Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, akoinonitos said:

Χαχαχαχαχα.

Οχι ρε συ απο περιεργεια και μονο.

2:05 με 3,877,080 rays/sec. Το ετρεξα αφου πρωτα εδεσα το κουτι για να μην απογειωθει το ελικοπτερο που εχει μεσα. Peak temps τα 87, καπου στα 85 σταμπιλαρισε ομως. Δεν εκανα βεβαια benchmark run, φανταζομαι παει και κατω απο 2 λεπτα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, strawman είπε

2:05 με 3,877,080 rays/sec. Το ετρεξα αφου πρωτα εδεσα το κουτι για να μην απογειωθει το ελικοπτερο που εχει μεσα. Peak temps τα 87, καπου στα 85 σταμπιλαρισε ομως. Δεν εκανα βεβαια benchmark run, φανταζομαι παει και κατω απο 2 λεπτα.

Θενκς

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Κάτι από real life προγράμματα έχουμε? Δεν μου αρέσει κάτι μερικά gaming benchmark έβαλα δεν είπα ότι βγάζει παραπάνω σε cinebench. 

οντως εσυ αποσυμπιεση αρχειων δεν κανεις η το handbrake δεν κανει encoding μονο για benchmark ειναι αυτα... 

Ηeybro σοβαρεψου 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, akoinonitos said:

Θενκς

Ο δικος σου με μουτζωνει ε? :P 

Nα πουμε και κατι σοβαρο τωρα, μπορει να μη φαινεται αλλα κανουμε προοδο. Ξεκινησαμε απο τα 1080p gaming, πηγαμε στο 720p και πλεον κατασταλαξαμε στο 360p για να δουμε διαφορες μεταξυ Ryzen και coffee σε games. Αυτο λεγεται προοδος μαγκες. 

Επεξ/σία από strawman
  • Like 1

Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

οντως εσυ αποσυμπιεση αρχειων δεν κανεις η το handbrake δεν κανει encoding μονο για benchmark ειναι αυτα... 

Ηeybro σοβαρεψου 

Στην αποσυμπίεση να σου πω την αλήθεια με κάνει bottleneck ο ssd μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα αρχείο 4.36gb να δούμε χρόνους. Handbrake δεν γνωρίζω τι κάνει δεν το έχω δουλέψει ποτέ. 

3 minutes ago, noFEARgr said:

Ηeybro σοβαρεψου 

Θα κανουμε encoding σε 360p video. Ετσι για να ειμαστε στο κλιμ της εποχης.

6 minutes ago, akoinonitos said:

Μην νομιζει οχι πολυ πατα 1700  στο search και δες το δευτερο score ,το πρωτο ειναι με αζωτο :P

Δυνατος εισαι :P 

Ετρεξα αλλο ενα, πηγα στα 2 λεπτα, θεση 42 στους 8700k. Αυριο θα  βαλω πλωρη για top10

Real life ρε συ είναι ο corona, third party renderer απο τους πιο διαδεδομένους στο κομμάτι του αρχιτεκτονικού visualization μαζι με vray. 

10 λεπτά πριν, Heybro είπε

Κάτι από real life προγράμματα έχουμε?

• Like 1

18 λεπτά πριν, strawman είπε

Σε τι voltage ρε συ αυτά; Εγώ 77° είδα μέγιστο (core & package). 01:58.61 btw :P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Σε τι voltage ρε συ αυτά; Εγώ 77° είδα μέγιστο (core & package). 01:58.61 btw :P

Mετραει αρκετα η μνημη παιζεις αρκετα πανω απο τον strawman.

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1

Το ξέρω, για να τον πειράξω το είπα (you know, το δικό μου είναι καλύτερο κτλ :D). Για τις θερμοκρασίες σχολίασα, δεν έχω και καμιά σούπερ ψύκτρα, οπότε τα 85+ είναι ένα θέμα.

• Like 3

6 λεπτά πριν, Zaknafein είπε

Το ξέρω, για να τον πειράξω το είπα (you know, το δικό μου είναι καλύτερο κτλ :D). Για τις θερμοκρασίες σχολίασα, δεν έχω και καμιά σούπερ ψύκτρα, οπότε τα 85+ είναι ένα θέμα.

Το δικο σου εχει AIM αντι για Colgate :P:P

19 minutes ago, Zaknafein said:

1.3 volts. H100i έχω. Τι να σου πω, τον fx8350 στα 4.8 με 5 ghz 1,48volts τον πήγαινε τρένο και την είχα silent. Άμα είναι τόσο πιο ζεστός ο 8700k θα μας το έλεγε ο pirmen και ο dr73 που λένε τους fx kumtel. Λες να τους ξέφυγε? Αθώο λάθος? 

Τι μνήμες εχεις BTW? 

5 λεπτά πριν, strawman είπε

1.3 volts. H100i έχω. Τι να σου πω, τον fx8350 στα 4.8 με 5 ghz 1,48volts τον πήγαινε τρένο και την είχα silent. Άμα είναι τόσο πιο ζεστός ο 8700k θα μας το έλεγε ο pirmen και ο dr73 που λένε τους fx kumtel. Λες να τους ξέφυγε? Αθώο λάθος? 

Τι μνήμες εχεις BTW? 

Κι εγώ απ'τον FX την σέρνω την ψύκτρα. Στα 1.33v είμαι εγώ 100% σταθερός στα 5, οπότε τι να πω, υποθέτω ΤΙΜ lottery does it again, γιατί δεν νομίζω να είναι καλύτερη η δικιά μου.

Οι μνήμες είναι και στην υπογραφή, 3600/16 b-die, σε τρικολόρ έκδοση :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...