merikas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, θα ακουστει λιγο παραξενο αλλα εχω το εξης προβλημα: οταν καλειται το ασανσερ κοβεται το ιντερνετ. Μενω στον τεταρτο, τωρα, αν η αποσταση που θα κανει το ασανσερ ειναι 1-2 οροφους μπορει και να μην κοπει, αλλα αν ειναι μεγαλυτερη κοβεται για περιπου 20-30 δευτερολεπτα. Δε με ενοχλει τοσο οταν σερφαρω, μπορω απλως να περιμενω λιγο, αλλα οταν θελω να παιξω κανα online παιχνιδι γινεται παρα πολυ ενοχλητικο. Οποιαδηποτε βοηθεια και συμβουλη ειναι ευπροσδεκτη. Παρεμπιπτοντως, δεν ξερω αν η επιλογη της τοποθεσιας για το θεμα ειναι σωστη αλλα δε μπορουσα να βρω ενναλακτικη. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2018 από merikas
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Διάβασε τους ειδικούς http://www.michanikos.gr/topic/46592-Φίλτρο-παρεμβολών-σε-ανελκυστήρα/
spyros007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2018 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα.Μολις δούλευε το ασανσέρ η συνδεση μαζευε τρελα HEC Errors και το SNR εκανε τραμπαλα . Προέκυψε οταν αλάλαξαν το πινακα του ασανσέρ και βάλανε ινβερτερ.Μου το επιβεβαιωσε και ο τεχνικώς του ασανσέρ ο οποιος μου προτεινε να αλλαχτούν τα καλωδια τροφοδοσίας απο το ινβρετερ στο μοτερ με αλλα τα οποια εχουν ειδικη μόνωση.Φαντασου χοντρικα ενα καξωδιο το οποιο εξωτερικα ειναι τυλιγμένο με μπλενταζ απο χαλκο .Κόστος 150 ευρο περιπου.Ως προσωρινή λυση έριξα την συνδεση απο adsl 2+ σε adsl απλο οπου η συνδεση εινα αψογη μεν αλλα στα 11500 απο τα 19000 δε.
poulinos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 και ισως και η λυση νεο καλωδιο απο κατανεμητη μεχρι πανω το σπιτι αν το προβλημα ειναι μετα τον κατανεμητη παντα/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα