Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 minutes ago, ~Palpatin~ said:

Ε δεν εισουν παλαιοτερα εδω, εκει να δεις γελιο με τον Elf να αναβαζει video με αναλυση 640χ480 τερμα low και να μας λεει ποσα FPS βγαζει ο dual core και οτι παιζει μια χαρα!!!!

Ερωτηση, παιζεις 720 ή απλα τις μετρατε τωρα;

ΠΟΙΑ 720P και εσυ?? Δεν βλεπεις? 360p τρεχει. 360!!. Δεν κανω πλακα! Αναλυση nintendo 64 και αν.

Το 640*480 του elf φαινεται πιο ρεαλιστικο, τι μου λες τωρα. Που θες 12 * 1080ti για να δεις αυτα τα frames σε 1080p. Αλλα ελα ρε, λεπτομερειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μετράμε την καθαρή δύναμη. Θα βγουν οι νέες κάρτες σε λίγο καιρό. Εκεί θα φανούν μεγαλύτερες διαφορές. Επειδή σκοπεύω να κρατήσω αρκετά χρόνια τον επεξεργαστή δεν είναι καλό να ξέρω πως θα πηγαίνει και με μια 1180 για παράδειγμα? 

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Σε gaming όλοι οι 8700k μαμάνε. Σε πραγματικό multitasking που κάνει ο ένας στους 10 εδώ μέσα και αν μαμάνε οι Ryzen. End of story. 

Αποφασισε τι απο τα δυο. Βαλε σε μια ταξη τις σκεψεις σου και πριν γραψεις να επαναλαβεις 100 φορες "το δικο μου δεν ειναι το καλυτερο" μπας και καταλαβεις τι εχεις παρει.

2 minutes ago, ~Palpatin~ said:

Καθαρη δυναμη τωρα για εσενα ειναι ενα παιχνιδι στα 720π για εμενα ωμη δυναμη ειναι στο eoncoding και παει λεγοντας.

Τωρα ερωτηση κρισεως,  7820Χ ή 8700K ειναι καλυτερος;

Πηγαινε στο διπλα θεμα και θα δεις. Καποιος ρωταει στην ενοτητα "επεξεργαστες" για 7820x vs 8700k και οι απαντησεις ειναι "παρε 7820x γιατι ειναι μονο λιγο πισω σε games". Αγνοουμε βεβαια οτι ειναι πισω ακομα και απο τους παναργους Ryzen σε games και εκει δεν παιζουν και τοσο ρολο τα 15 fps. Τι να πεις , αβυσσος.

Μόλις τώρα, ~Palpatin~ είπε

Καθαρη δυναμη τωρα για εσενα ειναι ενα παιχνιδι στα 720π για εμενα ωμη δυναμη ειναι στο eoncoding και παει λεγοντας.

Τωρα ερωτηση κρισεως,  7820Χ ή 8700K ειναι καλυτερος;

Ανάλογα τι κάνει ο καθένας. Ο 7820x είναι για τελείως αλλα πράγματα και διαφορετική πλατφόρμα. Ίδια κατηγορία με thread ripper είναι στους 8 πυρήνες. Για gaming βλέπουμε με τον 9700k αν και εφόσον κάποια στιγμή αρχίσουν να εκμεταλλευονται πάνω από 12threads τα παιχνίδια. Με encoding δεν ασχολούμαι. Αν όντως υπάρχει διαφορά πάνε σε ryzen απλό είναι. 

1 minute ago, pirmen56 said:

Αυτό.

Το καλοκαίρι-φθινόπωρο είναι τα πραγματικά cpu bench. Όλες οι κάρτες, όλων των κατηγοριών θα πάρουν ένα 30% boost τουλάχιστον. Θα περιμένω τεστ από το Digital Foundry. Τουλάχιστον αυτοί έχουν τη στοιχειώδη αξιοπρέπεια να μη βγάζουν τους 2700X πάνω από 8700K σε single core στο cinebench, σαν κάτι καραγκιόζηδες που είδαμε.

Ναι, περιμενε εσυ η 1180ti να σου μεταφρασει το 360p σε 1080p. Μη φας, εχουμε γλαροσουπα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, strawman είπε

Ναι, περιμενε εσυ η 1180ti να σου μεταφρασει το 360p σε 1080p. Μη φας, εχουμε γλαροσουπα

Γιατι υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος 1180ti για να παιζει σε 1080p ? 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 1

1 λεπτό πριν, strawman είπε

ΠΟΙΑ 720P και εσυ?? Δεν βλεπεις? 360p τρεχει. 360!!. Δεν κανω πλακα! Αναλυση nintendo 64 και αν.

Το 640*480 του elf φαινεται πιο ρεαλιστικο, τι μου λες τωρα. Που θες 12 * 1080ti για να δεις αυτα τα frames σε 1080p. Αλλα ελα ρε, λεπτομερειες.

Συγνωμη αλλα δεν καθησα να ανοιξω μια μακακια και μιση!!! Στο αλλο θεμα παντως συμβουλευουν για 4Κ αναλυση :P

Just now, noFEARgr said:

Για υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος 1180ti για να παιζει σε 1080p ? 

Mα και να υπαρχει, θα πρεπει η 1180ti να ειναι 12 (ΔΩΔΕΚΑ) φορες πιο γρηγορη απο την 1080ti....

Μόλις τώρα, strawman είπε

Σε αυτο συμφωνουμε. Αναλογα τι κανει ο καθενας. Αν παιζεις σε 360p πας σε Intel :P 

Έβαλα benchmark πιο πάνω που σε 720p stock 8700k είναι 21fps πιο γρήγορος. Τώρα τα 360p από που τα έβγαλες δεν ξέρω. Οι Ryzen είναι πολύ μακριά για gaming ακόμα. Σε ένα cinebench είναι μπροστά και εκεί μόνο στο multithread. Εκτός αν η AMD είναι χαζή και τους δίνει 320 με cooler των 50 ευρώ. Αν ήταν όντως καλοί οι Ryzen θα είχαν 600. Αλλά... 

3 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Γιατι υπαρχει περιπτωση να παρει καποιος 1180ti για να παιζει σε 1080p ? 

Αν παίζει σε 144hz ναι. Εκεί η διαφορά θα είναι τεράστια. Περιμένω να βγουν οι νέες κάρτες κάνω bookmark αυτά που λένε μερικοί και βλέπουμε τότε. Η ιστορία θα επαναληφθεί όπως γίνεται τόσα χρόνια σε αυτό το θέμα. 

• Confused 1

1 λεπτό πριν, Heybro είπε

Ανάλογα τι κάνει ο καθένας. Ο 7820x είναι για τελείως αλλα πράγματα και διαφορετική πλατφόρμα. Ίδια κατηγορία με thread ripper είναι στους 8 πυρήνες. Για gaming βλέπουμε με τον 9700k αν και εφόσον κάποια στιγμή αρχίσουν να εκμεταλλευονται πάνω από 12threads τα παιχνίδια. Με encoding δεν ασχολούμαι. Αν όντως υπάρχει διαφορά πάνε σε ryzen απλό είναι. 

Ακριβως τα ιδια ακουγα μεχρι που βγηκε ο 8700 για τον 5820 που ειχα και δεν το λεω για τοτε το λεω μεχρι και 3 μηνες ΠΡΙΝ βγει.

Οποτε ασε να ξερω καλυτερα τι και πως γιατι μαλλον νεος, κατοχος χ58 χ79 χ99 χ299 και δεν θα βρεις πουθενα ποστ μου με τοσο παθος σαν τα δικα σου, που στη τελικη πατινια ειχαν το 90% εδω μεσα στην τελικη.

• Like 1

Just now, Heybro said:

Έβαλα benchmark πιο πάνω που σε 720p stock 8700k είναι 21fps πιο γρήγορος. Τώρα τα 360p από που τα έβγαλες δεν ξέρω. Οι Ryzen είναι πολύ μακριά για gaming ακόμα. Σε ένα cinebench είναι μπροστά και εκεί μόνο στο multithread. Εκτός αν η AMD είναι χαζή και τους δίνει 320 με cooler των 50 ευρώ. Αν ήταν όντως καλοί οι Ryzen θα είχαν 600. Αλλά... 

Nα σου βαλω και εγω bench που ο 8700k ειναι 21 fps πιο αργος η αυτα δεν μετρανε? Μονο οσα ειναι πιο γρηγορος μετρανε? Εγω βλεπω ο spartan με ξεφτυλιζε με τον 1700 του, μολις στρωσει και τον 2700x θα με χορειυει ζειμπεκικο, τωρα εσυ τι μου λες για τους Ryzen που ειναι πολυ πισω δεν ξερω. Ειδαμε και τον αλλο με τον 8400 που νομιζε οτι ειναι μπροστα τι επαθε...

Μόλις τώρα, ~Palpatin~ είπε

Ακριβως τα ιδια ακουγα μεχρι που βγηκε ο 8700 για τον 5820 που ειχα και δεν το λεω για τοτε το λεω μεχρι και 3 μηνες ΠΡΙΝ βγει.

Οποτε ασε να ξερω καλυτερα τι και πως γιατι μαλλον νεος, κατοχος χ58 χ79 χ99 χ299 και δεν θα βρεις πουθενα ποστ μου με τοσο παθος σαν τα δικα σου, που στη τελικη πατινια ειχαν το 90% εδω μεσα στην τελικη.

Ως κάτοχος αυτών που είχες ήσουν δυσαρεστημένος? Εγώ γράφω καθαρά ότι αν κάποιος δουλεύει πολλά threads μαζί να πάει σε ryzen. Αν κάνει μόνο gaming σε Intel. Απλά είναι τα πράγματα. Τώρα αν μου βγάζετε τον 2700x gaming king να ξέρω να μην γράφω άδικα. 

2 λεπτά πριν, strawman είπε

Nα σου βαλω και εγω bench που ο 8700k ειναι 21 fps πιο αργος η αυτα δεν μετρανε? Μονο οσα ειναι πιο γρηγορος μετρανε? Εγω βλεπω ο spartan με ξεφτυλιζε με τον 1700 του, μολις στρωσει και τον 2700x θα με χορειυει ζειμπεκικο, τωρα εσυ τι μου λες για τους Ryzen που ειναι πολυ πισω δεν ξερω. Ειδαμε και τον αλλο με τον 8400 που νομιζε οτι ειναι μπροστα τι επαθε...

Ναι βαλε για να δω και θα τρέξω και εγώ αν έχω το παιχνίδι. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...