Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Παντως και στο παραδειγμα σου παραπανω δεν μπορω να πω οτι ειναι το πιο λογικο το παραπανω. Δηλαδη οκ απο επεξεργαστη ειναι μια χαρα και δεν εχει θεμα.Αλλα τωρα να εχεις καρτα γραφικων η οποια κοστιζει σχεδον τα μισα χρηματα απο το παιχνιδι που παιζεις δεν ειναι και πολυ λογικο. Λογικό δεν είναι αλλά έλα πες το στο φίλο μου. Όπως βολεύεται ο καθένας είναι στην τελική και αν δεν τραβάει η τσέπη οι υποχωρησεις θα είναι μεγάλες δεν γίνεται αλλιώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Heybro είπε Λογικό δεν είναι αλλά έλα πες το στο φίλο μου. Όπως βολεύεται ο καθένας είναι στην τελική και αν δεν τραβάει η τσέπη οι υποχωρησεις θα είναι μεγάλες δεν γίνεται αλλιώς. Ε γιαυτο τον λογο και δεν τον πειραζουν τα 30ρια fps,γιατι σε τεοιες ρυθμισεις εχει συνηθισει να παιζει. Προφανως και δεν ειναι μια χαρα αλλα τι να σου παραδεχτει τωρα. Επισης να με συγχωρεις αλλα για το τελευταιο κομματι δεν συμφωνω καθολου και το θεωρω και πολυ φθηνη δικαιολογια αν σκεφτουμε τι λουκουμια επαιζαν εδω και καιρο στις αγγελιες. Δεν σου σηκωνει η τσεπη σου καλη καρτα γραφικων?Τσιμπα μια gtx 770 used ή r9 280x με 100-120ευρω.... Τελος παντων οπως καταλαβαινει ο καθενας. Οσο για τα περι i5 8400 οι Η270 ειναι οι φθηνοτερες μητρικες που περιμενουμε ή οι H370? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Οι Η270 δεν είναι για kaby,ή κάνω λάθος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Οι Η270 δεν είναι για kaby,ή κάνω λάθος? Kaby είναι ναι. 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε γιαυτο τον λογο και δεν τον πειραζουν τα 30ρια fps,γιατι σε τεοιες ρυθμισεις εχει συνηθισει να παιζει. Προφανως και δεν ειναι μια χαρα αλλα τι να σου παραδεχτει τωρα. Επισης να με συγχωρεις αλλα για το τελευταιο κομματι δεν συμφωνω καθολου και το θεωρω και πολυ φθηνη δικαιολογια αν σκεφτουμε τι λουκουμια επαιζαν εδω και καιρο στις αγγελιες. Δεν σου σηκωνει η τσεπη σου καλη καρτα γραφικων?Τσιμπα μια gtx 770 used ή r9 280x με 100-120ευρω.... Τελος παντων οπως καταλαβαινει ο καθενας. Οσο για τα περι i5 8400 οι Η270 ειναι οι φθηνοτερες μητρικες που περιμενουμε ή οι H370? Πες τα σε αυτούς που βρίσκουν τέτοιες δικαιολογίες ούτε εγώ συμφωνώ αλλά ο Έλληνας ξερόλας τα ξέρει όλα δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 2/7/2018 στις 10:15 ΜΜ, strawman είπε Ναι, εννοειται. Μονο καμια 45αρια λιγοτερα frames βγαζει σε 1 και 0.1% lows. Ο ενας παιζει μπαλα με τον fx8370 και ο αλλος με τον 8700k. Εδω ο 1200 (!!!!) ειναι 50% (50!!) μπροστα σε minimum απο τον 8350k Αλλα νταξει μωρε, μην αφηνεις την πραγματικοτητα να σου χαλασει το επιχειρημα. PS1. Στο video ο 7600k ειναι στα 4.7 και οι μνημες 2400. Αλλα οχι, δεν υστερει. Απτα σοβαρα bench... Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτό που σου είπα χθες. Σύγκρινε το παρακάτω(δικό μου) με τις μούφες του techspot. Ούτε το επίσημο score του bench δεν αξιώθηκαν να μας δώσουν οι έγκριτοι reviewers. εδιτ: Στο πρώτο run υπάρχει πάντα έντονο stutter. Στο δεύτερο που βλέπεις εδώ, καθόλου. Είναι θέμα bench. Spoiler Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 4 minutes ago, pirmen56 said: Αυτό που σου είπα χθες. Σύγκρινε το παρακάτω(δικό μου) με τις μούφες του techspot. Ούτε το επίσημο score του bench δεν αξιώθηκαν να μας δώσουν, οι έγκριτοι reviewers. Reveal hidden contents Οπως σου εγραψα, δεν ηταν μονο το techspot, και το gamernexus τα ιδια ακριβως νουμερα εβγαλε. Δευτερον, δεν βλεπω καπου να εχεις τα 0.1 και 1%, οποτε τι ακριβως να δω απτο video σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πέφτει κάπου στα 92 καρέ. Οι άλλοι δείχνουν μακροβούτια μέχρι τα 60 καρέ και ακόμα πιο κάτω. Δεν χρειάζεται στατιστική ανάλυση το θέμα. Δυστυχώς, δεν είναι η μόνη περίπτωση παραπλανητικών bench που τα κάνουν σημαία διάφοροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Νεο bios για z370 prime A gaming F και gaming E 0607: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1151/PRIME_Z370-A/PRIME-Z370-A-ASUS-0607.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1151/ROG_STRIX_Z370-F_GAMING/ROG-STRIX-Z370-F-GAMING-ASUS-0607.zip http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/LGA1151/ROG_STRIX_Z370-E_GAMING/ROG-STRIX-Z370-E-GAMING-ASUS-0607.zip Πολυ ικανοποιημενος απο το support της Asus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Ξέρουμε πότε περίπου βγαίνει το αναθεωρημένο bios για Spectre; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 34 minutes ago, pirmen56 said: Μόνο για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου πέφτει κάπου στα 92 καρέ. Οι άλλοι δείχνουν μακροβούτια μέχρι τα 60 καρέ και ακόμα πιο κάτω. Δεν χρειάζεται στατιστική ανάλυση το θέμα. Δυστυχώς, δεν είναι η μόνη περίπτωση παραπλανητικών bench που τα κάνουν σημαία διάφοροι. Mε τι καρτα το ετρεξες? Εμενα με την 3αρα 1060 εβγαλε 12300 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Πότε θα βγουν τα σωστά BIOS για τις μητρικές με το Patch; Έχουμε κάποια ενημέρωση από Intel; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε Πότε θα βγουν τα σωστά BIOS για τις μητρικές με το Patch; Έχουμε κάποια ενημέρωση από Intel; Μια χαρα είναι τα bios για coffee lake κανένα θέμα 1 μηνα το έχω δεν έχει κλείσει ο υπολογιστής δουλεύει απρόσκοπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι, εμένα η Asrock το απέσυρε όμως. Δεν ξέρω αν τα απέσυραν και οι υπόλοιπες εταιρίες. Άσχετα με το αν δουλεύουν σωστά, θα πρέπει να τα βγάλουν πάλι. Edit: Μόλις είδα αυτό. http://gr.pcmag.com/intel-cpu/29730/news/h-intel-diathetei-neo-spectre-patch-gia-tous-epexergastes-sk Οπότε λογικά εντός των ημερών. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Heybro είπε Μια χαρα είναι τα bios για coffee lake κανένα θέμα 1 μηνα το έχω δεν έχει κλείσει ο υπολογιστής δουλεύει απρόσκοπα. To πρόβλημα με τις επανεκκινησεις υπήρχε σε haswell και προηγούμενους.Όχι σε sky/kaby/coffee. Κατα τα άλλα πρέπει να βγάλουν ξανά γιατί αλλάξαν τα microcodes από intel. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε το παρακάτω άρθρο. Είναι όμως όλα συγκεντρωμένα και όσο γίνεται με απλά λόγια. Meltdown και Spectre: Σφάλμα της Intel ή Όλων των Επεξεργαστών; Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2018 από Heatspreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις