panoc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, scullyist είπε Κάτι δεν πιάνω, έχω περιπτώσεις που δεν είναι το ιδιο αντικείμενο , π.χ. αλλάζοντας χρώμα στους τίτλους του νήματος, η αλλαγή αφορά/εφαρμόζεται και στα λινκ που βρίσκονται μέσα στα ποστ. Αν εγώ θέλω άλλο χρώμα στα λινκ, πρέπει να βρω το ips που αφορά μόνο τα λινκ; Θα το πω απλα, παλι καποιος με περισσοτερες γνωσεις ισως ειναι κατατοπιστικος. Αυτο γινεται γιατι το χρωμα των τιτλων και το χρωμα των λινκ ειναι το ιδιο "γενικο" αντικειμενο. Θα πρεπει εφοσον θες διαφορετικο χρωμα να βρεις το element που αντιστοιχει σε αυτο που θες να αλλαξεις να προσθεσεις το τιτλο του στο script Και να προσθεσεις τις παραμετρους που θες. Το θεμα ειναι οτι πχ ενα λινκ που ποσταρω πχ εγω εχει διαφορετικο κωδικα απο το ιδιο λινκ που θα ποσταρει ενας admin γιατι τα ποστ των admin ειχουν διαφορετικο "id" απο τα ποστ των μελλων. Γινεται ακομα πιο περιπλοκο οταν προσθεσουμε αρθρα/νεα/ερωτησεις κλπ.
scullyist Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Nομίζω κατάλαβα τι λες ως προς το "γενικό αντικείμενο"...σύνδεσμος είναι και ο τίτλος του νήματος, σύνδεσμος και το απλό λινκ που γράφει κάποιος στο ποστ... γίναμε μαλλιά κουβάρια... οκ, συμβιβασμοί εν όψει λοιπόν, η εναλλακτική -να κάτσω να μελετήσω περαιτέρω- δεν με ψήνει. Eυχαριστώ και πάλι. eta: το inspect στον chrome το βρήκα λίγο πιο εύκολο, από εκεί πέρα από το Highlight του html, με το τικ που έχει για να εμφανίζεις/κρύβεις το στοιχείο και τον κώδικα, βλέπεις πιο άμεσα αν έχεις το σωστό και τσιμπάς απευθείας ips+κώδικα. Or so I think, μέχρι στιγμής :/ Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2018 από scullyist
panoc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα, ανεβηκε νεο update που περιλαμβανει στη μορφοποιηση pinned μηνυματα., λινκ στη πρωτη σελιδα.
panoc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Ανεβηκε νεο update με μικρες διορθωσεις στις αγγελιες. 1
scullyist Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν πολλοί όπως εγώ, αλλά ένα ψιλολόι που με ξεβόλεψε στο καινούριο, ήταν πως φαινόταν να είναι εξαφανισμένη η θέαση της τελευταίας ανάρτησης στο hovercard. Τελικά είναι εκεί, αλλά "κρυμμένη" επειδή έχουν το κείμενο λευκό σε λευκό φόντο (και αντίστοιχα όταν το πατάς, "εξαφανίζονται" τα της πρώτης ανάρτησης ) Aπλά heads up αν θέλετε να το στρώσετε Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από scullyist 2
panoc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 22 λεπτά πριν, scullyist είπε Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν πολλοί όπως εγώ, αλλά ένα ψιλολόι που με ξεβόλεψε στο καινούριο ήταν πως φαινόταν να είναι εξαφανισμένη η θέαση της τελευταίας ανάρτησης στο hovercard. Τελικά είναι εκεί, αλλά "κρυμμένη" επειδή έχουν το κείμενο λευκό σε λευκό φόντο (και αντίστοιχα όταν το πατάς, "εξαφανίζονται" τα της πρώτης ανάρτησης ) Aπλά heads up αν θέλετε να το στρώσετε Ωραιος ! Ανεβασα και fix για το Blue theme, Οπως παντα για τη τελευταια εκδοση, τα λινκ ειναι στο πρωτο ποστ της πρωτης σελιδας.
White Wolf Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, scullyist είπε Δεν ξέρω αν το χρησιμοποιούν πολλοί όπως εγώ, αλλά ένα ψιλολόι που με ξεβόλεψε στο καινούριο, ήταν πως φαινόταν να είναι εξαφανισμένη η θέαση της τελευταίας ανάρτησης στο hovercard. Τελικά είναι εκεί, αλλά "κρυμμένη" επειδή έχουν το κείμενο λευκό σε λευκό φόντο (και αντίστοιχα όταν το πατάς, "εξαφανίζονται" τα της πρώτης ανάρτησης ) Aπλά heads up αν θέλετε να το στρώσετε Η προχειροτητα σε ολο της το μεγαλειο...ωραιος φιλε.
panoc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Νέα έκδοση με διάφορες βελτιώσεις. καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org
panoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 17 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε Μου δείχνει ότι ήδη είναι installed. Δε σου βγαζει επιλογη για "Update Style" ?
panoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Νέα έκδοση με βελτιώσεις, μεταξυ αλλων αλλαξε το πρασινο χρωμα στα κουμπια* καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org *εαν υπαρχουν κουμπια ακομα πρασινα παρακαλω στειλτε μου λινκ απο τη σελιδα για να τα διορθωσω
panoc Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, panoc είπε Νέα έκδοση με βελτιώσεις, μεταξυ αλλων αλλαξε το πρασινο χρωμα στα κουμπια* καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org *εαν υπαρχουν κουμπια ακομα πρασινα παρακαλω στειλτε μου λινκ απο τη σελιδα για να τα διορθωσω Και ενα ακομα minor update γιατι ειχα ξεχασε τα πρασινα κουμπια στη λιστα προσ. μηνυματων. καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org 1
BlueBlood7 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, panoc είπε Δε σου βγαζει επιλογη για "Update Style" ? Όχι δεν έβγαζε. Το πρώτο που έβαλες σήμερα ήταν οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα