Προς το περιεχόμενο

Intel Coffee Lake και Z370 chipset

Heybro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ε το ζητημα ειναι να ειχε 5.2-5.3 με τα ιδια ρευματα και θερμοκρασιες.. Εκει ναι θα ηταν τρομερα νεα.. Για 100-200MHz (και αν) tops big deal..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 4/12/2018 στις 6:24 ΜΜ, BabisTs είπε

Κάνε bios default .....βάλε 4.9ghz σε όλα τα cores με 1,25v  και τίποτα άλλο ....ούτε xmp ούτε τίποτα άλλο.......πειράζει πολλές ρυθμίσεις ο τυπάς στο video που μπορεί να μην κάθονται καλά στην δική σου mobo.....ψύξη?

Kαλησπερα σημερα ασχοληθηκα ξανα . σε ευχαριστω για απαντηση . Το εβαλα και κρασαρε στο Cinebench. Στα 1.25v ολα auto μονο 4.7 μπορει να τρεξει χωρις να κρασαρει.

Ψυξη εχω αυτην.  

https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-33-plus.html

Εκτιμηση οτι ισως εχω θεμα με μητρικη για παραπανω Oc ? Δλδ μια Strix πχ ισως εδινε περισσοτερα ή Taichi? 

2 λεπτά πριν, jimpsar είπε

Kαλησπερα σημερα ασχοληθηκα ξανα . σε ευχαριστω για απαντηση . Το εβαλα και κρασαρε στο Cinebench. Στα 1.25v ολα auto μονο 4.7 μπορει να τρεξει χωρις να κρασαρει.

Ψυξη εχω αυτην.  

https://www.arctic.ac/eu_en/freezer-33-plus.html

Εκτιμηση οτι ισως εχω θεμα με μητρικη για παραπανω Oc ? Δλδ μια Strix πχ ισως εδινε περισσοτερα ή Taichi? 

Δεν νομίζω με άλλη μητρική να έχεις θεαματικές διαφορές.Περισσότερο οφείλεται στη λειτουργία του cpu σου,και το πόσο ρεύμα χρειάζεται για Χ συχνότητα.

Συγκεκριμένα ίσως για 4.9 να χρειάζεται ας πούμε 1.30 ή και παραπάνω.Θα το βρεις δοκιμάζοντας. Βέβαια από 1.3 και πάνω οι θερμοκρασίες θα είναι αρκετά μεγαλύτερες ανάλογα και την ψύκτρα.

• Like 2

6 ώρες πριν, mcrae13 είπε

Δεν νομίζω με άλλη μητρική να έχεις θεαματικές διαφορές.Περισσότερο οφείλεται στη λειτουργία του cpu σου,και το πόσο ρεύμα χρειάζεται για Χ συχνότητα.

Συγκεκριμένα ίσως για 4.9 να χρειάζεται ας πούμε 1.30 ή και παραπάνω.Θα το βρεις δοκιμάζοντας. Βέβαια από 1.3 και πάνω οι θερμοκρασίες θα είναι αρκετά μεγαλύτερες ανάλογα και την ψύκτρα.

Οντως αυτο εχω δει και εγω. ακομα και 5.0 ghz που εβαλα ειμαι στους 72-75 βαθμους σε games με 1.38 voltage.

Το delid βλεπω οτι αξιζει αλλα απο εγγυηση την χανεις? 

Στις 4/13/2018 στις 1:05 ΠΜ, godslayerxp είπε

Επιτέλους έστησα μηχάνημα με φρέσκια εγκατάσταση... μεγάλωσα και μου κακοφαίνεται που έχω πολύ λιγότερο χρόνο για κάψιμο :(
Πρώτη εντύπωση είναι ότι όλα είναι πιο snappy (συγκρινόμενο με x370+1700x)... λες και έβαλα γρηγορότερο ssd (λεπτομέρειες βέβαια αλλά είναι στιγμές που με ξαφνιάζει θετικά)
Επίσης πρώτη φορά που χρησιμοποιώ sleeved καλώδια, και απορώ γιατί το είχα αργήσει (η άχρηστη πληροφορία της ημέρας). Το σουκου θα βρω χρόνο σίγουρα για δοκιμές

IMG_20180411_225648.jpg

IMG_20180412_002426.jpg

πολύ όμορφη η Taichi

το cpu είναι όπως έλεγε το παιδί??

Τι θερμότητα βγάζει ένας εσωτερικός σκληρός? Τον σύνδεσα προχθές και έχω 5 6 βαθμούς παραπάνω σε επεξεργαστή και ψυκτρα. Πχ σε 24 ώρες mining έπιανε το ένα core average 63 βαθμούς και τώρα είναι στους 68 69 με ίδιες ρυθμίσεις. Ακόμα καιρ την gpu την πήγα στους 50% τους ανεμιστηρες για να μείνει στους 46 όταν με 40% πριν ήταν στους 44. Να πω ότι δούλευε συνέχεια με κατέβασμα torrent οπότε ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο και αυτο στη θερμοκρασία του σκληρού. 

7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τι θερμότητα βγάζει ένας εσωτερικός σκληρός? Τον σύνδεσα προχθές και έχω 5 6 βαθμούς παραπάνω σε επεξεργαστή και ψυκτρα. Πχ σε 24 ώρες mining έπιανε το ένα core average 63 βαθμούς και τώρα είναι στους 68 69 με ίδιες ρυθμίσεις. Ακόμα καιρ την gpu την πήγα στους 50% τους ανεμιστηρες για να μείνει στους 46 όταν με 40% πριν ήταν στους 44. Να πω ότι δούλευε συνέχεια με κατέβασμα torrent οπότε ίσως έπαιξε κάποιο ρόλο και αυτο στη θερμοκρασία του σκληρού. 

Άλλαξε ο καιρός μαν. Πιάσανε οι ζέστες  ;)

• Like 2

Μόλις τώρα, mcrae13 είπε

Άλλαξε ο καιρός μαν. Πιάσανε οι ζέστες  ;)

Λες να φταίει αυτό ε? Τέτοια σύμπτωση όμως? Μεγάλες διαφορές πάντως αλλά ναι 30 35 είχε προχθές έξω μέσα πάνω από 20 25 σίγουρα ενώ πριν 17 19. 

36 λεπτά πριν, Heybro είπε

Λες να φταίει αυτό ε? Τέτοια σύμπτωση όμως? Μεγάλες διαφορές πάντως αλλά ναι 30 35 είχε προχθές έξω μέσα πάνω από 20 25 σίγουρα ενώ πριν 17 19. 

Ε ναι αφού τις τελευταίες 2-3 μέρες βάλαμε κοντομάνικο  :P

• Like 1

5 λεπτά πριν, mcrae13 είπε

Ε ναι αφού τις τελευταίες 2-3 μέρες βάλαμε κοντομάνικο  :P

Τώρα τι κάνουμε? Μετακόμιση στη Syberia η delid? Η απλά δεν τρέχει τίποτα με τους 70 βαθμούς 24/7 σε mining σε 1 πυρήνα? 

2 λεπτά πριν, Heybro είπε

Τώρα τι κάνουμε? Μετακόμιση στη Syberia η delid? Η απλά δεν τρέχει τίποτα με τους 70 βαθμούς 24/7 σε mining σε 1 πυρήνα? 

Μια χαρά είσαι ακόμα.  Το πολύ πολύ να σηκώνεις στροφές στην aio όταν το αφήνεις και δουλεύει μόνο του 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...