Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Είναι το πιο cpu oriented όμως ρε συ.Γι αυτό και επιμένει εκεί ;) 

Far cry 5 31fps διαφορά με ίδια gpu και καλύτερες ram. 

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ειπα εγω πουθενα οτι ειναι χαλια τα frametimes? Τιποτα απο αυτα που λες δεν εχω γραψει.

Και αντε σου πω, τρεξε το bench και οταν περασεις το σαπιο μου PC ξεκινα να περασεις και του spartan. Εδω θα ειμαι να γελαω ;) 

Το σαπιο μου μηχανμη παντως ριχνει στο κεφαλι σου δικο σου στο ACo, οποτε φαντασου ποσο μπροστα θα ειναι ο spartan απο εσενα και ποσο σαπιο ειναι το δικο σου :P 

Δεν έτρεξα ακόμα origins στο όνειρο σου είδες ότι είναι καλύτερο? Στο origins έπαιξα 63 ώρες σταθερό 60αρι. Ο 1700x έπεφτε στα 40. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Just now, Acmilangr2 said:

Στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί είναι πίσω όμως; δεν "ζητάνε" CPU; 

Και fc5 τρξαμε. Τον περναω 4 fps στα 150, και ο 7700k του mcrae ειναι 3 fps πισω. Μαλλον και αυτουνου σαπιος ειναι :P 

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Και στο origins πολύ πίσω είναι. Τα reviews πολλά. Απλά αν δεν γουστάρεις την Intel αρχίζεις και πετάς χαζομαρες απλά για να γράψεις. 

Just now, Heybro said:

Far cry 5 31fps διαφορά με ίδια gpu και καλύτερες ram. 

Δεν έτρεξα ακόμα origins στο όνειρο σου είδες ότι είναι καλύτερο? Στο origins έπαιξα 63 ώρες σταθερό 60αρι. Ο 1700x έπεφτε στα 40. 

Ετρεξες fc5. Εκτος αν το fc5 τα παει καλυτερα σε σαπια PC...

Εισαι 31 fps μπροστα απο τον 2700x του guru3d με τις αθλιες ram. Κατι ελεγες πριν για σαπια PC. Right back at you λοιπον, απο σαπια PC με 2700x οντως εισια 50 fps μπροστα

Just now, Heybro said:

Και στο origins πολύ πίσω είναι. Τα reviews πολλά. Απλά αν δεν γουστάρεις την Intel αρχίζεις και πετάς χαζομαρες απλά για να γράψεις. 

Ε ναι, τα bench που ανεβαζουν τα παιδια εδω δεν μετρανε, μονο τα reviews με σαπιες ram :P 

Μόλις τώρα, strawman είπε

Ετρεξες fc5. Εκτος αν το fc5 τα παει καλυτερα σε σαπια PC...

Εισαι 31 fps μπροστα απο τον 2700x του guru3d με τις αθλιες ram. Κατι ελεγες πριν για σαπια PC. Right back at you λοιπον, απο σαπια PC με 2700x οντως εισια 50 fps μπροστα

Εγώ έχω πιο μεγάλη διαφορά στο far cry από τον Spartan 

3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε πολλά είναι πίσω,σε 720 και 1080p με 1080ti.Δεν διαφωνώ. Σε μεγαλύτερες αναλύσεις είναι ισάξιοι

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Και fc5 τρξαμε. Τον περναω 4 fps στα 150, και ο 7700k του mcrae ειναι 3 fps πισω. Μαλλον και αυτουνου σαπιος ειναι :P 

Μόνος σου έγραψες τα παρακάτω 

Έχω 100% ανεμιστήρες gpu για να μην έχω 83 βαθμούς 

Ακούγεται σαν ελικόπτερο η h100 για να μην έχω υψηλές θερμοκρασίες 

Έχω πολύ χειρότερα frametimes 

Στο πρώτο λογικά έχεις καμιά μπανάνα 1080ti με τέτοιες θερμοκρασίες. Στο δεύτερο σε silence η δικιά μου έχουμε ίδιες θερμοκρασίες με 100% η corsair. Στο τρίτο σου δείχνω όσες φωτογραφίες θέλεις απο άψογα frametimes από πολύ βαριά παιχνίδια. Στα 4.3 όχι δεν είχα καλά frametimes στα 5 είναι τοπ. 

2 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Εγώ έχω πιο μεγάλη διαφορά στο far cry από τον Spartan 

Όλοι έχουμε άλλα αν έχεις κόλλημα δεν βγάζεις άκρη. 

Σε πολλά είναι πίσω,σε 720 και 1080p με 1080ti.Δεν διαφωνώ. Σε μεγαλύτερες αναλύσεις είναι ισάξιοι

Βρε συ σε μεγαλύτερες αναλύσεις και ένας Ryzen 1200 είναι ισάξιος με έναν 8700k. 

3 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Όπως είπα και πιο πριν, εγώ και με τον  6600k είχα ίδια fps σε 4k που παίζω 

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Και οι 2 σας κάνετε λάθος. 

Ο ένας (Heybro) υπερβάλει, ο άλλος (strawman) επιμενει πως είναι καλύτερος σε gaming ο ryzen. 

Αφού το σύστημα του spartan τρέχει καλύτερα-με αποδείξεις-από όλα τα reviews,δεν σημαίνει αυτόματα οτι αν ρυθμίσεις αντιστοιχα έναν ryzen θα κάνει τα ιδια? Αυτό λέει ο straw 

• Thanks 1

1 minute ago, Heybro said:

Μόνος σου έγραψες τα παρακάτω 

Έχω 100% ανεμιστήρες gpu για να μην έχω 83 βαθμούς 

Ακούγεται σαν ελικόπτερο η h100 για να μην έχω υψηλές θερμοκρασίες 

Έχω πολύ χειρότερα frametimes 

Στο πρώτο λογικά έχεις καμιά μπανάνα 1080ti με τέτοιες θερμοκρασίες. Στο δεύτερο σε silence η δικιά μου έχουμε ίδιες θερμοκρασίες με 100% η corsair. Στο τρίτο σου δείχνω όσες φωτογραφίες θέλεις απο άψογα frametimes από πολύ βαριά παιχνίδια. Στα 4.3 όχι δεν είχα καλά frametimes στα 5 είναι τοπ. 

Αγορι μου, 1070ti εχεις, ποσα watts τραβαει? Το αντιλαμβανεσαι οτι η δικια μου ταβανιαζει στα 350 με max power draw? Προφανως και εχω παραπανω θερμοκρασιες απο σενα! Ημαρτον, μηπως να συγκρινουμε και με την 1060 του _theo_? Επισης εχω 6125 τις μνημες, εσυ ποσο τις εχεις ειπαμε?

Αψογα frametimes στα 75fps. Ok, εγινε. Αυτο που δεν καταλαβαινεις ειναι οτι τα δικα μου ειναι πιο αψογα απο τα δικα σου, αλλα παρολαυτα χειροτερα απο του 2700x. Τι να κανουμε τωρα, ψεμματα να πουμε? Οι φωτο μιλανε απο μονες τους.

1 minute ago, mcrae13 said:

Αφού το σύστημα του spartan τρέχει καλύτερα-με αποδείξεις-από όλα τα reviews,δεν σημαίνει αυτόματα οτι αν ρυθμίσεις αντιστοιχα έναν ryzen θα κάνει τα ιδια? Αυτό λέει ο straw 

1+1 κανουν 2 αλλα δεν το καταλαβαινουν. Συγκρινουν με σαπιες ram και νομιζουν οτι τον εχουν πιο μεγαλο. Δηλαδη νταξει, ειναι να γελαει κανεις με αυτα που διαβαζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Οι συγκρίσεις πρέπει να είναι σε ίδια. συστήματα. Την ίδια κάρτα γραφικών κυρίως. 

Επεξ/σία από Acmilangr2
  • Like 2

Θα πρέπει να βρούμε reviews με 1080ti ώστε να συγκρίνουμε. Το guru3d παίζει με 3200cl14 1080 κάρτα και έχει όλους τους επεξεργαστές. Γενικά για μένα αν είσαι μόνο gaming πας σε 8400 για vfm 8600κ για max fps και min και 8700 8700k αν θες το απόλυτο και σε αρκετές εφαρμογές που είναι Intel optimized. Σε Ryzen πας αν maxareis 16 πυρήνες και αν έχεις γνώσεις για να τις φτιάξεις με timings κτλ. Γιατί ένα 1% ξέρει να φτιάχνει timings όπως ο spartan. 

Αν το δεις καθαρά μιλάμε για 4 παραπάνω threads. Θα τα χρησιμοποιήσει κάποιος? Αν ναι πάει σε Ryzen. 

Σαπιες οι παρακάτω οκ 

https://www.gskill.com/en/product/f4-3200c14d-16gfx

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Οι συγκρίσεις πρέπει να είναι σε ίδια. συστήματα. Την ίδια κάρτα γραφικών κυρίως. 

Ιδια κάρτα έχουμε και εγώ και ο straw και μας κατουράει ο Spartan. 

ΥΓ .Θες να φτιάξω δεντράκι που να δείχνει από κάτω ποιους κατουράμε και εμεις??? :P 

Επεξ/σία από mcrae13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...