d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Αχχμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το CAD είναι γνωστό ότι τρέχει καλύτερα σε intel, αλλά αυτό που έχει πιο πολύ σημασία αν έχεις πολλά parts είναι να έχεις κάποια quadro και όχι τόσο η cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχει ανέβει κάμποσες φορές το video. Το autodesk innovator inventor τρέχει χάλια σε ryzen, όπως και άλλα προγράμματα, λόγω του intel optimization που γινόταν όλο το διάστημα απουσίας της AMD. Δυστυχώς αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Και για να αλλάξουν απαιτείται στροφή στην AMD, πράγμα σχεδόν αδύνατο με τέτοιες επιδόσεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δες το βιντεο ολο και εχει και αλλα δικα του πολυ χρησιμα και με πραγματικες επαγγελματικες συνθηκες... Τιποτα δεν ειναι γνωστο και μιλαμε για καθημερινα συστηματα δοκιμασμενα οχι επαγγελματικα βασισμενα. 3 λεπτά πριν, pirmen56 είπε Έχει ανέβει κάμποσες φορές το video. Το autodesk innovator τρέχει χάλια σε ryzen, όπως και άλλα προγράμματα, λόγω του intel optimization που γινόταν όλο το διάστημα απουσίας της AMD. Δυστυχώς αυτά τα πράγματα δεν αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Και για να αλλάξουν απαιτείται στροφή στην AMD, πράγμα σχεδόν αδύνατο με τέτοιες επιδόσεις. Mιλησαμε για επαγγελματικες συνθηκες.. Δεν νομιζω οτι σε 3DS Max θα αλλαζουν πολυ οι συνθηκες με καθημερινα συστηματα για 3D Cad.. Aν μιλαμε για σοβαρο rendering επισης απλα γελαω αμα ακουω τετοιες cpu .. Για τον Μητσο, τον Βαγγελη και εμενα που κανω μερικα encoding και κανα render ενιοτε ολα αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης φαντασιας ολες οι συγχρονες cpu ειναι υπεραρκετες για να κανουν την δουλεια.. Αν θελετε να δειτε κανα benchmark με το ρολοι απο πανω πασο.. Τι συζητατε δεν καταλαβαινω τοση ωρα.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Άμα είναι να φτάσει στα 5GHz και ύπο πλήρη φόρτο να φτάνει τους 90 C, τι να το κάνεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Τα έχουμε ξαναπεί για χειμώνα-καλοκαίρι rock stable 5.0ghz θέλει ξεκαπάκωμα ο 8700Κ..... 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 57 λεπτά πριν, BabisTs είπε Τα έχουμε ξαναπεί για χειμώνα-καλοκαίρι rock stable 5.0ghz θέλει ξεκαπάκωμα ο 8700Κ..... Με κάτω από 1.30 δεν χρειάζεται delid. Για παραπάνω ναι. Με 1.35 είμαι stable στα 5.1 αλλά βλέπω 87 88 θερμοκρασίες. Καλοκαίρι θα είναι ακόμα χειρότερα. Με delid πας 5.2 με 1.4 και είσαι κύριος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Και με 1.2v delid θέλει..Δεν έχει σωστά temps με TIM..Αν δεν είναι soldered ο CPU τα temps είναι all over the place. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Με κάτω από 1.30 δεν χρειάζεται delid. Για παραπάνω ναι. Με 1.35 είμαι stable στα 5.1 αλλά βλέπω 87 88 θερμοκρασίες. Καλοκαίρι θα είναι ακόμα χειρότερα. Με delid πας 5.2 με 1.4 και είσαι κύριος. Όπως σου έχω ξαναπεί,δεν κάνουν όλοι τη ίδια χρήση .Το ότι εσύ δεν βλέπεις πάνω από 70 στην χρήση σου δεν σημαίνει ότι άλλος με ίδιες ρυθμίσεις σε άλλη χρήση δεν πάει 80+ Επίσης δεν έχουν όλοι ίδιο hardware. Πάρε παράδειγμα και τον strawman. Ένα άλλο σημαντικό είναι ότι τσιπάκι με τσιπάκι μπορεί να έχει σημαντικά διαφορετική θερμική συμπεριφορά .Έχω και δύο χειροπιαστά παραδείγματα πρόσφατα φίλων. Ένας 8700k με 1.35 πήγαινε 75 σε aida,κι ο άλλος 85+με παρόμοιες ψύκτρες. Το συμπέρασμα με αυτά που εχω δει και από sky/kaby είναι ότι σε ότι δουλεύει πάνω από 4.5ghz ,(γιατι και η συχνότητα παίζει ρολο)αν θες να είσαι παντού και πάντα με καλές θερμοκρασίες,μόνο το delid μπορεί να στο δώσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Heybro είπε Με κάτω από 1.30 δεν χρειάζεται delid. Για παραπάνω ναι. Με 1.35 είμαι stable στα 5.1 αλλά βλέπω 87 88 θερμοκρασίες. Καλοκαίρι θα είναι ακόμα χειρότερα. Με delid πας 5.2 με 1.4 και είσαι κύριος. Κάτσε να πιάσουν οι ζέστες και μετά θα δείς άλλον cpu θερμοκρασιακά.....δεν παίζει μόνο το vcore ρόλο στις θερμοκρασίες αλλά και η συχνότητα των πυρήνων....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Eνταξει παιδια εμενα συνηθως το δωματιο ειναι πιο δροσερο το καλοκαιρι απο οτι την ανοιξη.. Αir condition ή θανατος! Eπισης και με low/mid 80s θα επιζησω.. Την εγγυηση μου δεν την χανω δεν υπαρχει λογος..Καραstable ειμαι αυτο δεν προκειται να αλλαξει, αν αλλαξουν τοσο πολυ οι temps θα πεσω και 100MHz και 200MHz σιγα τα λαχανα.. Tα ψυχαναγκαστικα μου δεν θα τα πλερωσει η εγγυηση Επεξ/σία 12 Απριλίου 2018 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, mcrae13 είπε Όπως σου έχω ξαναπεί,δεν κάνουν όλοι τη ίδια χρήση .Το ότι εσύ δεν βλέπεις πάνω από 70 στην χρήση σου δεν σημαίνει ότι άλλος με ίδιες ρυθμίσεις σε άλλη χρήση δεν πάει 80+ Επίσης δεν έχουν όλοι ίδιο hardware. Πάρε παράδειγμα και τον strawman. Ένα άλλο σημαντικό είναι ότι τσιπάκι με τσιπάκι μπορεί να έχει σημαντικά διαφορετική θερμική συμπεριφορά .Έχω και δύο χειροπιαστά παραδείγματα πρόσφατα φίλων. Ένας 8700k με 1.35 πήγαινε 75 σε aida,κι ο άλλος 85+με παρόμοιες ψύκτρες. Το συμπέρασμα με αυτά που εχω δει και από sky/kaby είναι ότι σε ότι δουλεύει πάνω από 4.5ghz ,(γιατι και η συχνότητα παίζει ρολο)αν θες να είσαι παντού και πάντα με καλές θερμοκρασίες,μόνο το delid μπορεί να στο δώσει. Δεκτό έτσι είναι σε stress test τα 80 κάνα 2 πυρηνες τα χτυπάνε εύκολα. Απλά με 105 tjmax μέχρι 90 μια στο τόσο σε spike δεν υπάρχει θέμα. Το quality control δεν υπάρχει και η τύχη χρειάζεται όπως είπες ίδια συστήματα με διαφορετικο batch επεξεργαστες μπορεί να έχουν 10 βαθμούς διαφορές. 4.7 all cores είμαι stable στα 1.12volt με εξαιρετικές θερμοκρασίες. Θέλει πάντως κάποια μέρα να μαζευτούμε να τους κάνει κάποιος delid όλους τους 8700k να μην το ψυριζουμε και πολύ. Πάντως έχω δει 2500k στους 89βαθμους να βαράει για αρκετές ώρες για χρόνια και ακόμα δουλεύει άνετα στα 4.6ghz 24/7. Το ότι ένας επεξεργαστής θα δουλεύει συνέχεια 80+ δεν σημαίνει ότι δεν θα βγάλει 10ετια στο νερό. Που σε τόσα χρόνια κανείς μας δεν θα θυμάται τον 8700k. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ναι πυροβόλο ο 8700Κ με O/C αλλά αν θες να έχεις max κλόκια όλο το χρόνο πρέπει να πέσει νυστέρι..Καραγκιοζιλίκια της Intel το TIM ό,τι και να λέμε..Εγώ τα λέω όπως είναι τα πράγματα, θα μπορούσαν άνετα να είναι soldered..Η μεγαλύτερη ξεφτίλα τους βέβαια είναι ο 7980XE των 2Κ που δεν είναι soldered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, BabisTs είπε Κάτσε να πιάσουν οι ζέστες και μετά θα δείς άλλον cpu θερμοκρασιακά.....δεν παίζει μόνο το vcore ρόλο στις θερμοκρασίες αλλά και η συχνότητα των πυρήνων....... Κοίτα το κουτί είναι δίπλα σε καλοριφέρ όλο το χειμώνα ambient είχα 22 23 βαθμούς φουλ καλοριφέρ. Το καλοκαίρι προφανώς θα παίξει air condition με 24 25βαθμους ambient όλη μέρα αλλιώς δεν κάθομαι ούτε εγώ μέσα. Στην ανάγκη χώνω ακουστικά βάζω 80% την x62 και τέλος. Η συχνότητα είναι σταθερή στα 5 στα παιχνίδια. 5 πχ ήταν και στο origins 5 και στο inside αλλά με 20 βαθμούς διαφορά. Ανάλογα πόσα watt από τα vrms περνάνε τόση θερμοκρασία ανεβάζουν και τα υποσυστήματα. Κάτω από 5 δεν πρόκειται να παίξω όμως εδώ δοκίμασα για 5.1 στα 1.35 αλλά είδα 5 6 βαθμούς άνοδο οπότε έκατσα στα 5. Τα min fps στα παιχνιδια παιζουν μεγάλο ρόλο και η μεγάλη συχνότητα κάνει θαύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις