The-Dreamer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 radiofwna,idiokthts clubs, sponsors ktl ktl..... kalytero einai to papi chulo apo to Traffic....???
icedale Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Εγω το papi chulo το περιμένω να είναι ηλίθιο και περιμένω να ακούγεται παντού. To traffic που δεν περιμένω να είναι ηλίθιο, αλλά μας βγήκε ηλίθιο, ακούγεται και αυτό. Το είδα πρόσφατα και στο mad. [ψευτο-άσχετο σχόλιο] Κατάλαβα τι εννοούσες πάντως. Υποστήριξη απο τα μέσα κλπ. Αυτό χρειάζεται και μια κάποια "παιδεία" βέβαια. Το Μόνο που δε μου αρέσει είναι η ιδέα να γίνουν όλα πολύ mainstream μέσα απο αυτή την υποστήριξη. Θέλω να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα. Anyway, πολλά θέλω
Toufas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 to traffic einai apo ta xeirotera tracks tou tiesto.....
icedale Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 to traffic einai apo ta xeirotera tracks tou tiesto..... Συμφωνώ και μου είναι το ίδιο πράγμα να ακούω είτε το άθλιο papi chulo στο ραδιόφωνο ή τον Tiesto-πάει-με-όλα με το Traffic. Το ίδιο κοινό τα ακούει. Το ίδιο άτομο που θα κάτσει και θα τραγουδάει το papi chulo και θα λέει τι κομμάτι είναι αυτό και θα πάει να πάρει και το single διότι ακούει ό,τι του πετάνε και ακολουθεί το θέαμα στο pit με τα uppercut στο γούστο. Αν είναι να προωθήσουν κάτι, να προωθήσουν κάτι που να αξίζει και οχι τη κάθε προσπάθεια του 3times-bestdj-in-the-world που θα κάνει και δεύτερο tiesto in concert γιατί πολύ γουστάραμε τα tin cans της coke με τη φάτσα του πάνω. Να ψαχτούμε λίγο βρε παιδιά.
The-Dreamer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 ela re kaloutsiko einai kai me poly promotion, akoma kai sto mad paizetai.... Edw de kserei o kosmos ta basika kai nomizei oti aytoi pou akoune trance einai "ftiagmenoi" or katastramenoi..... Krima pou de gnwrizoume sthn ellada ti shmaine dance scene sthn ollandia, sth germania h sthn agglia...............
The-Dreamer Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2004 ela re kaloutsiko einai kai me poly promotion, akoma kai sto mad paizetai.... Edw de kserei o kosmos ta basika kai nomizei oti aytoi pou akoune trance einai "ftiagmenoi" or katastramenoi..... Krima pou de gnwrizoume sthn ellada ti shmaine dance scene sthn ollandia, sth germania h sthn agglia...............
universe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ουτως η αλλως ολα δεν ειναι κατευθυνομενα?Οk ξαφνικα εγινε ο Τιesto τοσο φιρμα που 50αρα νοικοκυρα σε μαγαζι ηρθε και ζηταγε Τιesto.Μετα 8α παει να ακουσει Τερζη και Ρουβα και πιος ξερει και τι αλλο.Αφηστετα ρε παιδια,τα ιδια γινονται εδω και χρονια.Ασπρισαν τα μαλλια μου και ακριβως τα ιδια και τα ιδια γινονται.Μονο οι μουσικες αλλαζουν με τα χρονια και τα στυλ.Αυτοι που ακουν και βιωνουν τη μουσικη δεν ειναι η μαζα.Αυτοι επιλεγουν τι ακουνε οχι με κριτηριο το τι τους πιπιλανε καθε μερα οι promoters και οι διαφημιστες.Ουτε επειδη τους επρηξαν τα εγκεφαλικα κυτταρα στην τηλεοραση με απανωτα πλυσηματα.Αν κανω λαθος διωρθοστεμε.Και για να εξηγουμε,δεν εχω τιποτα με την νοικοκυρα η με ολους τους αλλους που τι να κανουμε,δεν ειναι και το καλυτερο σημειο τους το..αυτι τους [/img]
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 universe, όχι δεν κάνεις λάθος. Και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ! Οπότε ακούστε την μουσικούλα σας επειδή την γουστάρετε και αφήστε την γκρίνια για τον κάθε κατευθυνόμενο... Δυστυχώς δεν τελειώνουν και οι μπαταρίες τους ποτέ. Δεν μπορούμε ρε παιδιά να υποχρεώσουμε κανέναν να κάνει την μουσική, τρόπο ζωής. Αυτό έρχεται μόνο του. Είναι ανάγκη. Ούτε μπορούμε να απαγορεύσουμε να ακούει κάποιος μουσική, αν δεν ξέρει τι ακούει. Οι πιο πολλοί δεν ξέρουμε τα ξεχωρίζουμε τα καλά κρασιά, τα ακριβά, τα σπάνια. Όμως ένα ποτηράκι θα το πιούμε. Μήπως να μην το κάνουμε γιατί δεν ξέρουμε τι εστί 'καλό κρασί' ή θα πρέπει να μάθουμε να το ξεχωρίζουμε για να το πιούμε;
universe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Χαιρομαι που λεμε το ιδιο. Και εκανα το σχολιο γιατι αυτον τον προβληματισμο τον ειχα και γω καποτε.Αλλα αφου ετσι ειναι και θα ειναι παντα.Δεν υπαρχει λογος να φριζουμε με κανεναν.Και αυτοι που σπρωχνουν οτι σπρωχνουν στ'αυτια του κοσμου,τη δουλεια τους κανουν,και μαλιστα μερικοι την κανουν καλα. Αν ειχαμε το μερακι μπορει να μαθαιναμε και για τα κρασια.Ισως και για κατι αλλο. Βεβαια αν ειμασταν expert η εστω αν ειχαμε την εμπειρια που εχουμε στο να ακουμε η να γραφουμε μουσικη,στα κρασια για παραδειγμα,δεν θα πιναμε την καθε μαλακια που μας πουλανε αλλα 8α επιλεγαμε τα καλυτερα και θα ειχαμε και αποψη την οποια θα συζηταγαμε σε καποια αντιστοιχα forum η καπου αλλου ισως. Θα ελεγα αυτο για να κλεισω αυτο το θεμα: Ακουτε καλη μουσικη και δωστε την και σε αλλους για να γινονται καλυτεροι.Η μουσικη ειναι για ολους.Ας την δινουμε απλοχερα στον κοσμο που φανταζομαι ολοι θα συμφωνησουμε, την εχουν αναγκη.
universe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ta exasa ligo me ta koumpia edw...sorry
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Ακριβώς universe! Ο καθένας κάνει την δουλειά του κι εμείς την δική μας. Όποιος ενδιαφέρεται, ψαχνει. Και όποιος ψάχνει, βρίσκει. Αν και με βρίσκεις αντίθετη στον όρο 'καλή μουσική' γιατί το 'καλό' είναι υποκαιμενικό. Παρ' όλ' αυτά συμφωνώ στο σύνολο. Υ.Γ.: Έσβησα το 2ο post σου. Αν θες να κάνεις αλλαγές σε κάποιο post σου μπορείς να κάνεις edit πατώντας αυτό το κουμπάκι:
universe Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Thanx,για τη βοηθεια. Καλη και κακη μουσικη υπαρχει Cristina.Σε ολα τα ειδη,απο κλασσικη μεχρι metal και απο δημοτικα μεχρι trance και ακομα παραπερα.Αυτο δεν μπορουμε να το αμφισβητησουμε.Τωρα αυτο το πως το κρινει ο καθενας ειναι αλλο θεμα.Οτι υπαρχει η αντικειμενικοτητα στο τι ειναι καλο 'εργο' και τι οχι,στο ειδος του παντα,υπαρχει και παρα υπαρχει.
The_player Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Νομίζω οτι με την πληθώρα των ακουσμάτων που υπάρχουν πλέον...το αυτι δεν μπορεί να ξεχωρίσει εύκολα τι είναι καλό και τί είναι κακό... Για αυτό και έχουμε το φαινόμενο ΟΛΟΙ να τα ακούνε ΟΛΑ... Θέλει πολύ ψάξιμο...Να ακούς πολύ Μουσική...Για να ξεχωρίσεις και να κάνεις διαλογή... Δεν το κάνουνε όλοι .........και αφήνουνε αυτή την δουλειά στους "Ειδικούς" (Ραδιόφωνα,Δισκογραφικές,Δισκοπωλεία) να το κάνουν.... και εκεί γίνεται ο χαμός.......
Cristina Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2004 Για αυτό και έχουμε το φαινόμενο ΟΛΟΙ να τα ακούνε ΟΛΑ... Κάτσε... Κάτσε... Τώρα παρεξηγήθηκα. Τί εννοείς; Διότι ακούω πολλά διαφορετηκά είδη και να είσαι σίγουρος πως δεν έχω επηρεαστεί από το marketing. Δεν βλέπω TV, δεν ακούω ράδιο (εκτός RSO, ξέρεις εσύ... ), δεν διαβάζω περιοδικά. Είμαι μακρυά από όλο αυτό το πανηγύρι, ηθελημένα και από επιλογή. Μόνο από net ενημερώνομαι έχοντας δυνατότητα απόρριψης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.