strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Τι κάρτα έχει ο τύπος είδες? Nαι, η καρτα τον ριχνει στα 50 frames...βλεπω tech guru εισαι. Τελικα τι εγινε, ελεγα ψεμματα? Ελα να βλεπω τα παντελονια να λενε "ουπς, συγνωμη που σε κατηγορησα, πανω στην ταραχη μου διαβασα αλλα αντι αλλων". Just now, Heybro said: 31fps είναι ευχαριστημένος? Θα ειμαι ευχαριστημενος οταν ειτε μου ζητησεις συγνωμη ειτε παραδεχθεις οτι δεν φορας παντελονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Αυτό θα το αναθεωρήσουμε πολλές φορές. Και φαίνεται και από σήμερα αν ψάνχεις σωστά bench που φτάνουν τα cpu στο όριό τους. Έχεις δει διάφορα retro bench που κάτι ίντελ του μεσοπολέμου ακόμα αντέχουν απέναντι σε νέα ryzen(π.χ. ο 4770Κ); Κάτι αντίστοιχο θα βλέπεις και με τους 8700Κ όσο περνάει ο καιρός. Υγεία και όλα θα τα δούμε μελλοντικά. Αν πάρει ο strawman 2700x βλέπω σε κάτι μήνες να ψάχνεται για 9700k πάλι. Τα ίδια συνέχεια δεν βαρέθηκε ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Υγεία και όλα θα τα δούμε μελλοντικά. Αν πάρει ο strawman 2700x βλέπω σε κάτι μήνες να ψάχνεται για 9700k πάλι. Τα ίδια συνέχεια δεν βαρέθηκε ακόμα. Ναι, ενω αν ειχα παρει τον 7600k αντι του 1600 θα τον κραταγα. Biased as usual Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Acmilangr2 είπε Μπορεί. Θα φανεί Η ιστορία αυτό έχει δείξει πάντως εδώ και χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Πήγαινε στο 4 λεπτό. Στα 55 πέφτει. Βλέπετε μόνο τα average ενώ τα min είναι που καταστρέφουν την εμπειρία. 3000 mhz οι ram και unoptimized timmings ενω λεμε απο την αρχη που βγηκαν οι ryzen ποσο σημαντικη ειναι η μνημη. Βρες μου ενα στα 3444 Και σωστα timmings και τα ξαναλεμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Nαι, η καρτα τον ριχνει στα 50 frames...βλεπω tech guru εισαι. Τελικα τι εγινε, ελεγα ψεμματα? Ελα να βλεπω τα παντελονια να λενε "ουπς, συγνωμη που σε κατηγορησα, πανω στην ταραχη μου διαβασα αλλα αντι αλλων". Θα ειμαι ευχαριστημενος οταν ειτε μου ζητησεις συγνωμη ειτε παραδεχθεις οτι δεν φορας παντελονια Βασικά πιθανότερο είναι να είχες 100% cpu παρά την κάρτα εκτός αν έχεις καμιά χάλια 1080ti σε ψύξη. Στους 50 με 53 βαθμούς παίζω και την έχω τέρμα κλοκαρισμενη. Σε άλλο θέμα έγραφες ότι έχεις τέρμα ανεμιστήρες ψύκτρας για καλές θερμοκρασίες. Άλλα γράφετε εδώ άλλα αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 minutes ago, pirmen56 said: Αυτό θα το αναθεωρήσουμε πολλές φορές. Και φαίνεται και από σήμερα αν ψάνχεις σωστά bench που φτάνουν τα cpu στο όριό τους. Έχεις δει διάφορα retro bench που κάτι ίντελ του μεσοπολέμου ακόμα αντέχουν απέναντι σε νέα ryzen(π.χ. ο 4770Κ); Κάτι αντίστοιχο θα βλέπεις και με τους 8700Κ όσο περνάει ο καιρός. To 360p στο AC origins δεν φτανει το CPU στο οριο του? Δυστηχως ρε pirmen, δεν σαφηνει το game να πεσεις αλλο σε αναλυση. Σου λεει "τραβα παιξε στο sega saturn ρε αδερφε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε 3000 mhz οι ram και unoptimized timmings ενω λεμε απο την αρχη που βγηκαν οι ryzen ποσο σημαντικη ειναι η μνημη. Βρες μου ενα στα 3444 Και σωστα timmings και τα ξαναλεμε. Ναι αν βρω θα βάλω. Απλά να είναι και ο 8700k στα 5 all core και όχι 4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Να πω πάντως ότι υπάρχει και ακόμα πιο οικονομική λύση σε πλατφόρμα Intel. Ι7 8700 και απλά μια μητρική φθηνή. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Βασικά πιθανότερο είναι να είχες 100% cpu παρά την κάρτα εκτός αν έχεις καμιά χάλια 1080ti σε ψύξη. Στους 50 με 53 βαθμούς παίζω και την έχω τέρμα κλοκαρισμενη. Σε άλλο θέμα έγραφες ότι έχεις τέρμα ανεμιστήρες ψύκτρας για καλές θερμοκρασίες. Άλλα γράφετε εδώ άλλα αλλού. Νταξει καταλαβα. Ειπες μια μαλακια και δεν θες να ζητησεις συγνωμη. Εφυγες ignore. Και μη σκας, το καλυτερο build εχεις. Τουμπανος εισαι. Just now, Acmilangr2 said: Να πω πάντως ότι υπάρχει και ακόμα πιο οικονομική λύση σε πλατφόρμα Intel. Ι7 8700 και απλά μια μητρική φθηνή. Εδω συμφωνω. Ο 8700 ειναι το hidden gem των coffee 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Να πω πάντως ότι υπάρχει και ακόμα πιο οικονομική λύση σε πλατφόρμα Intel. Ι7 8700 και απλά μια μητρική φθηνή. Αυτός ο συνδιασμος είναι ακόμα καλύτερος και vfm και με ψύκτρα των 30 ευρώ θα είναι άνετος. Ο 8700k είναι για αυτό το 10 15% που δίνει ενώ έχει αρκετά παραπάνω σε χρήματα. 1 λεπτό πριν, strawman είπε Νταξει καταλαβα. Ειπες μια μαλακια και δεν θες να ζητησεις συγνωμη. Εφυγες ignore. Και μη σκας, το καλυτερο build εχεις. Τουμπανος εισαι. Εδω συμφωνω. Ο 8700 ειναι το hidden gem των coffee Βασικά στο πρώτο ποστ ούτε gpu έγραψες ούτε cpu. Είπες 100% ανεμιστήρες. Που να ξέρω ότι έχεις άθλια 1080ti. 16 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε Σε πλατφόρμα Intel υπάρχει και πιο οικονομική λύση. Η λύση του συστήματος μου. 460 ευρώ και υπάρχουν και φθηνότερες μητρικές ώστε να πέσει στα 400ευρω. Και τον πας 5ghz με νορμάλ θερμοκρασίες χωρίς delid Το delid είναι για 5.1 και πάνω με 1.35 και πάνω ρεύματα. 5 και κατω είναι οκ οι θερμοκρασίες. Σκέψου ότι δίνει 1.45volt η intel από την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Νταξει καταλαβα. Ειπες μια μαλακια και δεν θες να ζητησεις συγνωμη. Εφυγες ignore. Και μη σκας, το καλυτερο build εχεις. Ελα ρε ξεκολλα ειμαι νυχτα στη δουλεια και δεν περναει η ωρα κρατα λιγο ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, strawman said: Σε 360p οχι, δεν ειναι η Ti. Και τα ρολογια πως τα ειδες απο screenshot? 2025 / 6125 την ειχα, δεν υπαρχει περιπτωση να επαιζε πιο πανω εκτος αν εκατσε σε golden κομματι. Με αυτα τα ρολογια δεν ειναι καν stable in game. Ειχα τους ανεμιστηρες 100% να βγει το bench Που να ξερε οτι μιλαω για καρτα γραφικων. Κανω quote τον zaknafein που μιλαει για την καρτα γραφικων, γραφω για Ti, γραφω για ρολογια 6125 και νομιζε οτι ειναι το CPU. Οσο για την "αθλια 1080ti", προφανως δεν εχεις ιδεα οτι οσο πιο κρυα τοσο πιο stable, και οτι αμα την αφησω σε αυτα τα ρολογια να παει 80+ κρασαρι (ειτε ριχνει ρολογια). Αλλα ειπαμε, tech guru. 4 minutes ago, akoinonitos said: Ελα ρε ξεκολλα ειμαι νυχτα στη δουλεια και δεν περναει η ωρα κρατα λιγο ακομα Ρε συ με τον pirmen ειμαι okay. Ειναι biased αλλα δεν λεει λαλακιες, και τουλαχιστον οταν λεει μπορει να το παραδεχτει. Ο αλλος θα κανει 13 πιρουετες απλα για να μην πει συγνωμη. Πες με σεξιστη αλλα με γυναικες δεν συζηταω περι τεχνολογιας PS1. Τι ωρα σχολας? Πρεπει να την κανω ρε man, δουλευω το πρωι, διαβασαν οι γονεις μου το post του _theo_ και μου πανε τελος οι επεξεργαστες, να βρεις δουλεια να αγοραζεις μονος σου Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Palpatine τα φώτα, χρώματα, led κτλ μου είναι περιττά άρα απορρίπτω τις gaming. Απλά είχα την εντύπωση ότι ίσως αντέχουν στο χρόνο περισσότερο. Μάλλον φήμη θα ναι Φίλε strawman δεν έχω ραμ αποφάσισα να αγοράσω την 8ρα gskill aegis στα 3000. Είναι η μοναδική στο 80ευρω. Heybro είμαι λίγο διστακτικός με την asrock. Είναι η μόνη εταιρεία που βρήκα αρνητικά σχόλια στο σκρυτζ. Καμία εναλλακτική? Η msi στο κατάστημα που θα στηθεί έχει για μυστήριο λόγο ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω να πάω εκεί? Και δεν μου απαντήσατε z/h/b? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, costacurta said: Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Palpatine τα φώτα, χρώματα, led κτλ μου είναι περιττά άρα απορρίπτω τις gaming. Απλά είχα την εντύπωση ότι ίσως αντέχουν στο χρόνο περισσότερο. Μάλλον φήμη θα ναι Φίλε strawman δεν έχω ραμ αποφάσισα να αγοράσω την 8ρα gskill aegis στα 3000. Είναι η μοναδική στο 80ευρω. Heybro είμαι λίγο διστακτικός με την asrock. Είναι η μόνη εταιρεία που βρήκα αρνητικά σχόλια στο σκρυτζ. Καμία εναλλακτική? Η msi στο κατάστημα που θα στηθεί έχει για μυστήριο λόγο ένα χρόνο εγγύηση παραπάνω να πάω εκεί? Και δεν μου απαντήσατε z/h/b? Η extreme 4 ειναι top στα λεφτα της, και για παραπανω μη σου πω. Αλλα δεν πολυαξιζει τον κοπο, με 8ara ram και 8400 να πας σε 150€ z370 το θεωρω υπερβολη. Εκτος αν σκοπευεις για μελλοντικες αναβαθμισεις σε CPU. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις