FrappeMG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα, έχω το huawei p10 lite και αντιμετώπιζω αυτο πρόβλημα, όταν με καλούν εμφανίζεται πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο, θα ήθελα να εμφανίζεται με ανάποδη σειρά. Προηγουμένως είχα Windows Phone και δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει καμία λύση;
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, FrappeMG είπε Καλησπέρα, έχω το huawei p10 lite και αντιμετώπιζω αυτο πρόβλημα, όταν με καλούν εμφανίζεται πρώτα το όνομα και μετά το επίθετο, θα ήθελα να εμφανίζεται με ανάποδη σειρά. Προηγουμένως είχα Windows Phone και δεν αντιμετώπιζα αυτό το πρόβλημα. Υπάρχει καμία λύση; Στον κατάλογο πως τα έχεις γραμμένα;
FrappeMG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, lek88 είπε Στον κατάλογο πως τα έχεις γραμμένα; Έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους, αλλά δεν είδα διαφορά. Η μόνη λύση που βρήκα είναι αν χειροκίνητα αλλάξω τη θέση του όνοματος με το επίθετο μέσα στην επαφή , αλλά πρόκειται για 1100 επαφές οπότε δεν είμαι διατεθιμενος να το κάνω χειροκίνητα Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από FrappeMG
lek88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, FrappeMG είπε Έχω δοκιμάσει και τους δύο τρόπους, αλλά δεν είδα διαφορά. Η μόνη λύση που βρήκα είναι αν χειροκίνητα αλλάξω τη θέση του όνοματος με το επίθετο μέσα στην επαφή , αλλά πρόκειται για 1100 επαφές οπότε δεν είμαι διατεθιμενος να το κάνω χειροκίνητα Αν πας ρυθμίσεις, 1
FrappeMG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 13 λεπτά πριν, lek88 είπε Δεν υπάρχουν τέτοιες ρυθμίσεις
FrappeMG Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δεν πειράζει. ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σου! 1
saruman123 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Ίσως η εφαρμογή contacts που έχει το κινητό να μην έχει αυτήν την επιλογή. Πήγαινε στο Play store και βάλε μια άλλη να δεις στις ρυθμίσεις αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο που ψάχνεις. Εδώ έχω μια https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dcom.asus.contacts%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcontacts%2Bapk%26pcampaignid%3DAPPU_1_yZ9OWtYlhN3BAtOiuugI&ved=0ahUKEwiWroOto7_YAhWEblAKHVORDo0Q8oQBCAwwBQ&usg=AOvVaw3EzzMSpnHGmKwbaPFhN6xO Υπάρχουν και άλλες
sargio01 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχω την ίδια συσκευή και λειτουργεί η ταξινόμηση σωστά: Πρίν Μετά Οπότε παίζουν δυο λύσεις, μια απο τις δυο λογικά θα δουλέψει: α) Αυτή την στιγμή οι τελευταίες εκδόσεις λογισμικού είναι οι C432B192 για dual/unbranded και C432B193 για single/unbranded*, μήπως εσυ έχεις προγεννέστερη που πιθανόν είχε τέτοιο θέμα; β) Πάντα μετά απο αναβάθμιση κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να 'μαι σίγουρος οτι "έκατσε" καλά, δοκίμασέ το. *Αν η συσκευή σου είναι branded θα 'χει διαφορετικό αριθμό "Β", γράψε τον πάροχο λοιπόν για να δούμε αν είσαι με την τελευταία έκδοση λογισμικού του ή οχι. Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από sargio01
FrappeMG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, sargio01 είπε Εχω την ίδια συσκευή και λειτουργεί η ταξινόμηση σωστά: Πρίν Μετά Οπότε παίζουν δυο λύσεις, μια απο τις δυο λογικά θα δουλέψει: α) Αυτή την στιγμή οι τελευταίες εκδόσεις λογισμικού είναι οι C432B192 για dual/unbranded και C432B193 για single/unbranded*, μήπως εσυ έχεις προγεννέστερη που πιθανόν είχε τέτοιο θέμα; β) Πάντα μετά απο αναβάθμιση κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ώστε να 'μαι σίγουρος οτι "έκατσε" καλά, δοκίμασέ το. *Αν η συσκευή σου είναι branded θα 'χει διαφορετικό αριθμό "Β", γράψε τον πάροχο λοιπόν για να δούμε αν είσαι με την τελευταία έκδοση λογισμικού του ή οχι. Όταν σε καλούν στο τηλέφωνο, ανεξάρτητα πως έχεις οργανώσει τις επαφές σου, τι σου εμφανίζεται πρώτα; το όνομα ή το επίθετο; Σε εμένα το όνομα, και αυτό με προβληματίζει
sargio01 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω, έκανα την αλλαγή μόνο α διαπιστώσω το πρόβλημα... (αλλά ενα λεπτό) Και σε 'μένα το όνομα δείχνει και στις δυο περιπτώσεις!! Δεν ξέρω τι γίνεται, αν φταίει κάποιο πρόβλημα ή απλά αν έτσι είναι η rom... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από sargio01
sargio01 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Ξέρεις τι; Μπες στο myphone.gr να ρωτήσεις, που είναι forum μόνο για φορητές συσκευές και έχει ολόκληρο Thread για ακριβώς το p10 lite οπότε θα μιλήσεις με πολύ περισσότερο κόσμο που έχουν την ίδια συσκευή, μπορεί να 'χει βρεί άκρη κάποιος...
FrappeMG Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τον χρόνο σας Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2018 από FrappeMG
lek88 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Στις 5/1/2018 στις 6:48 ΜΜ, FrappeMG είπε Ευχαριστω για τον χρόνο σας Στείλε εδώ https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα