Προς το περιεχόμενο

Insomnia.gr Blue and Night Theme

panoc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, Praetorian είπε

Το ίδιο βλέπω κι εγώ στις Ροές, με το theme του @panoc (Opera, Firefox), desktop view, ανεξαρτήτως zoom. 

Ισως ειναι του opera γιατι σε firefox και chrome δε μου το εβγαζε. Θα κατεβασω και τον opera να το δω. Επισης ειδα οτι μαλλον κατι αλλαξε στο κωδικα της σελιδας σημερα και θα κοιταξω να προσαρμοστω, θα μου παρει λιγο χρονο ομως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 496
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, villasg είπε

Σε firefox ειναι @panoc .
Επισης δες και αυτο

NAVY BLUE ON

GgThuqV.png

NAVY BLUE OFF

mdVeFko.png

5 ώρες πριν, White Wolf είπε

Επιβεβαιωνω και εγω....

Υπαρχει θεμα με το κανονικο Layout του site εχω κανει bug report εδω https://www.insomnia.gr/forums/topic/668259-προβλημα-με-την-εμφανιση-του-discover-σε-chrome-και-opera/#comment-56264217

Εχω ανεβασει ενα προχειο fix αλλα δουλευει μονο σε firefox στους αλλους δε δουλευει... πρεπει να φτιαξουν το κανονικο κωδικα τα παιδια.

το θεμα με το κουμπι που αλλαζει εμταηυ συμπαγη και πληρης μορφης δε μπορω να το επιβεβαιωσω, δε συμβαινει σε εμενα σε κανεναν απο τους 3 browsers που χρησιμοποιω και σε κανενα Profile αυτων.

Γενικως εαν δειτε οτι κατι αλλαξε δραστικα παραφωνα μαλλον εχει αλλαξει ο κωδικας του site, ειτε απο λαθος ειτε εθελημενα οποτε ο δικος μου ειναι εκτος.

Σε τετοιες περιπτωσεις απενεργοποιηστε το theme μου για να δειτε τι συμβαινει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια χαρα ειναι τωρα 

Προτεινω να βαλετε αυτο το θεμα στο insomnia για ολους 

Ο φιλος εχει κανει πολυ καλη δουλεια και του αξιζει και ενα δωρο

Επεξ/σία από adi32
  • Like 1

6 λεπτά πριν, adi32 είπε

μια χαρα ειναι τωρα 

Δυστυχως μονο για firefox, chrome και opera δε δουλευει σωστα, γιατι δε δουελυει σωστα ουτε το κανονικο.

Υποψη οτι οταν το φτιαξουν θα χαλασει το theme μου παλι αφου το "fix" βασιζετε σε "λαθος" δεδομενα.

• Like 1

Ανεβηκε νεα εκδοση για υποστηριξη στις αλλαγες που εχουν γινει

καντε update απο εδω

ή διαφορετικα

Spoiler

ανοιξετε το stylus ->manage -> check all stylus for updates και μετα ειτε apply updates ειτε το κουμακι με το βελακι που δειχνω στο κοκκινο πλαισιο.

stylus-update.PNG.22b633aea4618ed8f13969c99e79f21c.PNG

πειτε μου εαν συνεχιζετε να εχετε αυτο το προβλημα

Στις 1/2/2018 στις 11:24 ΠΜ, villasg είπε

Σε firefox ειναι @panoc .
Επισης δες και αυτο

NAVY BLUE ON

GgThuqV.png

NAVY BLUE OFF

mdVeFko.png

EDIT, Προσπαθω να προσθεσω παντου hover effect (δηλαδη το εφε που κατι φωτιζεται οταν περναει το ποντικι απο πανω του).
Εαν υπαρχει καποιο κουμπακι κλπ που δεν κανει hover, στειλτε μου ενα λινκ απο το συνδεσμο ή εικονα ή οδηγιες ή ολα μαζι για να το βρω να το προσθεσω, ευχαριστω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1.Xασαμε τον πυτζαμα  S-O-S  .Πω , σπαστικο , σαν να πηγαινει καποιος και να σου παιρνει το σημα απο το αυτοκινητο .Δεν βρισκω και την σειρα στο script πλεον :(

2.Mετα τις τελευταιες αλλαγες, βλεπω οτι εχει αλλαξει-επανελθει το χρωμα της παραθεσης .Αυτο που ηταν στην σειρα 309.Τωρα αππ που το αλλαζουμε ? Εχει ενα χρωμα (hec) στην σειρα 311 νομιζω, αυτο ειναι ?

Επεξ/σία από bluesattack

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

5a76ed4dbb0d3_Screenshot-2018-2-4InsomniagrReviews-GadgetsTabletsInt...(2).jpg.b0631f02f8b2af8d626486faf9a6b332.jpg5a76ed5136b68_Screenshot-2018-2-4InsomniagrReviews-GadgetsTabletsInt...(3).jpg.b666b2271fb4364277ba71eeabf48dde.jpg

Εναλλακτικό theme για το Insomnia Site.

Τι διαφορετικό έχουν απο τα κλασσικα themes ;

• Καλύτερη εκμετάλευση του χώρου της σελίδας ώστε στο ίδιο εμβαδό να παρουσιάζονται περισσότερα δεδομένα.
  • Μικρότερες και πιο σκουρες γραμματοσειρές.
  • Διαφορετική παλέτα χρωμάτων βασισμένη στα χρώματα του παλαιού site και προσαρμοσμένα στη νέα πλατφόρμα.
  • Το παλαιό logo και footer του site .
  • Σκούρο background που είναι μια μίξη του παλαιού με το καινούργιο.
  • Διάφορες στυλιστικές παρεμβάσεις.
  • Δυνατότητα για προβολή του site σε πιο στενή φόρμα, στα πρότυπα του παλαιού, για όσους εχουν οθόνη χαμηλής ανάλυσης ή δε τους αρέσει το μεγαλύτερο πλάτος1.
  • Δυνατότητα για υπάρχει η μπάρα πλοήγησης και μενού πάντα σε πρώτο πλάνο στο πάνω μέρος της σελίδας2, ώστε το μενού να είναι πάντα προσβάσιμο από οποιδήποτε μέρος της σελίδας.
  • Δυνατοτητα για εμφανιση του insomniac στο .breadcrumb (γραμμη πλοηγησης3.
  • Μικρότερο (λεπτότερο header, μενού) στο πάνω μέρος της σελίδας για εξοικονόμιση χώρου.

Για να εγκαταστήσετε το theme θα χρειαστεiτε το πρόσθετο stylus το οποίο μπορείτε να βρείετε ανάλογα με τον browser

Αφου εγκαταστήσετε το πρόσθετο, στη συνέχεια πρεπει να εγκαταστήσετε τα script για το theme.
Μπορείτε να εγκαταστήσετε και τα 2 theme, αλλά ενα θα λειτουργεί κάθε φορά. Ενεργοποιείτε όποιο θέλετε από το μενού του Stylus.

Για τη λειτουργία μικρότερου πλάτους

Εαν δείτε κάτι που δε λειτουργεί όπως θα έπρεπε, (πχ κάπου υπάρχει λάθος τοποθέτηση αντικειμένου, ή ένα χρώμα είναι εκτός χώρου, παρακαλώ ενημερώστε με στέλνοντας είτε με pm είτε γράφοντας στο θέμα αυτό, τη φύση του προβλήματος, το λινκ που υπάρχει το πρόβλημα καθώς και εάν είναι εύκολο ένα screenshot.

1. To συγκεκριμένο script λειτουργει αυτόνομα και χωρίς το βασικό theme,. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δηλαδή μόνο του και για να έχετε τα default theme (light ή dark) σε στενότερη φόρμα.

2. H δυνατότητα αυτη είναι απενεργοποιημένη by default, για να την ενεργοποιείσετε ανοίξτε το script και βρείτε τη γραμμή /**** On TopMenu ****/ , , κάτω από αυτή τη γραμμή υπάρχει το /* .
Σβήστε το και αποθηκεύστε το script. Μπορει να υπάρχουν κάποια bugs με ενεργοποιημένη τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

3. Για να ενργοποιήσετε την εμφάνιση του insomniac, ανοίξτε και τα 2 script και βρείτε τη γραμμή /* INSOMNIAC START */, κάτω από αυτή τη γραμμή υπάρχει το /* .
Σβήστε το και αποθηκεύστε το script.

4. Tα theme είναι βασισμένο κυρίως στο defalt dark theme, οπότε επιλέξτε αυτό από το footer του site.

5. Το Night theme είναι αντίγραφο του Navy με διαφορετικά χρώματα, οι αλλαγές/διορθώσεις θα γίνονται πρώτα στο Navy και ύστερα θα τις μεταφέρω στο Night.

5. Τα theme είναι δικές μου επιλογές και προτιμήσεις και δεν έχουν καμία επίσιμη υποστηρίξη από το Insomnia.gr

Είκονες από το theme.

Navy Theme

Spoiler

AxQ4hEx.jpg

Spoiler

IHnqZ8N.jpg

Night Theme

Spoiler

ozuOmam.jpg

Spoiler

lB7vjj9.jpg

Επεξ/σία από panoc
  • Like 3

Λοιπον παιδια, εδω  Insomnia - Navy Theme & Night Theme - Insomnia Site - Forum - Insomnia.gr  θα βρειτε τη συνεχεια του theme.

Πλεον δε χρειαζονται 2 scripts και εχω προσθεσει και night theme. Για οσους θελουν να μεταβουν, απλα επεγκαταστηστε / απενεργοποιειστε τα παλαια.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αψογος

Παιζει να μπορεις να απενεργοποιησεις το "on top menu" ? πχ αφαιροντας τον κωδικα 14 ?

Επεξ/σία από villasg

3 ώρες πριν, panoc είπε

Λοιπον παιδια, εδω  Insomnia - Navy Theme & Night Theme - Insomnia Site - Forum - Insomnia.gr  θα βρειτε τη συνεχεια του theme.

Πλεον δε χρειαζονται 2 scripts και εχω προσθεσει και night theme. Για οσους θελουν να μεταβουν, απλα επεγκαταστηστε / απενεργοποιειστε τα παλαια.

panoc στο λινκ απλά γράφει "Δε μπορούμε να εντοπίσουμε το περιεχόμενο που προσπαθείτε να εμφανίσετε. Κωδικός σφάλματος: 2F173/1"

2 ώρες πριν, villasg είπε

Αψογος

Παιζει να μπορεις να απενεργοποιησεις το "on top menu" ? πχ αφαιροντας τον κωδικα 14 ?

Καλυτερα να κανεις αυτο ->

3 ώρες πριν, panoc είπε

2. H δυνατότητα αυτη είναι ενεργοποιημένη by default, για να την απανεργοποιείσετε ανοίξτε το script και βρείτε τη γραμμή /**** On TopMenu ****/ , πατήστε enter ώστε να κατέβετε μία γραμμή και προσθέστε το " /* " χωρίς τα " ".

26 λεπτά πριν, vocals_ είπε

panoc στο λινκ απλά γράφει "Δε μπορούμε να εντοπίσουμε το περιεχόμενο που προσπαθείτε να εμφανίσετε. Κωδικός σφάλματος: 2F173/1"

Ναι εγινε ενωση με το τρεχον θεμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...