patsakos. D Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Να ρωτησω κατι αυτοι που περσυ τετοιο καιρο πηραν 7700κ δεν θα νοιωθουν μ@λ@κεσ με την πολιτικη της intel????????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 4 ώρες πριν, strawman είπε Κυριως γιατι ακομα και με 1080ti και 144hz monitor, μονο σε 1 game κλειδωνω 144 που δεν κλειδωνα πριν, και αυτο ειναι το PUBG. Στα υπολοιπα χλιαρες διαφορες ανευ νοηματος. Στα υπολοιπα πιο παλια παιχνιδια οι διαφορες ειναι χλιαρες γιατι στην ουσια τον 8700κ τον βλεπουν σαν 7700κ και ο 7700κ ειναι ενας 3770κ on steroids. Δεν ειναι τυχαιο που σε παιχνιδια τυπου Final Fantasy 15 ή project cars 2 οι διαφορες ειναι μεγαλυτερες.Πιο φρεσκα παιχνιδια,καλυτερη αξιοποιηση. Ουτε μισο χρονο δεν εχουν οι καφεδες που βγηκαν στην αγορα,ποτε να προλαβουν να τους αξιοποιησουν οι προγραμματιστες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, strawman είπε Δεδομένου του μικρού χαμού που έγινε όταν πρωτοφάνηκε να δουλεύει ο 8100 σε Ζ170, θα είχε βουίξει το σύμπαν αν κάποιος είχε -επιβεβαιωμένα- καταφέρει να δουλέψει 8700Κ σε Ζ170/Ζ270 έστω και σχετικά απροβλημάτιστα. O καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει (είδα σχόλιο στο reddit που έλεγε για 10-15w διαφορά 7700Κ-8700Κ και με πιάσανε τα γέλια), εγώ λέω με πολύ βασικές γνώσεις φυσικής, γίνεται να έχεις +50% σε πυρήνες και όχι περίπου +50% σε ρεύμα, εφόσον μιλάμε για ίδιο process & αρχιτεκτονική; Η απάντηση είναι όχι φυσικά και είναι αρκετά εύκολα μετρήσιμο, βάρα ένα φορτίο AVX2 σε 7700Κ κ 8700Κ και δες διαφορές, τόσο στα Watt που διαβάζει το HWinfo, όσο και στην πρίζα με kill-a-watt. Αν νομίζεις ότι τέτοια διαφορά δεν "δικαιολογεί" να μην είναι εφικτό το backwards compatibility (ή να είναι τόσο μπελάς που να προτιμούν να το ακυρώσουν, αντί να το κάνουν με λίστες και την γνωστή συνέχεια...), εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι η ιντέλα - η οποία στην τελική πιο πολλά τσιπάκια θα πουλούσε αν έδινε τους καφέδες σε Ζ170/Ζ270 και από αυτά βγάζει τα χοντρά $, όχι απ'τα chipset στις μητρικές. @patsakos. D Γιατί, όταν τον αγόρασαν τους είπε κανείς ότι δεν βγουν νεότεροι/καλύτεροι επεξεργαστές; Απλά ήρθαν λίγο νωρίτερα, καταστροφή! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Coornio Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα γιατι χρειάζεται νέα μητρική, δείτε εδώ. Πρώτα οι Kabylake: Και εδώ οι Coffeelake: Όπως βλέπετε τα πινάκια είναι διαφορετικά από την μια πλατφόρμα σε άλλη. Οι περισσότεροι πηρύνες φαίνεται πως χρειάστηκαν αλλαγές στην κατανομή, και μειώθηκαν τα "κενά". Συγκεκριμένα: Αναφορά σε κείμενο The VSS pins move from 377 to 391, with the addition of 14 pins providing that function. The VCC pin count move up from 128 to 146, adding 18. Some of the formerly reserved (RSVD) pins are used up, leaving 25 pins from formerly 46. It is not just the actual power supply on the motherboard, but the pin functions themselves that had to change in order to support Coffee Lake LGA1151 CPUs. Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει πως όταν βγούν οι επόμενοι Cannonlake η οι μεθεπόμενοι Icelake σε μικρότερο και βελτιομένο nm process αντίστοιχα, μπορεί να δούμε και 8-πήρυνα μοντέλα στο ίδιο σόκετ βάση των αλλαγών που έγιναν για τους Coffeelake. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Coornio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, patsakos. D είπε Να ρωτησω κατι αυτοι που περσυ τετοιο καιρο πηραν 7700κ δεν θα νοιωθουν μ@λ@κεσ με την πολιτικη της intel????????? Εν μερη οχι γιατι οι 6πυρηνοι καφεδες ειχαν ανακοινωθει πριν χρονια οτι θα εβγαιναν αρχες του 2018.Μπορει να κυκλοφορησαν νωριτερα το 2017 και λογικο να επεσε καπως ασχημα οταν την ιδια χρονια ειχαν βγει και οι 7700κ,αλλα αυτο δεν αλλαζει το γεγονος οτι οι 6πυρηνοι καφεδες θα εβγαιναν συντομα. Επισης και που κυκλοφορησαν οι φθηνοτεροι Ryzen παλι ο i7 7700k πουλαγε σαν ζεστο ψωμι στο high end gaming(και overclocking φανταζομαι)κοινο. Βασικα εγω ξερω οι περισσοτεροι που ασχολιοντουσαν χαρηκαν με το σκηνικο αυτο γιατι βρηκαν αφορμη να τσιμπησουν σε τιμες χωμα απο αγγελιες τους 7700κ. Αρα εν μερη επιλογη τους ηταν να αγορασουν εν ετη 2017 4πυρηνο επεξεργαστη και ας μην το παραδεχονται ή αν κλαιγονται δεξια και αριστερα.Αν ηθελαν πραγματικα 6πυρηνο ή 8πυρηνο θα ειχαν αγορασει εξ αρχης Ryzen. Προφανως και η Ιντελ και καθε Ιντελ αξιζουν το δικο τους κραξιμο εκει που πρεπει,αλλα καποια στιγμη να μαθει ο καταναλωτης/πελατης να αναλαβει και τις δικες του ευθυνες αν κανει κακη αγορα. Και τελος σε περιπτωση που δεν το εχουν καταλαβει ορισμενοι,το πραγματικο προβλημα στο gaming δεν ειναι ουτε στους επεξεργαστες,ουτε εν μερη στις μνημες.Το μεγαλο προβλημα αυτη την στιγμη ειναι στις καρτες γραφικων. Ελαχιστη σημασια εχουν πλεον οι επεξεργαστες απο τις πιο ανουσιες αγορες στο gaming κομματι ακριβως επειδη μπορεις να κανεις την δουλεια σου και με φθηνοτερο/παλιοτερο,μιας και ενα 6πυρηνο αγοραζεις και σταματας να ασχολεισαι για αρκετα χρονια. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Fulgore 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 minutes ago, Fulgore said: Strawman ησουν στο θεμα των Intel απο τις αρχες οταν ειχες αγορασει τοτε τον Ryzen 5 1600 και φυσικα ειχες πολλες φορες κραξει την ιντελ για τις τακτικες και νοοτροπιες.Ηξερες με λιγα λογια τι παιζει στον χωρο απο την εν λογω εταιρεια. Kαι επειδη "ηξερα" δεν μπορω να κραξω δηλαδη? Και οχι, δεν ηξερα, δεν αλλαζε καθε χρονο motherboards, ετσι δεν ειναι? Quote Τελικα αγορασες για δικους σου λογους τον 8700κ(παρολο που και οι περισσοτεροι σου ελεγαν να μην το κανεις),και τωρα κραζεις την ιντελ λογω νοοτροπιας(οποτε μας συμφερει βαζουμε την νοοτροπια?) Αφου πριν την εκραζα λογω νοοτροπιας και τωρα την κραζω λογω νοοτροπιας πως την βαζω οπου με συμφερει? Αφου και 2-3 βδομαδες πριν αγορασω εγραψα οτι αυτο που με κραταει ειναι οι τακτικες της Intel. Quote Αν ηθελες πχ 8πυρηνο γιατι δεν ειχες αγορασει εξ αρχης τον Ryzen 7?Και για αυτο η intel φταιει? Δεν ειπα ποτε οτι ηθελα 8πυρηνο, να σταματησει να αλλαζει τα mobos σαν τα πουκαμισα ζητησα. Quote Δεν φταιει η Ιντελ γιαυτο ουτε σε αναγκασε με το ζορι να αλλαξεις τον 1600 για 8700κ,ουτε σου εταξε πριν τον αγορασεις μεγαλη υποστηριξη στην πλατφορμα. Τωρα αυτα που γραφεις τα πιστευεις? Πρεπει να μου ταξει κατι για να μην κραξω / στραβωσω με κατι? Ουτε οτι θα δουελευει για παντα ο επεξεργαστης μου εταξε, οποτε αν αυριο πατησει ενα κουμπι και κανει αυτοαναφλεξη δεν χρειαζεται να την κραξω. Μαλιστα. Quote Και για την υδροψυξη που λες δεν ειναι τυχαιο που αρκετοι στις παλιες Corsair εβαζαν φανακια εξτρα της noctua.Ποτε η Η100i(και η Η110)δεν θεωρουνταν σιωπηλες/αθορυβες ψυκτρες με τα στοκ φανακια. Ενταξει, η ψυκτρα φταιει λοιπον. Ρε φιλε, δεν την αγορασα χτες. Ξερω αν ειναι αθορυβη η οχι. Ειχα πανω Ryzen στα 1.378Volt και fx κοντα στο 1.5 και δεν εβγαζε τσιμουδια. Στον i7 με 1.22 κανει σαν ελικοπτερο. Αν τωρα εσενα σου φαινονται φυσιολογικες οι θερμοκρασιες σε αυτες τις τασεις (και το -20 σε delid) τοτε okay, απλα διαφωνουμε. Quote Αγορασες ενα ρημαδο 6core/12 thread που φτανει μεχρι 5ghz για να παιζεις παιχνιδια σαν πιο βαρια χρηση. Τι περισσοτερο δηλαδη θελεις απο ενα επεξεργαστη,να ψηνει και καφε? Δεν νομιζω να εκφερα ποτε παραπονο για την αποδοση του 8700k. Κτηνος απο τα λιγα ειναι. Το οτι δεν ειδα τρελες διαφορες δεν το εγραψα σαν "παραπονο", απλα εξηγω το γιατι κατα την αποψη μου οι οποιες διαφορες στην αποδοση δεν αρκουν για να καλυψουν τα μειον κατα την δικη μου αποψη. Και τα μειον ειναι η παλι κατα την δικη μου αποψη εντελως ξεδιαντροπη τακτικη της Intel, σε ολα τα θεματα, οχι μονο στα motherboard. Στο Tim, στις ψυκτρες απτα lidl που δεν κρατανε συχνοτητες ουτε σε stock (ή ουτε εκει στα εταξε?), στο premium για unlocked κλπα. Απο αποδοση προφανως παραπονο δεν εχω 35 minutes ago, Zaknafein said: Αν νομίζεις ότι τέτοια διαφορά δεν "δικαιολογεί" να μην είναι εφικτό το backwards compatibility (ή να είναι τόσο μπελάς που να προτιμούν να το ακυρώσουν, αντί να το κάνουν με λίστες και την γνωστή συνέχεια...), εσύ έχεις το πρόβλημα και όχι η ιντέλα - η οποία στην τελική πιο πολλά τσιπάκια θα πουλούσε αν έδινε τους καφέδες σε Ζ170/Ζ270 και από αυτά βγάζει τα χοντρά $, όχι απ'τα chipset στις μητρικές. @patsakos. D Οχι, δεν νομιζω οτι δικαιολογει το να μην ειναι εφικτο το bc. Eκτος και αν το χειροτερο z370 εχει καλυτερα VRM's απο ενα μεσαιο z270 / 170 (ή και απτα αντιστοιχα χειροτερα) οποτε okay, αν αυτο ισχυει, εχεις δικιο. Να σου θυμισω οτι τα entry level z370 εχουν 4 φασεις και αυτες της πλακας. Σε καποιες απο αυτες τα VRMS δουλευουν στους 120-140. Ποσο χειροτερα ειναι τα z270 δηλαδη? 12 minutes ago, Fulgore said: Επισης και που κυκλοφορησαν οι φθηνοτεροι Ryzen παλι ο i7 7700k πουλαγε σαν ζεστο ψωμι στο high end gaming(και overclocking φανταζομαι)κοινο. Προφανως και η Ιντελ και καθε Ιντελ αξιζουν το δικο τους κραξιμο εκει που πρεπει,αλλα καποια στιγμη να μαθει ο καταναλωτης/πελατης να αναλαβει και τις δικες του ευθυνες αν κανει κακη αγορα. Ποιο high end gaming, εδω ατομα με 1060 μοστραρουν 480p 50% scaling benchmarks με τον i7 τους Και ναι, επειδη ακριβως πρεπει να αναλαβω τις ευθυνες μου, αυτο γραφω απο το 1ο post, εκανα λαλακια. Οχι λογω αποδοσης του επεξεργαστη ξαναγραφω για να μην παρεξηγηθω, αλλα λογω της Intel που μαμιεται. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από strawman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, strawman είπε Kαι επειδη "ηξερα" δεν μπορω να κραξω δηλαδη? Και οχι, δεν ηξερα, δεν αλλαζε καθε χρονο motherboards, ετσι δεν ειναι? Αφου πριν την εκραζα λογω νοοτροπιας και τωρα την κραζω λογω νοοτροπιας πως την βαζω οπου με συμφερει? Αφου και 2-3 βδομαδες πριν αγορασω εγραψα οτι αυτο που με κραταει ειναι οι τακτικες της Intel. Ειχε ταξει ποτε η intel μεγαλη υποστηριξη στις μητρικες οπως εκανε προσφατα η Amd?Οχι. Το γνωριζες αυτο(σε γενικες γραμμες)?Ναι Γιατι εγω οσους γνωστους μου εχω οι οποιοι αγοραζουν επεξεργαστες(εδω και χρονια και μαλιστα οι περισσοτεροι και φθηνοτερους) για παιχνιδια δεν καθονται να δινουν τοση σημασια σε αυτα τα πραγματα?Η μαλλον αφου αγοραζουν για παιχνιδια και τους υπερκαλυπτουν σε αυτο,για ποιο λογο να το κανουν κιολας? Δηλαδη αν καθομαστε στο Insomnia και κραζουμε μερα νυχτα θα αλλαξει κατι?Ποιο ακριβως ειναι το νοημα?Η μηπως αυτο ειναι που γραφουν ορισμενοι οτι ''εγω ασχολουμαι με τα της τεχνολογιας''. Ειμαι στο forum τοσα χρονια και αυτο που βλεπω ειναι μια ζωη γκρινια για τα παντα. Την μια μας εφταιγε πιο παλια η Ιντελ που εβγαζε επεξεργαστες καθε χρονο τους ιδιους(καθε χρονο κραξιμο απο τα ιδια ατομα)με νεες μητρικες,την αλλη με τους παλιους fx που στα παιχνιδια δεν τα πηγαιναν καλα και εκαιγαν πολυ,την αλλη με τους Ryzen που δεν εχουν υψηλα ρολογια,την αλλη με τους καφεδες και την παστα που εχουν. Αγοραζει λεει ο αλλος επεξεργαστη(και συστημα)για παιχνιδια και τον περισσοτερο χρονο τον σπαταλαει κραζοντας μια εταιρεια σε ενα forum.Και ποιο ειναι το αποτελεσμα?Να κλειδωνονται θεματα και να πεφτουν ban σε χρηστες. Ο μονος λογος που προσωπικα ακομα γραφω στο θεμα αυτο ειναι γιατι δεν εχουν βγει οι καρτες γραφικων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strawman Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Σε θεμα με επεξεργαστες ρε fulgore τι θες να συζητησουμε, για μετοχες? Για τα cryptos? Η μηπως να γραφουμε μονο τα θετικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, strawman είπε Σε θεμα με επεξεργαστες ρε fulgore τι θες να συζητησουμε, για μετοχες? Για τα cryptos? Η μηπως να γραφουμε μονο τα θετικα? Αν δεν εχεις κατι ουσιωδες να συζητησεις,απλα δεν συζητας. Δεν ειναι δα και κατι το δυσκολο. Επισης δεν ειπε κανεις να γραφουμε μονο τα θετικα. Αλλα αυτα για την Intel κυριολεκτικα τα διαβαζω 5χρονια.Και εγω την εχω φυσικα κραξει για διαφορες τακτικες(αν κανεις εσυ παραπονα για την θερμικη αποδοση του 8700κ που φτανει αυτα τα ρολογια και ειναι και 6πυρηνος,σκεψου τι επρεπε να ελεγα εγω πιο παλια που ειχα haswell που ουτε στα 4.5δεν πηγαινε?)γιαυτο και δεν ξανααγορασα 4πυρηνο απο αυτην ποτε,αλλα απο ενα σημειο και μετα καταναει βαρετο και ανουσιο. Ηθελα να αγορασω το 2017 επεξεργαστη και δυστηχως για αλλη μια φορα μου εδινε τον καλυτερο δυνατο χωρις να χρειαστει να περιμενω 2χρονιες για να δω κατι αντιστοιχ απο την αλλη μερια. Οπως λεει και ο Daydreamer,μπορουσα να διαθεσω τα χρηματα για το καλυτερο δυνατο,τα εδωσα,τελειωσε. Και εστω οτι η Intel βγαζει 8πυρηνο οπως ειπε ο nisiotis πιο πισω,και τι εγινε?Εδω ο 8700κ ειναι αχρηστος για gaming,ο 8πυρηνος τι παραπανω θα προσφερει ο 8πυρηνος?Παραπανω πυρηνες για να λεμε στους αλλους οτι εχουμε καλυτερο επεξεργαστη επειδη εχει παραπανω πυρηνες? Μετα μαρεσει που ορισμενοι χρηστες λενε συνεχεια το γνωστο''χαρειτε τα εργαλεια που εχετε''και μετα απο λιγο παλι τα ιδια γραφονται.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, patsakos. D είπε Να ρωτησω κατι αυτοι που περσυ τετοιο καιρο πηραν 7700κ δεν θα νοιωθουν μ@λ@κεσ με την πολιτικη της intel????????? Γιατί να νιώθουν μαλακες? Έχουν τον δεύτερο καλύτερο gaming επεξεργαστή και είναι καλυμμένοι για 3 4 χρόνια ακόμα. Δηλαδή εμείς που δώσαμε 410 για τον 8700k και τώρα έχει 320 είμαστε μαλακες? Τους αγοράσαμε και τους χαιρόμαστε από την πρώτη μέρα και ειδικά σε gaming σιγά σιγά θα αξιοποιούνται όλο και περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που έχουν γράψει ''Αγοράστε AMD να αυξηθεί το market share να βάλουν μυαλό Intel/NVIDIA''. Λες και τα 10-20-50 άτομα του insomnia θα αλλάξουν κάτι στο market share των εταιρειών, just lol.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Έντονος προβληματισμός για τους 8700Κ βλέπω στο thread...... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από BabisTs 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 21 λεπτά πριν, BabisTs είπε Έντονος προβληματισμός για τους 8700Κ βλέπω στο thread...... Δεν τραβάνε ρε συ για αυτό αν δεν έχεις έναν 9700k στα 6ghz παιχνίδια δεν παίζεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Εγώ βλέπω γκρίνια και κράξιμο έτσι για να χουμε να λέμε . Γνωστά τα "προβλήματα " και χιλιοειπωμένα. Οι ιντελ και συγκεκριμένα ο 8700K,όπως και οι προηγούμενοι αντίστοιχοι (7700K κλπ),ηταν και είναι τοπ σε χρήση gaming. Όποιος θέλει το απόλυτο και έχει και αντίστοιχο hw και οθόνη,πάει εκεί . Για τους υπόλοιπους με 60Hz οθόνες και mid gpus,ένας ryzen η ένας κλειδωμένος Intel,είναι υπεραρκετοι. Όποιος θέλει πυρήνες για δουλειά ή all around χρήση ας πάρει ryzen. Λοιπόν χωρίς να θέλω να πω πως η ιντελ είναι σωστή,ας μην γκρινιάζουμε για τα ίδια και τα ίδια γνωστά. Στην τελική όποιος πήρε 8700k για να είναι τοπ σε παιχνίδια και έχει θέμα με θερμοκρασίες,(το ήξερε και από πριν).και δεν κάνει delid για να μην ρισκάρει την εγγύηση .ε ας παίξει κι με 200mhz κάτω. Πάλι τοπ θα είναι. Όσοι πάλι τον πήρατε για να έχετε το "καλύτερο " ,ας προσεχατε. Τσάμπα γκρινιάζετε. Όποιος θέλει upgradable chipset ας πάρει amd. Το νόημα είναι ότι λύσεις υπάρχουν για όλους .Δεν πέσαμε από τα σύννεφα τώρα με την ιντελ,επειδή θα βγάλει καινούριο chipset. Γνωστό κι αυτό. Κοιτάτε να κάνετε "σωστές " αγορές για να μην γκρινιάζετε μετά και να χαίρεστε τα συστήματα. Έτσι κι αλλιώς είναι ακριβό το σπορ και σε βάθος χρόνου όλοι είμαστε χαμένοι. Άμα είναι να σας χαλάει κάντε κάτι άλλο,πάρτε ένα σκύλο πχ Αυτά,καλή συνέχεια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 29 minutes ago, BabisTs said: Έντονος προβληματισμός για τους 8700Κ βλέπω στο thread...... Ο μόνος μου προβληματισμός σχετικά με τον 8700Κ είναι τα temps γι' αυτό θα φάει και delid..Κατά τα άλλα δεν πρόκειται να ασχοληθώ με αλλαγή CPU πριν βγουν οι DDR5 και το νέο arch. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις