strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, Heybro said: Προ τελευταία σελίδα What you need to do: Enable and start at 4200 MHz (42 Multiplier) Apply 1.40V to the CPU (or simply leave it at auto) Enable XMP on your memory kit (3200 MHz CL14) Ryzen likes fast memory, so with this dual-channel (single rank) setup we really can recommend higher frequency memory like the 3200 MHz kits used. G.Skill will also release a Ryzen optimized 3400 MHz kit, only you can decide whether or not that is worth the extra dough, you'll be fine with 3200 MHz in out opinion. Βαριέμαι να γράψω αλλα αν έχουν τέτοιες επιδόσεις οι optimized rams φαντάζομαι οι μη optimized. Στα 3200cl14 τις έτρεξαν το γράφουν. Μα που διαφωνείς σε αυτό που σου γράφω δηλαδή? Είπα εγώ ότι είναι ούαου οι ram? Αυτό γράφω ότι είναι για τα σκουπίδια. Οι δικές μου που δεν είναι optimized είναι μακράν καλύτερες σε Ryzen, μιας και έχουν 60% καλύτερα subs. Δηλαδή πως νομίζεις ότι ο spartan είναι 30% πάνω από τα reviews? 4 minutes ago, Heybro said: Σου έδειξα frametimes παραπάνω. Θες και από far cry 5? Να σου δείξω γιατί ολο μπλα μπλα μπλα είσαι. Αν ήσουν στα 4.3 λογικά ναι ο 2700x είναι χειρότερος. Στα 5 ήμουν και είχε μακρά καλύτερα frametimes και από μένα και από τον 7700 του McRae. Εσύ τι να μου δείξεις αφού είσαι gpu bound, προφανώς ευθεία γραμμή θα είναι.... Ιδού η Ρόδος, πήγαινε ac origins ultra 360p και τρέξε το bench na να δούμε frametimes. Άμα έχεις καλύτερα από τον spartan πιάνω τοίχο Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Μα που διαφωνείς σε αυτό που σου γράφω δηλαδή? Είπα εγώ ότι είναι ούαου οι ram? Αυτό γράφω ότι είναι για τα σκουπίδια. Οι δικές μου που δεν είναι optimized είναι μακράν καλύτερες σε Ryzen, μιας και έχουν 60% καλύτερα subs. Δηλαδή πως νομίζεις ότι ο spartan είναι 30% πάνω από τα reviews? Δεν είναι πουθενά πάνω ο spartan σε gaming. Αν έχει κάποια 1080 η 1070ti να δοκιμάσει ας τρέξει ένα benchmark στα 720p far cry 5 και ας δείξει φωτογραφία. Γιατί δεν είδα κανένα screenshot από far cry 5 που έτρεξα εγώ. Αποδείξεις 0 δηλαδή για το origins όχι δεν εμπιστεύομαι μπορεί να τον έτρεχες στα 4.3ghz ώστε να βγει χειρότερος. Γενικά επειδή γράφεις πολλά αντίθετα με αυτά που έχω βιώσει 6 μήνες τώρα η κάτι υπάρχει λάθος στον υπολογιστή σου ή δεν ξέρω και εγώ τι. Rise of the tomb raider σταθερό 75αρι far cry 5 wildlands payback σε όλα 75αρι. Δεν βλέπω αυτό που γράφεις δηλαδή έχω άψογα frametimes. Οι μνήμες πάντως δεν υπάρχουν καλύτερες για ryzen οπότε το guru3d έκανε τις πιο σωστές μετρήσεις που μπορούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 To οτι δεν ειδες εσυ δεν σημαινει οτι δεν ανεβασε. Στο νημα των AMD τις ειχε, και ανεβασα και γω καπακια (και ο mcrae). Και ναι ρε heybro, εγινε, γραφω ψεμματα οτι ηταν στα 5. Ψεμματα επισης γραφει και ο mcrae, ειναι μαζι στο κολπο. Να τος παλι εκδηλωνεται, σαν τον αλλον που λεει οτι δεν εχω 8700k Τοσο πολυ ποναει ρε παιδες? Τι να κανουμε, υπαρχουν καλυτερα PC απο τα δικα σας. Εδω τα screenshots απο το run Πηγαινε τωρα εσυ βγαλε minimum 100 με τον 8700k στα 4.3 αφου λεω ψεμματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Τα timings του φίλου spartan Και του guru3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Heybro said: Oι μνήμες πάντως δεν υπάρχουν καλύτερες για ryzen οπότε το guru3d έκανε τις πιο σωστές μετρήσεις που μπορούσε. Δεν ειπα οτι δεν εκανε σωστες μετρησεις, ειπα οτι για μενα (και για σενα αφου οπως ισχυριζεσαι το tinkaris το PC) ειναι αχρηστες, μιας και αμα ειχαμε Ryzen θα στρωναμε τις μνημες, και αρα οι συγκρισεις που εχουν νοημα για μας δεν ειναι με default μνημες αλλα με optimized, οπως του spartan καλη ωρα. Ειναι σαν να κοιταμε benchmarks με stock CPU's, who gives a damn? 2 minutes ago, Heybro said: Τα timings του φίλου spartan Και του guru3d Ενταξει, αμα λεω οτι εισαι ασχετος..... Αντε, για να μην αρχισει το flame. Αυτο που εβαλες ειναι το SPD information, δεν ειναι τα timings...Τα timings του σου ειπα ειναι 60% παραπαανω. Τελικα εκανα λαθος, ειναι πανω απο 60% Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
music_lover Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Εν τω μεταξύ το digital foundry λέει ότι τα game benchmarks έχουν τα θέματα τους Just how useful are PC benchmark modes really? https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2018-the-trouble-with-pc-benchmark-modes And this returns us to the basic reality that in the here and now, only a select minority of PC games are actually equipped with the benchmarking tools required needed to accurately test performance across all aspects of the system, and so users tend to tweak in-game instead - which defeats the purpose of having them in the first place. In-game benchmarks need to evolve, and if they do, the user gets a better experience and more fully understands how their system works, while PC hardware reviews can better inform users about the best kit to buy. Μέχρι και η βάση των tests πάσχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε To οτι δεν ειδες εσυ δεν σημαινει οτι δεν ανεβασε. Στο νημα των AMD τις ειχε, και ανεβασα και γω καπακια (και ο mcrae). Και ναι ρε heybro, εγινε, γραφω ψεμματα οτι ηταν στα 5. Ψεμματα επισης γραφει και ο mcrae, ειναι μαζι στο κολπο. Να τος παλι εκδηλωνεται, σαν τον αλλον που λεει οτι δεν εχω 8700k Τοσο πολυ ποναει ρε παιδες? Τι να κανουμε, υπαρχουν καλυτερα PC απο τα δικα σας. Εδω τα screenshots απο το run Απόκρυψη περιεχομένων Πηγαινε τωρα εσυ βγαλε minimum 100 με τον 8700k στα 4.3 αφου λεω ψεμματα Ναι θεωρώ ότι παραπληροφορεις τον κόσμο. Το guru3d λέει τα πράγματα όπως είναι. Χρησιμοποιεί ίδιο σύστημα ίδιες ram gpu κτλ. Απλά είναι κρίμα να σε διαβάζει κάποιος και να πάει σε Ryzen και να έχει πολύ χειρότερη εμπειρία στο gaming από έναν 8700k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Ναι θεωρώ ότι παραπληροφορεις τον κόσμο. Το guru3d λέει τα πράγματα όπως είναι. Χρησιμοποιεί ίδιο σύστημα ίδιες ram gpu κτλ. Απλά είναι κρίμα να σε διαβάζει κάποιος και να πάει σε Ryzen και να έχει πολύ χειρότερη εμπειρία στο gaming από έναν 8700k. Κριμα θα ηταν αμα ειχες δικιο. Δεν εχεις ομως ιδεα. Φαινεται αλλωστε, αφου μπερδευεις το spd info με τα timings....tech guru σε αποκαλεσα 3-4 σελιδες πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Χαλαει ολη η εμπειρια φιλε μου. Εγω που παιζω αρκετες ωρες ειναι πολυ σπαστικο και στα 74 να πεσω. Η εμπειρία σου χαλάει γίατι όταν έχεις v sync κάτω από τα 74 δείχνει 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Δεν ειπα οτι δεν εκανε σωστες μετρησεις, ειπα οτι για μενα (και για σενα αφου οπως ισχυριζεσαι το tinkaris το PC) ειναι αχρηστες, μιας και αμα ειχαμε Ryzen θα στρωναμε τις μνημες, και αρα οι συγκρισεις που εχουν νοημα για μας δεν ειναι με default μνημες αλλα με optimized, οπως του spartan καλη ωρα. Ειναι σαν να κοιταμε benchmarks με stock CPU's, who gives a damn? Ενταξει, αμα λεω οτι εισαι ασχετος..... Αντε, για να μην αρχισει το flame. Αυτο που εβαλες ειναι το SPD information, δεν ειναι τα timings...Τα timings του σου ειπα ειναι 60% παραπαανω. Τελικα εκανα λαθος, ειναι πανω απο 60% Άρα μιλάμε για ίδιες ram ακριβώς. Το ξανά αφήνω εδώ το link γιατί υπάρχει πολύ παραπληροφορηση και είναι κρίμα για αυτούς που δεν ξέρουν. http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,25.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Ναι θεωρώ ότι παραπληροφορεις τον κόσμο. Το guru3d λέει τα πράγματα όπως είναι. Χρησιμοποιεί ίδιο σύστημα ίδιες ram gpu κτλ. Απλά είναι κρίμα να σε διαβάζει κάποιος και να πάει σε Ryzen και να έχει πολύ χειρότερη εμπειρία στο gaming από έναν 8700k. Συγνώμη.Εσύ πιστεύεις οτι ο spartan έχει χειρότερη εμπειρία από σένα δηλαδή? Γιατί εγώ πιστεύω πως όχι.Και όχι μονο o spartan,και ένας με 1600x αν έχει και μια 1080ti,όπως μπορούσες να κάνεις και εσύ άλλωστε με τα ίδια λεφτά,αφού δεν παίζεις και σε 1080p.που εκει φαίνονται άλλωστε και οι όποιες διαφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Η εμπειρία σου χαλάει γίατι όταν έχεις v sync κάτω από τα 74 δείχνει 37 Απλά ποτέ δεν έχω κάτω από 75 οπότε η εμπειρία είναι απόλυτα smooth πάντα. Triple buffering χρησιμοποιώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε 4k που παίζω και με τον 6600k είχα ίδια εμπειρία Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Άρα μιλάμε για ίδιες ram ακριβώς. Το ξανά αφήνω εδώ το link γιατί υπάρχει πολύ παραπληροφορηση και είναι κρίμα για αυτούς που δεν ξέρουν. http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,25.html Καταρχας οχι δεν ειναι ιδιες ram, ο spartan εχει 3600c16. Αλλα οπως σου ειπα, το θεμα δεν ειναι στο "ποιες ram ειναι", το θεμα ειναι οτι απο DEFAULT οι συγκεκριμενς δινουν κακα timings, οπως φαινεται και απο τα screenshot που ανεβασες. ΜΟΝΟΣ σου σε βγαζεις λαθος και επιμενεις στα δικα σου. Πραγματικα δεν καταλαβαινω τι σκατα εχει μπει στο κεφαλι σου. Τα timings φαινονται στο κατω αριστερα κουτακι του spartan, τωρα ανεβασε το αντιστοιχο tab απο το cpu-z και παραδεξου οτι λες αρλουμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Απλά ποτέ δεν έχω κάτω από 75 οπότε η εμπειρία είναι απόλυτα smooth πάντα. Triple buffering χρησιμοποιώ. Σε triple buffering όταν πέφτεις στα 74 έχεις περίπου 50fps. Το 1/3 δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις