strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, pirmen56 said: Ο R5 1600 γίνεται το best seller της AMD. Μετά από πολλές εκπτώσεις, φθηνές μητρικές και τώρα τελευταία τα AMD Crates. Φαίνονται όμως και άλλα πράγματα από τα δεδομένα που συνέλεξε ο redditor ingebor. https://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600-top-selling-amd-cpu-intel-dominates-sales-char Τουλάχιστον εγώ βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ψωνίζει βάσει του τι βοηθάει σε gaming επιδόσεις στην πράξη. Φαίνεται δε ότι ο 8700Κ έχει τη δυναμική να γίνει το επόμενο best seller. Τι γινεται ρε συ, αφου απτην μερα που βγηκε top σε πωλησεις ηταν. Παρολη την εξωφρενικη κατεδαφιση των τιμων που εκανε η Intel. Αλλα ειπαμε heybro, ο pirmen δεν ειναι biased, επειδη ειναι στο στρατοπεδο σου. Φτου πιπερι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Ο R5 1600 γίνεται το best seller της AMD. Μετά από πολλές εκπτώσεις, φθηνές μητρικές και τώρα τελευταία τα AMD Crates. Φαίνονται όμως και άλλα πράγματα από τα δεδομένα που συνέλεξε ο redditor ingebor. https://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600-top-selling-amd-cpu-intel-dominates-sales-chart/ Τουλάχιστον εγώ βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ψωνίζει βάσει του τι βοηθάει σε gaming επιδόσεις στην πράξη. Φαίνεται δε ότι ο 8700Κ έχει τη δυναμική να γίνει το επόμενο best seller. Έτσι είναι. Ο 6700k παρόλο την υψηλή τιμή του έγινε Best seller συνολικά. Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια και οι περισσότερες εφαρμογές λίγα threads χρησιμοποιούν η είναι Intel optimized οπότε και εκεί προσθέτει πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Τουμπανος εισαι ρε συ και θα είσαι και με 1180ti και με 1280ti και με 1380ti. Αν ασχολείσαι και με εφαρμογές που θέλουν 6+ threads κάνε την αλλαγή ναι. Μόνο gaming είναι το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δεν βαρεθήκατε ακόμα ; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Τι γινεται ρε συ, αφου απτην μερα που βγηκε top σε πωλησεις ηταν. Παρολη την εξωφρενικη κατεδαφιση των τιμων που εκανε η Intel. Αλλα ειπαμε heybro, ο pirmen δεν ειναι biased, επειδη ειναι στο στρατοπεδο σου. Φτου πιπερι! Σοβαρά τώρα? Είναι sales since release. Ποτε βγήκε ο 6700k? Σοβαρεψου ρε συ. Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Δεν βαρεθήκατε ακόμα ; Χαβαλέ μωρέ εντάξει βλέπουμε survivor και συζητάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν βαρεθήκατε ακόμα ; Αντέχουμε ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Μόνο gaming είναι το pc Απόλαυσε τον επεξεργαστή σου. Σε 4k παίζεις ο 8600k είναι υπεραρκετός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Σοβαρά τώρα? Είναι sales since release. Ποτε βγήκε ο 6700k? Σοβαρεψου ρε συ. Και αλλαζει αυτο το γεγονος οτι αναφερει μονο τις "εκπτωσεις" των AMD, την ιδια στιγμη που η Intel κατεδαφισε τις τιμες και αυτος ξεχασε να το αναφερει? Just now, Acmilangr2 said: Αντέχουμε ακόμα Παιζεις σε 4k και θες 8700k? Θες να σου πουλησω καμια ti να τις κανεις SLI καλυτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε Μπα, τρεξαμε και fc5 και ttw και σε συνδυασμους αναλυσεων κλπα Αντε παλι με το 99% του κοσμου. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ? Αφου ΕΣΥ θα ειχες σωστα timings τοτε γιατι συγκρινεσαι με τα review που ΔΕΝ εχουν? Να στο θεσω αλλιως λοιπον. Αν ο 2700x σου ριχνε 60 fps με optimized timings θα εγραφες παλι " ναι αλλα στα review ο 2700x με τα χαλια timings ειναι 50 fps πισω αρα καλα εκανα και πηρα τον 8700k?" Γιατι να με νοιαζει πως τα παει με unoptimized timings οταν εγω θα τα εκανα optimized? Δεν το καταλαβαινω ρε φιλε, αληθεια στο λεω. Αν έριχνε θα έλεγα μπράβο μου ρίχνει. Αλλά επειδή ρίχνει ο 8700k αυτά τα 20 30fps πως να το γράψω. Ειπα περιμένω να σε δω με 2700x μέσα στο Μάιο γιατί με αυτά που λες δεν στέκει να μένεις στον 8700k. Απλά μετά ξεχνας το pubg τι θα κάνεις? 1 λεπτό πριν, strawman είπε Και αλλαζει αυτο το γεγονος οτι αναφερει μονο τις "εκπτωσεις" των AMD, την ιδια στιγμη που η Intel κατεδαφισε τις τιμες και αυτος ξεχασε να το αναφερει? Παιζεις σε 4k και θες 8700k? Θες να σου πουλησω καμια ti να τις κανεις SLI καλυτερα? Για το διάγραμμα μίλησα που δείχνει τον 6700k ως πιο ακριβός να είναι και ο πιο καλώ πουλημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Αν έριχνε θα έλεγα μπράβο μου ρίχνει. Αλλά επειδή ρίχνει ο 8700k αυτά τα 20 30fps πως να το γράψω. Ειπα περιμένω να σε δω με 2700x μέσα στο Μάιο γιατί με αυτά που λες δεν στέκει να μένεις στον 8700k. Απλά μετά ξεχνας το pubg τι θα κάνεις? Να μην το γραψεις. Να συγκρινεις πως τα παει ο επεξεργαστης με optimized timings, μιας και αυτα θα ειχες και εσυ. Εγω τουλαχιστον αυτο κανω. Οσο για το PUBG, προσφερθηκα να δωσω στον spartan το steam μου να μπει να κανει τα bench για να δω αν θα προχωρησω σε τραμπα 3-4 μερες πριν. Οποτε αυτα που μου λες "να κανω" τα εχω κανει πραξη ηδη εδω και μερες Μολις δω τα αποτελεσματα θα αποφασισω Αλλα το θεμα ξερεις τι ειναι? Οτι ενω τωρα χρησιμοποιεις αυτο το χαζο επιχειρημα για να μου την πεις, μολις κανω την αλλαγη δεν θα το χρησιμοποιεις υπερ μου οπως θα επρεπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Έτσι είναι. Ο 6700k παρόλο την υψηλή τιμή του έγινε Best seller συνολικά. Δεν είναι μόνο τα παιχνίδια και οι περισσότερες εφαρμογές λίγα threads χρησιμοποιούν η είναι Intel optimized οπότε και εκεί προσθέτει πολύ. Heybro, σκέψου ότι ο 6700Κ κυκλοφόρησε σε μια εποχή που ο Linus και άλλοι διάσημοι tech tubers έβγαζαν άχρηστο το ΗΤ και γενικά τα πολλά cores/threads. Ο κόσμος όμως ξέρει τι αξίζει στην πράξη και τι είναι αξιοποιήσιμο στο άμεσο μέλλον. Δες ας πούμε τον 7700Κ που είναι cpu για upgrade σε αυτές τις πλατφόρμες ότι δεν τα πήγε τόσο καλά εν όψει coffee lake. Δες επίσης ότι ο 2500Κ πούλησε πολύ καλύτερα από τον 2600Κ. Γιατί τότε η multicore εποχή ήταν ακόμα πολύ μακριά. Γενικά φαίνεται ότι ο κόσμος σκαμπάζει από gaming επιδόσεις και δεν τσιμπάει από marketing. Και ο 1600 πούλησε επειδή ήταν φθηνός περισσότερο και βγήκε σε εποχή που τα cores του αξιοποιούνται έτσι ώστε να του δώσουν ένα σεβαστό προβάδισμα έναντι του 7600Κ. Ειδικά όταν τρέχεις και κάτι άλλο στο background. Πάντως εγώ έδειξα μέσω simulated 6600K, ότι ακόμα και αυτά τα τσιπ αποδίδουν αξιοπρεπώς σε θεόβαρα games σαν το Origins. Όμως ο κόσμος δεν θέλει πια οριακές επιδόσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Να μην το γραψεις. Να συγκρινεις πως τα παει ο επεξεργαστης με optimized timings, μιας και αυτα θα ειχες και εσυ. Εγω τουλαχιστον αυτο κανω. Οσο για το PUBG, προσφερθηκα να δωσω στον spartan το steam μου να μπει να κανει τα bench για να δω αν θα προχωρησω σε τραμπα 3-4 μερες πριν. Οποτε αυτα που μου λες "να κανω" τα εχω κανει πραξη ηδη εδω και μερες Μολις δω τα αποτελεσματα θα αποφασισω Αλλα το θεμα ξερεις τι ειναι? Οτι ενω τωρα χρησιμοποιεις αυτο το χαζο επιχειρημα για να μου την πεις, μολις κανω την αλλαγη δεν θα το χρησιμοποιεις υπερ μου οπως θα επρεπε Βρε παρτον να τον χαρείς και τα άλλα είναι χαζομαρες. 20 μέρες έχεις τον 8700k τον έχω 6 μήνες και έχει να κλείσει 4 μήνες ο υπολογιστής. Ούτε μπλε οθόνες άψογο gaming πάντα και multitasking για αυτό μου φαινονται παράλογα ότι γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Ρε pirmen, μας trollaris τωρα? Ολοι αυτοι πουλησαν γιατι δεν ειχε επεξεργαστες η AMD. Kαι γω αμα παιζω μπαλα μονος μου πρωτος θα βγω. Ολα αυτα που γραφεις δεν εξηγουν το τι κανει ο 4460 εκει πανω... Just now, Heybro said: Βρε παρτον να τον χαρείς και τα άλλα είναι χαζομαρες. 20 μέρες έχεις τον 8700k τον έχω 6 μήνες και έχει να κλείσει 4 μήνες ο υπολογιστής. Ούτε μπλε οθόνες άψογο gaming πάντα και multitasking για αυτό μου φαινονται παράλογα ότι γράφεις. Πες μου ενα πραμα που γραφω και σου φαινεται παραλογο. Ειπα εγω οτι τρωει μπλε οθονες? Απο που τα βγαζεις θα θελα να ηξερα ρε φιλε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θέλω να δω και αλλά benchmark του spartan και να τα κάνω σύγκριση με τα δικά μου. Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Εγώ πάντως θέλω να δω και αλλά benchmark του spartan και να τα κάνω σύγκριση με τα δικά μου. Αστο, θα ξενερωσεις και αλλο, οπως ξενερωσα και εγω Μετα θα πας πισω στο guru3d να συγκρινεις vs των Ryzen με σαπιες μνημες να αισθανεσαι καλυτερα. Αφου 4k παιζεις, τι σε νοιαζει μωρε, αραξε εκει, την καλυτερη δουλεια απο ολους μας κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις