White Wolf Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, panoc είπε Θα το σενιαρουν καποια στιγμη και δε θα ειναι απαραιτητο το theme, πιστευω. Δεν ξερω τι θα κανουν και αν θα το κανουν αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι αμα δεν υπηρχες εσυ και το theme σου πολλοι χρηστες δεν θα μπαινανε καν στο φορουμ ολες αυτες τις μερες.... 1
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πλεον εχουμε ακουμπησει ταβανι εμφανισιακα .Λειπει μονο ο πυτζαμας .Δυσκολο ε ? 1
panoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δυσκολο να τον βαλω εκει που ηταν, μπορει να μπει στο logo αλλα ο χωρος ειναι πολυ μικρος και γινονται ολα μικροσκοπικα.
Federacion Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Είναι πραγματικά υπέροχο!!! Μπράβο, εξαιρετική δουλειά. Πλέον δεν καταλαβαίνεις σχεδόν ότι έφυγες από το παλιό!! Ευχαριστούμε Πάνο! 1
nikοs Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Panoc είσαι αστέρι πραγματικά! Έκανες τρομερή δουλειά και μπράβο σου!!!! Προσωπικά βρίσκω αδύνατη την χρήση του φόρουμ χωρίς το σκριπτάκι σου, αλλά κάτσε μη τα λέω δημόσια αυτά γιατί θα με κατηγορήσουν πως σπέρνω τον πανικό... Btw αν καταφέρεις και βάλεις και τον κοιμισμένο τύπο πίσω στην θέση του θα μας κάνεις ακόμα πιο χαρούμενους...Αν πάλι δεν γίνεται δεν πειράζει και όλα αυτά ήταν ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΡΟΣΔΟΚΙΏΝ!!!! 3
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, panoc είπε Δυσκολο να τον βαλω εκει που ηταν, μπορει να μπει στο logo αλλα ο χωρος ειναι πολυ μικρος και γινονται ολα μικροσκοπικα. Βαλτον να καθεται στα δεξια, εκει που λεει ξεκνηστε ενα νεο θεμα, σιγα .Ηταν ωραιος ο μπαγασας Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από bluesattack
panoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, panoc είπε Καλημερα, νεο update μεταξυ αλλων αλλεξa το logo και επεστρεψε το παλαιο αλλαξε η σελιδα των αγγελιων για λιγοτερο scrolling διαφορες διορθωσεις οπως παντα καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org εαν θελετε μικροτερο πλατος στο φορουμ εγκαταστηστε αυτο Insomnia.gr Navy Blue- Old Width | Userstyles.org και εαν θελετε ολα τα λινκ να ανοιγουν στο πρωτο μη αναγνωσμενο μηνυμα αυτο http://www.insomnia.gr/forums/topic/666018-greasemonkey-script-για-τη-σελίδα-followed-για-μετάβαση-στο-τελευταίο-μη-αναγνωσμένο-μήνυμα/ Ανεβασα ενα ακομη update που διορθωνει καποιες ατελειες του πρωϊνου. οπως παντα καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Blue Theme - main site | Userstyles.org Insomnia Navy Blue Theme - Forum | Userstyles.org
parsifal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Πάνο, γιατί 3 διαφορετικά scripts; Παίζοντας λίγο με το Stylus, βλέπω ότι υποστηρίζει: 1. Preprocessor για stylus-lang με χρήσιμα πράγματα όπως conditionals και functions: http://stylus-lang.com 2. Variables για user-selectable config options Μπορώ να ανεβάσω μερικά παραδείγματα για τα παραπάνω ή και να βοηθήσω ενεργά αν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμάζεμα.
BlueBlood7 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Το χρώμα που υπάρχει στις παρεθέσεις είναι χάλια. Δεν ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα χρώματα. Γιατί το άλλαξες? Το γκρι ήταν εξαιρετικό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εγώ σίγουρα προτιμώ αυτό το χρώμα στις παραθέσεις πάντως, οπότε μια ψήφος σε αυτό.
panoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, parsifal είπε Πάνο, γιατί 3 διαφορετικά scripts; Παίζοντας λίγο με το Stylus, βλέπω ότι υποστηρίζει: 1. Preprocessor για stylus-lang με χρήσιμα πράγματα όπως conditionals και functions: http://stylus-lang.com 2. Variables για user-selectable config options Μπορώ να ανεβάσω μερικά παραδείγματα για τα παραπάνω ή και να βοηθήσω ενεργά αν υπάρχει ενδιαφέρον για συμμάζεμα. Να το πω απλα... η σχεση μου με web development ειναι τοση οση ενος χασαπη που μολις αρχισε να διαβαζει "ΠΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΑ" με την αεροναυπηγικη Κοινως η πρωτη φορα που ασχοληθηκα με css ειναι πριν 10 μερες οταν αποφασισα να φτιαξω κατι που με βολευει. Οτι εχω φτιαξει ειναι μπαινοντας στο w3school και διαβαζοντας τι κανει η καθε παραμετρος Οποτε 1 & 2 ειναι απλα κινεζικα Το ξεκινησα σε 2 μερη γιατι πιστευα οτι θα μου ειναι πιο ευκολο να το διαχειριστω... Δεν εχω κανενα θεμα να βοηθησεις, ισα ισα. Α, τα βασικα για το theme ειναι 2, το 3ο ειναι απλα για οσους θελουν να ειναι λιγοτερο φαρδυ το φορουμ. Δεν ειναι μερος του theme και δεν χρειαζεται το theme για να δουλεψει. 1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε Το χρώμα που υπάρχει στις παρεθέσεις είναι χάλια. Δεν ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα χρώματα. Γιατί το άλλαξες? Το γκρι ήταν εξαιρετικό. Το ειχα υποψη οτι μπορει σε καποιους να μην αρεσει, αλλα οπως πει πρωτα κοιταω το λειτουργικο μερος και κυριως τα ματια μου (καθως εχω θεμα με δαυτα). το γκρι ηταν ομορφο αλλα με κουραζε περισσοτερο. Μπορει πολυ ευκολα να το αλλαξεις ανοιγοντας το style του forum και πας στη γραμμη 309 , αλλαζεις το ebeaddc2 με το hex του χρωματος που σου αρεσει. 1 ώρα πριν, Praetorian είπε Εγώ σίγουρα προτιμώ αυτό το χρώμα στις παραθέσεις πάντως, οπότε μια ψήφος σε αυτό. Και εγω περα απο τη λειτουργικη, προτιμω και την αισθητικη, ξεχωριζουν πιο ευκολα οι παραθεσεις. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από panoc 3
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ποιο ειναι το χρωμα στις παρενθεσεις ? Γιατι εμενα ακομα γκρι το βγαζει
panoc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, bluesattack είπε Ποιο ειναι το χρωμα στις παρενθεσεις ? Γιατι εμενα ακομα γκρι το βγαζει Ποτε εκανες τελευταια φορα update?
bluesattack Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Ολα τα εχω κανει και το το τελευταιο. Οταν λεμε παρενθεση εννουμε το χρωμα που εχει οταν κανεις παρενθεση το μυνημα ενος αλλου , ετσι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα