villasg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικα δουλευει με το script οταν πατας πανω , αλλα δεν δουλευει οταν πατας το ροδακι στο ποντικι να ανοιξει δλδ σε αλλη καρτελα ή οταν πατας δεξι κλικ και επιλεγεις ανοιγμα σε αλλη καρτελα . Στις 1/12/2020 στις 9:49 ΜΜ, villasg είπε Παιδες εγω κανω μ@@κια ή παιζει κατι αλλο . Πριν την αναβαθμιση , πατωντας στην ροη που μου φερνει ολες τα ενημερωμενα νηματα μου εφερνε μονο το τελευταιο ποστ και πατωντας εκει με πηγαινε στο 1ο μη αναγνωσμενο . Τωρα φερνει ολα τα νεα ποστ στο καθε νημα , και πατωντας πανω σε παει στο 1ο ποστ του νηματος .... φτιαχνει ?? Στις 3/12/2020 στις 9:56 ΠΜ, panoc είπε Καλημερα, τι να σου πω, εμενα λειτουργει κανονικα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από villasg
panoc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, villasg είπε Τελικα δουλευει με το script οταν πατας πανω , αλλα δεν δουλευει οταν πατας το ροδακι στο ποντικι να ανοιξει δλδ σε αλλη καρτελα ή οταν πατας δεξι κλικ και επιλεγεις ανοιγμα σε αλλη καρτελα . Σε εμενα δουλευει κανονικα σε ολες τις περιπτωσεις. Αλλά υπαρχει η πιθανοτητα να ακολουθεις λινκ εκτος των κανονων του script. Δωσε μου ενα λινκ απο πιο θεμα δε λειτουργει και απο που του εκανες "κλικ" να το ανοιξει. πχ για το παρον θεμα κατι σαν forum0>troubleshooting->link ή ροη->λινκ
villasg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 **/forums/topic/501899-%CF%80%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AE%CF%83%CF%89-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%83%CF%8 **/forums/topic/421368-%CF%88%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/ ροη **/discover/347/?&stream_ownership=postedin&stream_date_type=last_visit -> **/forums/topic/421368-%CF%88%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85/ **="https://www.insomnia.gr"
panoc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Αν και δε μου δουλευουν οπως τα εβαλες τα βρηκα απο το topic id, Σε εμενα ολα μια χαρα λειτουργουν. Να σημειωσω οτι ειμαι με firefox, δεν εχω ιδεα τι γινεται με chrome δε το βαζω καν στο συστημα μου 😛
villasg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, panoc είπε Να σημειωσω οτι ειμαι με firefox, δεν εχω ιδεα τι γινεται με chrome δε το βαζω καν στο συστημα μου 😛 firefox και εγω
panoc Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, villasg είπε firefox και εγω https://dropmefiles.com/yoggD Πηγαινε στο dashboard του tampermonkey (αυτο εχεις ετσι?) πατα το + να φτιαξεις νεο script σβησε οτι εχει μεσα και κανε drag and drop αυτο σου εστειλα Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από panoc
villasg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, panoc είπε Πηγαινε στο dashboard του tampermonkey (αυτο εχεις ετσι?) πατα το + να φτιαξεις νεο script σβησε οτι εχει μεσα και κανε drag and drop αυτο σου εστειλα same thinks , ισως καποιο αλλο Addon κανει conflict . my addons Spoiler
panoc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, villasg είπε same thinks , ισως καποιο αλλο Addon κανει conflict . my addons Απόκρυψη περιεχομένων Δε ξερω... ξεκινα με νεο προφιλ στον ff με μονο tampermonkey και βλεπεις. Επισης γιατι adblock plus + origin ταυτοχρονα? μονο το 2 ειναι αρκετο. 1
villasg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, panoc είπε Επισης γιατι adblock plus + origin ταυτοχρονα? μονο το 2 ειναι αρκετο. καταλοιπα , το ειχα ξεχασει ......
maarinos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Βγάλε και το bit defender antitracker την κάνει ο ublock origin
Nyxtopouli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα Πάνο. "Χάλασε" εδώ και λίγες μέρες το Παλαιό Logo. Δεν εμφανίζεται καθόλου. Τσέκαρε το όταν μπορείς.
panoc Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, Nyxtopouli είπε Καλησπέρα Πάνο. "Χάλασε" εδώ και λίγες μέρες το Παλαιό Logo. Δεν εμφανίζεται καθόλου. Τσέκαρε το όταν μπορείς. Καλησπέρα, δε μπορω να το επιβεβαιωσω, το αρχειο υπαρχει κανονικα στο σερβερ και δουλευει σε οσους browser δοκιμασα. Κανε κανα ctrl+f5 ?
Nyxtopouli Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μπα, τίποτα. Φαίνεται κάπως έτσι σε Mozzila. Το δοκίμασα και με ότι add on έχω απενεργοποιημένο αλλά και πάλι τίποτα. Εντάξει, δεν είναι και πρόβλημα. Αν από το Configure κλείσω το Παλαιό Logo, το καινούριο το εμφανίζει κανονικά. Απλά είπα να ενημερώσω. 😉 1
panoc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Nyxtopouli είπε Μπα, τίποτα. Φαίνεται κάπως έτσι σε Mozzila. Το δοκίμασα και με ότι add on έχω απενεργοποιημένο αλλά και πάλι τίποτα. Εντάξει, δεν είναι και πρόβλημα. Αν από το Configure κλείσω το Παλαιό Logo, το καινούριο το εμφανίζει κανονικά. Απλά είπα να ενημερώσω. 😉 Για κανε ενα update το script και δοκιμασε παλι, ανεβασα ξανα τις εικονες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα