_Theo_ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Η διαφωνία αρχικά ήταν ποιος είναι καλύτερος στα games ο i5-8400 ή ο R5 1600. Η απάντηση είναι ο i5-8400, ειδικά με ισχυρές κάρτες τύπου GTX1080. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Πάμε παρακάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, _Theo_ said: Η διαφωνία αρχικά ήταν ποιος είναι καλύτερος στα games ο i5-8400 ή ο R5 1600. Η απάντηση είναι ο i5-8400, ειδικά με ισχυρές κάρτες τύπου GTX1080. Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε. Πάμε παρακάτω. Mπα, δεν ηταν αυτη η διαφωνια, μην κανεις τουμπες τωρα. Το πρωτο ποστ ηταν του heatspreader που γραφει "Τι να τραβήξει ο 8400 όταν με 180€ παίρνεις Ryzen 1600;". Πουθενα λοιπον δεν αναφερει games. Το 2ο ποστ απο σενα σε απαντηση στον heatspreader "Αν δεν κάνω λάθος ο i5-8400 είναι καλύτερος όμως.". Πουθενα δεν γραφει games. Το 3ο ποστ απο μενα "Oσο και ο 8350k ειναι καλυτερος απο εναν 48πυρηνο xeon". Πουθενα δεν γραφει για games. Μετα με ρωτησες ποιες ειναι οι εφαρμογες που τρεχουν οι περισσοτεροι χρηστες, και σου απαντησα "java runtime, adobe flash, skype, chrome, winrar κλπα". PS1. Αμα δεις τα post μου στα νεα συστηματα και αναβαθμισεις, 8400 προτεινω για gaming εναντι του 1600. Για τους ιδιου λογους που προτεινω και 8350k εναντι 48πυρηνου xeon ας πουμε. Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι καλυτεροι επεξεργαστες ομως. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από strawman 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δεν αγοράζουμε όλοι έναν G4560 να τελειώνουμε ; Τα παιχνίδια δεν θέλουν κάτι παραραπάνω σύμφωνα με κάποιους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Στις 7/2/2018 στις 1:48 ΜΜ, james rod είπε απο κανενα συστημα δεν καθοριζεται γιατι οταν μιλαμε για επεξεργαστες το συστημα το υπολοιπο ειναι σταθερο. 6 ώρες πριν, james rod είπε παντελως ασχετο αυτο που αναφερεις με αυτο που λεω εγω. Ενταξυ συνεχισε να γραφεις τα δικα σου δεν υπαρχει λογος να ασχοληθω παραπανω. 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν αγοράζουμε όλοι έναν G4560 να τελειώνουμε ; Τα παιχνίδια δεν θέλουν κάτι παραραπάνω σύμφωνα με κάποιους.. Προφανως γιατι πολλοι απλα δεν παιζουν παιχνιδια ή παιζουν τελειως διαφορετικα αρα στην πραξη δεν τους ενδιαφερουν πραγματικα τι παιζει. Να το πω πιο απλα οταν οι περισσοτεροι ειναι σε απλες 1080P τηλεορασεις,σιγα μην τους ενδιαφερει αν καποιοι εχουν ακριβοτερες/πιο απαιτητικες οθονες(αναλυση/frames). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν αγοράζουμε όλοι έναν G4560 να τελειώνουμε ; Τα παιχνίδια δεν θέλουν κάτι παραραπάνω σύμφωνα με κάποιους.. Η ειρωνια ειναι οτι πριν κανενα χρονο τον προτειναν αβερτα κουβερτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Η ειρωνια ειναι οτι πριν κανενα χρονο τον προτειναν αβερτα κουβερτα Τον προτεινα και εγω προσφατα στον αδελφο μου που ηθελε να φτιαξει ενα budget pc και στα 50ευρω που ηθελε να διαθεσει παιζει μπαλα μονος του. Βεβαια τα παιχνιδια που παιζει ο αδελφος μου ειναι παλια pro και Fifa μιας και η παλια καρτα που κρατησε δεν ειναι για πολλα πολλα. Του ανεφερα φυσικα και i3 αλλα και ryzen 3 αλλα τα διπλασια χρηματα που κοστιζαν(και ειδικα στην περιπτωση του I3 οι τιμες σε μητρικες)δεν τον τραβηξαν. Μου λεει''και δεν αγοραζω μια gt 1030 με την χρηματικη διαφορα απο το να παρω ενα 4πυρηνο που δεν μου χρειαζεται''? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Η ειρωνια ειναι οτι πριν κανενα χρονο τον προτειναν αβερτα κουβερτα Για κάνα lol cod Dota που παίζει η πλειοψηφία είναι μια χαρά. Οι περισσότεροι παίζουν σε low 720p δεν τους νοιάζουν τα γραφικά. Με 600 ευρώ φτιάχνεις σύστημα που παίζει τα παραπάνω παιχνίδια μια χαρά. Εγώ πήρα μόνο την gpu 580. Από όλη την Ελλάδα ένα 1 2% να δίνει πάνω από 500 για gpu και 2000 για πύργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Τον προτεινα και εγω προσφατα στον αδελφο μου που ηθελε να φτιαξει ενα budget pc και στα 50ευρω που ηθελε να διαθεσει παιζει μπαλα μονος του. Βεβαια τα παιχνιδια που παιζει ο αδελφος μου ειναι παλια pro και Fifa μιας και η παλια καρτα που κρατησε δεν ειναι για πολλα πολλα. Και εγω εφτιαξα ενα build περσυ στον φιλο μ ειχε ssd και καρτα γραφικων και του πηρα μητρικη cpu και ραμ στα 150€!!Το pc ειναι αψογο ενα χρονο δεν εχει κλεισει και παει πολυ καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, patsakos. D είπε Και εγω εφτιαξα ενα build περσυ στον φιλο μ ειχε ssd και καρτα γραφικων και του πηρα μητρικη cpu και ραμ στα 150€!!Το pc ειναι αψογο ενα χρονο δεν εχει κλεισει και παει πολυ καλα!!! Το άψογο είναι υποκειμενικό. Και ένας φίλος έχει 2500k 560 gpu και παίζει origins στα 30fps και λέει ότι είναι μια χαρά. Περι ορέξεως. Οτι δίνεις περνεις είναι ο καθένας έχει άλλα στάνταρ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 https://wccftech.com/intel-cpus-outselling-amd-cpus-2018/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsakos. D Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 λεπτά πριν, Heybro είπε Για κάνα lol cod Dota που παίζει η πλειοψηφία είναι μια χαρά. Οι περισσότεροι παίζουν σε low 720p δεν τους νοιάζουν τα γραφικά. Με 600 ευρώ φτιάχνεις σύστημα που παίζει τα παραπάνω παιχνίδια μια χαρά. Εγώ πήρα μόνο την gpu 580. Από όλη την Ελλάδα ένα 1 2% να δίνει πάνω από 500 για gpu και 2000 για πύργο. Με 600€ πιστευω φτιαχνεις ικανοποιητικο build για 1080p οχι ultra settings αλλα αξιοπρεπες 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Το άψογο είναι υποκειμενικό. Και ένας φίλος έχει 2500k 560 gpu και παίζει origins στα 30fps και λέει ότι είναι μια χαρά. Περι ορέξεως. Οτι δίνεις περνεις είναι ο καθένας έχει άλλα στάνταρ. Ακριβως και εγω της ιδιας αποψης ειμαι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Heybro είπε Για κάνα lol cod Dota που παίζει η πλειοψηφία είναι μια χαρά. Οι περισσότεροι παίζουν σε low 720p δεν τους νοιάζουν τα γραφικά. Με 600 ευρώ φτιάχνεις σύστημα που παίζει τα παραπάνω παιχνίδια μια χαρά. Και ομως εισαι λαθος. Για την ακριβεια 260ευρω πηγε στον αδελφο μου ο υπολογιστης με κουτι(35ευρω επωνυμο) τροφοδοτικο(corsair cx με 5χρονια εγγυηση) 4gb ram intel g4560 cpu μητρικη b250 και κλειδι windows.Βαλε αλλα 70ευρω για μια gt 1030 που παιζει οτι multiplayer παιχνιδι υπαρχει και εισαι αρχοντας. Και ολο το συστημα συναρμολογημενο απο το καταστημα. Για σκληρο δισκο ειτε μπορεις να συνδεσεις ενα παλιο ή εξωτερικο ή φυσικα και να βαλεις με ενα 50ρικο ή και ssd. Με ssd και σκληρο υπολογισε κοντα 450ευρω,αντε 500ευρω αν βαλεις 8gb ram. Κοινως οσα χρηματα δινουν καποιοι για μια gtx 1070ti. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, patsakos. D είπε Με 600€ πιστευω φτιαχνεις ικανοποιητικο build για 1080p οχι ultra settings αλλα αξιοπρεπες Όπως είναι τώρα οι κάρτες γραφικών και ram λίγο δύσκολα αλλά ναι 600 700 για 1080p φτιάχνεται ωραίο σύστημα με ryzen 5 1060 8gb Ram 256 ssd κτλ. Απλα για 60αρι δύσκολα ειδικά στα νέα παιχνίδια. Ότι είναι πιο vfm οι ryzen ειναι αλλά σε gaming χάνουν ειδικά σε 1080p. 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Και ομως εισαι λαθος. Για την ακριβεια 260ευρω πηγε στον αδελφο μου ο υπολογιστης με κουτι(35ευρω επωνυμο) τροφοδοτικο(corsair cx με 5χρονια εγγυηση) 4gb ram intel g4560 cpu μητρικη b250 και κλειδι windows.Βαλε αλλα 70ευρω για μια gt 1030 που παιζει οτι multiplayer παιχνιδι υπαρχει και εισαι αρχοντας. Και ολο το συστημα συναρμολογημενο απο το καταστημα. Για σκληρο δισκο ειτε μπορεις να συνδεσεις ενα παλιο ή εξωτερικο ή φυσικα και να βαλεις με ενα 50ρικο ή και ssd. Με ssd και σκληρο υπολογισε κοντα 450ευρω,αντε 500ευρω αν βαλεις 8gb ram. Κοινως οσα χρηματα δινουν καποιοι για μια gtx 1070ti. Καλά ναι υπερβαλα λίγο είπα να μπει μια 1060 8gb ram να παίζει και κάτι καλύτερο. Για lol Dota ναι με 300 400 φτιάχνεις σύστημα που τα παίζει άνετα. Εγώ έδωσα για 1070ti αλλά θα τις πιω το ζουμί χαμένη δεν πάει σίγουρα την έχω και για mining τα λεφτά της τα βγάζει και σίγουρα είναι κάρτα για 2 3 χρόνια άνετα. Μια 1030 δεν θα βγάλει 30fps ούτε σε gta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 προσωπικά αν έφτιαχνα ενα gaming pc με 600-700ευρώ θα έβαζα μία 1060GTX( ακόμα και με 3GB) και θα συμπλήρωνα τα υπόλοιπά με υποδεέστερα. Το αποτέλεσμα θα ηταν σιγουρα καλύτερο απο το αν έβαζα πχ μία 1050ti και πολύ καλύτερο CPU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Heybro είπε Το άψογο είναι υποκειμενικό. Και ένας φίλος έχει 2500k 560 gpu και παίζει origins στα 30fps και λέει ότι είναι μια χαρά. Περι ορέξεως. Οτι δίνεις περνεις είναι ο καθένας έχει άλλα στάνταρ. Παντως και στο παραδειγμα σου παραπανω δεν μπορω να πω οτι ειναι το πιο λογικο το παραπανω. Δηλαδη οκ απο επεξεργαστη ειναι μια χαρα και δεν εχει θεμα.Αλλα τωρα να εχεις καρτα γραφικων η οποια κοστιζει σχεδον τα μισα χρηματα απο το παιχνιδι που παιζεις δεν ειναι και πολυ λογικο. 4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε προσωπικά αν έφτιαχνα ενα gaming pc με 600-700ευρώ θα έβαζα μία 1060GTX( ακόμα και με 3GB) και θα συμπλήρωνα τα υπόλοιπά με υποδεέστερα. Το αποτέλεσμα θα ηταν σιγουρα καλύτερο απο το αν έβαζα πχ μία 1050ti και πολύ καλύτερο CPU Αυτο ειναι και το ολο point που τα φθηνοτερα budget συστηματα ανεκαθεν θεωρουνταν συστηματα για οσους τα θελουν κυριως για moba παιχνιδια,counter strike,overwatch κλπ Γιατι αν καποιος χαλαει 200-250ευρω πχ τον χρονο σε αγορα παιχνιδιων ε προφανως δεν θα ειναι με gtx 560 και intel g4560. Εκει θα εχει τουλαχιστον ενα i3 8100(ή τελος παντων καποιο 4πυρηνο)και καρτα τουλαχιστον 1060 και πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις