Green Dragon Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλή χρονιά φίλοι μου. Σήμερα δέχτηκα μία πρόταση από την Vodafone home. Συγκεκριμένα μου πρότειναν να μου στείλουν εντελώς δωρεάν τον εξοπλισμό ( αποκωδικοποιητή ), με τον οποίον θα έχω πρόσβαση σε 50 θεματικά κανάλια (π.χ. Discovery ), διάφορες δημοφιλείς σειρές και την ταινιοθήκη της με 1000 ταινίες για ελεύθερη κατά βούληση παρακολούθηση. Εκεί που πληρώνω 23 ευρώ, για τις συνηθισμένες παροχές, μου προσφέρει το συνολικό πακέτο στα 29 ευρώ για δύο χρόνια συμβόλαιο. Το πιό κουφό που άκουσα είναι ότι θα έχω κάθε μήνα μια 10ευρη επιταγή για supermarket!!!!! Ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται;;;;;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Πες να σου στειλουν το συμβόλαιο να το διαβασεις 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Σημαντικο να μαθεις ποσο παει η τιμη μετα τα 2 χρονια. Αν παει 55-60 ευρο δεν ξερω κατα ποσο αξιζει.Εκτος αν εχεις ορεξη στα 2 χρονια να ψαχνεις παροχους αν δεν κανουν αυτοι αλλη προσφορα. 1
bill2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 απο όσο ξέρω είναι κουπόνια και μπορει να είναι προσφορά μόνο για εσένα για να μην φύγεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα