strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Kοιτα και στους intel δινουν καποιο boost. Ο spartan εχει 3466cl14. Αν μπορεσεις και βρεις ram να πηγαινουν 3466cl14 θα δεις οτι η διαφορα ειναι μεγαλυτερη. Με τα 3333cl15 που εχεις δεν ειναι δικαια η συγκριση. Η ας τρεξει ο spartan οπως εχεις και εσυ τις μνημες να βγει καποιο συμπερασμα. Ετσι δεν ειναι το δικαιο? Οι ram δινουν boost σιγουρα, αλλα αυτο το optimized subtimings που επαναλαμβανει ο pirmen δεν στεκει. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι ναι μαζι σου, με 3466cl14 μπορει να του ριχνω και 5 fps αντι για 3. Αλλα μιλαμε για 360p αναλυση. Αν για να δουμε διαφορες πρεπει να πεσουμε σε 360p και να ψυριζουμε τα 50mhz στις μνημες τοτε καταλαβαινουμε ποσο κοντα ειναι τελικα οι 2 επεξεργαστες. Αυτο ειναι το point μου εδω και 13 σελιδες χοντρικα. 1 minute ago, pirmen56 said: Δεν τους φέρνουν στα ίδια. Το ACO που σου έδειξα αρκετές σελίδες πριν δείχνει ότι, με όλα αυτά, ξεπερνούν πια τους 7700Κ. Το παλιό high end. Οι 8700K είναι εντελώς άλλη κατηγορία. Αφού το ξέρεις και συ που πήγες σε 8700Κ. Πηγα οντως? Γιατι ο _theo_ διαφωνει και λεει οτι λεω ψεμματα 12 minutes ago, Heatspreader said: Δεν είναι απαραίτητο ότι λένε ψέματα. Μετράνε με διαφορετικές συνθήκες. Εμένα ας πούμε τα Scores μου σε γενικές γραμμές είναι λίγο ανεβασμένα σε σχέση με αυτά των Review. Ίσως να οφείλεται στο ότι έχω μνήμες στα 3400MHz, ενώ στα Reviews μετράνε με μνήμες στα 3200MHz. Mα ναι ρε συ αλλα τα παιδια εδω στο forum ειναι 20-30% μπροστα απο τα reviews. Eιναι τρελο το νουμερο. Εδω πεσαμε σου λεω σε 360p αναλυση με 1080ti για να βγαλω 3 fps παραπανω avg στο ac origins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Οι ram δινουν boost σιγουρα, αλλα αυτο το optimized subtimings που επαναλαμβανει ο pirmen δεν στεκει. Το θεμα ξερεις ποιο ειναι? Οτι ναι μαζι σου, με 3466cl14 μπορει να του ριχνω και 5 fps αντι για 3. Αλλα μιλαμε για 360p αναλυση. Αν για να δουμε διαφορες πρεπει να πεσουμε σε 360p και να ψυριζουμε τα 50mhz στις μνημες τοτε καταλαβαινουμε ποσο κοντα ειναι τελικα οι 2 επεξεργαστες. Αυτο ειναι το point μου εδω και 13 σελιδες χοντρικα. Πηγα οντως? Γιατι ο _theo_ διαφωνει και λεει οτι λεω ψεμματα Δεν γνωριζω αν ειναι 5 η 10 η διαφορα. Δεν μπορει να γινει συγκριση σε διαφορετικα συστηματα παντως. Στα reviews εχουν ιδια parts ram ssd gpu κτλ αλλαζει μονο μητρικη και επεξεργαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Εχει το trfc στο 80!! Eχεις λινκ να ριξω μια ματια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Αλλαζει και η ram που απο default ειναι handicapped σε Ryzen. Δες το review του guru3d που ανεβασες. Εχει το trfc στο 80!! Δεν ξερω αν το βαζουν οι μητρικες η το βαλε μονος του αλλα οτι απτα 2 και να ισχυει, δεν γινεται συγκριση επι ισοις οροις ετσι. Αμα σε εχω πρηξει κανε ignore. Κατα τις 9 η ωρα που σχολαει ο κολλητος με τον 8700k θα του πω να ανεβασει cpu z με το nick μου για να σε πεισω, okay? Υπομονη λιγο Το trfc ειναι στο 584 εμενα μηπως λες για αλλη παραμετρο? Ιδιες ram βαζουν παντα οταν κανουν συγκρισεις παντως ωστε να μην αδικεψουν καποιο συστημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, akoinonitos said: Eχεις λινκ να ριξω μια ματια ? Hρθε ο διδακτορ στα timmings. Οριστε master http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,6.html Τα φωτα σου. Νταξει δεν δειχνει πολλα, cpuz ss ειναι 1 minute ago, Heybro said: Το trfc ειναι στο 584 εμενα μηπως λες για αλλη παραμετρο? Ιδιες ram βαζουν παντα οταν κανουν συγκρισεις παντως ωστε να μην αδικεψουν καποιο συστημα. Κατεβα το σε 560. Και βαλε και 1t, λογικα θα εισαι stable. Το TRC λεω, αν εγραψα κατι αλλο λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Hρθε ο διδακτορ στα timmings. Οριστε master http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,6.html Τα φωτα σου. Νταξει δεν δειχνει πολλα, cpuz ss ειναι 3400cl16 εχει ο ανθρωπος δεν ειναι και ασχημα νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Hρθε ο διδακτορ στα timmings. Οριστε master http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,6.html Τα φωτα σου. Νταξει δεν δειχνει πολλα, cpuz ss ειναι Κατεβα το σε 560. Και βαλε και 1t, λογικα θα εισαι stable. Το TRC λεω, αν εγραψα κατι αλλο λαθος 2t ειμαι θα το δοκιμασω αν και δεν εχω ιδεα τι ακριβως κανει. Subtiming ειναι. Hynix ram δεν παει μια σε overclock αλλα δεν εχω θεμα. Σκεψου ενας με ryzen που πηρε τετοια ομως. Θα παιζει στα 3333cl16 και λογικα θα εχει πολυ μεγαλυτερες διαφορες απο μια samsung bdie. Ενω με intel οι διαφορες ειναι μικροτερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Ναι ρε theo, τιγκα στις ανακριβειες. Την μια μου λες οτι μου αγορασαν τον 8700k οι γονεις μου και τωρα μου λες οτι δεν εχω 8700k και λεω ψεμματα. Εγω γραφω ανακριβειες Εγώ είπα απλώς να αλλάξεις την υπογραφή απο το CPU-Z. Τώρα, αν δεν το κάνεις εύλογα δημιουργούνται συνηρμοί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Hρθε ο διδακτορ στα timmings. Οριστε master http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_ryzen_7_2700x_review,6.html Τα φωτα σου. Νταξει δεν δειχνει πολλα, cpuz ss ειναι Ω ρε συ εγραψες trfc 80 και με εστειλες για βρουβες ,αυτο ειναι trc ,αν ειχε βαλει το trfc 80 θα ανατιναζόταν Default timings ειναι οπως τα εβαλε η μητρικη δεν νομιζω να εχει πειραξει απλα παιζουν χαλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Heybro said: 3400cl16 εχει ο ανθρωπος δεν ειναι και ασχημα νομιζω. Oι μνημες μια χαρα ειναι, το προβλημα ειναι στα subtimmings που απο default σε Ryzen ειναι αθλια, οπως φαινεται στο CPU Z. Εδω βλεπουμε μονο το TRC, το οποιο ειναι 60% πανω απο οσο θα επρεπε, αν βλεπαμε και τα υπολοιπα φανταζομαι θα ειναι πανω κατω τα ιδια χαλια. Δηλαδη το bench τον τρεχει με 60% χειροτερα subtimings. Γιαυτο και ο spartan ειναι 20-30% πανω απο τα reviews. 1 minute ago, _Theo_ said: Εγώ είπα απλώς να αλλάξεις την υπογραφή απο το CPU-Z. Τώρα, αν δεν το κάνεις εύλογα δημιουργούνται συνηρμοί... Oταν παραδεχτεις ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις τοτε θα το αλλαξω και το CPU-z. Αλλιως κατσε με τους συνειρμους σου. 1 minute ago, akoinonitos said: Ω ρε συ εγραψες trfc 80 και με εστειλες για βρουβες ,αυτο ειναι trc ,αν ειχε βαλει το trfc 80 θα ανατιναζόταν Default timings ειναι οπως τα εβαλε η μητρικη δεν νομιζω να εχει πειραξει απλα παιζουν χαλια Ναι, το ειδα τωρα πατατα εγραψα. E ok, μπορει να ειναι και default, το point ειναι οτι ειναι αθλια. Και τα ιδια αθλια θα ειναι και τα υπολοιπα subs. Οταν λοιπον ο pirmen λεει "αυτος ειναι με optimized subtimmings " εννοει οτι ειναι εξισου optimized με των Intel, και αρα η συγκριση ειναι αδικη Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Σωστος ο παιχτης σε ευχαριστω. Τετοια θελω να μαθαινω και οχι να μαλωνουμε ενω προχθες βοηθιομασταν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Heybro said: Σωστος ο παιχτης σε ευχαριστω. Τετοια θελω να μαθαινω και οχι να μαλωνουμε ενω προχθες βοηθιομασταν. Ειδες, ξερω και με τι timings ειναι stable οι coffeelake. Εκατσα και τα εμαθα απεξω για να προσποιουμε εδω στο forum οτι εχω 8700k Λογικα πας και πιο κατω, δεν ειναι καν optimized αυτα που σου πα. Δες το σαν "mild oc". Τα testara ολα αυτα για να καταφερω να ριξω 3 fps στον spartan στο AC origins! (με τον 8700k που δεν εχω) Kαι μαλωνουμε γιατι με λες ψευτη. Και εσυ και ο theo... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Oι μνημες μια χαρα ειναι, το προβλημα ειναι στα subtimmings που απο default σε Ryzen ειναι αθλια, οπως φαινεται στο CPU Z. Εδω βλεπουμε μονο το TRC, το οποιο ειναι 60% πανω απο οσο θα επρεπε, αν βλεπαμε και τα υπολοιπα φανταζομαι θα ειναι πανω κατω τα ιδια χαλια. Δηλαδη το bench τον τρεχει με 60% χειροτερα subtimings. Γιαυτο και ο spartan ειναι 20-30% πανω απο τα reviews. Oταν παραδεχτεις ξεκαθαρα αυτο που θες να πεις τοτε θα το αλλαξω και το CPU-z. Αλλιως κατσε με τους συνειρμους σου. Οι μνημες στους ryzen ειναι το σημειο που πονανε και χανουν τσαμπα και αδικα performance ,με τα ιδια volts ας πουμε ενα kit μπορει να παιξει με πολυ πιο χαμηλα timings απο default, η μαλακια ειναι της amd που δεν εχει μπει στο παιχνιδι με κατι αντιστοιχο του intel xmp . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, akoinonitos said: Οι μνημες στους ryzen ειναι το σημειο που πονανε και χανουν τσαμπα και αδικα performance ,με τα ιδια volts ας πουμε ενα kit μπορει να παιξει με πολυ πιο χαμηλα timings απο default, η μαλακια ειναι της amd που δεν εχει μπει στο παιχνιδι με κατι αντιστοιχο του intel xmp . Και αυτο ειναι που δεν κατανοω. Οι Ryzen 2nd gen ηταν αχρηστοι, αν ανταυτου οσοι δουλεψαν στους 2nd gen δουλευαν στα subtimings ολα θα ηταν καλυτερα τωρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, akoinonitos είπε Οι μνημες στους ryzen ειναι το σημειο που πονανε και χανουν τσαμπα και αδικα performance ,με τα ιδια volts ας πουμε ενα kit μπορει να παιξει με πολυ πιο χαμηλα timings απο default, η μαλακια ειναι της amd που δεν εχει μπει στο παιχνιδι με κατι αντιστοιχο του intel xmp . Η πραγματικοτητα αυτη ειναι. Ποσοι πιστευεις οτι καθονται να μπουν bios να ρυθμισουν timings για να βγαλουν την αποδοση που πρεπει? Να ειναι ενα 5% απο οσους περνουν υπολογιστες? Ισως και πολυ λεω. οι περισσοτεροι ακομα και σε coffee στα 2133 παιζουν εκτος αν ξερουν τι ειναι το bios και ενεργοποιησουν xmp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις