panoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ανεβηκε μια minor ενημερωση, βασικη διαφορα οτι το Ontop Menu ειναι απο default απενεργοποιημενο (Εντοπισα καποια προβληματακια που ειχαν διαφυγει εντωλως..). Καντε update απο εδω Insomnia.gr Navy Theme | Userstyles.org Insomnia.gr Night Theme | Userstyles.org ή μεσα απο το Stylus. 1 λεπτό πριν, webparts είπε Μονο σε εμενα στο night theme δεν ξεχωριζουν τα "διαβασμενα" thread απο αυτα που εχουν νεες απαντησεις; Δεν ειναι Bold αυτα που δεν εχεις διαβασει ? Ειναι κατι που δεν εχω πειραξει ουτε απο το official theme, τα διαβασμενα ειναι με κανονικο κειμενο τα αδιαβαστα με bold. 1
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, panoc είπε Δεν ειναι Bold αυτα που δεν εχεις διαβασει ? Ειναι κατι που δεν εχω πειραξει ουτε απο το official theme, τα διαβασμενα ειναι με κανονικο κειμενο τα αδιαβαστα με bold. Ειναι Bold και τα διαβασμενα. Κατεβασα το καινουργιο που παρεθεσες.
panoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, webparts είπε Ειναι Bold και τα διαβασμενα. Κατεβασα το καινουργιο που παρεθεσες. Για δωσε μου καποιο λινκ να το τσεκαρω. 1
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, panoc είπε Για δωσε μου καποιο λινκ να το τσεκαρω. Λινκ για ποιο πραμα; Αυτα που εχω κυκλωσει ειναι διαβασμενα.
panoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, webparts είπε Λινκ για ποιο πραμα; Αυτα που εχω κυκλωσει ειναι διαβασμενα. Αν και δεν ειναι θεμα του theme (θα διαπιστωσεις το ιδιο και με το Navy), ειμαι 100% σιγουρος οτι ειτε δεν τα εχεις διαβασει ειτε δε δουλευει σωστα το script που λεει οτι τα εχεις διαβασει Αφορα το φορουμ αυτο οποτε θα πρεπει να κοιταξεις εαν οντως τα εχεις διαβασει και μετα να κανεις bug report. Για αρχη σημειωσε τα ως αναγνωσμενα για να δεις τι γινεται με τις νεες απαντησεις. για του λογου τοπ αληθες και μολις διαβασα το "Αγγελεις - Εγγυηση - Αποδειξη" 1
vocals_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ναι αφού του έχει και κίτρινα αστεράκια-τελεία, δε του τα παίρνει ως διαβασμένα. Και μάλιστα τα υπόλοιπα από πάνω και κάτω του τα βγάζει διαβασμένα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από vocals_
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, panoc είπε ειμαι 100% σιγουρος οτι ειτε δεν τα εχεις διαβασει Τα εχω "διαβασει" 4 φορες. Με το Navy δεν υπαρχει αυτο το προβλημα,τα "διαβαζει" κανονικα αλλα δε με βολευει καθολου,τυφλωνει το γκρι της παραθεσης με το ασπρο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
panoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, webparts είπε Τα εχω "διαβασει" 4 φορες. Με το Navy δεν υπαρχει αυτο το προβλημα,τα "διαβαζει" κανονικα αλλα δε με βολευει καθολου,τυφλωνει το γκρι της παραθεσης με το ασπρο. Δε γινεται αυτο, ειναι απλα theme, css κωδικας και μαλλιστα ο ιδιος. Απο τη στιγμη που εχεις κιτρινο αστερακι σημαινει οτι για καποιο λογο η βαση θεωρει οτι δε το εχεις διαβασει ολο το θεμα. Εγω εχω ακριβως την ιδια συμπεριφορα ειτε εχω το navy ειτε το night ειτε το official light ειτε το official dark. ΥΓ. το Navy δεν εχει ασπρο πουθενα Spoiler Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από panoc 1
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, panoc είπε Δε γινεται αυτο, ειναι απλα theme, css κωδικας και μαλλιστα ο ιδιος. Απο τη στιγμη που εχεις κιτρινο αστερακι σημαινει οτι για καποιο λογο η βαση θεωρει οτι δε το εχεις διαβασει ολο το θεμα. Εγω εχω ακριβως την ιδια συμπεριφορα ειτε εχω το navy ειτε το night ειτε το official light ειτε το official dark. ΥΓ. το Navy δεν εχει ασπρο πουθενα Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και εγω σου λεω οτι γινεται.Δεν εκανα καμια αλλαγη,απλα απο night γυρισα σε navy.
panoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οταν ενεργοποιεις το ενα theme απενεργοποιεις το αλλο πρωτα ετσι ? Επισης οπως εχω ξαναπει μερικες φορες κολαει το stylus και αργει να εφαρμοσει τις αλαλγες (ειδικα σε μεγαλα scripts σαν αυτα), οποτε σε τετοιες περιπτωσεις απενεργοποιεις και τα 2 theme επανεκινηση του browser ή του tab και ενεργοποιηση του theme. 10 λεπτά πριν, webparts είπε Και εγω σου λεω οτι γινεται Εσυ και εγω μπορει να το λεμε, αλλα ο κωδικας του css δε το λεει Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από panoc 1
webparts Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, panoc είπε Οταν ενεργοποιεις το ενα theme απενεργοποιεις το αλλο πρωτα ετσι ? Επισης οπως εχω ξαναπει μερικες φορες κολαει το stylus και αργει να εφαρμοσει τις αλαλγες (ειδικα σε μεγαλα scripts σαν αυτα), οποτε σε τετοιες περιπτωσεις απενεργοποιεις και τα 2 theme επανεκινηση του browser ή του tab και ενεργοποιηση του theme. Εσυ και εγω μπορει να το λεμε, αλλα ο κωδικας του css δε το λεει Μαλλον ειχε κολλησει.Τα ξηλωσα ολα και τα εβαλα απο την αρχη. εφυγε το γκρι που μαλλον ειχε μεινει απο το night και ειναι καπως καλυτερο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από webparts
panoc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 To εχω ξαναπει παλαιοτερα, μερικες φορες κολαει. 1
panoc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Update 1.0.5 Insomnia.gr Navy Theme | Userstyles.org Insomnia.gr Night Theme | Userstyles.org Για τη λειτουργία μικρότερου πλάτους Insomnia.gr Navy Blue- Old Width | Userstyles.org Changelog Navy Theme 2 τονους πιο σκουρο background σε ολες τις σελιδες. Διαφορα bug fixes. Night Theme Διορθωσεις χρωματων. Διαφορα bug fixes. Και για τα 2 themes. Το OnTop menu δουλευει κανονικα χωρις φανερο προβλημα πλεον. H δυνατότητα αυτη είναι απενεργοποιημένη by default, για να την ενεργοποιείσετε ανοίξτε το script και βρείτε τη γραμμή /**** On TopMenu ****/ , , κάτω από αυτή τη γραμμή υπάρχει το /* . Σβήστε το και αποθηκεύστε το script. Μπορει να υπάρχουν κάποια bugs με ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Οπως παντα οπου υπαρχει προβλημα ενημερωστε με με ενα screenshot και link απο τη σελιδα με το προβλημα μαζι με μια μικρη περιγραφη. 1
panoc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Καλημερα, γνωριζει καποιος ποιο css path εχουν τα παρακατω ? Αριστερό ασπρο βελακι στο /discover/ πανω γαλαζιο βελακι στα μενου Δε μπορω να τα βρω με τιποτα.
mindtrapper Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2018 Προσπάθησα με το ublock element picker αλλά δεν μπορώ να επιλέξω κανένα από τα δύο. Σαν να είναι πίσω από άλλα elements. Μήπως είναι εικόνες και παλεύεις τσάμπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα