Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνεχίστε να λέτε αρλούμπες. Στα λόγια όλοι καλοί είστε αλλά στον να βάζετε αποδείξεις όπως έβαλα πολλές φορές οχι. Κρίμα. Ξεφτίλα λίγο ακόμα και από stock 8700k αλλά οκ. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Heybro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Heybro είπε Αυτό συμφέρει αυτό λένε. Γενικά σε αρκετά reviews εκτός από benchmarks σε πολλες εφαρμογές που εκμεταλλευονται πολλούς πυρήνες οι Intel είναι μπροστά. Πιο optimized για Intel πες το θέλουν ρολόγια πες το ακόμα και εκεί οι ryzen είναι πίσω. Έβαλα παραπάνω φωτογραφία από premier. Η AMD γνωρίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές ειναι unoptimized για τις πλατφόρμες της. Αλλιώς θα έβαζα τιμές στο Θεό. Προσπαθεί να πάρει μερίδιο καθαρά με πυρήνες. Δώσε πυρήνες στο λαό δηλαδή άσχετα αν είναι άχρηστοι στην κυριολεξία πέρα από κανένα benchmark που δείχνουν τα reviews. Απλά όταν ο χρήστης αγοράσει είναι αργά μετά. Mπορεις να τρεξεις ενα corona benchmark στα 5ghz αν εχεις ορεξη καποια στιγμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Mπορεις να τρεξεις ενα corona benchmark στα 5ghz αν εχεις ορεξη καποια στιγμη? Αύριο ναι θα τρέξω. Τη τεστάρει ακριβώς δεν το έχω ξανατρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάλι έγινε vs το topic. Καληνύχτα. Πάω για ύπνο. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Αύριο ναι θα τρέξω. Τη τεστάρει ακριβώς δεν το έχω ξανατρέξει. Οποτε μπορεσεις δεν τρεχει τπτ https://corona-renderer.com/benchmark/all 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 minutes ago, Zaknafein said: Δοκίμασε έτσι, απλά δες και το boost clock για να ξέρουμε τυχόν διαφορές τι συσχέτιση έχουν με τα ρολόγια της κάρτας. Εκανα 3 run. Το CPU πηγε 91% usage και peakare στους 84 βαθμους (ειμαι ψευτης, don't mind me, αλλωστε δεν βαζω αποδειξεις). H καρτα ηταν συνεχως στα 1924mhz. Εβγαλα 111 , 110 και 114. 1 minute ago, akoinonitos said: Οποτε μπορεσεις δεν τρεχει τπτ https://corona-renderer.com/benchmark/all Πες την αληθεια, κατι κακο ετοιμαζεις. Λοιπον το κατεβαζω να το τρεξω εγω, αμα αρπαξει φωτια μου αγοραζεις εναν 2700x. Deal? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Εκανα 3 run. Το CPU πηγε 91% usage και peakare στους 84 βαθμους (ειμαι ψευτης, don't mind me, αλλωστε δεν βαζω αποδειξεις). H καρτα ηταν συνεχως στα 1924mhz. Εβγαλα 111 , 110 και 114. Εχμ δεν καταλαβαίνω τα περί ψεύτη, είπα ποτέ κάτι τέτοιο; Στα άλλα runs με την κάρτα 2025 πόσο έβγαζες; Και άσχετο με τα νούμερα, τι σκατά κάνει το ACO και τερματίζει 8700Κ κλοκαρισμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Zaknafein said: Εχμ δεν καταλαβαίνω τα περί ψεύτη, είπα ποτέ κάτι τέτοιο; Στα άλλα runs με την κάρτα 2025 πόσο έβγαζες; Και άσχετο με τα νούμερα, τι σκατά κάνει το ACO και τερματίζει 8700Κ κλοκαρισμένο; Με ελεγε ο αλλος ψευτη επειδη δεν διαβασε τι εγραψα. Αστο μεγαλη ιστορια. Στα αλλα runs καπου 111 με 115. Το top ειναι 118 που ειναι και αυτο που ανεβασα. Η αληθεια ειναι τωρα που το τρεξα με εντελως stock την καρτα ειχα κατι 0.1% στα 12 και αρκετα stutters. Δεν εχω ιδεα γιατι. Το ACo καταπινει πυρηνες για πρωινο. Δεν ξερω πως και γιατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Πριν πάω για ύπνο θα πω τα εξής. (αφού το γ... Το topic έτσι και αλλιώς) -είναι λάθος να λέμε ότι ο Intel είναι συνολικά καλύτερος CPU. -είναι λάθος να λέμε οτι ο Intel έχει μεγάλη διαφορά σε gaming. -είναι λάθος να κάνουμε benchmarks σε διαφορετικά συστήματα με διαφορετικές gpu/ram -Ζητώ ο Intel pentium mmx 166mhz (πολυ κρασί ήπια. Καληνύχτα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε Εκανα 3 run. Το CPU πηγε 91% usage και peakare στους 84 βαθμους (ειμαι ψευτης, don't mind me, αλλωστε δεν βαζω αποδειξεις). H καρτα ηταν συνεχως στα 1924mhz. Εβγαλα 111 , 110 και 114. Πες την αληθεια, κατι κακο ετοιμαζεις. Λοιπον το κατεβαζω να το τρεξω εγω, αμα αρπαξει φωτια μου αγοραζεις εναν 2700x. Deal? Χαχαχαχαχα. Οχι ρε συ απο περιεργεια και μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε Εχμ δεν καταλαβαίνω τα περί ψεύτη, είπα ποτέ κάτι τέτοιο; Στα άλλα runs με την κάρτα 2025 πόσο έβγαζες; Και άσχετο με τα νούμερα, τι σκατά κάνει το ACO και τερματίζει 8700Κ κλοκαρισμένο; Το πάει 100% σίγουρα? 6 και 8 threads τα τερματίζει για παραπάνω δεν έχω δει. Όταν το έπαιξα πανω από 50% δεν είχα δει. Βέβαια στα 60fps οπότε για 100+ θα πηγαίνει 90% άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) @Heybro Μιας και σαρεσει το guru3d και συμφωνα με τα λεγομενα σου ''Αυτό συμφέρει αυτό λένε. Γενικά σε αρκετά reviews εκτός από benchmarks σε πολλες εφαρμογές που εκμεταλλευονται πολλούς πυρήνες οι Intel είναι μπροστά. Πιο optimized για Intel πες το θέλουν ρολόγια πες το ακόμα και εκεί οι ryzen είναι πίσω. Έβαλα παραπάνω φωτογραφία από premier. Η AMD γνωρίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές ειναι unoptimized για τις πλατφόρμες της. Αλλιώς θα έβαζα τιμές στο Θεό. '' Για να δουμε ποσο μπροστα ειναι η ιντελ. στο corona ο 2700x κανει πλακα επεξεργαστη της ιντελ 1000 ευρω ... Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από noFEARgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, strawman είπε Η extreme 4 ειναι top στα λεφτα της, και για παραπανω μη σου πω. Αλλα δεν πολυαξιζει τον κοπο, με 8ara ram και 8400 να πας σε 150€ z370 το θεωρω υπερβολη. Εκτος αν σκοπευεις για μελλοντικες αναβαθμισεις σε CPU. Το 150 το Βάλα σαν ταβάνι περισσότερο αν άξιζε σε κάποια Gaming. Αφού το αποκλείσαμε δεν έχω κανένα λόγο να αγοράσω κάτι περιττό η καλύτερα οβερκιλ. Άρα ποια είναι η πιο nfm?? (επίσης αν γίνεται σε εκτός asrock εταιρεία) Υγ όχι καμία μελλοντική αναβάθμιση Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από costacurta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε @Heybro Μιας και σαρεσει το guru3d και συμφωνα με τα λεγομενα σου ''Αυτό συμφέρει αυτό λένε. Γενικά σε αρκετά reviews εκτός από benchmarks σε πολλες εφαρμογές που εκμεταλλευονται πολλούς πυρήνες οι Intel είναι μπροστά. Πιο optimized για Intel πες το θέλουν ρολόγια πες το ακόμα και εκεί οι ryzen είναι πίσω. Έβαλα παραπάνω φωτογραφία από premier. Η AMD γνωρίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές ειναι unoptimized για τις πλατφόρμες της. Αλλιώς θα έβαζα τιμές στο Θεό. '' Για να δουμε ποσο μπροστα ειναι η ιντελ. στο corona ο 2700x κανει πλακα επεξεργαστη της ιντελ 1000 ευρω ... Κάτι από real life προγράμματα έχουμε? Δεν μου αρέσει κάτι μερικά gaming benchmark έβαλα δεν είπα ότι βγάζει παραπάνω σε cinebench. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε @Heybro Μιας και σαρεσει το guru3d και συμφωνα με τα λεγομενα σου ''Αυτό συμφέρει αυτό λένε. Γενικά σε αρκετά reviews εκτός από benchmarks σε πολλες εφαρμογές που εκμεταλλευονται πολλούς πυρήνες οι Intel είναι μπροστά. Πιο optimized για Intel πες το θέλουν ρολόγια πες το ακόμα και εκεί οι ryzen είναι πίσω. Έβαλα παραπάνω φωτογραφία από premier. Η AMD γνωρίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές ειναι unoptimized για τις πλατφόρμες της. Αλλιώς θα έβαζα τιμές στο Θεό. '' Για να δουμε ποσο μπροστα ειναι η ιντελ. στο corona ο 2700x κανει πλακα επεξεργαστη της ιντελ 1000 ευρω ... 1.51 βγαζω εγω στα 4ghz δεν παιζει ο 2700x να βγαζει το ιδιο στα 4.4 εκτος αν οι μνημες ειναι για τον πεοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις