Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, Acmilangr2 said:

Τώρα το έκλεισα. Ντρέπομαι :P

Αύριο ίσως 

Να σου ανεβασω ενα με τον 1600 που ειχα με 2666 μνημες να σου φυγουν οι ντροπες? :P 

Εδω ενα στην native αναλυση που παιζω

5ae0e39427533_AssassinsCreedOriginsScreenshot2018_04.25-23_19_39_01.png.d6664953e97303314f483512d43125d8.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Δεν θυμάμαι καλά. Νομίζω κάπου 70%

Wow πολύ δεν είναι για 4k? Είπαμε origins πολύ έβριζαν που έτρωγαν bottleneck από επεξεργαστη ενώ είχαν μέτριες κάρτες. 

Just now, Heybro said:

Απλά ένας 8700k και με 2666 μνήμες θα δώσει τα μέγιστα. Ο 2700x με 2133 θα είναι άστο καλύτερα. Το 99% του κόσμου δηλαδή. Εμείς οι καμμένοι ασχολούμαστε 10 20 άτομα δηλαδή. 

Γιατι ο ενας να εχει 2666 και ο αλλος 2133? Και οι 2 με 2133 σκατα θα τα πανε. Αυτο που δεν καταλαβαες ειναι οτι οταν κανεις "optimize" τις μνημες στους Ryzen ουσιαστικα αυτο που κανεις ειναι να τους φερνεις στα ιδια timings που παιζουν και οι coffee. Δεν αποκτουν δηλαδη κανενα προβαδισμα.

Ενημερωτικα παντως, στα 4.8 με 2400 μνημες παει αρκετα χειροτερα απο οτι στα 4 με 3200 μνημες! 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Heatspreader είπε

Ναι. Ο 7700K στα παιχνίδια αρκετές φορές είναι καλύτερος από τον 8700K.

Όπως και ο 8600k. Είναι παιχνίδια που μισούν το HT και τα πάνε καλύτερα σε λίγα cores και καθόλου threads. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό. 

10 λεπτά πριν, strawman είπε

Γιατι ο ενας να εχει 2666 και ο αλλος 2133? Και οι 2 με 2133 σκατα θα τα πανε. Αυτο που δεν καταλαβαες ειναι οτι οταν κανεις "optimize" τις μνημες στους Ryzen ουσιαστικα αυτο που κανεις ειναι να τους φερνεις στα ιδια timings που παιζουν και οι coffee. Δεν αποκτουν δηλαδη κανενα προβαδισμα.

Ενημερωτικα παντως, στα 4.8 με 2400 μνημες παει αρκετα χειροτερα απο οτι στα 4 με 3200 μνημες! 

Οι Intel νομίζω πάνε αυτόματα 2666 τουλάχιστον στους k οι ryzen όχι. Ίσως να κάνω λάθος. Παίζω με αυτά τα timings 16 18 18 38 560 3333. 

Πάντως ρε συ strawman με όλα αυτά που γράφεις πας κόντρα στον εαυτό σου. Είχες Ryzen μήνες και τον έδωσες 3 βδομάδες πριν βγουν οι καινούργιοι και τώρα τους κατηγορείς. Πιστεύω ότι έκανες την αλλαγή μόνο και μόνο για να μπορείς να κράζεις την Intel. Δεν βρίσκω άλλο νόημα σε όλο αυτό. Είμαστε 20 άτομα εδώ μέσα με 8700k 8600k όλοι λέμε τα καλύτερα εκτός θερμοκρασίες και είσαι ο μόνος που κράζει. Λίγο οξύμωρο όλο αυτό δεν νομίζεις? Περιμένω σε μια βδομάδα να σε δω με 2700x και να δώσεις τον εξαιρετικό 8700k αλλιώς ότι γράφεις είναι καθαρά λόγω biased προς την Intel.

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Που κραζω ρε αδερφε? Δειξε μου 1 post να κραζω περα απο θερμοκρασιες. Τουμπανος ειναι ο επεξεργαστης, το εχω γραψει καπου 5-6 φορες. Απλα ο 2700x ειναι πιο τουμπανος, τι να κανω τωρα δηλαδη? 
Να πω ψεμματα για να νιωσετε εσεις καλα?

Επισης για τον 1600 γιατι παλι μου πιπιλατε, τον εβαλα αγγελια οταν πηρα την ti απο το miner και αγοραζα 144hz οθονη. Δεν καιγομουν να τον δωσω, αμα δεις και την αγγελια δεν την ειχα ανανεωσει, σε 2 μηνων αγγελια μου εστειλε ενας οτι τον θελει, ηταν εξαιρετικη η τιμη και τον εσπρωξα. Ο σκοπος μου ηταν να παω στους Ryzen 2nd gen, αλλα αφου εφυγε σε απιθανη τιμη why not? 

Οσο για το bias προς την Intel, αμα μου βρεις ενα post που να εχω γραψει μιση ανακριβεια καντο quote. Εγω ανετα βρισκω 25 δικα σου. Το ποιος ειναι biased λοιπον αστο, μην κατσουμε τωρα να τις μετρησουμε. Τουλαχιστον παλι καλα που εσυ το πιστευεις οτι εχω 8700k, οχι σαν τον αλλον τον unbiased που μου λεγε οτι λεω ψεμματα!! Αλλα ειπαμε, εγω ειμαι biased B)

Toν 8700k τον δινω και τωρα, δεν εχω θεμα. Αμα μου βρεις 2700x + mobo της προκοπης να κανω ανταλλαγη τα ξυλωνω τωρα (οντως, τωρα) και ερχομαι για τραμπα. 

Επεξ/σία από strawman

Και μόνο που λες οτι ειναι πιο τουμπανος σε gaming φαίνεται το biased. Δεν χρειάζεται να κάνεις τράμπα πουλάς το σετ όπως το πήρες και περνεις ένα με 2700x. Με αυτά που γράφεις περιμένω να το δω γιατί πήρες 8700k για το pubg που εκεί ξεσκίζει ο 8700k όπως και στα περισσότερα online και 144hz. Όλα τα reviews δείχνουν την πραγματικότητα αλλά ένας κάπου στην Ελλάδα γράφει αντίθετα πράγματα. Είναι λίγο παράλογο όλο αυτό. 

• Like 1

19 λεπτά πριν, strawman είπε

Που κραζω ρε αδερφε? Δειξε μου 1 post να κραζω περα απο θερμοκρασιες. Τουμπανος ειναι ο επεξεργαστης, το εχω γραψει καπου 5-6 φορες. Απλα ο 2700x ειναι πιο τουμπανος, τι να κανω τωρα δηλαδη? 
Να πω ψεμματα για να νιωσετε εσεις καλα?

Επισης για τον 1600 γιατι παλι μου πιπιλατε, τον εβαλα αγγελια οταν πηρα την ti απο το miner και αγοραζα 144hz οθονη. Δεν καιγομουν να τον δωσω, αμα δεις και την αγγελια δεν την ειχα ανανεωσει, σε 2 μηνων αγγελια μου εστειλε ενας οτι τον θελει, ηταν εξαιρετικη η τιμη και τον εσπρωξα. Ο σκοπος μου ηταν να παω στους Ryzen 2nd gen, αλλα αφου εφυγε σε απιθανη τιμη why not? 

Οσο για το bias προς την Intel, αμα μου βρεις ενα post που να εχω γραψει μιση ανακριβεια καντο quote. Εγω ανετα βρισκω 25 δικα σου. Το ποιος ειναι biased λοιπον ας το, μην κατσουμε τωρα να τις μετρησουμε. Τουλαχιστον παλι καλα που εσυ το πιστευεις οτι εχω 8700k, οχι σαν τον αλλον τον unbiased που μου λεγε οτι λεω ψεμματα!! Αλλα ειπαμε, εγω ειμαι biased B)

Toν 8700k τον δινω και τωρα, δεν εχω θεμα. Αμα μου βρεις 2700x + mobo της προκοπης να κανω ανταλλαγη τα ξυλωνω τωρα (οντως, τωρα) και ερχομαι για τραμπα. 

Τράμπα με τον i5 8600k μου + διαφορά κάνεις; 

Η πραγματικοτητα ειναι οτι αμα ειχες Ryzen θα ετρεχες με unoptimized timings? Οχι, αρα τα reviews δεν δειχνουν ουτε την δικη σου ουτε την δικη μου πραγματικοτητα ;) 

Το θεμα δεν ειναι τι γραφω εγω ο ενας στην Ελλαδα, το θεμα ειναι τι λενε τα bench που τρεχουμε εδω με τα παιδια. Ε το τι λενε το ειδες μονος σου. Τα υπολοιπα ειναι απλα φιλολογιες να χουμε να λεμε. Επισης πουθενα δεν ειπα οτι ειναι πιο τουμπανος στο gaming, ειπα οτι ειναι πιο τουμπανος CPU. Θες να με πεις biased, πες με, δεν με καιει.

Οσο για να τον πουλησω, καταλαβαινεις οτι θα πρεπει μετα να βαλω και λεφτα απτην τσεπη μου για να αγορασω καινυοργιο ετσι? Αμα μου τα δωσεις εσυ τον βαζω τωρα αγγελια :P 

Μόλις τώρα, strawman είπε

Η πραγματικοτητα ειναι οτι αμα ειχες Ryzen θα ετρεχες με unoptimized timings? Οχι, αρα τα reviews δεν δειχνουν ουτε την δικη σου ουτε την δικη μου πραγματικοτητα ;) 

Το θεμα δεν ειναι τι γραφω εγω ο ενας στην Ελλαδα, το θεμα ειναι τι λενε τα bench που τρεχουμε εδω με τα παιδια. Ε το τι λενε το ειδες μονος σου. Τα υπολοιπα ειναι απλα φιλολογιες να χουμε να λεμε. Επισης πουθενα δεν ειπα οτι ειναι πιο τουμπανος στο gaming, ειπα οτι ειναι πιο τουμπανος CPU. Θες να με πεις biased, πες με, δεν με καιει.

Οσο για να τον πουλησω, καταλαβαινεις οτι θα πρεπει μετα να βαλω και λεφτα απτην τσεπη μου για να αγορασω καινυοργιο ετσι? Αμα μου τα δωσεις εσυ τον βαζω τωρα αγγελια :P 

Ένα benchmark τρέξατε δεν είναι καθολικό για όλα τα παιχνίδια. Εγώ όχι θα είχα σωστά timings το 99% του κόσμου όμως μάντεψε τι θα είχε. 

Ο R5 1600 γίνεται το best seller της AMD. Μετά από πολλές εκπτώσεις, φθηνές μητρικές και τώρα τελευταία τα AMD Crates. Φαίνονται όμως και άλλα πράγματα από τα δεδομένα που συνέλεξε ο redditor ingebor.

https://wccftech.com/amd-ryzen-5-1600-top-selling-amd-cpu-intel-dominates-sales-chart/

AMD-Intel-Top-20-CPUs-Sold.jpg

Τουλάχιστον εγώ βλέπω ότι ο περισσότερος κόσμος ψωνίζει βάσει του τι βοηθάει σε gaming επιδόσεις στην πράξη. Φαίνεται δε ότι ο 8700Κ έχει τη δυναμική να γίνει το επόμενο best seller.

Just now, Heybro said:

Ένα benchmark τρέξατε δεν είναι καθολικό για όλα τα παιχνίδια. Εγώ όχι θα είχα σωστά timings το 99% του κόσμου όμως μάντεψε τι θα είχε. 

Μπα, τρεξαμε και fc5 και ttw και σε συνδυασμους αναλυσεων κλπα

Αντε παλι με το 99% του κοσμου. ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ? Αφου ΕΣΥ θα ειχες σωστα timings τοτε γιατι συγκρινεσαι με τα review που ΔΕΝ εχουν? Να στο θεσω αλλιως λοιπον. Αν ο 2700x σου ριχνε 60 fps με optimized timings θα εγραφες παλι " ναι αλλα στα review ο 2700x με τα χαλια timings ειναι 50 fps πισω αρα καλα εκανα και πηρα τον 8700k?" Γιατι να με νοιαζει πως τα παει με unoptimized timings οταν εγω θα τα εκανα optimized? Δεν το καταλαβαινω ρε φιλε, αληθεια στο λεω. 

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Ψυχολογικό πιο πολύ ειναι

Τουμπανος εισαι ρε συ και θα είσαι και με 1180ti και με 1280ti και με 1380ti. Αν ασχολείσαι και με εφαρμογές που θέλουν 6+ threads κάνε την αλλαγή ναι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...