Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Γιατι εκλεισε το προηγουμενο θεμα? Δεν εχουμε καπου να γραψουμε. Λοιπον οπως ειχα γραψει ειχαν την cpu στα 4.8 με 1.18vcore και llc 5 το οποιο ομως εριχνε τα volt στα 1.164 και σε ζορια αρχιζαν τα σκαλωματα. Το πηγα στα 1.20 με llc 7 και στο peak παει μεχρι 1.216vcore και απο τοτε σκαλωμα δεν ειδα. Ταυτοχρονα χρησιμοποιω 6threads σε mining εχω 15 tabs σε chrome και παιζω και cemu η syndicate και δεν εχω ουτε σκαλωμα. Θερμοκρασιες 70 77 σε 80-85% usage. Σκυλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βγήκαν και νέα bios χτες για τις Asus. Asus ROG MAXIMUS X CODE Bios Version 1003 Asus ROG MAXIMUS X HERO Bios Version 1003 Asus ROG MAXIMUS X HERO WiFi AC Bios Version 1003 Asus ROG STRIX Z370-H GAMING Bios Version 1003 Asus ROG MAXIMUS X FORMULA Bios Version 1003 Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Το περασα πριν λίγο στην prime A διορθώσεις στο microcode λογικά για το meltdown είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δεν αναφέρουν πουθενά για αλλαγή στο microcode. Μόνο: Improve system performance. Improved DRAM compatibility Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Αλλαγή στο microcode γράφει παρακατω πάντως Και τσέκαρε ένας χρήστης για το infection και όλα δείχνουν κομπλέ μετά από το firmware μαζί με το patch της ms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Χμμμ..Άλλο bios έχει αυτή ''0606'' όταν αυτές που αναφέρω πάνω είναι στο ''1003''. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, Psycho_Warhead είπε Χμμμ..Άλλο bios έχει αυτή ''0606'' όταν αυτές που αναφέρω πάνω είναι στο ''1003''. Το 0606 είναι το official σε beta στάδιο είναι στο 5605 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FeelsBadMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Με Maximus X Hero ειμαι ακομα σε 0802 Bios Version. Απ' οσο ξερω τα saved OC profiles χανονται καθε φορα οταν flashareis οποιoδηποτε new version, ετσι δεν ειναι? Θα χαθουν και τα current settings που εχω? Επισης ειδα πως ακομα και save σε external device να τα κανεις, μπορουν να διαβαστουν μονο απ'την ιδια BIOS version. Παντως με CMOS Clear τα saved profiles δεν χανονται, το εχω checkarei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μπαίνουν default ναι 1 λεπτό υπόθεση είναι να τα ξανά κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FeelsBadMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ισχυει. Τα OC settings και λιγοτερο απο λεπτο, τα fan curves ισως ειναι λιγο μπελας, αλλα ευτυχως που υπαρχει και manual input για low/mid/high temp αντιστοιχει συγκεκριμενο ποσοστο, αλλιως θα καθομασταν να συγκρινουμε τα fan curves απο τα screenshots να δουμε αν ταιριαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα στην παρεα. Και αφου καναμε την αναβαθμιση στο τελευταιο BIOS και περασαμε ξανα OC settings, με το update των windows για τους αρρωστους επεξεργαστες τι κανουμε; Το κανουμε το update ή κανουμε τα στραβα ματια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Εγω εκανα τελικα ενα γρηγορο format σε μια ωριτσα ειχα ετοιμο στημενο υπολογιστη χωρις κανενα θεμα. Περασμενα και το update της MS και το bios με τις microcode αλλαγες. Με specucheck βγαζει τα παρακατω: Τωρα αν ειμαστε προστατευμενοι δεν γνωριζω εκεινο που εχει κοκκινο δεν ξερω τι ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Φορματ γιατι; Το specucheck πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο να το τρεξει γιατι εμενα δεν μου το ανοιγει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, kaklikos είπε Φορματ γιατι; Το specucheck πρεπει να κανω κατι ιδιαιτερο να το τρεξει γιατι εμενα δεν μου το ανοιγει! Δεν ξερω τι εγινε αλλα μολις περασα firmware bios μαζι με το patch βαρυνε το συστημα απο το πουθενα. Ευτυχως ολα τα παιχνιδια τα εχω περασμενα στον αλλο σκληρο οποτε σε λιγη ωρα περασα τα windows καθαρα και πετανε οπως στην αρχη. Το specucheck το βαζεις στο C: και τρεχεις cmd με c:/specucheck.exe Θα στο τρεξει κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heybro Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Με το νέο firmware σαν να βλέπω μεγαλύτερες θερμοκρασίες. Με 6 threads mining και παιχνίδι πριν έπαιζα σε 70 75 τώρα πάει και 78 79 κάποιες φορές. Με 10 threads σε mining που ξεσκιζουν τον επεξεργαστη είδα μέχρι 89 σε ένα core. Μιλάμε για 1.2vcore με peak 1.246 με llc 7. Δεν μπορώ να φανταστώ τι γίνεται στα 1.3 και πάνω Vcore χωρίς delid. Σε performance mode η ψυκτρα έχω 2 3 βαθμούς λιγότερο. Όλα αυτά με το νέο firmware μαζί με το patch της ms. Σπάνια φυσικά να κάνω mining με πάνω από 6 threads οπότε παίζω 70 75. Με tjmax 105 πάντως και τόσο χαμηλό Vcore άδικα ανησυχώ θεωρώ όταν το default της asus με MCE είναι πάνω από 1.3vcore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις