Mene Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, μετά το μήνυμα του Nyxtopouli το παρατήρησα κι εγώ χθες, σε μένα δεν εμφανιζόταν ούτε ο insomniac και σε δοκιμή να πάω απευθείας στο αρχείο, έπαιρνα 404 - Not found. Πλέον λειτουργεί και πάλι τέλεια, ευχαριστούμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Γνωρίζω ότι έχω δυσχρωματοψία, αλλά τελικά μάλλον δεν φταίει αυτό. Παρακάτω στο επισημασμένο σημείο λείπουν όλες οι κατηγορίες: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Τέρης Α. είπε Γνωρίζω ότι έχω δυσχρωματοψία, αλλά τελικά μάλλον δεν φταίει αυτό. Παρακάτω στο επισημασμένο σημείο λείπουν όλες οι κατηγορίες: Εχεις δικιο, δεν εχω ασχοληθει καθολους με το τμημα των clubs, ασχοληθηκα μονο σε οτι με ενδιεφερε μιας και οπως εχω ξαναπει δε θα μπω στη διαδικασια για ολικο overhaul, βασικα δε βρικσω καν που ειναι το λινκ για να μπω στα clubs 😛 Μπορεις να μου δωσεις link ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Κι εγώ όπως φαίνεται έχω να μπω μήνες https://www.insomnia.gr/clubs/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2021 Στις 27/2/2021 στις 8:27 ΜΜ, Τέρης Α. είπε Γνωρίζω ότι έχω δυσχρωματοψία, αλλά τελικά μάλλον δεν φταίει αυτό. Παρακάτω στο επισημασμένο σημείο λείπουν όλες οι κατηγορίες: sorry για τη καθυστερηση, fixed. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καινούριες περιπέτιες... Όπως βλέπετε στα πλάγια και από κάτω έχει προστεθεί μία παχιά άσπρη γραμμή, στις αγγελίες δε χάνεται η στοίχηση. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Καινούριες περιπέτιες... Αν ήμουν ο Κοκκινόπουλος θα έλεγα: ''μια λεπτη, κόκκινη γραμμή'', όμως δεν είμαι! Όπως βλέπετε στα πλάγια και από κάτω έχει προστεθεί μία παχιά άσπρη γραμμή, στις αγγελίες δε χάνεται η στοίχηση. το χρωμα θα το φτιαξω ευκολα, η στοιχηση στις αγγελιες δεν ειναι δικο μου προβλημα, ειναι του φορουμ. προτιμω να περιμενω μεχρι να τελειωσουν οτι αλλαγες ειναι να γινουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Κάνατε κάποια αλλαγή ή διορθώθηκε από το site; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Κάνατε κάποια αλλαγή ή διορθώθηκε από το site; κουρτίνα no2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2022 Ενημερωθηκε για τις προσφατες αλλαγες στο site. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nyxtopouli Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Καλημέρα! Εδώ και κάποιο καιρό δεν λειτουργούν πλέον το παλαιό logo, ο insomniac και πιθανόν και κάτι ακόμη που μου διαφεύγει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Nyxtopouli είπε Καλημέρα! Εδώ και κάποιο καιρό δεν λειτουργούν πλέον το παλαιό logo, ο insomniac και πιθανόν και κάτι ακόμη που μου διαφεύγει τώρα. Και τα 2 λειτουργουν κανονικα σε εμενα, τα λινκ στις εικονες ειναι ενεργα κανονικ και δοκιμασα και με νεο προφιλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στον τον chrome android τα γραμματα ειναι ψειρες Αν πας και τα μεγαλωσεις απο τις ρυθμισεις στα αλλα sites γινοται τεραστια Στον Firefox υπαρχει προσθετο Stylous - Stylish Εκανα εφαρμογή το στυλ μαζι με dark mode και άλλαξα το background σε μαύρο και είναι οκ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2022 από adi32 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_shadow Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 @panoc βλεπω τα χρωματα τα παιξανε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2023 40 minutes ago, john_shadow said: @panoc βλεπω τα χρωματα τα παιξανε λιγο καλησπέρα δεν ασχολουμαι πλεον με το site. δυστυχως. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα