akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heybro είπε Η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Ποσοι πιστευεις οτι καθονται να μπουν bios να ρυθμισουν timings για να βγαλουν την αποδοση που πρεπει? Να ειναι ενα 5% απο οσους περνουν υπολογιστες? Ισως και πολυ λεω. οι περισσοτεροι ακομα και σε coffee στα 2133 παιζουν εκτος αν ξερουν τι ειναι το bios και ενεργοποιησουν xmp. καποιος που ψαχνεται για επιδοσεις θα το κανει μονο ,οι υπολοιποι ενα xmp / docp και αυτο με το ζορι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Ποσοι πιστευεις οτι καθονται να μπουν bios να ρυθμισουν timings για να βγαλουν την αποδοση που πρεπει? Να ειναι ενα 5% απο οσους περνουν υπολογιστες? Ισως και πολυ λεω. οι περισσοτεροι ακομα και σε coffee στα 2133 παιζουν εκτος αν ξερουν τι ειναι το bios και ενεργοποιησουν xmp. Και δω παλι δειχνεις τα δυο μετρα και δυο σταθμα που σε κατηγορω τοσες σελιδες. Ελα ρε heybro, εσυ ποση ωρα ξοδεψες στα bios με τον 8700k σου, να κανεις optimized volts συχνοτητες κλπα? Δεν θα κανες το ιδιο αν ειχες Ryzen? Αφου και τωρα πηγες και τσιμπησες τις μνημες με τα settings που σου ειπα. Οποιος λοιπον θα ενδιαφεροταν για τα maximum frames / second η τελοσπαντων να εχει το PC του στη τσιτα θα πηγαινε να τα στρωσει τα timings. 1 minute ago, akoinonitos said: καποιος που ψαχνεται για επιδοσεις θα το κανει μονο ,οι υπολοιποι ενα xmp / docp και αυτο με το ζορι. Νταξει, οτι εγραψα σε 3 γραμμες το γραψες σε 1 προταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Και αυτο ειναι που δεν κατανοω. Οι Ryzen 2nd gen ηταν αχρηστοι, αν ανταυτου οσοι δουλεψαν στους 2nd gen δουλευαν στα subtimings ολα θα ηταν καλυτερα τωρα Βαριεται η amd. Και δεν ξερω γιατι. Οταν παρηγγειλα τον 1700 εκατσα και διαβασα για μνημες. Επειδη ηθελα rgb ειδα το παρακατω βιντεο. Μολις πηγαινε να διαβασει το spd της μνημης το aura η το προγραμμα της gskill χαλουσαν οι μνημες και πιθανοτητα για revive μια στις 100. Διαβασε τα σχολια παρακατω. Με την intel ξερεις πηρες αυτο το βαζεις και τελος. Εχω να δω μπλε οθονη 5 μηνες στα 5ghz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ουφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μην ξεχνάς πως υπάρχουν μητρικές που έχουν έτυμα πακέτα στο BIOS να βάλεις timing ( για samsung , για hynix , για S ή D ) 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Ποσοι πιστευεις οτι καθονται να μπουν bios να ρυθμισουν timings για να βγαλουν την αποδοση που πρεπει? Να ειναι ενα 5% απο οσους περνουν υπολογιστες? Ισως και πολυ λεω. οι περισσοτεροι ακομα και σε coffee στα 2133 παιζουν εκτος αν ξερουν τι ειναι το bios και ενεργοποιησουν xmp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, akoinonitos είπε καποιος που ψαχνεται για επιδοσεις θα το κανει μονο ,οι υπολοιποι ενα xmp / docp και αυτο με το ζορι. Αρα τα reviews σωστα δεν τα δειχνουν? Σκεψου να δουν review με μνημες 3466cl14 να πανε σπιτι να τον παραγγειλουν να ερθει και να δουν 30% κατω επιδοσεις. Ελαχιστοι ξανα λεω ασχολουνται με αυτα οι περισσοτεροι στα 2133 παιζουν απλα εμεις ψηριζουμε μεχρι και το cl το command rate κτλ γιατι ειναι το χομπυ μας και αγαπαμε αυτο που κανουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Βαριεται η amd. Και δεν ξερω γιατι. Οταν παρηγγειλα τον 1700 εκατσα και διαβασα για μνημες. Επειδη ηθελα rgb ειδα το παρακατω βιντεο. Μολις πηγαινε να διαβασει το spd της μνημης το aura η το προγραμμα της gskill χαλουσαν οι μνημες και πιθανοτητα για revive μια στις 100. Διαβασε τα σχολια παρακατω. Με την intel ξερεις πηρες αυτο το βαζεις και τελος. Εχω να δω μπλε οθονη 5 μηνες στα 5ghz. G skill rgb εχω και εγω. Ειχα διαβασει ολα τα σχολια και επι 1 μηνα ημουν χεσμενος και δεν τις πειραζα. Τελικα λεω δεν μαμιεται, και αρχισα να παιζω μερα νυχτα. Επι 8 μηνες που τον ειχα προβλημα δεν δημιουργηθηκε. Θελω να σου πω δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι να σου συμβει κατι τετοιο. Και ο spartan τις gskill εχει τοσο καιρο, δεν νομιζω να ειχε θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Και δω παλι δειχνεις τα δυο μετρα και δυο σταθμα που σε κατηγορω τοσες σελιδες. Ελα ρε heybro, εσυ ποση ωρα ξοδεψες στα bios με τον 8700k σου, να κανεις optimized volts συχνοτητες κλπα? Δεν θα κανες το ιδιο αν ειχες Ryzen? Αφου και τωρα πηγες και τσιμπησες τις μνημες με τα settings που σου ειπα. Οποιος λοιπον θα ενδιαφεροταν για τα maximum frames / second η τελοσπαντων να εχει το PC του στη τσιτα θα πηγαινε να τα στρωσει τα timings. Νταξει, οτι εγραψα σε 3 γραμμες το γραψες σε 1 προταση Οπως ειπες εγω. Οτι και να επερνα θα ασχολιομουν γιατι μου αρεσει να μαθαινω για κατι που με ενδιαφερει. Το υπολοιπο 95% ομως τι κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoaZ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Βαριεται η amd. Και δεν ξερω γιατι. Οταν παρηγγειλα τον 1700 εκατσα και διαβασα για μνημες. Επειδη ηθελα rgb ειδα το παρακατω βιντεο. Μολις πηγαινε να διαβασει το spd της μνημης το aura η το προγραμμα της gskill χαλουσαν οι μνημες και πιθανοτητα για revive μια στις 100. Διαβασε τα σχολια παρακατω. Με την intel ξερεις πηρες αυτο το βαζεις και τελος. Εχω να δω μπλε οθονη 5 μηνες στα 5ghz. To ίδιο γίνεται και με Intel , χαλάνε το SPD ( πχ. aura + ΗWinfo ) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από IoaZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε G skill rgb εχω και εγω. Ειχα διαβασει ολα τα σχολια και επι 1 μηνα ημουν χεσμενος και δεν τις πειραζα. Τελικα λεω δεν μαμιεται, και αρχισα να παιζω μερα νυχτα. Επι 8 μηνες που τον ειχα προβλημα δεν δημιουργηθηκε. Θελω να σου πω δεν ξερω ποσο πιθανο ειναι να σου συμβει κατι τετοιο. Και ο spartan τις gskill εχει τοσο καιρο, δεν νομιζω να ειχε θεμα. Τις ειχα παρει με φοβο και το ηξερε και η gskill. Τελικα μετα απο χιλιαδες προβληματα εβγαλαν ram rgb μονο για ryzen. Εχουν ενα x νομιζω στο τελος. Δεν εχουν θεμα αν τις πειραζεις. Το προγραμμα aura και αυτο της gskill corsair δημιουργει το spd error και χαλανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 minutes ago, Heybro said: Οπως ειπες εγω. Οτι και να επερνα θα ασχολιομουν γιατι μου αρεσει να μαθαινω για κατι που με ενδιαφερει. Το υπολοιπο 95% ομως τι κανει? Μα τι μας νοιαζει τι θα εκανε ο casual οταν συγκρινουμε επεξεργαστες ρε συ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, IoaZ είπε Μην ξεχνάς πως υπάρχουν μητρικές που έχουν έτυμα πακέτα στο BIOS να βάλεις timing ( για samsung , για hynix , για S ή D ) Δεν ξερω για αυτο δεν βγηκα κατι στη δικια μου. XMP εβαλα και τελος.Υπαρχει λιστα με μητρικες που εχουν αυτες τις ρυθμισεις στο bios? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, Heybro said: Τις ειχα παρει με φοβο και το ηξερε και η gskill. Τελικα μετα απο χιλιαδες προβληματα εβγαλαν ram rgb μονο για ryzen. Εχουν ενα x νομιζω στο τελος. Δεν εχουν θεμα αν τις πειραζεις. Το προγραμμα aura και αυτο της gskill corsair δημιουργει το spd error και χαλανε. Εγω νομιζω τις κανονικες εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Βαριεται η amd. Και δεν ξερω γιατι. Οταν παρηγγειλα τον 1700 εκατσα και διαβασα για μνημες. Επειδη ηθελα rgb ειδα το παρακατω βιντεο. Μολις πηγαινε να διαβασει το spd της μνημης το aura η το προγραμμα της gskill χαλουσαν οι μνημες και πιθανοτητα για revive μια στις 100. Διαβασε τα σχολια παρακατω. Με την intel ξερεις πηρες αυτο το βαζεις και τελος. Εχω να δω μπλε οθονη 5 μηνες στα 5ghz. Για να δεις την "προπαγανδα" που πεφτει αυτο το προβλημα υπηρχει και z270 μητρικες αλλα οπως και να εχει δεν φταιει η GSKILL και η asus η gigabyte ,φταιει η amd ,η amd σχεδιαζει τα led για τις μητρικες. Aυτο ειναι ενα αστειο και καλο ειναι να βαζετε το μυαλο σας να σκεφτει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, IoaZ είπε To ίδιο γίνεται και με Intel χαλάνε το SPD ( πχ. aura + ΗWinfo ) Μονο σε ryzen ειναι αυτο. Εχω συνεχεια aura ανοιχτο και hwinfo δουλευουν ρολοι. Για αυτο εβγαλαν τις παρακατω: https://www.gskill.com/en/press/view/g-skill-releases-amd-compatible-trident-z-rgb-kits Ηξερε η gskill οτι δεν διορθωνετε το προβλημα γινεται χαμος στο φορουμ της και μετα απο 1 χρονια εβγαλε μονο για amd rgb μνημες. Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Για να δεις την "προπαγανδα" που πεφτει αυτο το προβλημα υπηρχει και z270 μητρικες αλλα οπως και να εχει δεν φταιει η GSKILL και η asus η gigabyte ,φταιει η amd ,η amd σχεδιαζει τα led για τις μητρικες. Aυτο ειναι ενα αστειο και καλο ειναι να βαζετε το μυαλο σας να σκεφτει... Βρε η gskill μπορει να φταιει δεν ειπα κατι αλλο. Το θεμα υπαρχει ομως και δεν θα ηθελα να ειμαι με την ψυχη στο στομα μην πανε για πεταμα η ram και χασω 240 ευρω γιατι η gskill ειναι για πεταμα στο support. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις