Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, narta είπε Το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι, απλα βλεπω οτι τα παντα περιστρεφονται γυρω απο τα fps και τιποτα περισσοτερο. Δεν ξεκιναει και τελειωνει η ζωη στα fps, ουτε η χρηση ενος υπολογιστη. Οσον αφορα το Πλαισιο, καλο δειγμα αλλα ανεπαρκες μιας και τα περισσοτερα συστηματα που χρησιμοποιουνται για δουλεια και οχι πιου πιου, ουτε καν περνανε απο το πεζοδρομιο του πλαισιου. Αν αυτο μαζι με το overclocking ενδιαφερουν τα 5-10ατομα που συμμετεχουν ενεργα στο θεμα τι να κανουμε ομως?Να τους επιβαλουμε με το ζορι τι θα γραψουν? Οσο για το Πλαισιο δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο και μεγαλυτερο δειγμα,αλλα τουλαχιστον απο το τιποτα(οταν δηλαδη καποιος λεει κατι χωρις επιχειρηματα)ειναι καλυτερο. Και εν μερη ειναι και η μεγαλυτερη αλυσιδα της χωρας στο κομματι του Pc hardware(και επεξεργαστων/μητρικων καλη ωρα) αφου οι υπολοιπες δεν ασχολουνται καν(Mediamarkt,Κωτσοβολος,Public).Το Eshop δεν το αναφερω γιατι μιλαμε για εταιρεια η οποια εχει βαρεσει πιο παλια κοκκινο απο τα χρεη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, strawman said: Σε εχω βγαλει λαθος 15 φορες σε αυτο αλλα το επαναλαμβανεις. Τρεξε το AC origins τιγκαρισμενο σε 1440p (και 4k οπως ειχες πει) να δω frames και να δω το bottleneck που θα σου εκανε ο g4560. Kαι το νου σου, σου βαζω το πλεον CPU intensive game. Αφου αδικο εχεις, μην το παλευεις ρε αδερφε.Παρε και τα video. Το βίντεο δεν μου λέει τίποτα, stuttering έβλεπα στο Origins ακόμα και με τον 3570K @ 4.4Ghz που είναι καθαρός 4c CPU. O G4560 είναι ένα σκουπίδι για mobile Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Καταρχάς όλοι οι μουσικοί που γνωρίζω αγοράζουν intel και καλά κάνουν λόγω latency (συνήθως i7 όχι απαραίτητα τους ξεκλείδωτους). Οι φωτογράφοι και αυτοί μία από τα ίδια από συνήθεια/για σιγουριά πιο πολύ. Εκεί που αλλάζει το πράγμα είναι σε όσους ασχολούνται με raw 4K+ videos. Πριν τους threadripper οι 9 στους 10 τα σκάγαν χοντρά για να πάνε σε x99/x299. Πλέον μόνο οι ιθαγενείς πάνε εκεί και όσοι για κάποιο λόγο κάνουν μόνο HEVC που εκεί το STP των intel παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Κάποιος επίσης που ασχολείται ερασιτεχνικά με rendering έχει την επιλογή με 160 ευρώ πλέον να πάρει τον 1600 και να παίξει μπαλίτσα. Η αντιπρόταση της intel την ίδια περίοδο ήταν ο 7400/7500 και glhf bro . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Είπαμε, οι 4c/4t τελειώσαν με την έλευση του 1600..Και ο άλλος μου μιλάει για G4560 που είναι 2c/4t.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 10 minutes ago, Psycho_Warhead said: Το βίντεο δεν μου λέει τίποτα, stuttering έβλεπα στο Origins ακόμα και με τον 3570K @ 4.4Ghz που είναι καθαρός 4c CPU. O G4560 είναι ένα σκουπίδι για mobile To video δεν σου λεει τιποτα, αλλωστε η προσωπικη σου αποψη που δεν βασιζεται σε επιχειρηματα εχει μεγαλυτερη σημασια..νταξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akoinonitos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, ilos είπε Καταρχάς όλοι οι μουσικοί που γνωρίζω αγοράζουν intel και καλά κάνουν λόγω latency (συνήθως i7 όχι απαραίτητα τους ξεκλείδωτους). Οι φωτογράφοι και αυτοί μία από τα ίδια από συνήθεια/για σιγουριά πιο πολύ. Εκεί που αλλάζει το πράγμα είναι σε όσους ασχολούνται με raw 4K+ videos. Πριν τους threadripper οι 9 στους 10 τα σκάγαν χοντρά για να πάνε σε x99/x299. Πλέον μόνο οι ιθαγενείς πάνε εκεί και όσοι για κάποιο λόγο κάνουν μόνο HEVC που εκεί το STP των intel παίζει μεγαλύτερο ρόλο. Κάποιος επίσης που ασχολείται ερασιτεχνικά με rendering έχει την επιλογή με 160 ευρώ πλέον να πάρει τον 1600 και να παίξει μπαλίτσα. Η αντιπρόταση της intel την ίδια περίοδο ήταν ο 7400/7500 και glhf bro . Mην τους χαλας το ονειρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δεν με ενδιαφέρει καν να σε πείσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 6 minutes ago, Psycho_Warhead said: Είπαμε, οι 4c/4t τελειώσαν με την έλευση του 1600..Και ο άλλος μου μιλάει για G4560 που είναι 2c/4t.. Ο αλλος σου απεδειξε με video οτι εισαι λαθος. Πολλακις. Αλλα τα video δεν σου λενε κατι εσενα, η προσωπικη σου αποψη υπερεχει των γεγονοτων ;P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Το HEVC πατάει σε AVX2 που είναι εντολές για παράλληλη επεξεργασία. Στοκ 7700Κ πλησιάζει στοκ 1700 σε HEVC encoding. Πόσω μάλλον ο 8700K. Ασύγκριτα ανώτερο πάντως το HEVC από x264 για να συμπιέχεις τις ταινίες σου. Άντε να δούμε και το AV1 που μάλλον θα βάλει το τελευταίο καρφί στο φέρετρο του 264. Το encoding αφορά τουλάχιστον αρκετό κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, strawman said: Ο αλλος σου απεδειξε με video οτι εισαι λαθος. Πολλακις. Αλλα τα video δεν σου λενε κατι εσενα, η προσωπικη σου αποψη υπερεχει των γεγονοτων ;P Υπάρχουν και video που δείχνουν μια GeForce 9400GT να max-άρει το πρώτο Crysis, οπότε όχι δεν μου λένε τίποτα τα video από random users. Το έχω δει πως τρέχει το παιχνίδι στο δικό μου rig με τον 4c/4t που είναι ανώτερος από τον G4560 και δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Απλά γελάω όταν βλέπω άτομα να ασχολούνται με mobile σαπάκια εν έτει 2018 Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) https://overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/intel_coffee_lake_i7_8700k_review/9 Οι διαφορές εξαρτώνται και από τα settings. Σε τυποποιημένη δοκιμή που έγινε σε άλλο φόρουμ, βγήκαν τα εξής νούμερα για το x265: Ryzen 8C/16T R7 1700@stock 3.19 fps Skylake 4C/16T [email protected] 3.17 fps υ.γ.: Τα μετέφερα αυτούσια. Προφανώς στο 4c/16t έγινε λάθος. Spoiler Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από pirmen56 Έξτρα εικόνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 3 minutes ago, Psycho_Warhead said: Υπάρχουν και video που δείχνουν μια GeForce 9400GT να max-άρει το πρώτο Crysis, οπότε όχι δεν μου λένε τίποτα τα video από random users. Το έχω δει πως τρέχει το παιχνίδι στο δικό μου rig με τον 4c/4t που είναι ανώτερος από τον G4560 και δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Απλά γελάω όταν βλέπω άτομα να ασχολούνται με mobile σαπάκια εν έτει 2018 Καταρχας εσυ εισαι αυτος που ασχολειται περισσοτερο απο ολους με τον g4560, οποτε γελα με την παρτυ σου Δες τα posts σου, καθε δευτερο ποστ τον αναφερεις, οχι εγω. Οποτε περαστικα. Κατα δευτερον, δες πως τρεχει το παιχνιδι στο δικο σου rig στα 1440p ultra ACO και ανεβασε το youtube να γελασουμε παρεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, pirmen56 είπε https://overclock3d.net/reviews/cpu_mainboard/intel_coffee_lake_i7_8700k_review/9 Οι διαφορές εξαρτώνται και από τα settings. Σε δοκιμή που έγινε σε άλλο φόρουμ πάνω σε τυποποιημένη δοκιμή βγήκαν τα εξής νούμερα για το x265: Ryzen 8C/16T R7 1700@stock 3.19 fps Skylake 4C/16T [email protected] 3.17 fps υ.γ.: Τα μετέφερα αυτούσια. Προφανώς στο 4c/16t έγινε λάθος. Σε 4Κ+ δεν υπάρχουν αυτά τα fps. Άντε να παίζει ο 7960x στα 25 και ο 1950x στα 23. Δε ξέρω κατά πόσο παίζουν ρόλο τα περισσότερα cores σε μικρότερες αναλύσεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ilos είπε Σε 4Κ+ δεν υπάρχουν αυτά τα fps. Άντε να παίζει ο 7980xe στα 25 και ο 1950x στα 23. Δε ξέρω κατά πόσο παίζουν ρόλο τα περισσότερα cores σε μικρότερες αναλύσεις. Στο bench που βρέθηκαν σχεδόν το ίδιο ο overclocked skylake με τον 1700, στο x264 υπάρχει τελείως διαφορετική εικόνα(υπέρ του ryzen φυσικά)*. Πάω λοιπόν στοίχημα ότι ο 8700K με 33% διαφορά πυρήνων αντί 100% που έχει ο 7700K θα σαρώσει σε όλα τα μελλοντικά codecs. *Γούγλαρε μία από τις γραμμές που ανέβασα να τα δεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από pirmen56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Μακάρι να γίνουν πιo multithreaded ειδικά το premiere όλοι θα κερδίσουν. Πχ στο davinci βλεπεις πολύ καλύτερο scaling με περισσότερα cores. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις