έχεις Hardware ανώτερο απ' ότι θα έπαιζες σε 1080P. Όλα πρέπει να είναι καλύτερα. Από CPU, κάρτα γραφικών, κλπ. Το τελευταιο δεν ειναι αντιστροφως αναλογο cpu gpu? Σε 4k και 8400 να εχεις δεν υπαρχουν διαφορες στα fps με τον 8700k. Σε 1080p ειναι πολυ μεγαλες με την ιδια καρτα. Οσο μικραινει η αναλυση τοσο ανεβαινει το cpu usage. Οσο ανεβαινει ανεβαινει το gpu usage οποτε το bottleneck ειναι η gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Απλα η συγκεκριμενη τακτικη αν και μαλακια οπως ειπες δεν με επηρεαζει καθολου. Σε 5 6χρονια που θα ξανα αλλαξω socket θα παω σε τελειως καινουργιο. Η οδοντοπαστα ειναι μαλακια το ειπαμε και πριν. Απλα την τακτικη την ξερουμε την ηξερα πριν αγορασω intel οπως ηξερα οτι το am4 θα παει για 3 χρονια ακομα. Ο καταναλωτης κρινει τι ειναι σωστο για αυτον. Αν θεωρει οτι φερετε πουστικα η intel απλα δεν ξανα αγοραζει intel ειναι πολυ απλο νομιζω. Νομίζω έχουμε ξεφύγει από καταναλωτικές συνειδήσεις. Ακόμα και έτσι να το δεις, δεν είμαστε οπαδοί μιας ή της άλλης εταιρίας. Αγοράζουμε κάτι και κρίνουμε. Και δεν είναι το θέμα μόνο αυτό, κάνουμε κριτική σε κάτι που είναι λάθος, κάτι που βλάπτει όλους. Παγκοσμίως πέφτει κράξιμο, όχι μόνο στο insomnia. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, petranthe είπε Νομίζω έχουμε ξεφύγει από καταναλωτικές συνειδήσεις. Ακόμα και έτσι να το δεις, δεν είμαστε οπαδοί μιας ή της άλλης εταιρίας. Αγοράζουμε κάτι και κρίνουμε. Και δεν είναι το θέμα μόνο αυτό, κάνουμε κριτική σε κάτι που είναι λάθος, κάτι που βλάπτει όλους. Παγκοσμίως πέφτει κράξιμο, όχι μόνο στο insomnia. Προσωπικα προσπαθω να εχω καταναλωτικη συνειδηση και αυτο προτεινω σε ολους. Αγορασα intel το εψαξα 1 μηνα πριν. Δεν θα κατσω να κραξω. Αν θεωρω οτι εκανα λαθος θα το παραδεχτω στον εαυτο μου και τελος. Οι επιπολαιες αγορες και μετα να κραζουμε δεν δειχνουν καταναλωτικη συνηδειση. Κανεις δεν υποχρεωνει κανεναν να αγορασει κατι. Εφοσον η amd πιστευετε οτι σεβεται περισσοτερο τους καταναλωτες ας αγορασει amd ο κοσμος και τελος. Δηλαδη θεωρεις σωστο να αγοραζεις κατι και μετα να το κραζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Δηλαδη θεωρεις σωστο να αγοραζεις κατι και μετα να το κραζεις? Προφανώς και το θεωρώ υγιές να κρίνεις αυτό που αγοράζεις. Και αν σηκώνει κράξιμο, εννοείται. Αν ρωτάς εμένα είχα/ έχω και τις δύο πλατφόρμες και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τα δύο μοναδικά προβλήματα αυτή τη στιγμή της AMD είναι τα ρολόγια και η καλή υποστήριξη σε μνήμες. Σε θέματα marketing, vfm ακόμα και σεβασμός προς τον τελικό χρήστη, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Intel, που η υπεροψία και τα προηγούμενα χρόνια της παντοκρατορίας της, την έχουν κάνει ζημιά. Δεν θ' αργήσει αυτό να μετατραπεί σε αριθμούς και δολάρια. Anyway θέλω να τεστάρω κατά πόσο ευνοείται ο 8700k με πολύ σφιχτά timings σε μεγάλες συχνότητες. Όποιος θέλει ας ποστάρει τα timings να δούμε κάνα αποτέλεσμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, petranthe είπε Προφανώς και το θεωρώ υγιές να κρίνεις αυτό που αγοράζεις. Και αν σηκώνει κράξιμο, εννοείται. Αν ρωτάς εμένα είχα/ έχω και τις δύο πλατφόρμες και μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τα δύο μοναδικά προβλήματα αυτή τη στιγμή της AMD είναι τα ρολόγια και η καλή υποστήριξη σε μνήμες. Σε θέματα marketing, vfm ακόμα και σεβασμός προς τον τελικό χρήστη, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από την Intel, που η υπεροψία και τα προηγούμενα χρόνια της παντοκρατορίας της, την έχουν κάνει ζημιά. Δεν θ' αργήσει αυτό να μετατραπεί σε αριθμούς και δολάρια. Anyway θέλω να τεστάρω κατά πόσο ευνοείται ο 8700k με πολύ σφιχτά timings σε μεγάλες συχνότητες. Όποιος θέλει ας ποστάρει τα timings να δούμε κάνα αποτέλεσμα. Μακαρι τοτε να ανεβει και αλλο η amd ωστε να υπαρχει υγιεις ανταγωνισμος. Οτι αγοραζουμε παντως δεν φταιει η εταιρια εμεις δινουμε τα χρηματα μας. Και πιστευω ηξερες οτι δεν θα υποστηριζει το z370 τους νεους 8πυρηνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, ~Palpatin~ είπε Τελικά σε τεχνολογικό φόρουμ είμαι ή σε σχολή μπαλέτου; Soap opera, tech-illiterate version... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor333 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 41 λεπτά πριν, Heatspreader είπε Υπερβάλει λίγο και ο Heybro, αλλά και ο Strawman γίνεται «εριστικούλης» όταν λέει θα πουλήσει τον 8700K να πάρει Ryzen 2700x. (Και αν έχω καταλάβει καλά τον ενδιαφέρουν περισσότερα τα Games και όχι το editing) Λέω το εξής απλό: Όταν θες να παίξεις σε 4K πρέπει να έχεις Hardware ανώτερο απ' ότι θα έπαιζες σε 1080P. Όλα πρέπει να είναι καλύτερα. Από CPU, κάρτα γραφικών, κλπ. Όχι απαραίτητα, θέλεις σίγουρα gpu και μάλιστα top of the line, αλλά από cpu για τα 60fps, σίγουρα δεν πρέπει να αλλάξεις διαφορα cpu του παρελθόντος, ούτε θέλεις απαραίτητα 2700χ και 8700Κ, αν πας σε new. Ένας 8400 η 2600 για new συστημα με ένα μεσαίο board και μνήμες λίγο λίγο, θα κάνουν την δουλειά. Όπως επίσης αν έχεις παλιότερους i7, κυρίως Κ που κλοκαρουν και πάνω από 4 άνετα, γιατί να τους αλλάξεις αν θες να παίξεις 2Κ η 4Κ σε 60Hz monitor, το μόνο που θέλεις είναι 1080 η 1080ti αντίστοιχα. Το cpu καθορίζει αποκλειστικά και μόνο fps, ανάλυση και ποιοτητα γραφικων θα είναι πάντα στην κάρτα γραφικών. Η μόνη περίπτωση να έχεις πρόβλημα από το cpu είναι όταν πλέον έχεις πιάσει ταβάνι στην ανάλυση της οθόνης σου, έχεις πιάσει ταβάνι στα γραφικά και το cpu δεν μπορεί να ακολουθήσει, πρακτικά αυτό δεν παίζει με 1080 σε 2Κ και 1080ti σε 4Κ, πρέπει να ρίξεις γραφικά αν θες να είσαι άνετος πάνω από 60fps, τουλάχιστον για τους πιο heavy τίτλους, για τους πιο light αν είσαι με 60αρι μόνιτορ απλά δεν σε νοιάζει και σε αυτές τις αναλύσεις, σήμερα τουλάχιστον κατά 99% παίζουν 60Hz. Αν αλλάξει βλέπουμε, μέχρι να έρθουν "φθηνά" 28αρια+ 2Κ 144Hz g sync παρακαλώ, πόσο μάλλον 4Κ, να έρθουν κάρτες που να σηκώνουν next gen παιχνίδια σε αυτες τις αναλύσεις/καρέ, ε θα αλλάξουμε και ένα cpu, η amd μέχρι τότε θα πουλάει 8 core στα 5ghz στο 200αρι και η intel 6 core στα 6Ghz και φυσικά θα είναι καλύτερα από τους 2700χ και 8700κ αντίστοιχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Το τελευταιο δεν ειναι αντιστροφως αναλογο cpu gpu? Σε 4k και 8400 να εχεις δεν υπαρχουν διαφορες στα fps με τον 8700k. Σε 1080p ειναι πολυ μεγαλες με την ιδια καρτα. Οσο μικραινει η αναλυση τοσο ανεβαινει το cpu usage. Οσο ανεβαινει ανεβαινει το gpu usage οποτε το bottleneck ειναι η gpu. Η ανάλυση που παίζει ένα παιχνίδι δεν έχει να κάνει με το CPU και πόσο φόρτο* δέχεται αυτό. To CPU ανεξαρτήτως ανάλυσης έχει να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες ενέργειες. Θα πει στην κάρτα γραφικών που βρίσκεται το αντικείμενο και εκείνη θα το «ντύσει». Εκτός από αυτό φυσικά αναλαμβάνει την AI, κλπ. Η κάρτα γραφικών (για παράδειγμα μία GTX 1080) σε ανάλυση 4K, στο GTA V βγάζει 58FPS. Μία κάρτα γραφικών (για παράδειγμα η GTX 1050) σε ανάλυση 1920x1080 στο ίδιο παιχνίδι βγάζει 58FPS επίσης. Το βάρος δεν μεταφέρεται. Δεν πηγαίνει από το CPU στην κάρτα γραφικών. Απλά η GTX 1080 στα 4K αποτελεί περιοριστικό παράγοντα. Είναι το limitation του συστήματος (στα games). Όπως δηλαδή και η GTX 1050 σε ανάλυση 1920x1080. Με λίγα λόγια η GTX 1080 στα 4K, είναι περίπου ότι είναι και η GTX 1050 σε ανάλυση 1920x1080. Όταν λοιπόν έχουμε κάρτα γραφικών που μας περιορίζει, δεν προλαβαίνει να δεχτεί εντολές από το CPU για το τι πρέπει να κάνει και έτσι αυτό «κάθεται» (μικρότερο Load*) Όταν με την GTX 1080 παίζεις σε ανάλυση 1920x1080, η κάρτα δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση περιοριστικό παράγοντα. Δέχεται από το CPU αβέρτα εντολές και εμφανίζει την εικόνα (πολλές εικόνες - πολλά καρέ). Το CPU λοιπόν δεν περιμένει την κάρτα γραφικών και δίνει όσο αυτή ανταπεξέρχεται. (μεγαλύτερο Load*). Επειδή δεν έχουμε κάρτες γραφικών δύο φορές ή και παραπάνω πιο δυνατές από μία GTX 1080Ti, ο Reviewer ρίχνει την ανάλυση για να προσομοιώσει ακριβώς αυτό. Πώς θα δούλευε το CPU με μία πολύ πιο δυνατή κάρτα γραφικών και κατά πόσο καλά ανταπεξέρχεται το CPU στο να τροφοδοτήσει την κάρτα με τα δεδομένα που πρέπει. Βγάζει στην άκρη δηλαδή την κάρτα γραφικών. Στην πράξη τώρα: Ένας που θέλει να παίζει σε ανάλυση 1920x1080, ακόμα και με έναν AMD FX 8370 με μία GTX 1070 θα μπορούσε να παίξει κανονικά τα παιχνίδια του αν τα Minimum FPS δεν τον ενοχλούσαν. Εγώ για παράδειγμα από τον AMD FX 8320 στα 4.5GHz στα παιχνίδια που είδα διαφορά ήταν στο LoL και στο Need for Speed. Το τελευταίο παρόλο που έπαιζε με 60FPS είχα κάποια Drops που με τον 8700K δεν τα έχω. Στα υπόλοιπα τώρα οι διαφορές μόνο με εργαλεία που τις μετράνε φαίνονται. Ένας με οθόνη στα 60Hz με μία κάρτα γραφικών 1060/1070, μπορεί να παίζει σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε Full γραφικά με σχεδόν καρφωτό 60άρι παντού (με την 1060 πιο δύσκολο φυσικά). Ε αυτός ο κάποιος είτε έχει Ryzen 5 1600, είτε έχει 8700Κ, ίσως να μην καταλάβει τις διαφορές. Δεν λέω περιπτώσεις όπου παίζει Counter Strike και θέλει 300FPS. Όταν βγουν οι νέες κάρτες γραφικών οι πρώτοι Ryzen θα είναι πίσω με διαφορά από τους σημερινούς Intel στα παιχνίδια ακόμα και σε μεγαλύτερες αναλύσεις από 1920x1080. Οι νέοι Ryzen όπως ο 2700x θα είναι επίσης πιο πίσω από τους σημερινούς Intel, αλλά με μικρότερη σαφώς διαφορά. Πόσο μικρότερη; Όσο περίπου τώρα σε αναλύσεις 1920x1080. Στα Reviews παίρνεις μία γενική εικόνα για το τι μπορεί να κάνει το CPU και που βρίσκεται. Κοιτάς τι θέλεις να κάνεις και αποφασίζεις. Αναφορά σε κείμενο Facts: Όσο πιο δυνατά Cores τόσο πιο snappy είναι το σύστημα. Όσο περισσότερα τα Cores τόσο πιο δυνατό είναι το σύστημα σε επεξεργασία Video, κλπ (σε πολυνηματικές εργασίες). Όσο πιο δυνατά Cores τόσο πιο καλή απόδοση έχει στα παιχνίδια. Όσο περισσότερα Cores τόσο περισσότερα ανοιχτά προγράμματα μπορεί να έχεις και να αποδίδουν καλά. Για παράδειγμα Gaming και Streaming ταυτόχρονα. Σε όλα αυτά τώρα μπαίνουν στη μέση optimiazations, Drivers, κλπ. Ηρεμία λίγο οι μεν και οι δε. Δεν υπάρχει λόγος τρέλας και φρίκης. Υπάρχει i7 με λιγότερα από 280€, τι να λέμε τώρα; Έχουν πέσει τα CPU σε τιμές που ούτε i5 δεν έπαιρνες κάποτε. Αντιλαμβάνομαι ότι σε κάποιους κακοφαίνεται όταν βγαίνει κάτι πιο σύγχρονο από το δικό τους, αλλά τα πιο σύγχρονα δεν βγαίνουν γι' αυτός που έχουν ήδη μία δύο ή και τρεις γενιές Hardware. Απευθύνονται σε όσους χτίζουν νέο σύστημα. Αν δεν υπήρχε περιορισμός στα χρήματα, χαίρω πολύ, θα παίρναμε κάθε φορά το πιο καινούριο και δυνατό. Μία AMD, μία Intel μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Προσωπικά κάθε φορά κάνω εναλλαγές. Από Intel σε AMD και το αντίστροφο. Έτσι και αλλιώς ένα σύγχρονο CPU, είναι ένα σύγχρονο CPU, θα αποδίδει όσο και ένα άλλο της ίδια χρονιάς. Διαφορές εδώ και εκεί θα υπάρχουν, είναι λογικό. Μία απάντηση στο γιατί πήρε κάποιος 8700K ή γιατί πήρε 2700X είναι και η «γιατί έτσι έκανα κέφι». Όπως εγώ πήρα NVMe SSD. Γιατί; Γιατί έτσι μου ήρθε. Δεν γούσταρα να έχω τη θήρα εκεί και να κάθεται (σκεφτόμουν να βάλω και Optane κιόλας - αλλά είπαμε). Θέλω να έχω τη δύναμη και να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ανά πάσα στιγμή. Αν είχα τα λεφτά θα έβαζα και 32GB RAM πάλι για τον ίδιο λόγο. Επειδή μπορώ που λέμε. Και κάρτα γραφικών μπορεί να πάρω παρόλο που δεν μου χρειάζεται. Παίζω συνήθως LoL και FIFA και κάποιες φορές αν βρεθεί κάποιος αξιόλογος τίτλος. Δεν είμαι όλη μέρα στο λιώσιμο των Games και μάλιστα σημερινών ΑΑΑ τίτλων. Και όταν παίζω ΑΑΑ τίτλους είναι 1-2 ετών πίσω. Περιμένω να πέσουν οι τιμές και τους τσιμπάω. Μπορεί να βάλω και κάνα Emulator να θυμηθώ τα παλιά και αυτό είναι όλο. Στο PC ασχολούμαι τελευταία με μουσική (FL Studio) και κάνα χαλαρό Editing με το Sony Vegas. Θέλω να πω ότι δεν αγοράζουμε πάντα με βάση τις ανάγκες μας, αγοράζουμε επειδή έτσι θέλουμε. Φίλος επαγγελματίας που βγάζει λεφτά από το 3D Rendering το κάνει με FX 8320 Stock και AMD κάρτες γραφικών (FirePro; πώς λέγονται; Δεν θυμάμαι). Όταν ο άνθρωπος θα αισθανθεί ότι δεν μπορεί να δουλέψει και δεν μπορεί να βγάλει λεφτά από το μηχανάκι του θα πάρει κάτι άλλο. Εγώ θα του πρότεινα έναν Ryzen 2600 ας πούμε και αν δεν είχε λεφτά έναν 1600. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Θεωρία στο φουλ. Για κάνε και μια αναδρομή τώρα στο παρελθόν γιατί αυτά που λες τα έλεγαν και πριν χρόνια αλλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις