pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, strawman είπε To 360p στο AC origins δεν φτανει το CPU στο οριο του? Δυστηχως ρε pirmen, δεν σαφηνει το game να πεσεις αλλο σε αναλυση. Σου λεει "τραβα παιξε στο sega saturn ρε αδερφε". Για το Origins να σου θυμήσω αυτό, που είναι in-game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, pirmen56 said: Για το Origins να σου θυμήσω αυτό, που είναι in-game. Kαι τι βλεπω εδω? Οτι εισαι πισω απο τον 2700x. Τοσες σελιδες εγω διαβαζω οτι ο 7700k ειναι ο 3ος καλυτερος gaming επεξεργαστης....τελικα τι, δεν ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, strawman είπε E και παλι, στα 360 δεν παιζει να κοβει η καρτα, ειμαι καπου στο 60-70% usage. Στα 1080 αστο πικρα, εντελως GPU bound . Δεν έχει "και πάλι", δεν είσαι 100% cpu bound για να πεις ότι δεν έχει σημασία, οπότε ξαναλέω ότι συγκρίσεις χωρίς specs/ρολόγια είναι μπακαλίστικες, εφόσον μιλάμε για 2 συστήματα που είναι out of specs. 12 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 5% πισω σε gaming 30% Μπροστα σε Productivity και multitasking . Πιο φθηνος συνολικα και εξακολουθουμε ποιος ειναι καλυτερος overall. Το 30% μπροστά από ποια νούμερα βγαίνει btw; Γιατί σαφέστατα είναι μπροστά, αφού έχει 2c/4t παραπάνω, αλλά όχι τόσο (έχει 25% παραπάνω πυρήνες αλλά ο 8700Κ έχει περισσότερο throughput ανά πυρήνα λόγω ρολογιών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, costacurta είπε Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Palpatine τα φώτα, χρώματα, led κτλ μου είναι περιττά άρα απορρίπτω τις gaming. Απλά είχα την εντύπωση ότι ίσως αντέχουν στο χρόνο περισσότερο. Μάλλον φήμη θα ναι Φίλε strawman δεν έχω ραμ αποφάσισα να αγοράσω την 8ρα gskill aegis στα 3000. Είναι η μοναδική στο 80ευρω. Heybro είμαι λίγο διστακτικός με την asrock. Είναι η μόνη εταιρεία που βρήκα αρνητικά σχόλια στο σκρυτζ. Καμία εναλλακτική? Η msi στο κατάστημα που θα στηθεί έχει για μυστήριο λόγο ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω να πάω εκεί? Και δεν μου απαντήσατε z/h/b? Τα 2 χρονια εγγύησης είναι λίγα των asrock ναι. Για τον 8400 πάρε την παρακάτω και θα είσαι κομπλέ. Μην δώσεις παραπάνω χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Zaknafein said: Δεν έχει "και πάλι", δεν είσαι 100% cpu bound για να πεις ότι δεν έχει σημασία, οπότε ξαναλέω ότι συγκρίσεις χωρίς specs/ρολόγια είναι μπακαλίστικες, εφόσον μιλάμε για 2 συστήματα που είναι out of specs. Πως δεν ειμαι 100% cpu bound με την κρτα στο 60%? Τι δημιουργικα μαθηματικα κανετε παλι ρε παιδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Κατέβασε την τότε και πες μου αν βγάζεις τα ίδια νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Zaknafein είπε Δεν έχει "και πάλι", δεν είσαι 100% cpu bound για να πεις ότι δεν έχει σημασία, οπότε ξαναλέω ότι συγκρίσεις χωρίς specs/ρολόγια είναι μπακαλίστικες, εφόσον μιλάμε για 2 συστήματα που είναι out of specs. Το 30% μπροστά από ποια νούμερα βγαίνει btw; Γιατί σαφέστατα είναι μπροστά, αφού έχει 2c/4t παραπάνω, αλλά όχι τόσο (έχει 25% παραπάνω πυρήνες αλλά ο 8700Κ έχει περισσότερο throughput ανά πυρήνα λόγω ρολογιών). Το SMT εναντι του HT ειναι πολυ πιο αποδοτικο ( προφανως μιλαω για στοκ καταστασεις ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Zaknafein said: Κατέβασε την τότε και πες μου αν βγάζεις τα ίδια νούμερα. Τα ιδια νουμερα δεν θα βγαλω σιγουρα, ασχετος της καρτας. Αφου ειπα και πριν το ετρεξα 4-5 φορες για να τον περασω. Τεσπα, παω να δοκιμασω. Να την αφησω εντελως stock ας πουμε με ανεμιστηρες στο auto? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, strawman είπε Kαι τι βλεπω εδω? Οτι εισαι πισω απο τον 2700x. Τοσες σελιδες εγω διαβαζω οτι ο 7700k ειναι ο 3ος καλυτερος gaming επεξεργαστης....τελικα τι, δεν ειναι? Ακριβώς αυτό. Είμαι λίγο πίσω από τον ram-optimized 2700Χ @ ~4100 με 6700Κ. Για τον 8700Κ do the math. Πάντως για το συγκεκριμένο ο Σπάρταν άφησε να εννοηθεί ότι ήταν cpu bound. Εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά με 95% usage* μάλλον είμαι και 'γω. *GPU Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από pirmen56 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Zaknafein είπε Δεν έχει "και πάλι", δεν είσαι 100% cpu bound για να πεις ότι δεν έχει σημασία, οπότε ξαναλέω ότι συγκρίσεις χωρίς specs/ρολόγια είναι μπακαλίστικες, εφόσον μιλάμε για 2 συστήματα που είναι out of specs. Το 30% μπροστά από ποια νούμερα βγαίνει btw; Γιατί σαφέστατα είναι μπροστά, αφού έχει 2c/4t παραπάνω, αλλά όχι τόσο (έχει 25% παραπάνω πυρήνες αλλά ο 8700Κ έχει περισσότερο throughput ανά πυρήνα λόγω ρολογιών). Αυτό συμφέρει αυτό λένε. Γενικά σε αρκετά reviews εκτός από benchmarks σε πολλες εφαρμογές που εκμεταλλευονται πολλούς πυρήνες οι Intel είναι μπροστά. Πιο optimized για Intel πες το θέλουν ρολόγια πες το ακόμα και εκεί οι ryzen είναι πίσω. Έβαλα παραπάνω φωτογραφία από premier. Η AMD γνωρίζει ότι οι περισσότερες εφαρμογές ειναι unoptimized για τις πλατφόρμες της. Αλλιώς θα έβαζα τιμές στο Θεό. Προσπαθεί να πάρει μερίδιο καθαρά με πυρήνες. Δώσε πυρήνες στο λαό δηλαδή άσχετα αν είναι άχρηστοι στην κυριολεξία πέρα από κανένα benchmark που δείχνουν τα reviews. Απλά όταν ο χρήστης αγοράσει είναι αργά μετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Τα ιδια νουμερα δεν θα βγαλω σιγουρα, ασχετος της καρτας. Αφου ειπα και πριν το ετρεξα 4-5 φορες για να τον περασω. Τεσπα, παω να δοκιμασω. Να την αφησω εντελως stock ας πουμε με ανεμιστηρες στο auto? Δοκίμασε έτσι, απλά δες και το boost clock για να ξέρουμε τυχόν διαφορές τι συσχέτιση έχουν με τα ρολόγια της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, pirmen56 said: Ακριβώς αυτό. Είμαι λίγο πίσω από τον ram-optimized 2700Χ @ ~4100 με 6700Κ. Για τον 8700Κ do the math. Πάντως για το συγκεκριμένο ο Σπάρταν άφησε να εννοηθεί ότι ήταν cpu bound. Εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά με 95% usage μάλλον είμαι και 'γω. Aρα 2700x > 7700k? Καλα το παμε, ειναι μια αρχη και αυτη. Οσο για τον 8700k, ΑΦΟΥ ΤΡΕΞΑΜΕ ΤΑ test. Ρε παιδες, εστω οτι εχετε δικιο και δεν φαινεται η διαφορα γιατι μας κοβει η 1080ti. Κομπλε, μαζι σας. Για ποια διαφορα ομως μιλαμε οταν ειμαστε σε 360p? Δηλαδη σε real world τι διαφορα θα δουμε οταν το minimum για 1080ti ειναι 12 φορες μεγαλυτερη αναλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Ακριβώς αυτό. Είμαι λίγο πίσω από τον ram-optimized 2700Χ @ ~4100 με 6700Κ. Για τον 8700Κ do the math. Πάντως για το συγκεκριμένο ο Σπάρταν άφησε να εννοηθεί ότι ήταν cpu bound. Εγώ δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά με 95% usage μάλλον είμαι και 'γω. Ναι ο 6700k πρέπει να είναι παρόμοιος σε gaming με 2700x. Ο 7700k προφανώς είναι πολύ ανώτερος λίγο πιο κάτω από 8600k στην ίδια συχνότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Just now, Heybro said: Ναι ο 6700k πρέπει να είναι παρόμοιος σε gaming με 2700x. Ο 7700k προφανώς είναι πολύ ανώτερος λίγο πιο κάτω από 8600k στην ίδια συχνότητα. Σαφως, Ο 7700k εχει πανω απο 0.1% διαφορα απο τον 7700k. Tech savvy Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Heybro καλυτερα να σταματησεις γιατι αρχιζεις και λες χοντρες κοτσανες πλεον ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις