Heatspreader Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 25 λεπτά πριν, strawman είπε H τα reviews λενε ψεμματα η τα παιδια εδω στο forum Δεν είναι απαραίτητο ότι λένε ψέματα. Μετράνε με διαφορετικές συνθήκες. Εμένα ας πούμε τα Scores μου σε γενικές γραμμές είναι λίγο ανεβασμένα σε σχέση με αυτά των Review. Ίσως να οφείλεται στο ότι έχω μνήμες στα 3400MHz, ενώ στα Reviews μετράνε με μνήμες στα 3200MHz. 4 λεπτά πριν, music_lover είπε Πάρα πολύ ωραία αυτά που γράφεις και συμφωνώ απόλυτα. Για μένα το μεγάλο ερώτημα όμως δεν είναι το ποιός είναι γενικά καλύτερος τώρα. Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιός είναι πιο future proof και ποιός όχι. ΄Ένα ερώτημα που δύσκολα απαντάς. Οκ να δεχθούμε ότι τα σημερινά games παίζουν ελαφρώς καλύτερα σε intel cpus σε καταστάσεις out of the box χωρίς δλδ πολλά πειράγματα, πάρε, βάλε, παίξε. Στο χρόνια που έρχονται όμως, οι developers έχουν σκοπό να εκμεταλευτούν πυρήνες? συχνότητες? αρχιτεκτονικές? Προς τα που θα πάει το πράγμα? Εδώ σε θέλω. Πχ για μένα η amd έχει το πλεονέκτημα της ίδιας πλατφόρμας για 3 έτη, της am4, του χρόνου πχ κρατάς τα πάντα, αλλάζεις 7nm ryzen 3 και είσαι αρχηγός, μεγάλο πλεονέκτημα όπως και να το κάνουμε ενώ αν πείς να πάς σε έναν πχ 9700x σου λένε οι μπλέ πάρε και Mobo, ε όχι. Μια 4ετία στο νερό βγάζουν τα σημερινά CPUs. Δεν θα σώσουν τον Ryzen οι δύο παραπάνω πυρήνες, ούτε τον Intel το παραπάνω STP. Όταν παίρνεις PC δεν κάνεις επένδυση. Παίρνεις αυτό που χρειάζεσαι ή αυτό που γουστάρεις. Σε λίγο καιρό πάντα θα υπάρχει κάτι που θα παίζει καλύτερα. Το θέμα είναι αν η δύναμη που έχεις σου είναι αρκετή. 2
_Theo_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Kαι παιζει να το εχω γραψει χοντρικα 15 φορες, και ο αλλος μου λεει "δεν απανταω". Που στο εντομεταξυ απο τα 1α post που εκανα οταν βγηκαν οι Ryzen ηταν οτι πλεον οι i7 μετρανε μονο για 144hz gaming με 1080ti. Ε πηρα 144hz monitor και 1080ti και εκανα αυτο ακριβως που ειχα περιγραψει. Και μου λεει ο αλλος οτι δεν απανταω..... Κάνε μου χάρη...Μπορείς να βάλεις για υπογραφή τα specs απο το CPU-Z όπως έχεις τώρα αλλά αντί να λέει "submitted by anonymous" να λέει "by strawman" ;;
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, james rod said: μηπως κανεις λαθος? στο πρωτο βιντεο παιζουν με διαφορετικη καρτα τα συστηματα, 1080 το ιντελ, vega το amd. στο origin παλι μεγαλυτερη διαφορα απο 8fps δεν ειδα πουθενα. 1060 λεει το video, δες και το description. Λεει οτι το capture εγινε με vega και 1080. Τωρα τι να σου πω, γενικα οτι ναναι video ειναι. Οτι πεφτει ο 1700 στα 40...νταξει τι συζηταμε τωρα. 1 minute ago, _Theo_ said: Κάνε μου χάρη...Μπορείς να βάλεις για υπογραφή τα specs απο το CPU-Z όπως έχεις τώρα αλλά αντί να λέει "submitted by anonymous" να λέει "by strawman" ;; Οχι γιατι δεν εχω 8700k. Λεω ψεμματα τοσο καιρο αλλα φτου σου, με καταλαβες. Γαταρος εισαι. Τελικα το λαθος σου θα το παραδεχτεις? Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 minutes ago, Heybro said: Αφου πηρες 144hz οθονη απολαυσε την. Ο 8700k ειναι μονοδρομος για 144αρα οθονη το ξερεις. Για τις θερμοκρασιες οκ πιανουμε 85αρια σε intel burn test κτλ αλλα σε gaming ουτε 70 δεν πιανουμε. Αν θελεις παρε το εργαλειο με τα 7 ευρω για το delid και καντον να ηρεμησεις και απο εκει να τον τρεχεις στα 5.2 με 1.4 και τελος. Μα δεν διαφωνω πουθενα. Ουτε εγραψα πουθενα (μα πουθενα) οτι ο 2700x ειναι πιο γρηγορος. Εγραψα οτι αυτα τα 50αρια fps πισω που γραφεται δεν υφιστανται. Τρεξαμε 3 ατομα τα ιδια bench, πουθενα δεν ειχε διαφορα πανω απο 5% σε ultralow αναλυσεις. 1
_Theo_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε 1060 λεει το video, δες και το description. Λεει οτι το capture εγινε με vega και 1080. Τωρα τι να σου πω, γενικα οτι ναναι video ειναι. Οτι πεφτει ο 1700 στα 40...νταξει τι συζηταμε τωρα. Οχι γιατι δεν εχω 8700k. Λεω ψεμματα τοσο καιρο αλλα φτου σου, με καταλαβες. Γαταρος εισαι. Τελικα το λαθος σου θα το παραδεχτεις? Κάνε αυτό που σου είπα και αν το κάνεις θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος.
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, _Theo_ said: Σε είχε ρωτήσει ο @Heatspreader παλαιότερα και είχες απαντήσει "για την επιστήμη". Ποιός φοράει παντελόνια ; Ρε φιλε, μεχρι και σε αυτο εδω το thread 5 σελιδες πισω το γραφω οτι πηγα καθαρα λογω PUBG. Τωρα να ψαξω να το βρω το post? Και αμα το βρω θα παραδεχτεις οτι λες βλακειες? Just now, _Theo_ said: Κάνε αυτό που σου είπα και αν το κάνεις θα παραδεχτώ ότι έκανα λάθος. Σου ειπα δεν γινεται, δεν εχω 8700k και γραφω ψεμματα. Γαταρος εισαι. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman
_Theo_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Ρε φιλε, μεχρι και σε αυτο εδω το thread 5 σελιδες πισω το γραφω οτι πηγα καθαρα λογω PUBG. Τωρα να ψαξω να το βρω το post? Και αμα το βρω θα παραδεχτεις οτι λες βλακειες? Εγώ δεν έχω δεί πουθενά τέτοια απάντηση. Αν όντως έχεις απαντήσει τότε πάσο.
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 minutes ago, pirmen56 said: Δεν εμποδίζει κανένας τους κατόχους ryzen να κάνουν optimized τις μνήμες τους, αλλά: -Πρέπει να ξέρουν ότι χρειάζονται συγκεκριμένα κιτ μνημών για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ακριβά κιτ συνήθως. Πολλοί την έχουν ήδη πατήσει αγοράζοντας πιο δευτεροκλασάτες. -Να βρουν κάποιον οδηγό του οποίου τα subtimings να δουλεύουν για αυτούς(γιατί αν δεν δουλεύουν εξ'αρχής, τρέχα γύρευε να βρεις ποιό απ'όλα έχει λάθος τιμή) -Να πειραματιστούν πολλές ωρές μέχρι να τα σφίξουν. Εν τω μεταξύ ορισμένα subtimings παρουσιάζουν την ιδιαιτερότητα να βελτιστοποιούν τις επιδόσεις εντός συγκεκριμένης ζώνης. Δηλαδή αν οι τιμές τους είναι υπερβολικά μικρές ή μεγάλες υπάρχει περίπτωση απώλειας επιδόσεων. Με απλά λόγια θέλει αρκετό πειραματισμό. Η κουβέντα ξεκίνησε(από το άλλο θρεντ: 8600Κ vs 2600X) όταν ο Aten Ra ισχυρίστηκε ότι ο casual χρήστης πρέπει να πάει σε ryzen. Αυτό είναι λάθος γιατί οι ryzen θέλουν το περισσότερο tweaking. Ενώ οι Ζ μητρικές είναι πλέον πολύ προσιτές για αυτούς που θέλουν να παντρέψουν non-K κομμάτια με γρήγορες μνήμες. Ασε τον casual χρηστη λοιπον και παμε στους επεξεργαστες καθεαυτους. Το μονο που κανουν τα optimized subtimings στους Ryzen ειναι να τους φερνουν σε ισους ορους με τα αντιστοιχα intel, σωστα? Αρα εφοσον συγκρινουμε τεχνολογια, εκει πρεπει να γινονατι οι συγκρισεις.Και εκει βλεπουμε τις διαφορες, 3 fps σε 360p 1 minute ago, _Theo_ said: Εγώ δεν έχω δεί πουθενά τέτοια απάντηση. Αν όντως έχεις απαντήσει τότε πάσο. Eχω απαντησει σε 5 διαφορετικα θεματα 15 διαφορετικες φορες. Οταν λες πασο εννοεις "συγνωμη, λαθος μου που σε κατηγορησα"?
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Μα δεν διαφωνω πουθενα. Ουτε εγραψα πουθενα (μα πουθενα) οτι ο 2700x ειναι πιο γρηγορος. Εγραψα οτι αυτα τα 50αρια fps πισω που γραφεται δεν υφιστανται. Τρεξαμε 3 ατομα τα ιδια bench, πουθενα δεν ειχε διαφορα πανω απο 5% σε ultralow αναλυσεις. Οπως ειπα απολαυσε το Pubg γιατι 144 με τον 2700x δεν νομιζω να επιανες και τα αλλα δεν χρειαζονται. Για τις θερμοκρασιες μην σκας και πολυ σκυλια ειναι δεν προκειται να παθουν τιποτα απολυτως και 90αρια να βαρανε. Τσιμπηστε ενα cinebench.
_Theo_ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ασε τον casual χρηστη λοιπον και παμε στους επεξεργαστες καθεαυτους. Το μονο που κανουν τα optimized subtimings στους Ryzen ειναι να τους φερνουν σε ισους ορους με τα αντιστοιχα intel, σωστα? Αρα εφοσον συγκρινουμε τεχνολογια, εκει πρεπει να γινονατι οι συγκρισεις.Και εκει βλεπουμε τις διαφορες, 3 fps σε 360p Eχω απαντησει σε 5 διαφορετικα θεματα 15 διαφορετικες φορες. Οταν λες πασο εννοεις "συγνωμη, λαθος μου που σε κατηγορησα"? Ναι. Θα ανεβάσεις το CPU-Z με το nick σου ;
music_lover Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Τι σημασία έχει γιατί πήγε απο 1600 σε 8700k? Mπορεί να υπάρχουν χίλιοι δύο λόγοι, ακόμα και για κάτι απλό. Tο σημαντικό είναι ότι δοκίμασε και τις 2 πλατφόρμες και έχει καλύτερη εμπειρία στο θέμα απο ότι όσοι τα διαβάζουμε σε reviews ή έχουμε μια πλατφόρμα. 2
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ασε τον casual χρηστη λοιπον και παμε στους επεξεργαστες καθεαυτους. Το μονο που κανουν τα optimized subtimings στους Ryzen ειναι να τους φερνουν σε ισους ορους με τα αντιστοιχα intel, σωστα? Αρα εφοσον συγκρινουμε τεχνολογια, εκει πρεπει να γινονατι οι συγκρισεις.Και εκει βλεπουμε τις διαφορες, 3 fps σε 360p Eχω απαντησει σε 5 διαφορετικα θεματα 15 διαφορετικες φορες. Οταν λες πασο εννοεις "συγνωμη, λαθος μου που σε κατηγορησα"? Kοιτα και στους intel δινουν καποιο boost. Ο spartan εχει 3466cl14. Αν μπορεσεις και βρεις ram να πηγαινουν 3466cl14 θα δεις οτι η διαφορα ειναι μεγαλυτερη. Με τα 3333cl15 που εχεις δεν ειναι δικαια η συγκριση. Η ας τρεξει ο spartan οπως εχεις και εσυ τις μνημες να βγει καποιο συμπερασμα. Ετσι δεν ειναι το δικαιο?
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, _Theo_ said: Ναι. Θα ανεβάσεις το CPU-Z με το nick σου ; Να παρε ενα χτεσινο. Θες να σκαλισω και πιο πισω? Και οχι, δεν μπορω να ανεβασω CPU z με το nick μου γιατι δεν εχω 8700k, λεω ψεμματα. Ποσες φορες να το γραψω? Με καταλαβες, εισαι γατος.
mindtrapper Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Θα προτιμούσαν να έχει Ryzen για να του λένε ότι δεν ξέρει τι λέει και όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Ασε τον casual χρηστη λοιπον και παμε στους επεξεργαστες καθεαυτους. Το μονο που κανουν τα optimized subtimings στους Ryzen ειναι να τους φερνουν σε ισους ορους με τα αντιστοιχα intel, σωστα? Αρα εφοσον συγκρινουμε τεχνολογια, εκει πρεπει να γινονατι οι συγκρισεις.Και εκει βλεπουμε τις διαφορες, 3 fps σε 360p Eχω απαντησει σε 5 διαφορετικα θεματα 15 διαφορετικες φορες. Οταν λες πασο εννοεις "συγνωμη, λαθος μου που σε κατηγορησα"? Δεν τους φέρνουν στα ίδια. Το ACO που σου έδειξα αρκετές σελίδες πριν δείχνει ότι, με όλα αυτά, ξεπερνούν πια τους 7700Κ. Το παλιό high end. Οι 8700K είναι εντελώς άλλη κατηγορία. Αφού το ξέρεις και συ που πήγες σε 8700Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις