Προς το περιεχόμενο

Insomnia.gr Blue and Night Theme

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, spyros007 είπε

Στις ειδήσεις τησ αρχικης σελίδας τα σχόλια ειναι σε μαυρο φοντο ενω οι παραθέσεις σε κρεμ αλλα δεν διαβαζονται τα γραματα.

Ευχαριστω πολυ, διορθωθηκε

Update 2.0.6

Οδηγιες για update στη πρωτη σελιδα ή εδω https://github.com/panoc/Insomnia.gr-Blue-and-Night-Theme

• Like 2
  • Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Praetorian είπε

@panoc στο index του forum, το κουμπί πάνω για τη δημιουργία νέου topic φαίνεται να έχει περίεργο mouse-over trigger. (Δοκιμάζω από Opera)

Δε καταλαβαινω τι εννοεις...

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, panoc said:

Δε καταλαβαινω τι εννοεις...

Εννοώ αυτό το κουμπί. Δεν είναι εύκολο να το πατήσεις με το mouse πλέον στη συγκεκριμένη μόνο σελίδα (του γενικού index του forum). Το trigger area έχει περιοριστεί κάτω-κάτω στο κουμπί. (edit: oops wrong copy paste)

image.png.a5da95d825df5bf357defeb02808765f.png

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Εννοώ αυτό το κουμπί. Δεν είναι εύκολο να το πατήσεις με το mouse πλέον στη συγκεκριμένη μόνο σελίδα (του γενικού index του forum). Το trigger area έχει περιοριστεί κάτω-κάτω στο κουμπί. (edit: oops wrong copy paste)

image.png.a5da95d825df5bf357defeb02808765f.png

Δε μπορω να το επαληθευσω, και στους 3 browsers που δοκιμασα το κουμπι δουλευθει κανονικα σε ολο του το υψος.

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα σε chrome με το like. 

Aν κάνω hover στο like όταν δεν έχει κάνει κάποιος άλλο like είναι οκ.

Αν κάνω hover στο like ενώ κάποιος άλλος έχει κάνει like ή κάποιο άλλο reaction στο post τότε δεν μπορώ να πατήσω τίποτα , με το που κουνάω το ποντίκι κλείνει 

click_ok.mp4 click_bug.mp4

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tsofras είπε

Αν κάνω hover στο like ενώ κάποιος άλλος έχει κάνει like ή κάποιο άλλο reaction στο post τότε δεν μπορώ να πατήσω τίποτα , με το που κουνάω το ποντίκι κλείνει 

Εχυαριστω για το feedback

φταει οτι ειναι ενεργοποιημενο το menu ontop, θα κοιταξω να το διορθωσω εαν μπορεσω, θα ενημερωσω :)

23 λεπτά πριν, tsofras είπε

Νομιζω το διορθωσα

Update 2.0.7

Οδηγιες για update στη πρωτη σελιδα ή εδω https://github.com/panoc/Insomnia.gr-Blue-and-Night-Theme

1 ώρα πριν, Praetorian είπε

ok, ίσως φταίει κάτι διαφορετικό που έχουμε στο layout οι συντονιστές τότε. No problem.

πανω απο κυρια σελιδα εχει περισσοτερα πραγματα ? Γιατι οπως βλεπω το screenshot μου φαινεται τουλαχιστο αυτη η σελιδα ιδια.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
46 minutes ago, panoc said:

πανω απο κυρια σελιδα εχει περισσοτερα πραγματα ? Γιατι οπως βλεπω το screenshot μου φαινεται τουλαχιστο αυτη η σελιδα ιδια.

Έχει κάποιες μικρές διαφορές πιο πάνω :) 

• Thanks 1
Δημοσ.

Το κείμενο στις αγγελίες εμφανίζεται μαύρο σε σκούρο φόντο και φαίνεται πολύ αχνάμε αποτέλεσμα να μην μπορείς να το διαβάσεις άνετα.Αντίθετα στα topics του forum εμφανίζονται κανονικά άσπρα γράμματα σε σκούρο φόντο.Έχω κάνει κάτι εγώ ή δεν διορθώνεται;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, tarantules είπε

Το κείμενο στις αγγελίες εμφανίζεται μαύρο σε σκούρο φόντο και φαίνεται πολύ αχνάμε αποτέλεσμα να μην μπορείς να το διαβάσεις άνετα.Αντίθετα στα topics του forum εμφανίζονται κανονικά άσπρα γράμματα σε σκούρο φόντο.Έχω κάνει κάτι εγώ ή δεν διορθώνεται;

Καλημερα, ενα screenshot Και ενα λινκ απο την αγγελία με το προβλημα ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panoc είπε

Καλημερα, ενα screenshot Και ενα λινκ απο την αγγελία με το προβλημα ?

Καλημέρα!

Τώρα που κοιτούσα άλλες αγγελίες τις έχει κανονικά με λευκά γράμματα.Άρα απότι κατάλαβα είναι μεμονωμένη επιλογή του χρήστη να βάλει μαύρο χρώμα στη γραμματοσειρά.

Απλά έπεσα σε 2 αγγελίες που ΄χουν μαύρο χρώμα από επιλογή.Άρα δεν υπάρχει θέμα.Ευχαριστώ για το άμεσο ενδιαφέρον και ευχαριστώ πολύ για την πολύ καλή δουλειά που έχεις κάνει με τα themes.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tarantules είπε

Τώρα που κοιτούσα άλλες αγγελίες τις έχει κανονικά με λευκά γράμματα.Άρα απότι κατάλαβα είναι μεμονωμένη επιλογή του χρήστη να βάλει μαύρο χρώμα στη γραμματοσειρά

Δυστυχως αυτο ειναι ενα θεμα με night theme.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...