strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Έτσι είναι και εγώ θυμάμαι έβλεπα αρκετά μεγάλο cpu usage όταν έπαιζα. Βέβαια εφόσον ήταν 100% smooth εκτός των unoptimized σημειων δεν με πειραζε. Δηλαδη ηταν παντου smooth εκτος απο εκει που δεν ηταν? Αυτο ισχυει και για τον pentium 4 ρε συ ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε E και 7700k = 6700k = 8700k σε ολα αυτα που θελουν κατω απο 4 cores E μποριε λογω του οτι δεν εχεις extra threads. Ο spartan ειχε τρεξει 1080p με τον 1700 του με κλειστα τα 2 cores, ουσιαστικα simulated 1600, τα ιδια με τον 8700k μου εβγαζε. Βεβαια ο 8700 μου ειναι σαπιος οποτε... Ανέκδοτο ήταν το τελευταίο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ότι και ανάλυση να βάλω στο origins τρώω κάτουρήμα (αφού την λέτε συνέχεια και εσείς αυτήν την λέξη) από τον Spartan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Ανέκδοτο ήταν το τελευταίο? Η πραγματικοτητα ηταν. Ειπαμε, τα screenshots δεν ψευδονται. Και να μαστε παλι στα videos με timings της συμφορας. Το πα εγω 2 σελιδες πριν, τζαμπα κοπος η συζητηση με σενα. Αλλαζει η σελιδα και ξεχνας αυτα που γραφαμε πριν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Δηλαδη ηταν παντου smooth εκτος απο εκει που δεν ηταν? Αυτο ισχυει και για τον pentium 4 ρε συ ομως Επειδη το έπαιξα με την πρώτη έκδοση είχε σημεία πχ 2 σπυλιες που δεν έδειχνε τίποτα και είχα 99% usage gpu. Unoptimized προφανώς. Στις 63 ώρες ναι είχα και μισό λεπτό που έπεσα στα 40. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Ότι και ανάλυση να βάλω στο origins τρώω κάτουρήμα (αφού την λέτε συνέχεια και εσείς αυτήν την λέξη) από τον Spartan E λογικο ειναι ρε συ, εισαι -10 threads. Για ανεβασε ss απο το run να δω, εντυπωση μου κανει να παει τοσο χαλια οσο λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Η πραγματικοτητα ηταν. Ειπαμε, τα screenshots δεν ψευδονται. Και να μαστε παλι στα videos με timings της συμφορας. Το πα εγω 2 σελιδες πριν, τζαμπα κοπος η συζητηση με σενα. Αλλαζει η σελιδα και ξεχνας αυτα που γραφαμε πριν Γενικά ισχύει το παρακάτω για το 99% την χρηστών που δεν ξέρουν τι είναι bios. Intel ακόμα και 8400>>>>>οποιοδήποτε Ryzen Το 1% που θα φτιάξει το σύστημα του όπως ο spartan και θα δουλέψει πάνω από 12threads θα πάει σε Ryzen. Ας το κάνουμε sticky να μην παραπληροφορουμε και αυτοί που δεν ξέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε E λογικο ειναι ρε συ, εισαι -10 threads. Για ανεβασε ss απο το run να δω, εντυπωση μου κανει να παει τοσο χαλια οσο λες. Τώρα το έκλεισα. Ντρέπομαι Αύριο ίσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Όλα τα cores είναι κολλημένα 99%..... Σε frametimes πως τα πας? Πρέπει να κρατάς και 60αρι άνετα σε 2k ανάλυση. Ο 8600k για μια 5ετια κρατάει άνετα ότι κάρτα και να του ρίξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Σε frametimes πως τα πας? Πρέπει να κρατάς και 60αρι άνετα σε 2k ανάλυση. Ο 8600k για μια 5ετια κρατάει άνετα ότι κάρτα και να του ρίξεις. Εγώ το τερμάτισα σε 4k (scale 0.9 όμως) ultra κολλημένο πάντα 60fps v sync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, strawman είπε Αμα ψαξω τα posts απο χτες δεν θα βρω να γραφεις οτι "ο Ryzen ειναι κοντα στον 6700k ενω ο 7700k ειναι πολυ μπροστα και απο τους 2" ? Εισαι σιγουρος οτι δεν θα το βρω αυτο γραμμενο απο σενα? Ναι. Ο 7700K στα παιχνίδια αρκετές φορές είναι καλύτερος από τον 8700K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Εγώ το τερμάτισα σε 4k (scale 0.9 όμως) ultra κολλημένο πάντα 60fps v sync Εκεί πόσο % είχε ο 8600k? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 6 minutes ago, Heybro said: Γενικά ισχύει το παρακάτω για το 99% την χρηστών που δεν ξέρουν τι είναι bios. Intel ακόμα και 8400>>>>>οποιοδήποτε Ryzen Το 1% που θα φτιάξει το σύστημα του όπως ο spartan και θα δουλέψει πάνω από 12threads θα πάει σε Ryzen. Ας το κάνουμε sticky να μην παραπληροφορουμε και αυτοί που δεν ξέρουν. Γιατι ποιος παραπληροφορησε? Εγω λεω οτι για τους enthusiast δεν εχει διαφορα, ειτε 8700k ειτε Ryzen. Γιαυτο που δεν θα κατσει να μπει bios ουτε οι k εχουν νοημα ουτε οι Ryzen, 8400 και καθαρισες. Just now, Heatspreader said: Ναι. Ο 7700K στα παιχνίδια αρκετές φορές είναι καλύτερος από τον 8700K. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Εκεί πόσο % είχε ο 8600k? Δεν θυμάμαι καλά. Νομίζω κάπου 70% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Γιατι ποιος παραπληροφορησε? Εγω λεω οτι για τους enthusiast δεν εχει διαφορα, ειτε 8700k ειτε Ryzen. Γιαυτο που δεν θα κατσει να μπει bios ουτε οι k εχουν νοημα ουτε οι Ryzen, 8400 και καθαρισες. Απλά ένας 8700k και με 2666 μνήμες θα δώσει τα μέγιστα. Ο 2700x με 2133 θα είναι άστο καλύτερα. Το 99% του κόσμου δηλαδή. Εμείς οι καμμένοι ασχολούμαστε 10 20 άτομα δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις