Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε

Συγνώμη.Εσύ πιστεύεις οτι ο spartan έχει χειρότερη εμπειρία από σένα δηλαδή? Γιατί εγώ πιστεύω πως όχι.Και όχι μονο o spartan,και ένας με 1600x αν έχει και μια 1080ti,όπως μπορούσες να κάνεις και εσύ άλλωστε με τα ίδια λεφτά,αφού δεν παίζεις και σε 1080p.που εκει φαίνονται άλλωστε και οι όποιες διαφορές. 

Στα min fps ένας 1600x ρε συ είναι πολύ χειρότερος με ίδια gpu. 250 είχε ο 1600x 410 ο 8700k. 579 η 1070ti 979 η 1080ti. Ήταν μεγάλες οι διαφορές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

Σε triple buffering όταν πέφτεις στα 74 έχεις περίπου 50fps. Το 1/3 δηλαδή. 

Ναι το γνωρίζω. Απλά δεν πέφτω ποτέ στα 74. Μελλοντικά αν βγάλει καλές κάρτες η AMD θα πάω εκεί μιας και με freesync και να πέφτεις στα 74 είναι 74 όχι 50.

2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Καλά το placebo πάει σύννεφο στο pc hardware.. :P

Σε πιο θέμα τι εννοείς placebo? 

Μόλις τώρα, Heybro είπε

Στα min fps ένας 1600x ρε συ είναι πολύ χειρότερος με ίδια gpu. 250 είχε ο 1600x 410 ο 8700k. 579 η 1070ti 979 η 1080ti. Ήταν μεγάλες οι διαφορές. 

Αν αφαιρεσεις και την Χ62 βγαίναν τα κουκιά φίλε. Και σου ξαναλέω.Ειδικά αν παίζεις σε μεγαλύτερη ανάλυση από 1080p καλύτερα θα ήσουν .Εδώ είμαι εγώ καλύτερα με 4c/8t σε 1440p και θα είμαι ακόμα με την ti. 

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Εγω ανετα ανταλλαζω το cpu + mobo + ram μου με του spartan παντως. Εχει το top gaming PC εδω μεσα το παιδι, εχει κανει παπαδες

Και η παραπληροφορηση χερι χερι με την ασχετοσυνη. Ανεβαζει spd info και νομιζει οτι ειναι τα timings......

Ryzen και gaming pc δεν πάνε μαζι. Ίσως με τους Ryzen 2 θα δείξει. Γενικά με μια 1080ti ένας 8400 είναι καλύτερος από οποιοδήποτε Ryzen. Vfm. 

• Confused 1

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Εγω ανετα ανταλλαζω το cpu + mobo + ram μου με του spartan παντως. Εχει το top gaming PC εδω μεσα το παιδι, εχει κανει παπαδες

Δεν θα το έλεγα "παπάδες" .Απλά το ψάχνει για να πάρει το 100%. Και εγώ αυτό θα έκανα. Και να σου πώ γλυκοκοιτάζω ryzen για όταν θα μου ρθει να αναβαθμίσω.Έτσι κι αλλιώς το 2K μου "πάει" περισσότερο και δεν βλεπω στο προσεχές μέλλον να πάω σε 4κ. Το θεωρώ άχρηστο για οθόνες γραφείου.

Just now, Heybro said:

Ryzen και gaming pc δεν πάνε μαζι. Ίσως με τους Ryzen 2 θα δείξει. Γενικά με μια 1080ti ένας 8400 είναι καλύτερος από οποιοδήποτε Ryzen. Vfm. 

Ναι, τα ιδια ελεγε και ο _theo_ με τον 8400 και εφαγε μουτζες απο τον 2700x του spartan. Και μετα γυρισε και εριξε μουτζες και στο δικο μου στο ac origins. Tα screens εκει ειναι, οποιος ενδιαφερεται ας τρεξει το bench σε οτι συχνοτητες και με οτι μνημες θελει. Καλυτερα νουμερ απο τον 2700x δεν θα βγαλει. 

Just now, mcrae13 said:

Δεν θα το έλεγα "παπάδες" .Απλά το ψάχνει για να πάρει το 100%. Και εγώ αυτό θα έκανα. Και να σου πώ γλυκοκοιτάζω ryzen για όταν θα μου ρθει να αναβαθμίσω.Έτσι κι αλλιώς το 2K μου "πάει" περισσότερο και δεν βλεπω στο προσεχές μέλλον να πάω σε 4κ. Το θεωρώ άχρηστο για οθόνες γραφείου.

Νταξει και γω το ψαχνω ρε συ αλλα στα games με μουτζωνει. Και με τα 2 χερια :P 

Αν αφαιρεσεις και την Χ62 βγαίναν τα κουκιά φίλε. Και σου ξαναλέω.Ειδικά αν παίζεις σε μεγαλύτερη ανάλυση από 1080p καλύτερα θα ήσουν .Εδώ είμαι εγώ καλύτερα με 4c/8t σε 1440p και θα είμαι ακόμα με την ti. 

Ναι αν την αφαιρούσα ίσως έβγαιναν γιατί θα ήθελα και 40 ευρώ ακόμα για cl14 rams γιατί με αυτές που έχω θα είναι χειρότερα τα πράγματα και από αυτά που δείχνει το guru3d. Γενικά όμως την ήθελα την kraken και στον Ryzen πάλι εκεί θα πήγαινα. 2560x1080 παίζω εντάξει το 2k είναι αρκετά πιο πάνω. Διαφορές στα min υπάρχουν. 

Just now, Heybro said:

Ναι αν την αφαιρούσα ίσως έβγαιναν γιατί θα ήθελα και 40 ευρώ ακόμα για cl14 rams γιατί με αυτές που έχω θα είναι χειρότερα τα πράγματα και από αυτά που δείχνει το guru3d. Γενικά όμως την ήθελα την kraken και στον Ryzen πάλι εκεί θα πήγαινα. 2560x1080 παίζω εντάξει το 2k είναι αρκετά πιο πάνω. Διαφορές στα min υπάρχουν. 

3200c16 δεν εχεις? Αυτες εχω και εγω, παιζει να ηταν καλυτερα απο αυτα που δειχνει το guru3d :P Του guru 3d εχει 60% παραπανω timings απο αυτα που ειχα εγω με 1600, τι συζηταμε τωρα

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Ναι, τα ιδια ελεγε και ο _theo_ με τον 8400 και εφαγε μουτζες απο τον 2700x του spartan. Και μετα γυρισε και εριξε μουτζες και στο δικο μου στο ac origins. Tα screens εκει ειναι, οποιος ενδιαφερεται ας τρεξει το bench σε οτι συχνοτητες και με οτι μνημες θελει. Καλυτερα νουμερ απο τον 2700x δεν θα βγαλει. 

Μπας και έχει κάνα θέμα ο υπολογιστής σου ρε συ? Γενικά λες πολλές ανακρίβειες και είναι κρίμα 

Χάλια frametimes όταν σου δείχνω ότι πάντα είναι απόλυτα σταθερά σε ότι παιχνιδι παιζω 

Τουρμπίνα η ψύκτρα όταν εγώ σε silence mode έχω καλύτερες θερμοκρασίες 

Στα 83 η gpu σου με 100% ανεμιστήρες όταν με 50% έχω 53 τέρμα overclocked

Ναι αν βάλεις τον 2700x απέναντι σε σάπιο μηχάνημα καλύτερος θα βγει μαζί σου εδώ. 

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Το ίδιο λέμε ;) 

Optimized ryzen φτάνει και σε ορισμένες περιπτώσεις ρίχνει στον 8700k σε gaming.Γιατί σε άλλες εφαρμογές τον κατουράει.

Εγώ βέβαια αυτο που πιστεύω είναι το εξής και το λέω απλούστερα,πιο βλάχικα αν θες :P

Σε παραπάνω απο 1080p/144hz ο ryzen σπέρνει και έχεις έναν καλύτερο cpu overall.Τι άλλο να θέλει κάποιος..

• Like 3

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Strawman ένα παιχνίδι (assasin creed) δεν φέρνει την άνοιξη. 

Είναι το πιο cpu oriented όμως ρε συ.Γι αυτό και επιμένει εκεί ;) 

Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Το ίδιο λέμε ;) 

Optimized ryzen φτάνει και σε ορισμένες περιπτώσεις ρίχνει στον 8700k σε gaming.Γιατί σε άλλες εφαρμογές τον κατουράει.

Εγώ βέβαια αυτο που πιστεύω είναι το εξής και το λέω απλούστερα,πιο βλάχικα αν θες :P

Σε παραπάνω απο 1080p/144hz ο ryzen σπέρνει και έχεις έναν καλύτερο cpu overall.Τι άλλο να θέλει κάποιος..

Κάτσε να βγουν οι νέες κάρτες πιστεύω ότι θα δούμε ωραία πράγματα. Γενικά όμως προτιμώ καλύτερα min fps και frametimes που αυτό μετράει για μένα παρά να έχω 2 παραπάνω πυρήνες που δεν θα δουλέψω ποτέ μου. Είναι σαν τους 10πυρηνους στο Android που η Apple με τους 4 τους πατάει κάτω. 

6 πυρήνες σκυλιά στο gaming 

8 πυρήνες κλάφτα στο gaming 

Είναι το πιο cpu oriented όμως ρε συ.Γι αυτό και επιμένει εκεί ;) 

Στα υπόλοιπα παιχνίδια γιατί είναι πίσω όμως; δεν "ζητάνε" CPU; 

17 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Η εμπειρία σου χαλάει γίατι  όταν έχεις v sync κάτω από τα 74 δείχνει 37

14 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Σε triple buffering όταν πέφτεις στα 74 έχεις περίπου 50fps. Το 1/3 δηλαδή. 

Και με adaptive Vsync αυτά;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...