Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Αλήθεια τωρα; Προφανώς. Την κάρτα την αλλάζεις πολύ πιο γρήγορα. Το βασικό socket μετά την 5ετια και αν. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Heybro 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 omg..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Προφανώς. Μιας και δεν έχω σχολιάσει καθόλου τον όλο χαμό που κάνεις από εχθές,θα στο γράψω πολύ φιλικά,όπως αν το έλεγα σε φίλο μου. Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου αδερφέ μου και τον προφανέστατο πριαπισμο που σε διακατέχει. Εκτιθεσαι άσχημα και σε όποιον σε διορθώνει κάνεις τον κινέζο. Με συστήματα καλύτερα Απο το δικό σου εμείς " ζοριζομαστε "και εσυ τα βλέπεις όλα κρεμα. Σκέψου και λιγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Chrysostomos είπε Μιας και δεν έχω σχολιάσει καθόλου τον όλο χαμό που κάνεις από εχθές,θα στο γράψω πολύ φιλικά,όπως αν το έλεγα σε φίλο μου. Ρίξε λίγο τον εγωισμό σου αδερφέ μου και τον προφανέστατο πριαπισμο που σε διακατέχει. Εκτιθεσαι άσχημα και σε όποιον σε διορθώνει κάνεις τον κινέζο. Με συστήματα καλύτερα Απο το δικό σου εμείς " ζοριζομαστε "και εσυ τα βλέπεις όλα κρεμα. Σκέψου και λιγο. Δεν σε κατάλαβα βασικά που ζοριζεστε και με τι συστήματα? Το όλο θέμα ξεκίνησε ότι ο 2700x είναι καλύτερος σε gaming. Κατι που μετά από πολλά βίντεο reviews που βάλαμε δεν ισχύει. Παραπανω βάλαμε και καθημερινά προγράμματα που δείχνουν τι γίνεται. Ο καθένας ας κρίνει. Αποχωρώ γιατί ψιλό βαρέθηκα να γράφω τα αυτονόητα. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Ο καθένας ας κρίνει. Αποχωρώ Την καλυτερη δουλεια θα καμεις. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Chrysostomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birel-motosport Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 θεος τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Ένα τελευταίο link να δούμε και την κατανάλωση και τέλος. https://uk.hardware.info/reviews/8171/20/amd-ryzen-2-a-x470-review-ryzen-5-2600x-ryzen-7-2700-a-2700x-+-6-x470-motherboards-power-consumption Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2700 , 65 watt 8700k 77 watt και τον κανει πλακα στο cinebench που εβαλες μπραβο πλεον δεν χρειαζεται να ποσταρουμε εμεις για να βγεις λαθος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 2700 , 65 watt 8700k 77 watt και τον κανει πλακα στο cinebench που εβαλες μπραβο πλεον δεν χρειαζεται να ποσταρουμε εμεις για να βγεις λαθος . Ναι βρε να τρέχετε όλη μέρα cinebench να χαίρεστε. Μόνο που είναι ένα απλό bench real life τι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Για πες μας.... Φαίνεται να γνωρίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εσυ δεν λες οτι ο 8700k ειναι καλυτερος στο gaming με 1080ti σε 1080p ?( Που ειναι ) Ε οπως εσυ χαιρεσαι γιαυτους που εχουν την 1080ti ετσι και μεις χαιρομαστε να τρεχουμε cinebench . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 για το δικό μου το σύστημα χαίρεται κανεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Εσυ δεν λες οτι ο 8700k ειναι καλυτερος στο gaming με 1080ti σε 1080p ?( Που ειναι ) Ε οπως εσυ χαιρεσαι γιαυτους που εχουν την 1080ti ετσι και μεις χαιρομαστε να τρεχουμε cinebench . Δίκαιο. Τα benchmarks παραμένουν benchmarks όμως. Έβαλα πριν benchmark που τεστάρει chrome Mozilla winrar κτλ. Αυτά χρησιμοποιεί ο κόσμος 1% τρέχει benchmarks. Για αυτό βλέπεις 90/10 σε market share. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Σιγουρα ειναι πολυ πιο αποδοτικο απο τι του heybro , και πρεπει να κοστισε κανα 100αρη παραπανω μονο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε για το δικό μου το σύστημα χαίρεται κανεις; Είδα πριν το κουτί που έχεις εξαιρετικο αλλά βάλτο κάπου να το βλέπεις συνέχεια όπως είπαν κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις