Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, costacurta είπε

Παίδες να ρωτήσω εδώ μην ανοίγω θέμα. 

Δεν7κλοκαρω ούτε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα προγράμματα. Έχω ήδη μια palit 1060 6gb. Τι μητρική να επιλέξω για τον 8400? Για χρήση gaming 

Ταβάνι 150 ευρα. Να πάω σε gaming εκδόσεις? Εταιρία msi gigabyte κάτι άλλο? Και επίσης z/h η τις 360

Αν δεν έχεις στα χέρια σου το cpu θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το παρακάτω σετάκι:

AMD Ryzen 5 2600 195€

+

Asrock AB350M Pro4 65€

Περισσότερο καιρό θα σε βγάλει απο το σετ με τον 8400

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, leros2004 είπε

Αν δεν έχεις στα χέρια σου το cpu θα σου έλεγα να κοιτάξεις και το παρακάτω σετάκι:

AMD Ryzen 5 2600 195€

+

Asrock AB350M Pro4 65€

Σε καμία περίπτωση αν είσαι για gaming. 

Επεξ/σία από Heybro

Ναι, απλά μην προσπαθήσεις ποτέ να κάνεις streaming σε ποιότητα της προκοπής. Α, και βάζε 720p με GTX 1080 για να ηδονίζεσαι που βγάζεις 5-20fps πάνω από τον Ryzen (φτου κακά). 

• Like 2

26 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Ναι, απλά μην προσπαθήσεις ποτέ να κάνεις streaming σε ποιότητα της προκοπής. Α, και βάζε 720p με GTX 1080 για να ηδονίζεσαι που βγάζεις 5-20fps πάνω από τον Ryzen (φτου κακά). 

Μην το λες. Τουμπανος είναι και για streaming μαζί με gaming. 160 ευρώ συν μητρική των 80 ευρώ και μια ψύκτρα 30 ευρώ και τέλος. 270 σύνολο πόσο πιο vfm. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Heybro είπε

270 σύνολο πόσο πιο vfm. 

Τόσο:

https://www.skroutz.gr/s/14650949/AMD-Ryzen-5-2600.html + https://www.skroutz.gr/s/11553176/Asrock-AB350M-Pro4.html

Διπλά threads, overclock και δεν είναι end of life. :)

Επεξ/σία από mindtrapper

Αχαχαχ ρε εσείς, έχασα τέτοιο πανηγύρι;

Νταξ τουλάχιστον ευχαριστήθηκα καφέ,να στε καλά! 

6 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε

Το δικο σου εχει AIM αντι για Colgate :P:P

Έκλαψα!!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, leros2004 said:

AMD Ryzen 5 2600 195€

+

Asrock AB350M Pro4 65€

Αν δεν θελει να το σκαλισει λιγο το PC δεν εχει νοημα ο Ryzen. Αν θελει να το σκαλισει προφανως ειναι μονονδρομος.

Το παιδι εν το μεταξυ θα παιζει με 1060 και 8gb single channel ram, και ο αλλος του βαζει benchmark με 1080 ξερω γω...strumfs, strumfs everywhere.

@pirmen56 Παντως μαρεσεις.. Οταν ο αλλος λεει οτι ο 7700k ειναι πολυ ανωτερος του 6700k δεν τον διορθωνεις. Επειδη ειναι στο στρατοπεδο σου λες "δεν μαμιεται, αστον να πει και καμια χαζομαρα"!

Επεξ/σία από strawman
  • Like 3

6 ώρες πριν, Heybro είπε

Σε καμία περίπτωση αν είσαι για gaming. 

Σε καμια περιπτωση αν το παιδι Ειχε Την αντΙστοιχη καρτΑ γραφικων

19 minutes ago, leros2004 said:

Σε καμια περιπτωση αν το παιδι Ειχε Την αντΙστοιχη καρτΑ γραφικων

Μπα, άμα δεις όσοι σκίζουν τα ιματια τους για τις gaming επιδόσεις των ryzen έχουν χειρότερη κάρτα από αυτήν στο video... Οι 2 ειναι με 1060 και ο άλλος με 1070. Βγάλε τα συμπεράσματα σου... 

• Like 2

1 ώρα πριν, strawman είπε

Αν δεν θελει να το σκαλισει λιγο το PC δεν εχει νοημα ο Ryzen. Αν θελει να το σκαλισει προφανως ειναι μονονδρομος.

Νομίζω ότι σε αυτή την πρόταση δικαιολογείτε γιατί υπάρχει 90-10 market share στη αγορά επεξεργαστών.

Γράφανε πιο πίσω ότι αν δεν πειράξεις sub-timings δεν έχει νόημα σε ryzen. Κάντε μια βόλτα σε κόσμο που δεν ξυμεροβραδιάζετε στα forum και ρωτήστε πόσα mhz είναι η μνήμη στο σύστημα του και θα σας κοιτάει σαν εξωγήινο. Εδώ δεν ξέρουν πόσα cores έχει η cpu τους. Και αυτοί που περιγράφω είναι το 90%+ της αγοράς. 

Αν δεν ασχοληθεί η AMD να είναι απλά plug + play και να δίνουν τα βέλτιστα ή σχεδόν τα βέλτιστα μόλις μπουν πάνω, η intel θα συνεχίζει να πουλάει φουλ. Επίσης το γεγονός ότι όλοι οι CPU της Intel έχουν κάρτα γραφικών μέσα παίζει μεγάλο ρόλο επίσης στις πωλήσεις.

• Like 3
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, greg4 είπε

Αν δεν ασχοληθεί η AMD να είναι απλά plug + play και να δίνουν τα βέλτιστα ή σχεδόν τα βέλτιστα μόλις μπουν πάνω, η intel θα συνεχίζει να πουλάει φουλ. Επίσης το γεγονός ότι όλοι οι CPU της Intel έχουν κάρτα γραφικών μέσα παίζει μεγάλο ρόλο επίσης στις πωλήσεις.

Παιδιά αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκω. Δεν πρόκειται να σκαλισω τπτ. 

Από όσο έψαξα στο νετ πριν αποφασίσω (άλλαξα γνώμη πολλές φορές) κατέληξα Ιντελ γιατί είδα αρκετά άρθρα ότι απευθύνεται σε gamers. Πέρα από αυτά απλά μου έκανε κλικ, έχω και έναν διπύρηνο δεκαετίας που το έχω λιώσει και έτσι είπα να συνεχίσω. 

Πάντως σε ότι άρθρο διάβασα( όπως και εδώ) αναφέρεται πάντα ότι και οι δύο είναι αξιόλογοι. 

Ξαναγυρίζω στο θέμα μομπο. Αφού έχω 3ρα ραμ πάω σε z. Μου προτείνετε την asrock, υπάρχει κάποιο θέμα αν πάω σε απλή z της msi.? 

32 λεπτά πριν, costacurta είπε

Παιδιά αρχικά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκω. Δεν πρόκειται να σκαλισω τπτ. 

Από όσο έψαξα στο νετ πριν αποφασίσω (άλλαξα γνώμη πολλές φορές) κατέληξα Ιντελ γιατί είδα αρκετά άρθρα ότι απευθύνεται σε gamers. Πέρα από αυτά απλά μου έκανε κλικ, έχω και έναν διπύρηνο δεκαετίας που το έχω λιώσει και έτσι είπα να συνεχίσω. 

Πάντως σε ότι άρθρο διάβασα( όπως και εδώ) αναφέρεται πάντα ότι και οι δύο είναι αξιόλογοι. 

Ξαναγυρίζω στο θέμα μομπο. Αφού έχω 3ρα ραμ πάω σε z. Μου προτείνετε την asrock, υπάρχει κάποιο θέμα αν πάω σε απλή z της msi.? 

Καλημερες. Z μητρική περνεις για το overclock που σηκώνουν. Ο 8400 δεν κλοκαρετε. Την παραπάνω που σου έβαλα πάρε H σειρά να γλιτώσεις χρήματα. 

10 ώρες πριν, strawman είπε

2:05 με 3,877,080 rays/sec. Το ετρεξα αφου πρωτα εδεσα το κουτι για να μην απογειωθει το ελικοπτερο που εχει μεσα. Peak temps τα 87, καπου στα 85 σταμπιλαρισε ομως. Δεν εκανα βεβαια benchmark run, φανταζομαι παει και κατω απο 2 λεπτα.

Strawman επειδή έχω και εγώ Η100i στον 8700k μου φαίνονται ανεβασμένες οι θερμοκρασίες σου.Σε τι κουτί τον έχεις?

Π.χ. Στο P3D (Flight Simulator) που είναι cpu Bound και τον τερματίζει σε 4.8 1.25v δεν βλέπω τέτοιες θερμοκρασίες.Μήπως παίζει κάτι άλλο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...