Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε @james rod Economies of scale κτλ... Γιατί να έχουν 2 διαφορετικές διαδικασίες για τα mainstream/HEDT SKUs, αν μπορούν να την σκαπουλάρουν με 1; @Heybro Σκέφτεσαι πολύ εγωκεντρικά. Για κάθε ένα πυροβολημένο enthusiast που θα έσκαγε τα 5-10-20€ παραπάνω, θα έχαναν 2-3 πωλήσεις από "νορμάλ" ανθρώπους κτλ. Η αγορά είναι σχεδόν πάντα ευαίσθητη στην τιμή, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Γι'αυτό άλλωστε και οι 2 εταιρίες φροντίζουν πάντα να έχουν πολλά SKUs και να καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος τιμών. Σκεψου και το αλλο ομως. Ενας που θελει χαμηλες θερμοκρασιες ισως να αποφυγει εναν επεξεργαστη σαν τον 8700k. Οποτε για λιγα ευρω θα χασει ολο το ποσο του επεξεργαστη. Ισως ειναι αλλος ο λογος που δεν βαζει καλη παστα τετοια γυφτια μονο απο εταιριες σαν την apple περιμενω οχι απο την intel. Εκτος και αν βραζουν στο ιδιο καζανι. Μόλις τώρα, Heatspreader είπε Γιατί στα ακριβά CPUs είναι soldered; Νομίζω και η AMD στα φθηνά μικρά μοντέλα έχει TIM. Κάτι μου λέει ότι η Intel θέλει να βγάλει από την μύγα ξίγκι. Οι ryzen εχουν εξαιρετικες θερμοκρασιες ακομα και με 1.45vcore. Δεν γινεται να το ειχαν και οι coffee η οι skylake? Οταν ενας 1600x ειναι υποδειγμα στις θερμοκρασιες ειναι απαραδεκτο διπλασια τιμη cpu να ειναι χειροτερος σε αυτο το θεμα. Οντως απο τη μυγα ξιγξι απο την αρχη το καταλαβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Είναι Soldered και οι θερμοκρασίες με OC δεν είναι και τόσο χαμηλές... Σίγουρα χαμηλότερες από Coffee Lake. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Βρε απαντάς σε αυτό που σου λέω με αυτό που σου είπα και μου λες να σκεφτώ "το άλλο"; Ποιο άλλο, το ίδιο λέμε. Για κάθε έναν σαν κι αυτόν που λες, θα χάνει 2-3 που δεν κοιτάνε καν reviews/thermals κτλ, απλά γιατί θα ήταν ακριβότερος. Δεν υπάρχει συνωμοσία στο γιατί δεν είναι soldered, είναι απλά φθηνότερο το ΤΙΜ και καλύπτει τις προδιαγραφές. Πως το λένε στο χωριό σου το "it ain't pretty, but it gets the job done"; Ε αυτό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Ακριβώς. Έτσι νομίζω και εγώ. Ε και σου λέει οι τρελοί θα κάνουν delid και τελείωσε η υπόθεση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Heybro είπε Οι ryzen εχουν εξαιρετικες θερμοκρασιες ακομα και με 1.45vcore. Δεν γινεται να το ειχαν και οι coffee η οι skylake? Οταν ενας 1600x ειναι υποδειγμα στις θερμοκρασιες ειναι απαραδεκτο διπλασια τιμη cpu να ειναι χειροτερος σε αυτο το θεμα. Οντως απο τη μυγα ξιγξι απο την αρχη το καταλαβα. Ειναι και μεγαλη η διαφορα στα Mhz ομως μην το ξεχνας αυτο Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από akoinonitos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Ειναι και μεγαλη η διαφορα στα Mhz ομως μην το ξεχνας αυτο Τα volt δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες? Πχ 1.45 με 4ghz δεν θα εχει μεγαλύτερες θερμοκρασίες από 1.30 στα 5? Όπως και να έχει με delid πέφτουν 20 βαθμούς οπότε η χρήση οδοντόκρεμας είναι απαράδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Τα volt δεν ανεβάζουν θερμοκρασίες? Πχ 1.45 με 4ghz δεν θα εχει μεγαλύτερες θερμοκρασίες από 1.30 στα 5? Όπως και να έχει με delid πέφτουν 20 βαθμούς οπότε η χρήση οδοντόκρεμας είναι απαράδεκτη. τα παντα ανεβαζουν θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Zaknafein είπε Βρε απαντάς σε αυτό που σου λέω με αυτό που σου είπα και μου λες να σκεφτώ "το άλλο"; Ποιο άλλο, το ίδιο λέμε. Για κάθε έναν σαν κι αυτόν που λες, θα χάνει 2-3 που δεν κοιτάνε καν reviews/thermals κτλ, απλά γιατί θα ήταν ακριβότερος. Δεν υπάρχει συνωμοσία στο γιατί δεν είναι soldered, είναι απλά φθηνότερο το ΤΙΜ και καλύπτει τις προδιαγραφές. Πως το λένε στο χωριό σου το "it ain't pretty, but it gets the job done"; Ε αυτό. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Δηλαδή αν είχε 420 από 410 που είχε αρχικά δεν θα πούλαγε με το σκεπτικό σου. Tim καλώς έβαλε οδοντόκρεμα γιατί να βάλει και να θες delid? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου. Δηλαδή αν είχε 420 από 410 που είχε αρχικά δεν θα πούλαγε με το σκεπτικό σου. Tim καλώς έβαλε οδοντόκρεμα γιατί να βάλει και να θες delid? TIM = οδοντοκρεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε TIM = οδοντοκρεμα Ας εβαζε καλής ποιότητας όπως στο delid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Η Intel εδω και χρονια βγαζει τους χειροτερους δυνατους επεξεργαστες that they can get away with. Εξου και το Tim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Heybro είπε Ας εβαζε καλής ποιότητας όπως στο delid. με την ιδια λογικη ας του εκανε soldered εξαρχης ,η LM δεν κραταει και για παντα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Αν παίζει ρόλο η συχνότητα με την θερμοκρασία; i5 8600k Full stretch 1.30v OCCT 5.0ghz 80max 4.0ghz 71max 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, akoinonitos είπε με την ιδια λογικη ας του εκανε soldered εξαρχης ,η LM δεν κραταει και για παντα Απλα ειπαμε οτι το soldered εχει θεματα στην αρχιτεκτονικη οποτε tim απλα σωστο tim. 39 λεπτά πριν, strawman είπε Η Intel εδω και χρονια βγαζει τους χειροτερους δυνατους επεξεργαστες that they can get away with. Εξου και το Tim. Σκυλια ειναι ποτε δεν εχω δει δυσαρεστημενο πελατη με intel επεξεργαστη απλα το μονο θεμα ξανα λεω οι θερμοκρασιες για υψηλο overclock. 6 μηνες ειμαι more than happy 24/7 με ryzen θα εριχνα καντιλια που θα με εριχναν στα 50fps. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε 6 μηνες ειμαι more than happy 24/7 με ryzen θα εριχνα καντιλια που θα με εριχναν στα 50fps. Από τα πόσα που βγάζεις στον Intel δηλαδή θα σε έριχναν στα 50; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις