Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Αν δεν κάνεις delid δεν πας πάνω από 5Ghz, που λέει ο No-Fear, με οποιαδήποτε ψύκτρα. Γιατί η πάστα τους είναι bottleneck.

Σε συμφέρει με μια ψύκτρα των 40€ να κάτσεις στα 4,8Ghz που τα έχουν σχεδόν όλοι. Για gaming και μόνο μπορείς να έχεις προφίλ για τα 5 Ghz.

Θυμάμαι παλιά στα έλεγα και μου έλεγες για τους 29 μηχανικούς τις Intel, αυτοί ξέρουν!!!

Άσε το έχω δει το έργο από παλιά...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε

Μιας και διαβάζω και το AMD θέμα απλά σε ενημερώνω ότι το 98% με την μαμά ψύξη είναι που εσύ αν βάλεις θα κάνουμε παλτσετακια στο rig σου.

Τον έχεις και delid αν θυμάμαι καλά έτσι;  Και μόνο απο αυτό δεν θα έπρεπε να γράφεις ότι γράφεις αλλά να κράζεις!!!

Δεν είναι delid όχι. Έτρεξα πριν Intel burn test very high πιο πίσω και δείχνω θερμοκρασίες. 

Just now, Heybro said:

Δεν είναι delid όχι. Έτρεξα πριν Intel burn test very high πιο πίσω και δείχνω θερμοκρασίες. 

Kαλα στο εχουν πει και αλλοι, εσυ στις συχνοτητες και volt που παιζεις πιθανοτατα δεν εισαι stable, και γραψεις λιγο πολυ "δεν με νοιαζει". Fps να ειναι και οτι ναναι :P 

Παίδες να ρωτήσω εδώ μην ανοίγω θέμα. 

Δεν7κλοκαρω ούτε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα προγράμματα. Έχω ήδη μια palit 1060 6gb. Τι μητρική να επιλέξω για τον 8400? Για χρήση gaming 

Ταβάνι 150 ευρα. Να πάω σε gaming εκδόσεις? Εταιρία msi gigabyte κάτι άλλο? Και επίσης z/h η τις 360

1 λεπτό πριν, strawman είπε

Σε 360p οχι, δεν ειναι η Ti. Και τα ρολογια πως τα ειδες απο screenshot? 2025 / 6125 την ειχα, δεν υπαρχει περιπτωση να επαιζε πιο πανω εκτος αν εκατσε σε golden κομματι. Με αυτα τα ρολογια δεν ειναι καν stable in game. Ειχα τους ανεμιστηρες 100% να βγει το bench :P 

Με την τελευταία πρόταση κατάλαβα πόσα ψέμματα γράφετε. Με 40% ανεμιστήρες της ψύκτρας και 1.28volt ποτέ δεν είδα πάνω απο 70 βαθμούς σε κανένα παιχνίδι. Στο wildlands πχ είμαι στους 35 με 55 βαθμούς. Στο origins 55 με 70. Ο 2700x πάντως είναι πολύ ζεστός για να βγάλει τα 4.4ghz αν δείτε αρκετά reviews. 

• Confused 1
  • Sad 1

Just now, costacurta said:

Δεν7κλοκαρω ούτε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα προγράμματα. Έχω ήδη μια palit 1060 6gb. Τι μητρική να επιλέξω για τον 8400? Για χρήση gaming 

Ταβάνι 150 ευρα. Να πάω σε gaming εκδόσεις? Εταιρία msi gigabyte κάτι άλλο? Και επίσης z/h η τις 360

Τι μνημες εχεις? Αν δεν εχεις πανω απο 2666 πηγαινε σε b370, τα 150€ ειναι 2 much για locked επεξεργαστη χωρις καλες μνημες. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

οκ ωραια 40 ευρω η ψυκτρα + 30 ευρω delid tool ( χωρις μεταφορικα ) 70 και χαμενη εγγυηση , 80 και φουρνος. Δεν λεω η intel σε βαζει σε προβληματισμους 

Πρακτικά δεν υπάρχει ανάγκη για 5Ghz+ ώστε να χρειαστείς delid tool. Μένεις στα 4,8 περίπου με ένα gaming προφιλ ίσως για τα 5ghz και ψύκτρα των 40€.

Ακριβότερες ψύκτρες δεν έχουν νόημα όσο υπάρχει το εμπόδιο της πάστας. Και στα 200€ ακόμα.

Δεν είπα ότι ΠΡΕΠΕΙ να πας σε delid. Αν όμως πας τότε καταλαβαίνεις ότι το delid κάνει τη διαφορά και όχι τόσο η ψύκτρα.

Επεξ/σία από pirmen56

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Kαλα στο εχουν πει και αλλοι, εσυ στις συχνοτητες και volt που παιζεις πιθανοτατα δεν εισαι stable, και γραψεις λιγο πολυ "δεν με νοιαζει". Fps να ειναι και οτι ναναι :P 

Ναι περνάει ο υπολογιστής Intel burn test σε very high και δεν είναι stable. ΟΚ

Μόλις τώρα, costacurta είπε

Η gaming προσφέρουν παραπάνω ότι και μια εξάτμιση σε lada 1200.

Αν τώρα εννοείς λαμπάκια κτλπ ε πάρε μια τέτοια.

• Thanks 1

Just now, Heybro said:

Με την τελευταία πρόταση κατάλαβα πόσα ψέμματα γράφετε. Με 40% ανεμιστήρες της ψύκτρας και 1.28volt ποτέ δεν είδα πάνω απο 70 βαθμούς σε κανένα παιχνίδι. Στο wildlands πχ είμαι στους 35 με 55 βαθμούς. Στο origins 55 με 70. Ο 2700x πάντως είναι πολύ ζεστός για να βγάλει τα 4.4ghz αν δείτε αρκετά reviews. 

Για καρτα γραφικων γραφω εγω...αλλανταλα της Παρασκευης το γαλα. Αλλα νταξει, αφου εισαι γατος και "καταλαβες ποσα ψεμματα λεμε" παω πασο. Περιμενω τωρα σαν παντελονατος αντρας να πεις "ουπς, συγνωμη εκανα λαθος" Ο τελευταιος που με ειπε ψευτη και αφου τον απεδειξα λαθος δεν ζητησε συγνωμη κανει παρεα στην λιστα αγνοησης.

2 λεπτά πριν, costacurta είπε

Εδώ είσαι αν και με μια τον 90 ευρώ θα κάνεις άψογα τη δουλειά σου 

Screenshot_20180424-005028.png

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πλατφόρμα Intel υπάρχει και πιο οικονομική λύση. Η λύση του συστήματος μου. 460 ευρώ και υπάρχουν και φθηνότερες μητρικές ώστε να πέσει στα 400ευρω.

Και τον πας 5ghz με νορμάλ θερμοκρασίες χωρίς delid 

Επεξ/σία από Acmilangr2

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Εμείς, ο τύπος και όλο το νετ.

Όλοι πληρωμένοι είμαστε, στο λέω εμπιστευτικά.

Just now, ~Palpatin~ said:

Εμείς, ο τύπος και όλο το νετ.

Όλοι πληρωμένοι είμαστε, στο λέω εμπιστευτικά.

Μα εγω του γραφω για την ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ και αυτος με λεει ψευτη. Απτο στρουμφχωριο ερχομαι και ο μπαρμπαστρουμφ στην κορυφη ενα πραμα...

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Σε πλατφόρμα Intel υπάρχει και πιο οικονομική λύση. Η λύση του συστήματος μου. 460 ευρώ και υπάρχουν και φθηνότερες μητρικές ώστε να πέσει στα 400ευρω.

Γενικά ο 8600k είναι σκύλος και σε gaming σε μερικά bench περνάει και τον 8700k. 220 ευρώ παρακαλώ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...