Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Επειδη το εχεις αναφερει πολλες φορες μπορεις να μου δειξεις που δεν σου δινει ενας 1600 4ghz τα 75 frames που θες ; το μονο παιχνιδι που μπορω να σκεφτω ειναι το ACO που μπορει να πεφτει στα 65 frames. Aν τωρα πιστευεις οτι για ενα παιχνιδι που μπορει να πηγαινει στα 65 frames minimum εναντι 75 αξιζει η 1070ti εναντι της 1080ti ok.. Πολλά βίντεο στο YouTube πέφτει και στα 60 σε full HD. Η διαφορα είναι 40 ευρώ τα έγραψα παραπάνω η 1080ti είχε 970 και η 1070ti 570. Strix μοντέλο πάντα. 40 ευρώ διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, akoinonitos είπε Χαχαχαχα σε θαυμαζω ! Το delid λεει χαχαχαχαχα Καλύτερη απάντηση ever είναι πρέπει να το παραδεχτούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, Heybro said: Θα με κάνεις να ξανά κάνω εγκατάσταση το origins να το τρέξω και εγώ. Ναι, γιατι μαγειρεψα τα αποτελεσματα για να ειμαι μαζι με τον 2700x Αμα σου λεω εγω biased, τι συζηταμε τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε (ενα το κανε η μανα του και ενα εσυ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Χαχαχαχα σε θαυμαζω ! Το delid λεει χαχαχαχαχα Αν δεν κάνεις delid δεν πας πάνω από 5Ghz, που λέει ο No-Fear, με οποιαδήποτε ψύκτρα. Γιατί η πάστα τους είναι bottleneck. Σε συμφέρει με μια ψύκτρα των 40€ να κάτσεις στα 4,8Ghz που τα έχουν σχεδόν όλοι. Για gaming και μόνο μπορείς να έχεις προφίλ για τα 5 Ghz. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, noFEARgr said: Επειδη το εχεις αναφερει πολλες φορες μπορεις να μου δειξεις που δεν σου δινει ενας 1600 4ghz τα 75 frames που θες ; το μονο παιχνιδι που μπορω να σκεφτω ειναι το ACO που μπορει να πεφτει στα 65 frames. Aν τωρα πιστευεις οτι για ενα παιχνιδι που μπορει να πηγαινει στα 65 frames minimum εναντι 75 αξιζει η 1070ti εναντι της 1080ti ok.. Παπαρια, με καλες μνημες στα 95 πεφτει στον 1600 @ 3.8 . Μαντεψε ποιος ανεβασε bench... Αλλα θα σου πω εγω που δεν ειμαι απτο στρουμφχωριο. Στο pubg. Νταξει τα 75 τα κραταγε προφανως, αλλα ειμαι με 144hz. Αυτος ηταν και ο μοναδικος λογος που πηγα σε 8700k. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Έβαλα benchmark πιο πάνω που σε 720p stock 8700k είναι 21fps πιο γρήγορος. Τώρα τα 360p από που τα έβγαλες δεν ξέρω. Οι Ryzen είναι πολύ μακριά για gaming ακόμα. Σε ένα cinebench είναι μπροστά και εκεί μόνο στο multithread. Εκτός αν η AMD είναι χαζή και τους δίνει 320 με cooler των 50 ευρώ. Αν ήταν όντως καλοί οι Ryzen θα είχαν 600. Αλλά... Συγγνώμη, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ναι, η τιμή υποδηλώνει κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα και τις επιδόσεις, αλλά δεν είναι κανόνας. Η τιμή του Ryzen σε σχέση με τους 8700K κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που πρέπει να είναι. Λίγο πιο ακριβός ο Ryzen 2700X και είναι λίγο πιο γρήγορος σε γενικές γραμμές. Σε ειδικές περιπτώσεις που είναι τα παιχνίδια, ο 8700K είναι πιο γρήγορος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Ναι, γιατι μαγειρεψα τα αποτελεσματα για να ειμαι μαζι με τον 2700x Αμα σου λεω εγω biased, τι συζηταμε τωρα. Προφανώς όχι αλλά μπορεί να έχεις αρκετά πιο αργές μνήμες. Έχεις 3466cl14? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, strawman είπε PS1. Ενημερωτικα, εκεινος τα πηγε πολυ καλυτερα και με πολυ ανωτερη gaming εμπειρια λογω των frametimes. Αλλα...μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Απόκρυψη περιεχομένων Μήπως η διαφορά είναι μικρή γιατί έχετε και 5-6% διαφορά στα ρολόγια της Ti; Το είπα και στο άλλο νήμα, κάνετε συγκρίσεις και πετάτε νούμερα, αλλά χωρίς specs+ρολόγια δεν βγαίνει συμπέρασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Πολλά βίντεο στο YouTube πέφτει και στα 60 σε full HD. Η διαφορα είναι 40 ευρώ τα έγραψα παραπάνω η 1080ti είχε 970 και η 1070ti 570. Strix μοντέλο πάντα. 40 ευρώ διαφορά. Μιας και διαβάζω και το AMD θέμα απλά σε ενημερώνω ότι το 98% με την μαμά ψύξη είναι που εσύ αν βάλεις θα κάνουμε παλτσετακια στο rig σου. Τον έχεις και delid αν θυμάμαι καλά έτσι; Και μόνο απο αυτό δεν θα έπρεπε να γράφεις ότι γράφεις αλλά να κράζεις!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Αν δεν κάνεις delid δεν πας πάνω από 5Ghz, που λέει ο No-Fear, με οποιαδήποτε ψύκτρα. Γιατί η πάστα τους είναι bottleneck. Σε συμφέρει με μια ψύκτρα των 40€ να κάτσεις στα 4,8Ghz που τα έχουν σχεδόν όλοι. Για gaming και μόνο μπορείς να έχεις προφίλ για τα 5 Ghz. οκ ωραια 40 ευρω η ψυκτρα + 30 ευρω delid tool ( χωρις μεταφορικα ) 70 και χαμενη εγγυηση , 80 και φουρνος. Δεν λεω η intel σε βαζει σε προβληματισμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, strawman είπε Οπα τι, στους Ryzen οταν ειναι 4% πισω "ειναι πισω στο gaming", στους Intel ολα κομπλε, τι 4% πανω τι 4% κατω το ιδιο ειναι Που ξεθαψες bench απο Ρωσσο με 2 views (ενα το κανε η μανα του και ενα εσυ) για να μου δειξεις οτι με μνημες σε 4000mhz ειναι...4% πανω. Και τωρα λες δεν παιζει και ρολο. Okay man. Ούτε στον ύπνο τους 4%. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Just now, Heybro said: Προφανώς όχι αλλά μπορεί να έχεις αρκετά πιο αργές μνήμες. Έχεις 3466cl14? 3333c15 το ετρεξα. Αλλα νταξει, αμα ειναι σε 360p (καταλαβαινεις για τι αναλυση μιλαμε????) να ψυριζουμε τα 50mhz στις μνημες για να βγαλουμε 2 fps παραπανω...καπου εχεις χασει την μπαλα μου φαινεται. Προσωπικη αποψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Heatspreader είπε Συγγνώμη, αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ναι, η τιμή υποδηλώνει κατά κάποιο τρόπο την ποιότητα και τις επιδόσεις, αλλά δεν είναι κανόνας. Η τιμή του Ryzen σε σχέση με τους 8700K κατά τη γνώμη μου είναι αυτή που πρέπει να είναι. Λίγο πιο ακριβός ο Ryzen 2700X και είναι λίγο πιο γρήγορος σε γενικές γραμμές. Σε ειδικές περιπτώσεις που είναι τα παιχνίδια, ο 8700K είναι πιο γρήγορος. Μαζί σου αυτό γράφω. Για την τιμή το έγραψα γιατί αν όντως ήταν τόσο καλύτερος παντού ο 2700x θα είχε 600 τα 320 που έχει τώρα ενώ τα ίδια έχει και ο 8700k 8 μήνες μετά είναι πολύ χαμηλή τιμή. Και η AMD εταιρεία είναι εκτός αν την αρέσει να μπαίνει μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, Zaknafein said: Μήπως η διαφορά είναι μικρή γιατί έχετε και 5-6% διαφορά στα ρολόγια της Ti; Το είπα και στο άλλο νήμα, κάνετε συγκρίσεις και πετάτε νούμερα, αλλά χωρίς specs+ρολόγια δεν βγαίνει συμπέρασμα. Σε 360p οχι, δεν ειναι η Ti. Και τα ρολογια πως τα ειδες απο screenshot? 2025 / 6125 την ειχα, δεν υπαρχει περιπτωση να επαιζε πιο πανω εκτος αν εκατσε σε golden κομματι. Με αυτα τα ρολογια δεν ειναι καν stable in game. Ειχα τους ανεμιστηρες 100% να βγει το bench Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις