Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

για 5ghz με 1.34-1.35 περιπου φτανει 100 και μονο σε ibt strestest στο very high..σε gaming δεν παει πανω απο 60 με me corsair h100i v2 ειμαι

Ασε στην άκρη το IBT και κάνε τεστ σε prime95 ,Realbench και OCCT. Καλύτερα το τελευταίο για πιο γρήγορα αποτελέσματα

2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Υπερβολικοι ειναι οι 100 βαθμοι οταν και με realbench δεν πιανουμε πανω απο 90 μετα απο 2 3 ωρες.

Καλά. Βάλε εσύ 1.33v Και κάνε IBT very high και έλα πές μας τα αποτελέσματα σου.

Καλού κακού κράτα και εναν πυροσβεστήρα

Επεξ/σία από Acmilangr2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, Acmilangr2 είπε

Ασε στην άκρη το IBT και κάνε τεστ σε prime95 ,Realbench και OCCT. Καλύτερα το τελευταίο για πιο γρήγορα αποτελέσματα

realbench μέχρι 85 έχω δει στα 5ghz to occt δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει και κρασαρει μόλις πάω να το ανοίξω δοκίμασα ξανά install άλλα τίποτα...

anyway προφανώς δεν μου έχει κατσει και το καλυτερο τσιπακι

Μόλις τώρα, FORIS78 είπε

realbench μέχρι 85 έχω δει στα 5ghz to occt δεν ξέρω τι σκάλωμα έχει φάει και κρασαρει μόλις πάω να το ανοίξω δοκίμασα ξανά install άλλα τίποτα...

85 και είσαι σταθερός; με τι τάση; για πόσες ώρες;

3 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

Καλά. Βάλε εσύ 1.33v Και κάνε IBT very high και έλα πές μας τα αποτελέσματα σου.

Καλού κακού κράτα και εναν πυροσβεστήρα

Είναι unrealistic σενάρια όσο δεν πάει. 

2 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Μία χαρά είσαι stable εφόσον είσαι στους 85 σε realbench m

3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Όταν τρέχεις benchmark πάντα τέρμα να έχεις την ψυκτρα όχι σε silence. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

85 και είσαι σταθερός; με τι τάση; για πόσες ώρες;

1.35 καμια ωρα το ειχα τρεξει αλλα θεωρησα οτι δεν αρκει  το real και σκεφτηκα  οτι μονο αν βγαλει ibt very high θα ειναι stable

3 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μία χαρά είσαι stable εφόσον είσαι στους 85 σε realbench m

Όταν τρέχεις benchmark πάντα τέρμα να έχεις την ψυκτρα όχι σε silence. 

ναι στο full ειναι ολα

Επεξ/σία από FORIS78

Μόλις τώρα, FORIS78 είπε

1.35 καμια ωρα το ειχα τρεξει αλλα θεωρησα οτι δεν αρκει  το real και θεωρησα οτι μονο αν βγαλει ibt very high θα ειναι stable

Όχι ρε συ μια χαρά stable είσαι εφόσον βγάζεις realbench. 

3 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

1.35 καμια ωρα το ειχα τρεξει αλλα θεωρησα οτι δεν αρκει  το real και σκεφτηκα  οτι μονο αν βγαλει ibt very high θα ειναι stable

ναι στο full ειναι ολα

Κομπλέ είσαι φίλε μου μην τον παιδεύεις άλλο τον επεξεργαστή. Είμαι σταθερός στα 5 4 μήνες τώρα αλλά μπορεί αν πάω να τρέξω ibtl να κρασαρει. Εφόσον είσαι οκ στις καθημερινές σου εργασίες μην το ψηριζεις και πολύ. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

ναι στο full ειναι ολα

85 βαθμοί ειναι πολύ καλά για 5.0ghz/1.35v .

Όμως επειδή είναι αρκετό το ρεύμα εγώ θα πρότεινα να κατέβεις στα 1.30v με χαμηλότερο clock.

Επίσης να κάνεις Stretch για πολλές ώρες. Αφού έχεις πρόβλημα με το OCCT κατέβασε και το prime95

τι ψύκτρα έχεις;

Επεξ/σία από Acmilangr2

4 λεπτά πριν, Acmilangr2 είπε

85 βαθμοί ειναι πολύ καλά για 5.0ghz/1.35v .

Όμως επειδή είναι αρκετό το ρεύμα εγώ θα πρότεινα να κατέβεις στα 1.30v με χαμηλότερο clock.

Επίσης να κάνεις Stretch για πολλές ώρες. Αφού έχεις πρόβλημα με το OCCT κατέβασε και το prime95

τι ψύκτρα έχεις;

H100i2 την έγραψε παραπάνω. Πολύ καλή είναι η ψυκτρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό κάνω τώρα guys δοκιμάζω με χαμηλότερο vcore offset +70 llc 1 μέχρι 1.28 vcore πάει στο hwmonitor τρέχει ήδη κανα 20λεπτο realbeanch max temp 76, θα το αφήσω καμία ώρα να δω αν θα το περάσει 

Επεξ/σία από FORIS78

2 λεπτά πριν, FORIS78 είπε

Αυτό κάνω τώρα guys δοκιμάζω με χαμηλότερο vcore offset +80 llc 1 μέχρι 1.28 vcore πάει στο hwmonitor τρέχει ήδη κανα 20λεπτο realbeanch max temp 76, θα το αφήσω καμία ώρα να δω αν θα το περάσει 

Άψογα είσαι όπως και η θερμοκρασία. Ο 8600k είναι πιο κρύο chip από τον 8700k στην ίδια συχνότητα. Μεγάλο ρόλο παίζει και η ambient θερμοκρασία. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To LLC οσο πιο υψηλο τοσο πιο σταθερα ρευματα δεν θα εχουμε οταν ζοριζετε ο επεξεργαστης; Γιατι το εχετε στο 1;

Εγω προς το παρον παντως εχω 2 προφιλ.

4.8ghz  με 1.24vcore(71)και   5ghz με 1.33 vcore (82C)

Επεξ/σία από Jimys2008

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

asrock θέλει στο 1το llc, asus το αντίθετο.

λοιπόν το άφησα μια ώρα  realbench ,μια χαρά φαίνεται να είναι θα κάνω και άλλες  δόκιμες αργότερα μπας και ρίξω ακόμα λιγο την τάση

max temp 76

1.296 vcore πηγε στο hw monitor

edit: και μια ωρα prime95  blend test, max temp 78,  vcore 1.312 πηγε οποτε το αφηνω ετσι.

Επεξ/σία από FORIS78

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...