Προς το περιεχόμενο

Gaming chair Αrozzi Enzo 135€~Υου.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, mavericksama said:

Για προσφορές μπήκα, με νέα καρέκλα θα φύγω.

Καλές οι καρέκλες στα site, αλλά ξέρετε που μπορούμε να τις "κάτσουμε";

(Την Formula DXRacer και την Nitro 550). Αυτή η κούρμπα που κάνει στο ύψος των ώμων με ανησυχεί για το αν χωράω!

Κοίτα στα internet cafe της περιοχής σου. Συνήθως τα "μεγάλα" ονόματα έχουν dxracer ή κάτι ανάλογο.

Έχω φίλο που έβαλε 70 dxracer formula στο cafe του το καλοκαίρι του 2016 και παρόλο που χοροπηδάνε πάνω τους τα πιτσιρίκια όλη μέρα, είναι σε καλή κατάσταση όλες τους.
Άσε που έχουν ανταλλακτικά διαθέσιμα. (Προσωπικά formula δεν θα έπαιρνα, είναι εντελώς "low end", με "απλό" μηχανισμό)

Η διαφορά στις καρέκλες αυτές (250 ευρώ+) είναι στον μηχανισμό τους, την ποσότητα/ποιότητα αφρολέξ και στην ποιότητα κατασκευής. Αν παρατηρήσεις προσεκτικά τις φωτογραφίες θα δεις ότι οι "απλές" dxracer/noble/secretlab/etc έχουν "μονό" μηχανισμό κάτω από την καρέκλα, με έναν μοχλό ρύθμισης.

Ενώ αυτές που παίζουν από 300+  έχουν διπλό μηχανισμό, που κάνει tilt όχι μόνο την πλάτη, αλλά και την βάση της καρέκλας. Αυτό είναι σημαντικό για την σωστή στάση του σώματος και για να μην κουράζονται τα πόδια μετά από πολύωρη χρήση.

Την διαφορά την είδα στο ίντερνετ καφέ του φίλου, έχει πάρει καμιά 10αριά King από dxracer πάλι και η διαφορά είναι αισθητή! Πιο άνετη, πιο στιβαρή κτλπ. 

Αν παρατηρήσεις στο twitch π.χ πολλοί πάνε σε secretlab πλέον, λόγω του έξτρα μηχανισμού για στήριξη της μέσης αντί για το μαξιλαράκι που έχουν όλες πλέον.

Αν έχεις μεγάλη πλάτη, να μετρηθείς. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν οδηγούς και προτεινόμενο βάρος/ύψος για την κάθε καρέκλα. π.χ. https://secretlab.eu/pages/resources

Ξέρω πως το σκέφτεσαι. Και μένα πολλά μου φάνηκαν τα 350 που έδωσα, αλλά όταν μετά από 2 μέρες σταμάτησα να "πιάνομαι" και να πονάω στην πλάτη και την μέση τότε άλλαξα γνώμη.

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα την nitro 550 και την συναρμολογησα σε 45 λεπτά περίπου. Μια ερώτηση

το πάνω μέρος απλά έρχεται και κάθεται στη μύτη που έχει η μπουκάλα στο κάτω μερος; Ούτε κουμπώνει ούτε βιδώνει να γίνει κάτι εννιαίο? Αμα την τραβήξω απλά με δύναμη προς τα πάνω χωρίζεται πάλι στα 2; Έτσι ειναι σε όλους?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Passionate είπε

Παρέλαβα σήμερα την nitro 550 και την συναρμολογησα σε 45 λεπτά περίπου. Μια ερώτηση

το πάνω μέρος απλά έρχεται και κάθεται στη μύτη που έχει η μπουκάλα στο κάτω μερος; Ούτε κουμπώνει ούτε βιδώνει να γίνει κάτι εννιαίο? Αμα την τραβήξω απλά με δύναμη προς τα πάνω χωρίζεται πάλι στα 2; Έτσι ειναι σε όλους?

Η μπουκάλα σφηνώνει (κουμπώνει) από τη μία στην βάση του καθίσματος και από την άλλη στη βάση των ποδιών αντίστοιχα.

Δεν βιδώνει, απλά κουμπώνει και με το βάρος σου όταν κάτσεις θα μείνει εκεί για πάντα, εκτός και αν θέλεις εσκεμμένα ο ίδιος να την αφαιρέσεις κάποια στιγμή (π.χ για να την αντικαταστήσεις).

Έτσι γίνεται σε όλες τις καρέκλες που έχω δεί και σε αυτή φυσικά.

Καλορίζικη, να την χαρείς!

Υπόψη σε όποιον ενδιαφέρεται η πράσινη Genesis Nitro 550 πλέον σε προσφορά στα 159€ στο τωρινό newsletter (10 ευρώ φθηνότερα από όσο πήρα εγώ την κόκκινη σε Crazy Sundays):

http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-180106_45121?&utm_campaign=newsletter180106&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other

Καλό είναι να ανοιχθεί και νέο θέμα στις προσφορές καθώς είναι η χαμηλότερη τιμή για την συγκεκριμένη και είναι πολύ καλή περίπτωση σε αυτά τα χρήματα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...