Προς το περιεχόμενο

Insomnia.gr Blue and Night Theme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις ειδα τις εικονες, δε σου φορτωνει το background, ειναι αυτο που ανεφερε ο φιλος εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-insomniagr-blue-and-night-theme/?page=26&tab=comments#comment-56957328 και δημιουργηθηκε γιατί αλλαξε ο hosting server του insomnia, το οποιο ομως εχει διορθωθει στο theme μου.

η τελευταια εκδοση ειναι η 2.5.0, εαν οντως εχεις εγκαταστησει κανε ενα ctrl+f5 ενω εισαι στο site να καθαρισει η cache του browser για το insomnia.

• Thanks 1
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα!

Το φόντο στη δικιά μου περίπτωση εμφανίζεται μισό.

Το έχω στο insomnia light, έχω ανανεωμένα stylus και theme...και δεν έχω τίποτα άλλο έξτρα στον broswer. Χρησιμοποιώ Mozilla.

Untitled.jpg

Επεξ/σία από Nyxtopouli
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Nyxtopouli είπε

Καλημέρα!

Το έχω στο insomnia light, έχω ανανεωμένα stylus και theme...και δεν έχω τίποτα άλλο έξτρα στον broswer. Χρησιμοποιώ Mozilla.

Kαλημερα, δε βλεπω κατι περιεργο, μια χαρα στο δειχνει, κατω κατω πρεπει να ειναι ετσι.

thunderbird_66_05-02-19_yqdZ.png.e9142c3f1d5c9d1479c3848a9a7659aa.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Nyxtopouli είπε

Καλημέρα!

Untitled.jpg

9 ώρες πριν, panoc είπε

Kαλημερα, δε βλεπω κατι περιεργο, μια χαρα στο δειχνει, κατω κατω πρεπει να ειναι ετσι.

thunderbird_66_05-02-19_yqdZ.png.e9142c3f1d5c9d1479c3848a9a7659aa.png

Εννοώ πως τα σύννεφα στον φόντο είναι μια χαρά όσο είσαι ψηλά. Όσο σκρολάρεις και κατεβαίνεις στην σελίδα (οποιαδήποτε στο site) είναι σκέτο σκούρο μπλε. Θυμάμαι πριν λίγες μέρες πως όταν σκρόλαρα μέχρι τελείως κάτω υπήρχαν τα σύννεφα.

Untitled.jpg

Επεξ/σία από Nyxtopouli
Δημοσ.

Οχι λαθος θυμασαι, δεν υπηρχαν συνεφακια, αυτο που υπηρχε ειναι τα αστερακια που βλεπεις τωρα μονο στο κατω μερος πανω απο τα βουναλακια.

Το σταματησα ομως γιατι σε μεγαλες σελιδες φορτωνε πολλαπλα instances της ιδιας εικονας και βαραινε το tab.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα Πάνο!

Όταν μπαίνεις σε μία αγγελία, δεξιά το προφίλ έχει χαλάσει. Αντί να το δείχνει σε σφαίρα, το δείχνει διπλό γραμμένο.

Unttitled.jpg

Δεν το κάνει σε όλους. Σε άλλα προφίλ στις αγγελίες το κάνει και σε άλλα όχι.

Επεξ/σία από Nyxtopouli
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα το κανει αμα δεις την πρωτη σελιδα του φορουμ στα θεματα το ονομα του νηματοθετη πεταγεται.Και στο ονομα προφιλ στη συνδεση διπλα που λεει αγγελειες εχει αλλαξει η γραμματοσειρά

Στις 5/2/2019 στις 4:41 ΜΜ, panoc είπε

Οχι λαθος θυμασαι, δεν υπηρχαν συνεφακια, αυτο που υπηρχε ειναι τα αστερακια που βλεπεις τωρα μονο στο κατω μερος πανω απο τα βουναλακια.

Το σταματησα ομως γιατι σε μεγαλες σελιδες φορτωνε πολλαπλα instances της ιδιας εικονας και βαραινε το tab.

παραθεση ακυρη για να το δεις.............

Επεξ/σία από spyros007
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nyxtopouli είπε

Καλησπέρα Πάνο!

Όταν μπαίνεις σε μία αγγελία, δεξιά το προφίλ έχει χαλάσει. Αντί να το δείχνει σε σφαίρα, το δείχνει διπλό γραμμένο.

Unttitled.jpg

Δεν το κάνει σε όλους. Σε άλλα προφίλ στις αγγελίες το κάνει και σε άλλα όχι.

1 ώρα πριν, spyros007 είπε

Γενικα το κανει αμα δεις την πρωτη σελιδα του φορουμ στα θεματα το ονομα του νηματοθετη πεταγεται.Και στο ονομα προφιλ στη συνδεση διπλα που λεει αγγελειες εχει αλλαξει η γραμματοσειρά

παραθεση ακυρη για να το δεις.............

Καλησπέρα, δε ειναι θεμα του theme αυτο αλλα του site, ακομα και με απανεργοποιημενο το theme το ιδιο γινεται.

Αυτο συμβαινει γιατι οταν ο χρηστης δεν εχει ανεβασει/επιλεξει εικονα προφιλ (οιπως ο spyros007) το site σημιουργει αυτοματα ενα λινκ με το username του στη θεση της εικονας.

Στο φορουμ εμφανιζεται ετσι

firefox_82_25-02-19_nhrQ.png.76a17a4eb55bbb79d621c15c87ecae3c.png

και στις αγγελιες ετσι

firefox_83_25-02-19_1H2J.png.0ef90e598486b786b38c57aef1e2fcf5.png

Διορθωσα ομως την ασπρη γραμμη που φαινεται απο πισω και στις δυο περιπτωσεις.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
8 ώρες πριν, john_shadow είπε

καλησπέρα!

πρόσεξα σήμερα ότι το τοπ μενού εμφανίζετε μισό, ξέρουμε τι μπορεί να φταίει;

8 ώρες πριν, Maitre είπε

Και εδώ το ίδιο όταν είναι ενεργό το "Μικρότερο πλάτος"

Καλημερα εχω ανεβασει update απο εχθες, απλα μαλλον δε σας εχει ερθει ακομα, καντε χειροκινητο update το script.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...