strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Acmilangr2 said: Φέρτε ωρε τον Σπαρτιάτη να τον φάω Αστον μην εμφανιστει και μας παρει ολους *αρτουζες Εχει ανεβασει και RotR, ξεκινα τις μονομαχιες. Μονο crysis 3 μην τρεξετε, γιατι θα δεις κανα +100fps στο welcome to the jungle και θα τον στειλεις αγγελια και συ Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Ρε αγορι μου γλυκο, ρε πασα μου ομορφε, συμφωνω οτι τις δουλεψαν 3200cl14. Τοσο γραφει και το CPU Z. Τα subtimings ΞΕΡΕΙΣ τι ειναι ή τζαμπα συζηταμε τοση ωρα? Κοίτα στο cpuz βλέπω 3400cl16 με 16 16 timings. Το θέμα είναι ότι οι μνήμες πάνε 3466cl14 τι overclock έκαναν? Ας απαντήσουν αύριο σε τι timings έκαναν τα benchmarks και βλέπουμε. Σε ίδιο ακριβώς σύστημα πάντως τεσταραν πόσο πιο σωστό benchmark να κάνουν? Ούτε εσύ έχεις τις ram του spartan δεν είδα να το αναφέρεις όμως. Θα είχες σίγουρα μεγαλύτερη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Κοίτα στο cpuz βλέπω 3400cl16 με 16 16 timings. Το θέμα είναι ότι οι μνήμες πάνε 3466cl14 τι overclock έκαναν? Ας απαντήσουν αύριο σε τι timings έκαναν τα benchmarks και βλέπουμε. Σε ίδιο ακριβώς σύστημα πάντως τεσταραν πόσο πιο σωστό benchmark να κάνουν? Ούτε εσύ έχεις τις ram του spartan δεν είδα να το αναφέρεις όμως. Θα είχες σίγουρα μεγαλύτερη διαφορά. Τι δεν αναφερω 100 φορες εχω γραψει οτι πηρα μαλακια μνημες και mobo γιατι δεν το ψαξα. ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ? Επισης σου ειπα εγω οτι δεν εκαναν σωστο review? Εγω λεω οτι το review δεν ανταποκρινεται στις επιδοσιες που θα ειχες εσυ και εγω αν ειχαμε Ryzen, μιας και θα στρωναμε τις μνημες. Αυτο λεω. Πως αλλιω να το εξηγησω, πλεον δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινεις, ειναι οτι δεν θες να καταλαβεις για να φαντασιωνεσαι οτι εισαι 31 fps μπροστα. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, akoinonitos είπε NOT ουτε καν 3466cl14 όχι δεν είναι. Αυτό είναι full overclocked από 3200cl14. Θα το κάνουν ο ένας στους 100 αυτό το overclock όμως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Αστον μην εμφανιστει και μας παρει ολους *αρτουζες Εχει ανεβασει και RotR, ξεκινα τις μονομαχιες. Μην γελάσεις αλλά ποιο είναι το ROTR; rome total war; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Κοίτα στο cpuz βλέπω 3400cl16 με 16 16 timings. Το θέμα είναι ότι οι μνήμες πάνε 3466cl14 τι overclock έκαναν? Ας απαντήσουν αύριο σε τι timings έκαναν τα benchmarks και βλέπουμε. Σε ίδιο ακριβώς σύστημα πάντως τεσταραν πόσο πιο σωστό benchmark να κάνουν? Ούτε εσύ έχεις τις ram του spartan δεν είδα να το αναφέρεις όμως. Θα είχες σίγουρα μεγαλύτερη διαφορά. Ρε συ heybro στο εβαλα και ποιο πριν 3200cl14 μνημες με auto subtimings ηταν τι να τους ρωτησεις ουτε αυτοι δεν ξερουν τι subtimings εβαλε η μητρικη τους 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Μην γελάσεις αλλά ποιο είναι το ROTR; rome total war; Rise of the tomb raider Μονο μην τρεξετε κανα crysis 3 γιατι στο welcome to the jungle παιζει να ειναι και 80 fps πανω τα minimums του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Τι δεν αναφερω 100 φορες εχω γραψει οτι πηρα μαλακια μνημες και mobo γιατι δεν το ψαξα. ΡΕ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΡΕ? Επισης σου ειπα εγω οτι δεν εκαναν σωστο review? Εγω λεω οτι το review δεν ανταποκρινεται στις επιδοσιες που θα ειχες εσυ και εγω αν ειχαμε Ryzen, μιας και θα στρωναμε τις μνημες. Αυτο λεω. Πως αλλιω να το εξηγησω, πλεον δεν ειναι οτι δεν καταλαβαινεις, ειναι οτι δεν θες να καταλαβεις για να φαντασιωνεσαι οτι εισαι 31 fps μπροστα. Δεν βρισκω αλλη εξηγηση. Δεν πάνε όλες οι Samsung b-die πάντως 3466cl14 να ξέρεις. Δηλαδή δεν σου εγγυάται κανείς ότι και 2700x να παρεις θα έχεις ίδιες επιδόσεις με του spartan. Οι μνήμες σου είναι εξαιρετικές για Intel πλατφόρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, akoinonitos said: Ρε συ heybro στο εβαλα και ποιο πριν 3200cl14 μνημες με auto subtimings ηταν τι να τους ρωτησεις ουτε αυτοι δεν ξερουν τι subtimings εβαλε η μητρικη τους To παιδι πριν μου εκανε παραθεση τα SPD του CPU - Z για να μου δειξει οτι ηταν ιδια τα timings με του spartan, τι συζηταμε τωρα. Δεν ειναι οτι δεν μπορει, ειναι οτι δεν θελει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μετά το διάβασμά τον τελευταίων 10 σελίδων αυτού του θέματος βρήκα τον πρώτο υποψήφιο για ignore . Ρε φίλε μας κούρασες και θα είσαι ο πρώτος που έχω κάνει ignore . στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα , ..... ξύλο απελέκητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Δεν πάνε όλες οι Samsung b-die πάντως 3466cl14 να ξέρεις. Δηλαδή δεν σου εγγυάται κανείς ότι και 2700x να παρεις θα έχεις ίδιες επιδόσεις με του spartan. Οι μνήμες σου είναι εξαιρετικές για Intel πλατφόρμα. Μα θα ειχα παριε και καλυτερη mobo, αυτο που ειχα ηταν απο τα χειροτερα που εχω παρει ποτε...σου ειπα, δεν το ψαξα, πηγα και αγορασα οτι μου γυαλισε στο ματι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 32 λεπτά πριν, Heybro είπε Σε 4k παίζεις τι να τον κάνεις τον 8700k? Να δω πότε θα το καταλάβετε αυτό. Το ότι η κάρτα γραφικών στα 4K είναι περιοριστικός παράγοντας, δεν σημαίνει ότι δεν θες CPU το οποίο να είναι ικανό. Οι επόμενες γενιές και σίγουρα οι μεθεπόμενες, δεν θα αποτελούν περιοριστικό παράγοντα για τα 4K. Θα είναι όπως τώρα το 1440p και αργότερα όπως το 1080p. Μετά το Bottleneck είναι νέα «αρρώστια» αυτή. «Για υψηλές αναλύσεις δεν παίζει ρόλο το CPU». Πώς να παίζει ρόλο όταν η κάρτα γραφικών έχει ξεθεωθεί; Είναι σαν να περιμένεις διαφορές σε 1080P μεταξύ των CPU με GTX 1050. Η κάρτα γραφικών έχει κλάσει ήδη. Αν τα average είναι 50FPS, φαντάσου που θα είναι τα minimum. Από τη στιγμή δηλαδή που η κάρτα έχει μπουκώσει, δεν είναι ικανή να δεχτεί άλλη πληροφορία από το CPU για να κάνει επεξεργασία και να δείξει στην οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ρε συ heybro στο εβαλα και ποιο πριν 3200cl14 μνημες με auto subtimings ηταν τι να τους ρωτησεις ουτε αυτοι δεν ξερουν τι subtimings εβαλε η μητρικη τους Γράφουν αυτό στο τέλος What you need to do: Enable and start at 4200 MHz (42 Multiplier) Apply 1.40V to the CPU (or simply leave it at auto) Enable XMP on your memory kit (3200 MHz CL14) 14 14 14 34 νομίζω είναι στο auto οι flare x. 3466cl14 πάντως δεν πάνε όλες οι samsung b die. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Να δω πότε θα το καταλάβετε αυτό. Το ότι η κάρτα γραφικών στα 4K είναι περιοριστικός παράγοντας, δεν σημαίνει ότι δεν θες CPU το οποίο να είναι ικανό. Οι επόμενες γενιές και σίγουρα οι μεθεπόμενες, δεν θα αποτελούν περιοριστικό παράγοντα για τα 4K. Θα είναι όπως τώρα το 1440p και αργότερα όπως το 1080p. Μετά το Bottleneck είναι νέα «αρρώστια» αυτή. «Για υψηλές αναλύσεις δεν παίζει ρόλο το CPU». Πώς να παίζει ρόλο όταν η κάρτα γραφικών έχει ξεθεωθεί; Είναι σαν να περιμένεις διαφορές σε 1080P μεταξύ των CPU με GTX 1050. Η κάρτα γραφικών έχει κλάσει ήδη. Αν τα average είναι 50FPS, φαντάσου που θα είναι τα minimum. Από τη στιγμή δηλαδή που η κάρτα έχει μπουκώσει, δεν είναι ικανή να δεχτεί άλλη πληροφορία από το CPU για να κάνει επεξεργασία και να δείξει στην οθόνη. Φίλε μου το ξέρω. Το έχω γράψει πολλάκις φορές. Και με τον i5 6600k είχα τις ίδιες επιδόσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Να δω πότε θα το καταλάβετε αυτό. Το ότι η κάρτα γραφικών στα 4K είναι περιοριστικός παράγοντας, δεν σημαίνει ότι δεν θες CPU το οποίο να είναι ικανό. Οι επόμενες γενιές και σίγουρα οι μεθεπόμενες, δεν θα αποτελούν περιοριστικό παράγοντα για τα 4K. Θα είναι όπως τώρα το 1440p και αργότερα όπως το 1080p. Μετά το Bottleneck είναι νέα «αρρώστια» αυτή. «Για υψηλές αναλύσεις δεν παίζει ρόλο το CPU». Πώς να παίζει ρόλο όταν η κάρτα γραφικών έχει ξεθεωθεί; Είναι σαν να περιμένεις διαφορές σε 1080P μεταξύ των CPU με GTX 1050. Η κάρτα γραφικών έχει κλάσει ήδη. Αν τα average είναι 50FPS, φαντάσου που θα είναι τα minimum. Από τη στιγμή δηλαδή που η κάρτα έχει μπουκώσει, δεν είναι ικανή να δεχτεί άλλη πληροφορία από το CPU για να κάνει επεξεργασία και να δείξει στην οθόνη. Ναι αν αρχίσει να γίνεται περιοριστικος παράγοντας η cpu στο 4k ας πάει σε 8700k απλά είναι νωρίς ακόμα για αυτό θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις