noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Prime a Ωραια για να τα βαλουμε κατω. 8700k 380 ευρω prime z370 180 ευρω ψυκτρα για να βαρας πανω απο 5ghz 80 ευρω καπου 640-650 ευρω πρεπει να πληρωσες γιαυτα; Παμε τωρα σε ryzen . 1600 180 ευρω μητρικη Asrock AB350M Pro4 70 ευρω ψυκτρα 0 ευρω . Διαφορα 390 ευρω. Με αυτα τα χρηματα αυτος που προτιμησε το δευτερο συστημα και αν βαλουμε οτι ολα τα αλλα ειναι ιδια πηγε στην 1080ti ενω εσυ στην 1070ti. Για πες μου ποιος νομιζεις εχει καλυτερη gaming εμπειρια ; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, Heybro said: Ναι βαλε για να δω και θα τρέξω και εγώ αν έχω το παιχνίδι. Eτσι μπραβο, δειξε το bias σου αγορι. Θα τρεξεις ΕΣΥ το bench να επιβεβαιωσεις, αλλα οταν τρεχει και ο spartan και ξεφτυλιζει το bench που ανεβαζεις σφυριζεις κλεφτικα. Αστο καταλαβα, εισαι πιο biased πεθαινεις, και τα ιδια θα εγραφες φανατισμενα αν ειχες αγορασει Ryzen αντιστοιχα. Απλα μπας και ξεστραβωθεις, πηγαινε μια βολτα απο το review του guru 3d και δες τι μνημες τρεχει. Οχι οτι θα καταλαβεις που ειναι προβλημα, μιας και δεν σε κοβω tech guru, αλλα λεμε τωρα. 2 minutes ago, noFEARgr said: Ωραια για να τα βαλουμε κατω. 8700k 380 ευρω prime z370 180 ευρω ψυκτρα για να βαρας πανω απο 5ghz 80 ευρω καπου 640-650 ευρω πρεπει να πληρωσες γιαυτα; Παμε τωρα σε ryzen . 1600 180 ευρω μητρικη Asrock AB350M Pro4 70 ευρω ψυκτρα 0 ευρω . Διαφορα 390 ευρω. Με αυτα τα χρηματα αυτος που προτιμησε το δευτερο συστημα και αν βαλουμε οτι ολα τα αλλα ειναι ιδια πηγε στην 1080ti ενω εσυ στην 1070ti. Για πες μου ποιος νομιζεις εχει καλυτερη gaming εμπειρια ; 150€ η ψυκτρα του Οσο για το ποιος εχει καλυτερη gaming εμπειρια? Σε 360p o heybro, ξεκαθαρα. Ειναι +50 fps μπροστα Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Ωραια για να τα βαλουμε κατω. 8700k 380 ευρω prime z370 180 ευρω ψυκτρα για να βαρας πανω απο 5ghz 80 ευρω καπου 640-650 ευρω πρεπει να πληρωσες γιαυτα; Παμε τωρα σε ryzen . 1600 180 ευρω μητρικη Asrock AB350M Pro4 70 ευρω ψυκτρα 0 ευρω . Διαφορα 390 ευρω. Με αυτα τα χρηματα αυτος που προτιμησε το δευτερο συστημα και αν βαλουμε οτι ολα τα αλλα ειναι ιδια πηγε στην 1080ti ενω εσυ στην 1070ti. Για πες μου ποιος νομιζεις εχει καλυτερη gaming εμπειρια ; Γιατί δεν βάζεις μητρική των 85 ευρώ z370? Βάλε και 40 ευρώ ψύκτρα και ο 8700k έχει 320. 440 δηλαδή έναντι 390. Αυτή είναι η διαφορά. Αν επερνα ryzen θα επερνα 1700 με μητρική των 250 ευρώ και kraken x62. Έτσι όπως είμαι τώρα χαίρομαι πολύ περισσότερο τον υπολογιστή και όταν με το καλό βγουν οι νέες κάρτες δίνω την 1070ti 400 ευρώ και πάω με 200 ευρώ σε μια καλύτερη. Μην τα λέτε όπως θέλετε. 3 λεπτά πριν, strawman είπε Eτσι μπραβο, δειξε το bias σου αγορι. Θα τρεξεις ΕΣΥ το bench να επιβεβαιωσεις, αλλα οταν τρεχει και ο spartan και ξεφτυλιζει το bench που ανεβαζεις σφυριζεις κλεφτικα. Αστο καταλαβα, εισαι πιο biased πεθαινεις, και τα ιδια θα εγραφες φανατισμενα αν ειχες αγορασει Ryzen αντιστοιχα. Απλα μπας και ξεστραβωθεις, πηγαινε μια βολτα απο το review του guru 3d και δες τι μνημες τρεχει. Οχι οτι θα καταλαβεις που ειναι προβλημα, μιας και δεν σε κοβω tech guru, αλλα λεμε τωρα. 150€ η ψυκτρα του Οσο για το ποιος εχει καλυτερη gaming εμπειρια? Σε 360p o heybro, ξεκαθαρα. Ειναι +50 fps μπροστα Όταν τρέξει ο φίλος spartan ίδιο benchmark όπως εγώ τα ξανά λέμε. Το guru3d κάνει benchmark με 1080 απλή και έχει τον 8700k σε τελείως stock 4.3 all cores δηλαδή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Και το κυριοτερο δινει καποιος τον 1600 για 70-80 ευρω οταν βγει ο 3600 πληρωνει 120-140 ευρω απο την τσεπη του εχει ιδιες επιδοσεις με 8700κ και μια 1080ti ενω ο heybro βρισκεται με την 1070ti Δεν υπαρχει feature proof πλεον ουτε στους επεξεργαστες παρτε το χαμπαρι καθε χρονο οι επιδοσεις θα ειναι ραγδαιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Ως κάτοχος αυτών που είχες ήσουν δυσαρεστημένος? Εγώ γράφω καθαρά ότι αν κάποιος δουλεύει πολλά threads μαζί να πάει σε ryzen. Αν κάνει μόνο gaming σε Intel. Απλά είναι τα πράγματα. Τώρα αν μου βγάζετε τον 2700x gaming king να ξέρω να μην γράφω άδικα. Ναι βαλε για να δω και θα τρέξω και εγώ αν έχω το παιχνίδι. Δεν είπα ότι είμουν δυσαρεστημένος, άλλωστε το έγραψα νωρίτερα. Σαν συστήματα πέρασα και από AMD με διάφορα setup καθώς και από Ζ77 Ζ87. Στην mainstream πλατφόρμα ναι είμουν δυσαρεστημένος ή μάλλον ενοιωσα κυριολεκτικά ότι πέταξα τα χρήματα μου. Αυτό επισημάναμε 3-4 άτομα και άρχισες εσύ τα δικά σου με bench στα 360p, αυτό φίλε μου είναι οπαδισμος. Στο θέμα του king τώρα αν αναφέρεσαι στις απόλυτες επιδόσεις, εκεί που και το 1 FPS θα μετρήσει ναι οκ, αλλά ότι και να πεις στο σύνολο το vfm των AMD και τις all around επιδόσεις θα τις δεις μετά το 2021 από την μπλέ. Τώρα θέλεις το δέχεσαι θέλεις όχι μπορείς να εκθιαζεις όσο θέλεις την αγορά σου, η πραγματικότητα όμως είναι μια και είναι διαφορετική 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, noFEARgr είπε Και το κυριοτερο δινει καποιος τον 1600 για 70-80 ευρω οταν βγει ο 3600 πληρωνει 120-140 ευρω απο την τσεπη του εχει ιδιες επιδοσεις με 8700κ και μια 1080ti ενω ο heybro βρισκεται με την 1070ti Δεν υπαρχει feature proof πλεον ουτε στους επεξεργαστες παρτε το χαμπαρι καθε χρονο οι επιδοσεις θα ειναι ραγδαιες. Ο 1600 δεν θα μου έδινε τα 75fps που θέλω σε όλα τα παιχνίδια ούτε για πλάκα. Ούτε 60 δεν θα μου έδινε σε πολλά σε 1080p. Ο 8700k θα κρατησει 6 7 χρόνια εδώ θα είμαστε. Ο 2700x σε 2 3 χρόνια θα τρώει ζόρι. Καλά να είμαστε και θα τα βρούμε μπροστά μας όλα αυτά. Κάντε το bookmark. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω ειμαστε, σε 360 μαμημενα p, ετρεξα 5 φορες το ac origins με CPU + μνημες + gpu κλοκαρισμενες οσο δεν πανε για τον περασω. Σε 360 *αλακισμενα p. Το αποτελεσμα? Στο 5ο Run του εριξα....3 fps στο κεφαλι. "Οι ryzen δεν κανουν για gaming και ειναι πολυ πισω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε" PS1. Ενημερωτικα, εκεινος τα πηγε πολυ καλυτερα και με πολυ ανωτερη gaming εμπειρια λογω των frametimes. Αλλα...μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Γιατι υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος 1180ti για να παιζει σε 1080p ? CS:GO 900p 240Hz 600fps master race ftw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, ~Palpatin~ είπε Δεν είπα ότι είμουν δυσαρεστημένος, άλλωστε το έγραψα νωρίτερα. Σαν συστήματα πέρασα και από AMD με διάφορα setup καθώς και από Ζ77 Ζ87. Στην mainstream πλατφόρμα ναι είμουν δυσαρεστημένος ή μάλλον ενοιωσα κυριολεκτικά ότι πέταξα τα χρήματα μου. Αυτό επισημάναμε 3-4 άτομα και άρχισες εσύ τα δικά σου με bench στα 360p, αυτό φίλε μου είναι οπαδισμος. Στο θέμα του king τώρα αν αναφέρεσαι στις απόλυτες επιδόσεις, εκεί που και το 1 FPS θα μετρήσει ναι οκ, αλλά ότι και να πεις στο σύνολο το vfm των AMD και τις all around επιδόσεις θα τις δεις μετά το 2021 από την μπλέ. Τώρα θέλεις το δέχεσαι θέλεις όχι μπορείς να εκθιαζεις όσο θέλεις την αγορά σου, η πραγματικότητα όμως είναι μια και είναι διαφορετική Για 360p δεν μίλησα ποτέ πάντως. 720p έτρεξα benchmarks για 360p μιλάει ο Straw αλλα δεν βλέπει το 720p benchmark παραπάνω που έβαλα. Βρε αν όντως κάποιος θα δουλέψει πάνω από 12 threads ναι να πάει σε 2700x δεν έγραψα κάπου το αντίθετο. Επειδή όμως εδώ μέσα οι περισσότεροι ειναι για gaming ένας 8600k είναι μονόδρομος στα 220 ευρώ. Ο 8700k είναι ακόμα πιο future proof και για αυτό τον πήρα. Είναι ίδια περίπτωση με 2500k 2600k που παραμένουν θρυλικά chip 7 χρόνια μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Γιατί δεν βάζεις μητρική των 85 ευρώ z370? Βάλε και 40 ευρώ ψύκτρα και ο 8700k έχει 320. 440 δηλαδή έναντι 390. Αυτή είναι η διαφορά. Αν επερνα ryzen θα επερνα 1700 με μητρική των 250 ευρώ και kraken x62. Έτσι όπως είμαι τώρα χαίρομαι πολύ περισσότερο τον υπολογιστή και όταν με το καλό βγουν οι νέες κάρτες δίνω την 1070ti 400 ευρώ και πάω με 200 ευρώ σε μια καλύτερη. Μην τα λέτε όπως θέλετε. Αυτοί που λένε ότι θες ψύκτρα όχι κατώτερη των 80€ δεν καταλαβαίνουν πόση διαφορά κάνει το delid αν θες ντε και καλά να ξεπεράσεις τα 5ghz. Λες και τα 4,8 έχουν τόσο μεγάλη διαφορά. Ούτε 4% δεν είναι στην πράξη. Και με 4,8Ghz μαζί με χαμηλή τάση δεν έχεις ανάγκη ούτε το Z mobo των 180€. 120€ είναι ΟΚ. Οι i7 σήμερα είναι φθηνότεροι από ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Ο 1600 δεν θα μου έδινε τα 75fps που θέλω σε όλα τα παιχνίδια ούτε για πλάκα. Ούτε 60 δεν θα μου έδινε σε πολλά σε 1080p. Ο 8700k θα κρατησει 6 7 χρόνια εδώ θα είμαστε. Ο 2700x σε 2 3 χρόνια θα τρώει ζόρι. Καλά να είμαστε και θα τα βρούμε μπροστά μας όλα αυτά. Κάντε το bookmark. Επειδη το εχεις αναφερει πολλες φορες μπορεις να μου δειξεις που δεν σου δινει ενας 1600 4ghz τα 75 frames που θες ; το μονο παιχνιδι που μπορω να σκεφτω ειναι το ACO που μπορει να πεφτει στα 65 frames. Aν τωρα πιστευεις οτι για ενα παιχνιδι που μπορει να πηγαινει στα 65 frames minimum εναντι 75 αξιζει η 1070ti εναντι της 1080ti ok.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Heybro said: Όταν τρέξει ο φίλος spartan ίδιο benchmark όπως εγώ τα ξανά λέμε. Το guru3d κάνει benchmark με 1080 απλή και έχει τον 8700k σε τελείως stock 4.3 all cores δηλαδή. Ρε αγορι μου, χεστηκαμε τι τρεχεις εσυ. Το θεμα ποιο ειναι? Μου βαζεις ενα bench που ο 8700k ειναι μπροστα. ΚΟΜΠΛΕ. Σου λεω να σου βαλω ενα που ειναι πισω και τι μου λες? "ΑΑα, να το testarw και γω πρωτα". Και παλι ΚΟΜΠΛΕ. Οταν ομως το testari και ο spartan και ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ το bench που εσυ ανεβασες γιατι σφυρας αδιαφορα? Γιατι απλα εισαι biased. Τελος. Τι συζητας ακομα, πες "η Intel *αμαει γιατι αγορασα", πετα το μικροφωνο και τελειωσε. Αν θες να συζητησεις ασε το bias σου στην ακρη, αλλιως να φερω το φλαουτο να χορεψουμε. Δεν γινεται να εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα και να μου τα τουμπαρις οπως θες Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, strawman είπε Εδω ειμαστε, σε 360 μαμημενα p, ετρεξα 5 φορες το ac origins με CPU + μνημες + gpu κλοκαρισμενες οσο δεν πανε για τον περασω. Σε 360 *αλακισμενα p. Το αποτελεσμα? Στο 5ο Run του εριξα....3 fps στο κεφαλι. "Οι ryzen δεν κανουν για gaming και ειναι πολυ πισω μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε" PS1. Ενημερωτικα, εκεινος τα πηγε πολυ καλυτερα και με πολυ ανωτερη gaming εμπειρια λογω των frametimes. Αλλα...μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Απόκρυψη περιεχομένων Θα με κάνεις να ξανά κάνω εγκατάσταση το origins να το τρέξω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, pirmen56 είπε Αυτοί που λένε ότι θες ψύκτρα όχι κατώτερη των 80€ δεν καταλαβαίνουν πόση διαφορά κάνει το delid αν θες ντε και καλά να ξεπεράσεις τα 5ghz. Λες και τα 4,8 έχουν τόσο μεγάλη διαφορά. Ούτε 4% δεν είναι στην πράξη. Και με 4,8Ghz μαζί με χαμηλή τάση δεν έχεις ανάγκη ούτε το Z mobo των 180€. 120€ είναι ΟΚ. Οι i7 σήμερα είναι φθηνότεροι από ποτέ. Χαχαχαχα σε θαυμαζω ! Το delid λεει χαχαχαχαχα Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από akoinonitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 minute ago, pirmen56 said: Αυτοί που λένε ότι θες ψύκτρα όχι κατώτερη των 80€ δεν καταλαβαίνουν πόση διαφορά κάνει το delid αν θες ντε και καλά να ξεπεράσεις τα 5ghz. Λες και τα 4,8 έχουν τόσο μεγάλη διαφορά. Ούτε 4% δεν είναι στην πράξη. Και με 4,8Ghz μαζί με χαμηλή τάση δεν έχεις ανάγκη ούτε το Z mobo των 180€. 120€ είναι ΟΚ. Οι i7 σήμερα είναι φθηνότεροι από ποτέ. Οπα τι, στους Ryzen οταν ειναι 4% πισω "ειναι πισω στο gaming", στους Intel ολα κομπλε, τι 4% πανω τι 4% κατω το ιδιο ειναι Που ξεθαψες bench απο Ρωσσο με 2 views (ενα το κανε η μανα του και ενα εσυ) για να μου δειξεις οτι με μνημες σε 4000mhz ειναι...4% πανω. Και τωρα λες δεν παιζει και ρολο. Okay man. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις