Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κρυφό gem της intel ειναι ο 8700, κοστίζει 280 ευρω και αν τον συνδυάσεις με μια z370 killer sli των 130 ευρω, μια 16gb ddr4 στα 3200mhz στα 160 ευρω και cooler των 30 ευρώ έκλεισες το πακέτο με σύνολο 280+130+160+30 = 600 ευρω και εχεις ιδιες επιδόσεις με stock 8700k

Επεξ/σία από music_lover
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

48 λεπτά πριν, oddin είπε

Strawman επειδή έχω και εγώ Η100i στον 8700k μου φαίνονται ανεβασμένες οι θερμοκρασίες σου.Σε τι κουτί τον έχεις?

Π.χ. Στο P3D (Flight Simulator) που είναι cpu Bound και τον τερματίζει σε 4.8 1.25v δεν βλέπω τέτοιες θερμοκρασίες.Μήπως παίζει κάτι άλλο?

Είναι στο 1.30 όμως. Χθες με 1.45 είδα μέχρι 91 σε ένα πυρήνα σε cinebench. 

Από 0.55 και μετά 

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Το κρυφό gem της intel ειναι ο 8700, κοστίζει 280 ευρω και αν τον συνδυάσεις με μια z370 killer sli των 125 ευρω, μια 16gb ddr4 στα 3200mhz στα 160 ευρω και cooler των 30 ευρώ έκλεισες το πακέτο με σύνολο 280+130+160+30 = 600 ευρω και εχεις ιδιες επιδόσεις με stock 8700k

Ως vfm όντως είναι ότι καλύτερο και δεν θέλει και ακριβή ψύκτρα. Αλλά στο high end μιας και θες να πειραματιστεις και λίγο περνεις το καλύτερο δεν σκέφτεσαι τα 300 400 ευρώ παραπάνω. 

Εγω σκέφτομαι και το 50αρικο πάντως, δεν τρεχουν απο τα μπατζάκια μου οπως και των περισσότερων πιστεύω.

Αν εδινα όμως 300-400 παραπάνω οπως είπες για 10% αύξηση στην απόδοση και πειράματα θα αυτοκτονουσα αλλα αυτός είναι εγώ, άλλοι σκέφτονται διαφορετικά. :P

Μόλις τώρα, music_lover είπε

Εγω σκέφτομαι και το 50αρικο πάντως, δεν τρεχουν απο τα μπατζάκια μου οπως και των περισσότερων πιστεύω.

Αν εδινα όμως 300-400 παραπάνω οπως είπες για 10% αύξηση στην απόδοση και πειράματα θα αυτοκτονουσα αλλα αυτός είναι εγώ, άλλοι σκέφτονται διαφορετικά. :P

Προφανώς ανάλογα το budget του καθενός δεν το συζητάμε αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Heybro είπε

Oντως ειμαι σιγουρος οτι ολη μερα συμπιεζεις αρχεια και κανεις encryption 

οριστε εκει που μετραει για τον μεσο χρηση ειναι αποσυμπιεση αλλα επειδη σαρεσει να κανεις  encryption οριστε

2g_ryzen_7_2700x_7_zip-100755323-orig.jpg.45cbb48d79b2ea8df34e16ff27d17038.jpg2g_ryzen_7_2700x_veracrypt_aes-100755324-orig.jpg.87fe93cf2d6a4a9626667fabd78213d4.jpg

Επεξ/σία από noFEARgr

Αν δεις έβαλα και Chrome Word κτλ. Χρησιμοποιώ αρκετά winrar προσωπικά. Όπως και να έχει παρέθεσα κάποια benchmark και από εφαρμογές όχι μόνο gaming ο καθένας ας κρίνει όπως νομίζει. 

winrar χρησημοποιεις , για να κανεις συμπιεση η αποσυμπιεση ; 95 φορες στις 100 παντως εγω κανω unzip δεν ξερω για σενα . Και ειμαι σιγουρος οτι τον chrome benchmark που εβαλες δεν ξερεις καν τι μετραει αλλα ναι ειναι πραγματα που κανεις καθημερινα :rolleyes:

Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

winrar χρησημοποιεις , για να κανεις συμπιεση η αποσυμπιεση ; 95 φορες στις 100 παντως εγω κανω unzip δεν ξερω για σενα . Και ειμαι σιγουρος οτι τον chrome benchmark που εβαλες δεν ξερεις καν τι μετραει αλλα ναι ειναι πραγματα που κανεις καθημερινα :rolleyes:

Πάντα winrar από οσο θυμάμαι. Για τον chrome το γράφει είναι benchmark για Java script. 

Ακόμα ένα για web browsing 

https://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Ryzen_7_2700X/10.html

2 ώρες πριν, Heybro είπε

Αλλά στο high end μιας και θες να πειραματιστεις και λίγο περνεις το καλύτερο δεν σκέφτεσαι τα 300 400 ευρώ παραπάνω. 

Τότε γιατί πήρες 1070 ti και όχι 1080 ti; 

1 λεπτό πριν, mindtrapper είπε

Τότε γιατί πήρες 1070 ti και όχι 1080 ti; 

Δεν έβγαινε το budget ήταν 400 ευρώ παραπάνω η 1080ti. Και είχα όριο 2000 ευρώ. Προτίμησα καλύτερο επεξεργαστή ψύκτρα γιατί gpu θα αλλάξω αρκετά πιο γρήγορα ενώ το υπόλοιπο σύστημα θα μείνει για 5+ χρόνια. Την gpu την πουλάω στο χρόνο με 2 χρόνια ακόμη εγγύηση και με 200 ακόμα περνω καλύτερη κάρτα από 1080ti. Έπραξα πολύ καλα πιστεύω με το αποτέλεσμα που έχω. 

• Like 1

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Δεν έβγαινε το budget ήταν 400 ευρώ παραπάνω η 1080ti. Και είχα όριο 2000 ευρώ. Προτίμησα καλύτερο επεξεργαστή ψύκτρα γιατί gpu θα αλλάξω αρκετά πιο γρήγορα ενώ το υπόλοιπο σύστημα θα μείνει για 5+ χρόνια. Την gpu την πουλάω στο χρόνο με 2 χρόνια ακόμη εγγύηση και με 200 ακόμα περνω καλύτερη κάρτα από 1080ti. Έπραξα πολύ καλα πιστεύω με το αποτέλεσμα που έχω. 

Πόσο πουλάς την 1070 ti?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Fp84 είπε

Πόσο πουλάς την 1070 ti?

Δεν την πουλάω για Δεκέμβρη βλέπουμε πως θα είναι τα πράγματα και με τις νέες κάρτες που θα βγουν. Αν βγουν καλές AMD θα πάω εκεί θα έχουμε δρόμο ακόμα. Ούτε 6μηνο δεν έχει κλείσει ακόμα. 

Επεξ/σία από Heybro

Μόλις τώρα, Heybro είπε

Δεν την πουλάω για Δεκέμβρη βλέπουμε πως θα είναι τα πράγματα και με τις νέες κάρτες που θα βγουν. Αν βγουν καλές AMD θα πάω εκεί θα έχουμε δρόμο ακόμα. 

Ok 👍νόμιζα ότι την πουλάς 

11 λεπτά πριν, Heybro είπε

Την gpu την πουλάω στο χρόνο με 2 χρόνια ακόμη εγγύηση και με 200 ακόμα περνω καλύτερη κάρτα από 1080ti. Έπραξα πολύ καλα πιστεύω με το αποτέλεσμα που έχω. 

Αλήθεια τωρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...