panther_512 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Αναμένουμε και το άρθρο για την Apple Meltdown and Spectre: All Macs, iPhones and iPads affected http://www.bbc.com/news/technology-42575033 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flogerakos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Παιδιά εμένα που δεν με νοιάζει αν πάθω κάτι, και δεν με ενδιαφέρει να πάρω το patch και θέλω να δουλεύει το pc όπως τόσο καιρό τι κάνω για να μην το πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2018 37 minutes ago, flogerakos said: Παιδιά εμένα που δεν με νοιάζει αν πάθω κάτι, και δεν με ενδιαφέρει να πάρω το patch και θέλω να δουλεύει το pc όπως τόσο καιρό τι κάνω για να μην το πάρω? διαλεξε 2 απο τα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgepppo Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 τι αγχώνεστε το android έτσι και αλλιώς η ευπάθεια της ευπάθειας είναι στα χρονικά των λειτουγικών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 14 ώρες πριν, Balantakos είπε η AMD δεν εχει κανενα προβλημα. Ναι το ξέρω, το εννοούσα πιο πολύ ως "να μην βγει είδηση και για αυτήν" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosfran Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Περί Raspberry pi: -- https://www.raspberrypi.org/blog/why-raspberry-pi-isnt-vulnerable-to-spectre-or-meltdown/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2018 Τελικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι επεξεργαστές της INTEL, Apple, αλλά και της εταιρίας είναι για τα μπάζα και κατά τα άλλα είχαμε επιδόσεις σε τέστ και αηδίες. Τώρα να δούμε ποιοι θα απολογηθούν μετά την μεγάλη φούσκα που έχει εκλάβει τεράστιες διαστάσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα