Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Αλήθεια τωρα;

Προφανώς. Την κάρτα την αλλάζεις πολύ πιο γρήγορα. Το βασικό socket μετά την 5ετια και αν. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Προφανώς. 

Μιας και δεν έχω σχολιάσει καθόλου τον όλο χαμό που κάνεις από εχθές,θα στο γράψω πολύ φιλικά,όπως αν το έλεγα σε φίλο μου.

Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου αδερφέ μου και τον προφανέστατο πριαπισμο που σε διακατέχει.

Εκτιθεσαι άσχημα και σε όποιον σε διορθώνει κάνεις τον κινέζο.

Με συστήματα καλύτερα Απο το δικό σου εμείς " ζοριζομαστε "και εσυ τα βλέπεις όλα κρεμα.

Σκέψου και λιγο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε

Μιας και δεν έχω σχολιάσει καθόλου τον όλο χαμό που κάνεις από εχθές,θα στο γράψω πολύ φιλικά,όπως αν το έλεγα σε φίλο μου.

Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου αδερφέ μου και τον προφανέστατο πριαπισμο που σε διακατέχει.

Εκτιθεσαι άσχημα και σε όποιον σε διορθώνει κάνεις τον κινέζο.

Με συστήματα καλύτερα Απο το δικό σου εμείς " ζοριζομαστε "και εσυ τα βλέπεις όλα κρεμα.

Σκέψου και λιγο.

Δεν σε κατάλαβα βασικά που ζοριζεστε και με τι συστήματα? 

Το όλο θέμα ξεκίνησε ότι ο 2700x είναι καλύτερος σε gaming. Κατι που μετά από πολλά βίντεο reviews που βάλαμε δεν ισχύει. Παραπανω βάλαμε και καθημερινά προγράμματα που δείχνουν τι γίνεται. Ο καθένας ας κρίνει. Αποχωρώ γιατί ψιλό βαρέθηκα να γράφω τα αυτονόητα. 

Επεξ/σία από Heybro

2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

2700  , 65 watt  8700k 77 watt και τον κανει πλακα στο cinebench που εβαλες μπραβο πλεον δεν χρειαζεται να ποσταρουμε εμεις για να βγεις λαθος . 

Ναι βρε να τρέχετε όλη μέρα cinebench να χαίρεστε. Μόνο που είναι ένα απλό bench real life τι γίνεται. 

Εσυ δεν λες οτι ο 8700k ειναι καλυτερος στο gaming με 1080ti σε 1080p ?( Που ειναι ) Ε οπως εσυ χαιρεσαι γιαυτους που εχουν την 1080ti ετσι και μεις χαιρομαστε να τρεχουμε cinebench . 

Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Εσυ δεν λες οτι ο 8700k ειναι καλυτερος στο gaming με 1080ti σε 1080p ?( Που ειναι ) Ε οπως εσυ χαιρεσαι γιαυτους που εχουν την 1080ti ετσι και μεις χαιρομαστε να τρεχουμε cinebench . 

Δίκαιο. Τα benchmarks παραμένουν benchmarks όμως. Έβαλα πριν benchmark που τεστάρει chrome Mozilla winrar κτλ. Αυτά χρησιμοποιεί ο κόσμος 1% τρέχει benchmarks. Για αυτό βλέπεις 90/10 σε market share. 

1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε

για το δικό μου το σύστημα χαίρεται κανεις;

Είδα πριν το κουτί που έχεις εξαιρετικο αλλά βάλτο κάπου να το βλέπεις συνέχεια όπως είπαν κάποιοι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...