parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Κόπιασε στο van του «θείου» να σου δείξω! Λοιπόν, τσέκαρε τον παρακάτω skeleton code, είναι πολύ απλός ο τρόπος: /* ==UserStyle== @name mplamplampla @namespace https://github.com/mplamplampla/userstyles @version 1.0.0-alpha2 @description mplamplampla @author Mpla Mpla <[email protected]> (https://www.linkedin.com/in/mplampla/) @homepageURL https://github.com/mplampla/userstyles @supportURL https://github.com/mplampla/userstyles/issues @license Unlicense @preprocessor stylus @var checkbox onTopMenu 'Enable OnTop menu' 0 ==/UserStyle== */ @-moz-document domain("insomnia.gr") { if onTopMenu { /* your conditional CSS here */ } } Προσοχή, δε λειτουργεί σε Stylish! Μόνο σε Stylus. Περισσότερα, εδώ: https://github.com/openstyles/stylus/wiki/Usercss Ο χρήστης θα ανοιγοκλείνει την επιλογή από ένα τέτοιο box στο Stylus, βλ. επιλογή "Fixed navbar": Ακόμη ένα suggestion: άνοιξε ένα Github account και μετακίνησε τα scripts σου εκεί, αντί για το αναξιόπιστο (πλέον) userstyles.org. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, parsifal είπε Κόπιασε στο van του «θείου» να σου δείξω! Λοιπόν, τσέκαρε τον παρακάτω skeleton code, είναι πολύ απλός ο τρόπος: /* ==UserStyle== @name mplamplampla @namespace https://github.com/mplamplampla/userstyles @version 1.0.0-alpha2 @description mplamplampla @author Mpla Mpla <[email protected]> (https://www.linkedin.com/in/mplampla/) @homepageURL https://github.com/mplampla/userstyles @supportURL https://github.com/mplampla/userstyles/issues @license Unlicense @preprocessor stylus @var checkbox onTopMenu 'Enable OnTop menu' 0 ==/UserStyle== */ @-moz-document domain("insomnia.gr") { if onTopMenu { /* your conditional CSS here */ } } Προσοχή, δε λειτουργεί σε Stylish! Μόνο σε Stylus. Περισσότερα, εδώ: https://github.com/openstyles/stylus/wiki/Usercss Ο χρήστης θα ανοιγοκλείνει την επιλογή από ένα τέτοιο box στο Stylus, βλ. επιλογή "Fixed navbar": Ακόμη ένα suggestion: άνοιξε ένα Github account και μετακίνησε τα scripts σου εκεί, αντί για το αναξιόπιστο (πλέον) userstyles.org. Ωραια ευχαριστω. Αυτο που δε καταλαβα ειναι το εξης, το παραθυρο που ακριβως ανοιγει για να κανεις την επιλογη ; Στο ginthub εχεις επιλογη για αυτοματο Install μεσω stytlus/stylish κλπ ? γιατι αυτος ηταν ο κυριος λογος που επελεξα το userstyles... Επισης εαν ξερεις αν και δε νομιζω οτι λυνεται με css αλλα με js, το μοναδικο ας πουμε θεμε με το ontop ειναι το που ανοιγουν τα θεματα. πχ εαν χωρις αυτο ενεργο οταν πας στο πρωτο μη βιαβασμενο η αλλαζεις σελιγα ολα κομπλε, με ενεργοποιημενο αυτο ή σελιδα κατω απο ανεβαινει 50px πανω (οσο το μενου) και δε βρισκω τροπο να τη φερω παλι κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, panoc είπε Αυτο που δε καταλαβα ειναι το εξης, το παραθυρο που ακριβως ανοιγει για να κανεις την επιλογη ; 27 λεπτά πριν, panoc είπε Στο ginthub εχεις επιλογη για αυτοματο Install μεσω stytlus/stylish κλπ ? γιατι αυτος ηταν ο κυριος λογος που επελεξα το userstyles... Εύκολο. 1. Τα userstyles που ανεβάζεις στο Github (ή οπουδήποτε σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις direct download URLs) πρέπει να έχουν κατάληξη αρχείου whatever.user.css 2. Στο README.md του repo σου, δίνεις το direct link προς το whatever.user.css 3. Δες παράδειγμα εδώ, στο link "install directly" 27 λεπτά πριν, panoc είπε Επισης εαν ξερεις αν και δε νομιζω οτι λυνεται με css αλλα με js, το μοναδικο ας πουμε θεμε με το ontop ειναι το που ανοιγουν τα θεματα. πχ εαν χωρις αυτο ενεργο οταν πας στο πρωτο μη βιαβασμενο η αλλαζεις σελιγα ολα κομπλε, με ενεργοποιημενο αυτο ή σελιδα κατω απο ανεβαινει 50px πανω (οσο το μενου) και δε βρισκω τροπο να τη φερω παλι κατω. Θα το τσεκάρω όποτε μπορέσω και θα σου απαντήσω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδια επειτα απο τη παροτρυνση του @parsifal μετέφερα το script στο GitHub. Επίσης μετα απο τη πολύτιμη βοηθεια του @parsifal εξελιξα λιγο το script. Πλεον το Blue και το Night περιλαμβάνονται στο ιδιο script και η αλλαγη μπορεί να γινει απο μενου στο γραφικο περιβαλλον το browser. Επισης στο ιδιο script και με τον ιδιο τροπο ενεργοποιησης περιλαμβανονται και το On top menu και η λειτουργια για μικροτερο πλατος. Πλεον εχουμε την εκδοση 2.x.x του theme, η οποια εκτος απο τα παραπανω περιλαμβανει και καποιες διορθωσεις. Παραλληλα αφαιρεθηκε εντελως η υποστηριξη της αρχικης σελιδας διότι αλλάζει συχνα και ειναι δυσκολο να τη παρακολουθω. Οταν μπει στη τελικη της μορφη θα το κοιταξω παλι. Οσοι χρησιμοποιειτε τις παλιες εκδοσεις παρακαλω κανετε τες unistall πριν εγκαταστησετε αυτη την εκδοση. Παρακαλω εαν βρειτε καποιο bug ή οποιοδηποτε λειτουτργικό ή αισθητικο προβλημα, ενημερωστε με να το διορθωσω. H σελιδα στο GitHub ειναι η https://github.com/panoc/Insomnia.gr-Blue-and-Night-Theme Ακολουθει η παρουσιαση της εκδοσης 2.x.x /*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/ Insomnia.gr Blue and Night Theme Εναλλακτικό theme για το Insomnia Site. Τι διαφορετικό έχουν από τα official themes ; Καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου της σελίδας ώστε στο ίδιο εμβαδό να παρουσιάζονται περισσότερα δεδομένα. Μικρότερες και πιο σκουρες γραμματοσειρές. Διαφορετική παλέτα χρωμάτων βασισμένη στα χρώματα του παλαιού site και προσαρμοσμένα στη νέα πλατφόρμα. Το παλαιό logo και footer του site . Σκούρο background που είναι μια μίξη του παλαιού με το καινούργιο. Μικρότερο (λεπτότερο header, μενού) στο πάνω μέρος της σελίδας για εξοικονόμιση χώρου. Διάφορες στυλιστικές παρεμβάσεις. Δυνατότητα για προβολή του site σε πιο στενή φόρμα, στα πρότυπα του παλαιού, για όσους εχουν οθόνη χαμηλής ανάλυσης ή δε τους αρέσει το μεγαλύτερο πλάτος. Δυνατότητα για υπάρχει το μενού πάντα σε πρώτο πλάνο στο πάνω μέρος της σελίδας, ώστε να είναι πάντα προσβάσιμο από οποιδήποτε μέρος της σελίδας. Δυνατότητα για εμφανιση του insomniac στο .breadcrumb (γραμμή πλοήγησης). Όλες οι επιλογές του theme μπορούν να ενεργοποιηθούν μέσα από το μενού του. Εγκατάσταση Για να εγκαταστήσετε το theme θα χρειαστεiτε το πρόσθετο stylus το οποίο μπορείτε να βρείτε ανάλογα με τον browser. Stylus για Firefox Stylus για Chrome Stylus για Opera Προσοχή, το script δε λειτουργεί με άλλα παρόμοια addons. Αφού εγκαταστήσετε το πρόσθετο, στη συνέχεια πρέπει να εγκαταστήσετε τα script για το theme από εδώ. Ενημέρωση Όποτε υπάρχουν νεότερες εκδόσεις του theme θα υπάρχει ανάλογη ανάρτηση στο thread του στο Insomnia.gr. Στη συνέχεια μπορείτε να κάνετε ενημέρωση με 2 τρόπους. Με επίσκεψη στη τρέχουσα σελίδα κάνοντας κλικ εδώ. Μέσα απο το ίδιο το Stylus addon όπως στην παρακάτω εικόνα. /*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/*/ Στο παρον σημείο θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τους @Praetorian , @parsifal για την βοηθεια τους σε ολους τομεις, καθως και ολα τα παιδια που με τις παρατηρησεις τους και τη βοηθεια τους προχωρησα το project. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από panoc 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για το mention! Άντε, τώρα που το ανέβασες και στο Github, ελπίζω να μην πεις όχι αν κάνουμε κανένα pull request που και που... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Να συγχαίρω το δημιουργό και το χρόνο του. Αυτό που έχω απλά να αναφέρω είναι πως με χρήση το Navy Blue επέστρεψα σε ένα ποιό lite interface και πολύ ποιό γρήγορο. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή όχι αλλά όλη η πλοήγηση είναι πολύ ποιό τάχιστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, parsifal είπε Άντε, τώρα που το ανέβασες και στο Github, ελπίζω να μην πεις όχι αν κάνουμε κανένα pull request που και που... Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο (παω να διαβασω να μαθω...) αλλα να κανετε οσα θελετε. 5 ώρες πριν, kormos είπε Να συγχαίρω το δημιουργό και το χρόνο του. Αυτό που έχω απλά να αναφέρω είναι πως με χρήση το Navy Blue επέστρεψα σε ένα ποιό lite interface και πολύ ποιό γρήγορο. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου ή όχι αλλά όλη η πλοήγηση είναι πολύ ποιό τάχιστη! Ευχαριστω. Απο αποψη ταχυτητας δε νομιζω οτι κανει το site πιο γρηγορο, αντιθετα θα ελεγα οτι επειδη εφαρμοζεται πανω απο τον υπαρχον κωδικα ισως το rendering κανει καμια ms παραπανω. Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο ομως. Στο δικο μου μηχανημα τα rendering times ειναι πανω κατω τα ιδια με ή χωρις το theme. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εμ σορρυ αγαπητέ Πανο αλλά θα έκανα βλακεία και έκανα uninstall τα προηγούμενα. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω; Εμένα δεν έχει αυτό το ροδάκι (σε Οπερα) και δεν μπορώ να παίξω με τις ρυθμίσεις. ΟΚ τα βρήκα. Πάντως το προηγούμενο είχε καλύτερο γκρί στο blue theme. Τώρα είναι υπερβολικά άσπρο δυστυχώς (και το Night theme είναι πολύ σκοτεινό για μένα) Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Federacion Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, panoc είπε Δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτο (παω να διαβασω να μαθω...) αλλα να κανετε οσα θελετε. Ευχαριστω. Απο αποψη ταχυτητας δε νομιζω οτι κανει το site πιο γρηγορο, αντιθετα θα ελεγα οτι επειδη εφαρμοζεται πανω απο τον υπαρχον κωδικα ισως το rendering κανει καμια ms παραπανω. Δεν ειμαι σιγουρος για αυτο ομως. Στο δικο μου μηχανημα τα rendering times ειναι πανω κατω τα ιδια με ή χωρις το theme. Ίσως, γι αυτό και είπα πως μπορεί να είναι ιδέα μου. Το ανέφερα γιατί (ίσως και να άλλαξε κάτι απο πλευράς Insomnia) σε low level pc που "σερφαρα" είδα πως αποκρίνεται ποιό γρήγορα... Anyway συγχαρητήρια και πάλι και τα εύσημα βεβαίως βεβαίως και στο Insomnia αλλά και τους λοιπούς που συνέβαλαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Federacion είπε Κ τα βρήκα. Πάντως το προηγούμενο είχε καλύτερο γκρί στο blue theme. Τώρα είναι υπερβολικά άσπρο δυστυχώς (και το Night theme είναι πολύ σκοτεινό για μένα) Θα με τρελανετε , εχω να αλλαξω τα χρωματα εδω και ενα μηνα Η τελευταια αλλαγη χρωματων που εγινε ηταν στις 5/2https://www.insomnia.gr/forums/topic/665601-insomniagr-blue-and-night-theme/?do=findComment&comment=56271818 και τοτε σκουριναν τα χρωματα, δεν εγιναν πιο ανοιχτα... 22 λεπτά πριν, Federacion είπε Εμένα δεν έχει αυτό το ροδάκι (σε Οπερα) και δεν μπορώ να παίξω με τις ρυθμίσεις. Εχεις δικιο, opera δεν βγαζει ροδακι στο μενου (παντα κουλοι αυτοι οι Browsers ρε παιδι μου) ΑΛΛΑ υπαρχει μεσα εαν πατησεις manage, ευχαριστω που το ανεφερες για να το προσθεσω στις οδηγιες. Σε chrome το εμφανιζει κανονικα. @Federacion αλλα και ολοι οσοι χρησιμοποιουν το theme μου. Το κακο με τις παλιες εκδοσεις ειναι οτι οσο το site αλλαζει καποια πραγματα θα σταματησουν να δουλευουν σωστα. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από panoc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα, ανεβηκε update 2.0.4 με διαφορες διορθωσεις. Οδηγιες για update στη πρωτη σελιδα ή εδω https://github.com/panoc/Insomnia.gr-Blue-and-Night-Theme 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Τώρα η μπάρα μας ακολουθεί παντού. Δες το λίγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoc Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, Federacion είπε Τώρα η μπάρα μας ακολουθεί παντού. Δες το λίγο Thanks, η θεση της μπαρας διορθωθηκε update 2.0.5 λογικα εχεις ενεργοποιημενο το menu ontop ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 29 λεπτά πριν, Federacion είπε Τώρα η μπάρα μας ακολουθεί παντού. Δες το λίγο Είχε χώσει τη μύτη του για λίγο ο Λιακόπουλος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Στις ειδήσεις τησ αρχικης σελίδας τα σχόλια ειναι σε μαυρο φοντο ενω οι παραθέσεις σε κρεμ αλλα δεν διαβαζονται τα γραματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα