7nisiotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πόσο θα κάνει όμως... Τα ίδια όπως κ φέτος ο 8700Κ τιμολογιακά. θα έχουμε i7 9700Κ (8/16) i5 9600K ( 8/8 είτε 6/12 ) i3 αντίστοιχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 54 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τα ίδια όπως κ φέτος ο 8700Κ τιμολογιακά. θα έχουμε i7 9700Κ (8/16) i5 9600K ( 8/8 είτε 6/12 ) i3 αντίστοιχα Δηλαδή νέα τρελή πτώση τιμών, καλή φάση. Την συμπαθώ όλο και περισσότερο αυτή την εταιρεία. Φυσικά κάνω πλάκα, απλά συνεχίζει να δουλεύει όσους πήραν προϊόντα τους. Καλός ο ανταγωνισμός δεν λέω αλλά όταν νιώσει πίεση κάτι τέτοιες αντιδράσεις είναι σαν να μου λέει ξεκάθαρα "είσαι μακακας""!!! Βασικά τώρα που το σκέφτομαι χλωμό να βγάλει 8/16 στην τιμή του 6/12. Από την άλλη βέβαια βλέπεις και αυτό πhttps://www.skroutz.gr/s/11931858/Intel-Core-i7-7820X-Box.html στην μισή τιμή ουσιαστικά του 6900 και λες ε τους έχω ικανούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν τους νοιάζει αν είσαι μακάκας. Αυτές οι εταιρίες πατάνε επί πτωμάτων. Είτε λέγεται Intel είτε AMD Έκανα stretch 9 ώρες OCCT 5ghz και είχα max 80 (δεν ξέρω να είναι τυχαίο είχα 84 πριν το bios update). Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από Acmilangr2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ζω για την στιγμή που θα δω 4c/8t i3 από την intel... Σε τιμή 120 ευρά ε... Όχι μισό νεφρό... Λες του χρόνου με τον 8/16 στην mainstream; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε Ζω για την στιγμή που θα δω 4c/8t i3 από την intel... Σε τιμή 120 ευρά ε... Όχι μισό νεφρό... Λες του χρόνου με τον 8/16 στην mainstream; Προς τα εκεί παμε. Είναι σιγουρακι 8 πυρηνος στο Ζ chipset ως διάδοχος του 8700Κ. Οι ίδιες φήμες υπήρχαν και πέρυσι ( κ απο το 2015 ) αλλά πολλοί λέγαν " όχι μωρε θα κοστίζει 500 και και και χειρότερος από 7700Κ και και και ) και ειδατε/με τι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μερικούς δεν σας καταλαβαίνω. Όλες οι εταιρείες έτσι δεν κάνουν? Ένας που πήρε s9 στα 979 σήμερα έχει 780 έχασε 200 ευρώ σε 2 μήνες και σε 5 μήνες θα είναι ήδη παλιό. Όσοι πήραν 7700k πρέπει να νιώθουν κορόιδα? Έτσι όπως σκέφτεστε δεν είναι καλό. Πήρατε κάτι χαρείτε το και τέλος. Εκτός αν μου λέτε ότι επειδή θα βγει 8 16 αυτομάτως όλοι οι προηγούμενοι επεξεργαστες θα σταματήσουν να δουλεύουν. Εκτός αν είστε πυρηνολαγνοι να πούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Το θέμα δεν είναι ότι ξαφνικά θα γίνουν αρχαίοι οι επεξεργαστές μας. Το θέμα είναι πως η intel σου δείχνει ότι θα μπορούσε να κάνει απευθείας το άλμα αλλά σε δουλεύει δίνοντας σου αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο κάθε λίγο και λιγάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Είναι το γνωστό σε όλους μας , ΆΡΜΕΓΜΑ.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Chrysostomos είπε Το θέμα δεν είναι ότι ξαφνικά θα γίνουν αρχαίοι οι επεξεργαστές μας. Το θέμα είναι πως η intel σου δείχνει ότι θα μπορούσε να κάνει απευθείας το άλμα αλλά σε δουλεύει δίνοντας σου αναβαθμίσεις με το σταγονόμετρο κάθε λίγο και λιγάκι. Ποιος δεν το κάνει αυτό? Όλες οι εταιρείες το κάνουν όλες. Δεν δουλεύει κανέναν. Ο χρήστης που νιώθει ότι τον δουλεύει δεν ξανά πέρνει Intel είναι απλό. Όσοι πήραν 7700k έχουν ακόμα από τα καλύτερα cpu για gaming. Δεν θα αλλάξει αυτό και 50 πυρήνες να βγάλουν στα 300 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Όσοι μείναμε με γερολυκους πλέον έχουμε πάμπολλες επιλογές, thank you AMD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, mcrae13 είπε Είναι το γνωστό σε όλους μας , ΆΡΜΕΓΜΑ.. Αν πάει ο άλλος τα σκάσει για να πάρει το καινούργιο socket είναι άρμεγμα. Ο χρήστης το επιδίωξε όμως η εταιρεία απλά κάνει τη δουλειά της. Θα ήταν άρμεγμα αν μόλις έβγαινε ο 9700k σταματούσε να δουλεύει ο 8700k και μου επέβαλλε να δώσω λεφτά για τον καινούριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, Heybro είπε Ποιος δεν το κάνει αυτό? Όλες οι εταιρείες το κάνουν όλες. Δεν δουλεύει κανέναν. Ο χρήστης που νιώθει ότι τον δουλεύει δεν ξανά πέρνει Intel είναι απλό. Όσοι πήραν 7700k έχουν ακόμα από τα καλύτερα cpu για gaming. Δεν θα αλλάξει αυτό και 50 πυρήνες να βγάλουν στα 300 ευρώ. Τόσο σύντομα,μέσα στην ίδια σεζόν,δεν γνωρίζω ποιος άλλος το κάνει. Δεν αισθάνομαι αδικημένος,αλλά να τα λέμε και κάποια πράγματα με το όνομα τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Αν πάει ο άλλος τα σκάσει για να πάρει το καινούργιο socket είναι άρμεγμα. Ο χρήστης το επιδίωξε όμως η εταιρεία απλά κάνει τη δουλειά της. Θα ήταν άρμεγμα αν μόλις έβγαινε ο 9700k σταματούσε να δουλεύει ο 8700k και μου επέβαλλε να δώσω λεφτά για τον καινούριο. Δεν είναι ακριβώς έτσι . Βάλε στην άκρη αυτό που λες. Δεν διαφωνούμε ότι και οι προηγούμενοι μια χαρά θα δουλεύουν. Όταν μπορείς να δώσεις 8c/16t ,έστω ας πούμε στο τέλος του 17 που έδωσε την σειρά 8,αλλά δεν δίνεις...δίνεις 6c ,έτσι γιατί...μπορείς Και μετά από κάποιους μήνες δίνεις τους 8c που θα θέλουν νέο chipset,έτσι γιατί μπορείς πάλι. Αν αυτό δεν είναι άρμεγμα ποιο είναι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Chrysostomos είπε Τόσο σύντομα,μέσα στην ίδια σεζόν,δεν γνωρίζω ποιος άλλος το κάνει. Δεν αισθάνομαι αδικημένος,αλλά να τα λέμε και κάποια πράγματα με το όνομα τους. Δεν κυκλοφόρησαν ακόμα αν πάνε για Οκτώβριο είναι 1 χρόνος ακριβώς. Δεν επιβάλλει σε κανέναν να αγοράσει πάντως. Όποιος νιώθει αδικημένος ας πάει σε 2700x επιλογές υπάρχουν. Μόλις τώρα, mcrae13 είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι . Βάλε στην άκρη αυτό που λες. Δεν διαφωνούμε ότι και οι προηγούμενοι μια χαρά θα δουλεύουν. Όταν μπορείς να δώσεις 8c/16t ,έστω ας πούμε στο τέλος του 17 που έδωσε την σειρά 8,αλλά δεν δίνεις...δίνεις 6c ,έτσι γιατί...μπορείς Και μετά από κάποιους μήνες δίνεις τους 8c που θα θέλουν νέο chipset,έτσι γιατί μπορείς πάλι. Αν αυτό δεν είναι άρμεγμα ποιο είναι? Θα το πω ότι είναι εταιρία και όλες οι εταιρείες θέλουν κέρδος. Άρμεγμα είναι οι 1080ti στα 1000 ευρώ 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Και 8πυρηνο να βγάλει στα 400 ευρώ όποιος το θεωρεί άρμεγμα πάει σε AMD επιλογές υπάρχουν. Περισσότερο θέλω να δω αν θα είναι εφικτό να τρέχουν στα 5 και οι 8 πυρήνες γιατί λίγο δύσκολο μου φαίνεται με τα 14nm λιθογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, Heybro είπε Θα το πω ότι είναι εταιρία και όλες οι εταιρείες θέλουν κέρδος. Άρμεγμα είναι οι 1080ti στα 1000 ευρώ 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους. Και 8πυρηνο να βγάλει στα 400 ευρώ όποιος το θεωρεί άρμεγμα πάει σε AMD επιλογές υπάρχουν. Περισσότερο θέλω να δω αν θα είναι εφικτό να τρέχουν στα 5 και οι 8 πυρήνες γιατί λίγο δύσκολο μου φαίνεται με τα 14nm λιθογραφία. Επειδή οι εταιρείες που βγάζουν cpu τυχαίνει να είναι δύο. Και η συγκεκριμένη κάνει μπαμ από χιλιόμετρο για τις τακτικές της. Κάνει μπαμ ότι μπορούσε πολύ πριν να δώσει πυρήνες αλλά το έκανε μόνο όταν απειλήθηκε από τον ανταγωνισμό. Όπως και για τις τιμές που ξαφνικά από 100ρικο κοντά οι πολυπυρηνοι,πήγαν στα 3-4 κατοστάρικα γιατί έτσι.. Οπότε επίτρεψέ μου να επιμένω για άρμεγμα. Τώρα γιατί την υποστηρίζεις έτσι δεν ξέρω. Δεν σε είχα για φανμποι .. Anyway επειδή και εχθές τα λέγαμε και μου έλεγες για τα fps,να δω τι θα λες αν βγει σε λίγο καιρό και σε νέους τίτλους σου "ρίχνει " καμία 10ρια φουπουες. Θα είναι άλμα τεχνολογικό ή άσσος από το μανίκι της ιντελ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις