Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Γράφουν αυτό στο τέλος 

What you need to do:

1. Enable and start at 4200 MHz (42 Multiplier)
  2. Apply 1.40V to the CPU (or simply leave it at auto)
  3. Enable XMP on your memory kit (3200 MHz CL14)

14 14 14 34 νομίζω είναι στο auto οι flare x. 3466cl14 πάντως δεν πάνε όλες οι samsung b die. 

Oι flarex πανε για πλακα και παραπανω 

Επεξ/σία από akoinonitos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, strawman είπε

Μα θα ειχα παριε και καλυτερη mobo, αυτο που ειχα ηταν απο τα χειροτερα που εχω παρει ποτε...σου ειπα, δεν το ψαξα, πηγα και αγορασα οτι μου γυαλισε στο ματι.

Κακώς έκανες απλά να ξέρεις και samsung ram να πάρεις δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα παίξεις 3466cl14. 3200cl14 ναι. 

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Κακώς έκανες απλά να ξέρεις και samsung ram να πάρεις δεν σου εγγυάται κανείς ότι θα παίξεις 3466cl14. 3200cl14 ναι. 

και εσυ που το ξερεις ,αληθεια πες μου που το ξερεις δεν το λεω ειρωνικα

1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε

Oι flarex πανε για πλακα και παραπανω 

Ειναι ίδιες με τις cl14 trident z και corsair dominator cl14. Samsung b die είναι όλες. Απλά το 3466cl14 είναι ζόρικος χρονισμός. 

Μόλις τώρα, akoinonitos είπε

και εσυ που το ξερεις ,αληθεια πες μου που το ξερεις δεν το λεω ειρωνικα

Από όσα έχω διαβάσει στο reddit. Όπως κάποιες hynix πάνε 3400cl16 ενώ άλλες μέχρι 3333 έτσι γίνεται και στις b-die. Κατι σαν τα cpu αλλα πανε 5.5 αλλα 5 αλλα 6. Αν πάρει μακάρι να πετύχει καλές ram απλά δεν είναι 100% σίγουρο. 

2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ειναι ίδιες με τις cl14 trident z και corsair dominator cl14. Samsung b die είναι όλες. Απλά το 3466cl14 είναι ζόρικος χρονισμός. 

Ναι βαζουμε ενα στοιχημα ,50 ευρω ας πουμε αλλα μετα μην μου το κανεις σαν εναν αλλο εδω μεσα που το εβαλε και μετα εκανε την κοτα

Ναι βαζουμε ενα στοιχημα ,50 ευρω ας πουμε αλλα μετα μην μου το κανεις σαν εναν αλλο εδω μεσα που το εβαλε και μετα εκανε την κοτα

Για πιο λόγο? Αν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε 10 Samsung b-die ramakia θα έβγαινε μια άκρη. 

Μόλις τώρα, Heybro είπε

Για πιο λόγο? Αν μπορούσαμε να δοκιμάσουμε 10 Samsung b-die ramakia θα έβγαινε μια άκρη. 

6 λεπτά πριν, Heybro είπε

Ειναι ίδιες με τις cl14 trident z και corsair dominator cl14. Samsung b die είναι όλες.

Δεν ειναι ιδιες νομιζεις εσυ οτι ειναι ιδιες ,επειδη λεει bdie και βλεπεις ενα cl14-14-14-14-34 δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες

Δεν ειναι ιδιες νομιζεις εσυ οτι ειναι ιδιες ,επειδη λεει bdie και βλεπεις ενα cl14-14-14-14-34 δεν σημαινει οτι ειναι ιδιες

Αν μπορείς να μου διευκρινήσεις πως μπορώ να καταλάβω ότι δεν είναι ίδιες γιατι μόνο τα timings βλέπω πάντα. 

4 minutes ago, Heybro said:

Αν μπορείς να μου διευκρινήσεις πως μπορώ να καταλάβω ότι δεν είναι ίδιες γιατι μόνο τα timings βλέπω πάντα. 

Υπαρχουν και b-die downbinned, που ειναι μαπα. Οι b-die οι normal ειναι μπομπα και πανε παντου.

• Like 1

Μόλις τώρα, strawman είπε

Υπαρχουν και b-die downbinned, που ειναι μαπα. Οι b-die οι normal ειναι μπομπα και πανε παντου.

Μην μου το θυμιζεις αγορασα ενα τετοιο και ξενερωσα ,ευτυχως τις πουλησα οσο τις πηρα

• Like 1

Just now, akoinonitos said:

Μην μου το θυμιζεις αγορασα ενα τετοιο και ξενερωσα ,ευτυχως τις πουλησα οσο τις πηρα

Και γω τωρα θελω να δωσω cpu + mobo + ram να ανταλλαξω με 2700x. Aμα βρω κανα θυμα να θελει :P 

22 minutes ago, Heybro said:

Γράφουν αυτό στο τέλος 

What you need to do:

1. Enable and start at 4200 MHz (42 Multiplier)
  2. Apply 1.40V to the CPU (or simply leave it at auto)
  3. Enable XMP on your memory kit (3200 MHz CL14)

14 14 14 34 νομίζω είναι στο auto οι flare x. 3466cl14 πάντως δεν πάνε όλες οι samsung b die. 

Tωρα αληθεια, εσυ εισαι ατομο που μπαινει στο bios και ψαχνεται. Περα απο αυτα τα 4 αλλα timings δεν εχεις δει? Αυτα που λεμε "subtimings" τοση ωρα δεν τα πηρε το ματι σου? Αυτα σου γραφω οτι ειναι στο θεο. Τωρα τα βαλε αυτος μονος του, τα βαλε η μητρικη δεν ξερω, αλλα ειναι εντελως στο διαολο. Σου λεω ειναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ κατα 60% απο τις δικες μου ram. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...