pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε Καλύτερη απάντηση ever είναι πρέπει να το παραδεχτούμε Σε κάτι που δεν είπα ποτέ. Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είστε συνέχεια σωστοί, αφού δεν απαντάτε ποτέ σε αυτά που λέει ο άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Για να τελειωνουμε 5% πισω σε gaming 30% Μπροστα σε Productivity και multitasking . Πιο φθηνος συνολικα και εξακολουθουμε ποιος ειναι καλυτερος overall. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, strawman είπε Σε 360p οχι, δεν ειναι η Ti. Και τα ρολογια πως τα ειδες απο screenshot? 2025 / 6125 την ειχα, δεν υπαρχει περιπτωση να επαιζε πιο πανω εκτος αν εκατσε σε golden κομματι. Με αυτα τα ρολογια δεν ειναι καν stable in game. Ειχα τους ανεμιστηρες 100% να βγει το bench 2125 παίζει ο Spartan λόγω νερού + καλού κομματιού... κι αν βγάζει 115 fps στα 360, στα 1080 πόσα βγάζει δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, strawman είπε Μα εγω του γραφω για την ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ και αυτος με λεει ψευτη. Απτο στρουμφχωριο ερχομαι και ο μπαρμπαστρουμφ στην κορυφη ενα πραμα... Εγώ λέω να κόψεις μπας και ηρεμήσει γιατί θα κλειδώσει το θέμα. ΠΑΛΙ. Εγώ το παραδέχθηκα, έχει το καλύτερο setup ever, κάντο και εσύ και πάμε παρακάτω, αφού βλέπεις τι γίνεται.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, pirmen56 said: Σε κάτι που δεν είπα ποτέ. Πρέπει να το παραδεχτούμε ότι είστε συνέχεια σωστοί, αφού δεν απαντάτε ποτέ σε αυτά που λέει ο άλλος. Ναι, οπως ο αλλος που με λεει ψευτη γιατι μπερδευτηκε και νομιζε οτι εχω τον επεξεργαστη στα 6125 mhz! Εγινε pirmen... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε Εμείς, ο τύπος και όλο το νετ. Όλοι πληρωμένοι είμαστε, στο λέω εμπιστευτικά. Πήγαινε στο 4 λεπτό. Στα 55 πέφτει. Βλέπετε μόνο τα average ενώ τα min είναι που καταστρέφουν την εμπειρία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, Zaknafein said: 2125 παίζει ο Spartan λόγω νερού + καλού κομματιού... κι αν βγάζει 115 fps στα 360, στα 1080 πόσα βγάζει δλδ; E και παλι, στα 360 δεν παιζει να κοβει η καρτα, ειμαι καπου στο 60-70% usage. Στα 1080 αστο πικρα, εντελως GPU bound . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ λέμε ότι ο ryzen είναι συνολικά καλύτερος cpu αλλά ελαφρώς πίσω σε gaming αντιδράτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, Heybro said: Πήγαινε στο 4 λεπτό. Στα 55 πέφτει. Βλέπετε μόνο τα average ενώ τα min είναι που καταστρέφουν την εμπειρία. "Ο 8700k δεν με ριχνει ποτε κατω απο τα 75". Yeap, εκτος απο ΟΛΑ τα games που testare στο video. Και μετα ειμαι εγω ο ψευτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Για να τελειωνουμε 5% πισω σε gaming 30% Μπροστα σε Productivity και multitasking . Πιο φθηνος συνολικα και εξακολουθουμε ποιος ειναι καλυτερος overall. Κάπου που να είναι στα 5ghz all core ο Intel? Γιατί σε stock 4.3 προφανώς είναι 30% πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Acmilangr2 said: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ λέμε ότι ο ryzen είναι συνολικά καλύτερος cpu αλλά ελαφρώς πίσω σε gaming αντιδράτε. Γιατι κανεις εκτος απο σενα δεν γραφει αυτα που γραφεις. Κατι για 50 fps πισω διαβαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε "Ο 8700k δεν με ριχνει ποτε κατω απο τα 75". Yeap, εκτος απο ΟΛΑ τα games που testare στο video. Και μετα ειμαι εγω ο ψευτης Τι κάρτα έχει ο τύπος είδες? Επίσης και ένα premiere όλοι stock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ λέμε ότι ο ryzen είναι συνολικά καλύτερος cpu αλλά ελαφρώς πίσω σε gaming αντιδράτε. Αυτό θα το αναθεωρήσουμε πολλές φορές. Και φαίνεται και από σήμερα αν ψάνχεις σωστά bench που φτάνουν τα cpu στο όριό τους. Έχεις δει διάφορα retro bench που κάτι ίντελ του μεσοπολέμου ακόμα αντέχουν απέναντι σε νέα ryzen(π.χ. ο 4770Κ); Κάτι αντίστοιχο θα βλέπεις και με τους 8700Κ όσο περνάει ο καιρός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, strawman είπε Γιατι κανεις εκτος απο σενα δεν γραφει αυτα που γραφεις. Κατι για 50 fps πισω διαβαζω 31fps είναι ευχαριστημένος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, pirmen56 είπε Αυτό θα το αναθεωρήσουμε πολλές φορές. Και φαίνεται και από σήμερα αν ψάνχεις σωστά bench που φτάνουν τα cpu στο όριό τους. Έχεις δει διάφορα retro bench που κάτι ίντελ του μεσοπολέμου ακόμα αντέχουν απέναντι σε νέα ryzen(π.χ. ο 4770Κ); Κάτι αντίστοιχο θα βλέπεις και με τους 8700Κ όσο περνάει ο καιρός. Μπορεί. Θα φανεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις